![]() |
gs,ts,vestel mac kaybediyor puan alip arayi acmak varken 3-1 4-4 oluyor oda son dakika goluyle burada tigana kadar sahada ruhunu arayan oyuncu toplulugununda sucu vardir |
skor 3-2 dakika 65 besiktas 20 dakika icinde rakip kaleye hic gitmedi NO COMMENT cok uzuluyorum neden hep olan bize oluyo 21 yasindayim artik odama ceklip sabaha kadar aglamak istiyorum biktim artik kendi evimizde dahi bu maci alabilirmiyiz die icimen allaha dua ediyorum 3 senedir hic bir maci rahat izlemedim destek verdim 3 senede 9 tane forma aldim kombine aldim hemde kapalidan hakkim degilmi bir mactada 4 tane atip hic yememek ben kimseye bagli degilim ben besiktasa destek veririm tiganaya veya yonetime degil olmuyo olmuyo olmuyo bu iste bir c....bet lik var ama anlayamadim haftaya yine mac var biz yine gider girtlak patlatiriz ama yine yol ayni yol araba tekeri patlakta hareket eder ornek galatasaray gecen sene brakin tekeri ne gaz ne sanziman hic bisi yoktu ama bizde araba var sofor yok haydi hayirlisi 12 aydir destek verdigim tigana hakkinda artik yorum yapmicam |
Alıntı:
|
yalandan yere yemin ederseniz böle çarpılırsınız 4-4 |
arkadaslar ne tiganası macı iyi analiz edin yedigimiz 4 gole bakın defans hatası adam daha napsın bu kadar basit gollermi yenir ayıptır utanılacak bi durum devre arasında acil defans lazım göbege bu böle olmıcak 4 gol atıyosun macı alamıyosun bide sorun sol bekte bi adam bu kadarmı kötü pas atar deli ibonun artık gitmesi lazım bakın türk 3 tane sol bek var artık alınsın biri volkan yaman-antalya hayrettin-sivas hakan balta-manisa yoksa işimiz çok zor fener şampiyon olacak gibi birde sakatlık sorunu bi takımda sürekli sakat olurmu el insaf hangi takım bu kadar sakat vermiştir yeter artık |
off ya berabere kaldık gene:(:(bu böle yürümezz yönetimin bu gidişe bi DURR demesi lazımm:(:( |
ne yemini yaw aralarinda kactanesi bu yemini inanarak etmistir acaba |
Alıntı:
|
ya arkadaşlar resmen bu takım beni kanser edecek ya!Digitürke ben o kadar parayı işkence görmek için mi verdim,MAZOŞİST MİYİM ben?!!! |
yazık ne diyelim :( |
Ben bugun gördum ve iyice anladimki, bu takimin bu durumda olmasinin ve butun olumsuzluklarin bas sorumlusu Jean Tigana! |
Ya bu gökhan güleç nasıl sahada duruyor anlamadım?adam çocuk gibi,hiç fizik dene bir şey yok... |
xarizma tespitin artik onaylanmak uzere tigana iice kredisini tuketti bu arada avatar 10 numara:) |
bir öneri artik yemin memin etmesinler sidik büyüsü falan denesinler bakin ezikler baya basarililar |
Alıntı:
|
bi futbolcu maci alicagiz diye yemin edermiymis ya ilk defa göruyor ve duyuyorum. |
soyle bir spor programlarina baktim fb,gs li olan yorumcularin asagi yukari hepsi tiganayi destekleyen konusmalar yapiyorlar bjk li olanlarin cogunlugu ise tiganayla olmayacagini soyluyorlar demekki tiganayla olmayacagini herkes goruyor ama yonetim acaba ne bekliyor aradaki puan farkinin acilmasinimi acaba |
yazıklar olsun 4 tane atırosun antalya gibi bi takımdan 4 yiyosun olmaz ya nereye kadar bu tigananın arkasında kalıcazz kalanlarda görsünler artık yazıklar olsun.. |
yemin etmekle olmuo sahada çıkıp oynayacaksın |
