![]() |
Tigana'dan Açiklama Teknik Direktörümüz Jean Tigana, 4-4 biten Antalyaspor maçından sonra şunları söyledi: "Sonuç nedeniyle üzgünüm. Ofansif olarak iyi oynadığımız bir maçta, duran toplardan goller yedik. Bu konu üzerinde çalışmalıyız. Her şeyi iyiye döndürmek için üst üste kazanmamız gerekiyor. Ama bunu şu an için başaramıyoruz. Ben bir teknik adam olarak sihirbaz değilim. Çok çalışmaktan başka hiçbir çaremiz yok. Ben de bunu yapıyorum. Fırtınada tekneyi terk etmeyi sevmem. En kısa zamanda tekrar motive olup, iyi sonuçlar ve galibiyetler alarak ligdeki iddialı konumumuzu sürdürmeliyiz." BU AÇIKLAMA PEK İNANDIRICI DEĞİL YÖENTİMDEN KİMSE KONUŞMUYOR HERKEZ SESSİZ TİGANANIN BİLETİNİ KESTİLER HERALDE BUGÜN YARIN TOPLANIP BUNU AÇILAYABİLİRLİR 1 KİŞİ BİLE ŞUANA KADAR AÇIKLAMA YAPMADI |
Biz Tigana istifa diyoruz ışık görmüyoruz takımda diye bizi bjk li saymayanlar nerdesiniz diyorum başka bişe demiyorum..!!!!Forza Tigana İnadına Tigana diyen taraftar !!! |
hala çalışıcaz diyo ya bahanesi hazır dökülen oyuncuları sahada tutan sensin saçmasapan değişiklikler yapan sensin kimi kandırmaya çalışıyo bu ya her istediğin futbolcu alındı hala bahane üretmekten başka bişey yapmıyo |
Alıntı:
KALMADI:D:D:D:D... |
hahahahaha demek ofansif hıı ya bıraksın bu işi...arkadaşım birde şu imzanı kaldırmayacakmısın artık..!!! tabi senin seçimin de neyse... |
Alıntı:
Umarım müjdeli haberi bizlere verirler, gerekirse tazminatını taraftar olarak biz aramızda toplayıp ödeyelim;) ben böyle dolandırıcı hoca görmedim! |
bukres macinda bukadar uzulmemistim :mad: . ama artik yeter |
bakin Arkadaşlar Forumda Ortak Bi Görüş Var Tigana Gitsin Diyee.. Ben Bunu Anlamiorm Eet Tigana Belki Futbol Adin Aherseyi 4*4'lük Yapmior Ama Etmeyin Eylemeyin Arkadaşlar Birazda Biz Futbolcularimiza Suç Bulalim şimdi Bugünkü 4 Golde Tamamen Savunma Hatasidan Tigana Kendi Girip Mi Keseydi O Pozisyonlari Bu Takima Transferleri Kim Yapti Hepsi Gelecekte çok Iş Yapacak Demiyomuyz Baska Bi Hoca Olsa Yine Yaşli Adamlarla Oo Sezonu Kurtarma Amacina Girişcekti Tiganaysa Gelecğin Beşiktaşi Için Uğrasiyor.. Bende Bjk'im Takir Takir Top Oynamasini Istiorm Ama Sevgili Taraftar Kardeşlerim Futbol Playstation Değil Adamlari Koyuyosn Sora Oynuosn Tigana Nin Elinde Joistik Yok Etmeyin Eylemeyin Tiganaya Izin Werin Bu Takim Bükreşde Nasil Oynayabileceğini Gösterdi Bu Takima Güvenin Arkadaşlar Daa Hiç Bişi Kaybedilmedi 5 Puan Fark Hiç önemli Değil Bence Aynen Destek Zamani!! Herşey Ii Olcak Emin Olun... |
Alıntı:
durum 3-3. Ali tandogan'i cikarip bir mustafa dogan'i sokan adam benom= gozumde bir hictir. |
tigana ya burdan sevgilerimi yolluyorum aferin diyorum bence tigananın hocalık kariyeri bitmiştir kafası başka yerlerde herhalde bu kadar gurursuz bi insan olmaz bu hafta gitmesse öbür hafta gider veya ondan sonraki hafta olan büyük beşiktaşıma oluyo hani diyolarya trafik canavarı felan bu da tam bi futbol canavarı resmen beşiktaşı öldürdü ruh kalmadı oynayan futbolcularıda küstürdü daha zor iflah oluruz gibime geliyor.Tigana bu hafta gitmezse şayet yönetimle gider diyorum görünen köy klavuz istemez arkadaş alsınlar pıllarını pırtlarını gitsinler henry mi bulcak ne bulcak biz henry felan istemiyoz bi hoca bizi ne hallere düşürdü |
Yılmaz Vural, "Son dakikada 2 puan bıraktığımız için üzgünüz. Beşiktaş 1 puana sevinsin çünkü 3 puan bizim hakkımızdı. son gol öncesi Burak faul yaptı ama hakem oyunu devam ettirdi. 12 haftadan bu yana iyi oynuyoruz ama üzermizde bir şanssızlık var" dedi. Vural, "Tigana'yı başırılı buluyor musunuz?" şeklindeki soruya ise şöyle cevap verdi; "Tigana meslektaşım . Adamı buraya getirmişiz, hemen geri göndermek yanlış olur. Ona büyük saygım var ama bu ülkede çok Tigana var. Yıllardır bunu anlatmaya çalışıyorum ama kimse beni dinlemiyor." Adam haklı arkadaşlar ama dün bükreş maçından sonra ban haksızlık eden arkadaşlarım nedense bu gün yanımda duruyorlar. Günübirlik sonuçlara aldanıp Beşiktaşıma ihanet edenler bari bu günde Tiganaya sahip çıkıp şanssızdık yahu okadar pozüsyona girdik halbuki deselerde bari samimiyetlerine inansak... |
|
Alıntı:
Bizim tam desteğimiz beşiktaşa tiganaya demirörene değil....... |
Alıntı:
bunlar turk sirketler, bu adam ugursuz gelir en iyisi fransiz sirket ile yollamak gerek benden tigana'ya kocaman airbus ( fransa'nin en yeni ucagi ) http://www.aircraft-info.net/aircraf...80/a380_04.jpg |
[quote=sergen-yalcin;166757]bunlar turk sirketler, bu adam ugursuz gelir en iyisi fransiz sirket ile yollamak gerek benden tigana'ya kocaman airbus ( fransa'nin en yeni ucagi ) ehehe ehe iyi düsünmüsün mazallah düser falan... |
Tigana ve runjeyi ilk ucakla gondersinler defansida gonderin pafa bu maca paf takimi ve hocasi ciksa bundan kotusu olmazdi cordaba kiyak gecmistir Besiktasa bir an once ya tigana kendine gelip inati birakmali yada hocaligi birakmali bakin bukres maci adam gibi bir sistem dedik bu macta yine kafasina gore yapti ya bu adam anlamiyor yada bir is ceviriyor Yeter artik bu kadarda olmaz |
Alıntı:
http://www.4ward.ca/images/air-france-logo.jpg |
Alıntı:
|
Ya gerçekten yazık demek istiyorum. 3-1 gibi skordan maç veren oyunculara ne diyebilirim ki Tigana 3-3 den sonra kimi sokmuş kimi çıkarmış bana ne sen BJK futbolcusuysan sahada 3-1 gibi bi skordan Antalya gibi bir takım karşısında yenik duruma düşemezsin resmen rehavete kapıldılar maça bitti gözüyle baktılar. Normal bir şekilde şansa falan 1 gol yesek anlayacam da arkadaşlar