inanmıyanalrın ne duları kabul olur ne yeminlerii!!!!RUHSUZLAR!!!! |
yeminle olacak iş değil,önce kaleciyi sonra hocayı değiştirmek lazım |
ya arkadaşlar sizi anlayamıyorum ya bana ne durmayın Tigana nın arkasında falan ben de durmuyorum umrumda deil de ya Allah aşkına sahaya çıktıktan sonra T.Direktör ne yapabilir ki en fazla ne kadar karışabilir ordaki oyunculara belki de bizim dediğimiz her şeyi söylüyor oyuncularına belki de onlar dediklerini gerçekleştiremiyorlar sahada o kadar saçma şeyler oluyor ki, o kornerde o golü yediler ya ben de böyle düşünüyorum Tigana gidin kornerde adamları boş bırakın diye bir şey demedi ya bunlara. Bence bu adamların futbol bilgisi konusunda büyük eksikleri var defansta ve forvette mental açıdan çok zayıfız. Tigana bazı futbolculara ne derse desin dediklerini uygulayabilecek yetenek de olduklarını sanmıyorum bu. Diceksiniz ki bir korner golü mü buna neden oldu evet gerçekten de öyle oldu. Hala kabullenemiyorum kabullenemem de böyle defansın, böyle kalecinin Allah b..... Tigana gitcekse yanında gitmesi gereken çok adam var sadece Tigana gitsin diyerek bırakmayın artık şu laflarınızı o defansın rezilliğini eleştirmediğinize inanmak istemiyorum. |
ya gs full hucum yapıyo maçları çok az gol yiyip bitiriyo.ya biz okadar çakılı oynuyoruz hatta gol pozisyonu yokken bile gol yiyoruz.ya neiştir anlamadım ya tigana ne yapsın diyolar ya deliriyorum ya.Tigana ne mi yapsın; 1-takım öne geçince geriye yaslanmasın atak yapmaya devam etsin. 2-ibrahim a. şans versin çürütmesin gökhan g. yerine onu koysun ya çok mu zor ya tigana allahından bul tigananın yaptıkları; 1-beşiktaşlıların hayatını karartmak 2-ezikleri 100.yılında şampiyon yapmak 3-bizleri futboldan soğutmak ve sinir hastası yapmak 4-takımın prestijini sıfırlamak yapacakları; 1-yıldızları söndürmek 2-başkanı koltuğundan etmek 3-ve son hamle tazminatını alarak gitmek. başkan bize luce yi getir Sen de kurtul bizde |
''herşeyi çalışarak düzeltebiliriz!!'''mişşş "Sihirbaz değilim" http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş'ın deplasmanda Antalyaspor'la 4-4 beraber kaldığı maçın ardından konuşan Jean Tigana, sihirbaz olmadığını, herşeyi çalışarak düzeltebileceğini söyledi. Maçta 3-1 galipken, 3 gol yiyerek maçtan 4-4 beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduğunu ifade eden Fransız hoca, basın mensubunun; "Deplasmanda 4 gol atıp 4 gol yiyorsunuz, kişisel eleştiriniz nedir?" sorusuna, "Yediğimiz 4 golün 3'ü duran top." diyerek cevap verdi. İkinci yarıda geriye çekilmediklerini söyleyen Tigana, "Skoru koruyun demedim, 20 günde 7. maçımızdı, bazı oyuncularımın performansında düşme oldu." dedi. Geldiği dönemde 4 oyuncuyu sahaya ısınmaya bile gitmediğini belirten Tigana, "Sürekli çalışan, iyi çalışan bir adamım, gemiyi de terk etmeyi sevmem." diyerek istifa etmeyeceğini belirtirken, Beşiktaş'ta 3 yılda 4. antrenör olduğunu hatırlattı. Kariyerinde çok daha kötü maçlar yaşadığını söyleyen Tigana, ilk kez istifaya çağırıldığını söylerken bu istifa çağrılarının kendisini etkilemeyeceğini ve pazartesi günü çalışmaya başlayacaklarını söyledi. |
yani diyorsun ki Tigana gidince bu beceriksizler dünyada en kötü defans oyuncusunun bile yapabileceği bir şeyi yapmayı öğrenecekler. Luce gelsin de Luce zagosuz ronaldosuz ahmet yıldırımsız bu defansla ne yapacak acaba. |
ben vartya bu adama diyecek bir söz bulamıorum, şerefsiz herif, hala bir bahane buluor, ya param olsa verecem tazminatını ama yok, aslında bütün bjkliler ellerini cebine atsalar bu para ödenir ve tigana giderr ama, aslında ben istikrarı savunan bir adamım ama bu tiganayı savunacak bir yer bulamıorum, deveye sormuşlar neren eğri,nerem doğruki die cevap vermiş. yok yok yok.... nolcak bilmiorum,istediğimiz kadar yırtınalım istifa istifa die,ama boşa..... ağlıorum kahrımdan .... |
ekimi bekleyin demiştin,kasım oldu,hala çalışacağız mı diyorsun,karnımız tok artık bu sözlere tigana |
Tigana sadece Genç oyuncu bulsun abi bundan sonra oyun okuması sıfır bu adamın taktik çalıstırma keza öyle |
Bahaneler.. |
taraftarın tepkisi!! Antalya'da taraftar tepkisi Beşiktaşlı taraftarlar, karşılaşma sonrası teknik direktör Tigana'yı istifaya çağırdılar http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 4-4 biten maç sonrası uzun süre tribünleri terk etmeyen yaklaşık 2 bin Beşiktaşlı taraftarlar 90 dakikanın ardından önce futbolcuları protesto ettiler. Taraftarlar ardından teknik direktör Tigana'yı istifaya davet etti. Numaralı tribünde ise bazı taraftarlar, Beşiktaşlı yöneticilere teknik direktör Tigaana'yı şikayet etti. |
Cordoba:''hayatımın en kötü maçıydı''.. Cordoba: Hayatımın en kötü maçıydı Arntalyaspor-Beşiktaş maçı sonrası Cordoba yediği hatalı gollerin kendisine yakıştıramadığını söyledi. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Oscar Cordoba, "Beşiktaş'a karşı forma giymek benim için çok zordu. maça konsantre olmakta çok zorlandım. Böylesine hatalı goller yediğim için takım arkadaşlarımdan özür diledim" dedi. |
Taraftar sonuna kadar haklı..Tigana bu adamda bişeyler var ama bize yararı olmuyo. |
cordoba seni herzaman sevdim hala çok seviyorum.. |
yeter artık bu kadarda olmaz sadece tıganayla olmaz yonetımde ıstıfa |
Herkes Tigana'ya elestiriyo tamam hata yapiyor, suc birazda futbolcular da degil mi ? Bugunku macta Tigana'nin hatasi var mi ? Bence yok, bugunku macta yaptimiz hatalar artik mahalle maclarida yapilmiyo, yedigimiz gollere bi bakin hepsi bireysel hatalar Tigana n apsin, herkes istifaya davet ediyo Tigana'yi ama bu bence bir cozum degil, tamam hoca gitti kim gelecek yeride hadi geldi diyelim yeni bir hoca sadece bir kac mac ii sonuc aliriz ondan sonra n olcak ??? |
Taraftar iyi sabrediyor 1 degil iki degil 3 yil hadi ilk yil olabilir dendi ikinci yil neyse seneye dendi 3 yil yine ayni egerki su an liderle puan farki azsa oda diger rakiplerinin bu yil iyi baslayamasindan bakin avrupada goruluyor nasil oldugu |
daha neye calısacak yaw lig bıttı. |
Alıntı:
|
bu tigana ile gitmeyeceğini g.saray maçından sonra yazmıştık ama yönetim akıl almaz bir şekilde sabrediyor. nereye kadar sabredecekse. galiba bu adamla daha vahim sonuçlar alacağız.inşallah yanılırım. |
kaleciyi bile değiştirsek,bu takım daha fazla puanlar toplar,tigana da gitmeli artık |
Türkiye`de Saat: 10:20 . |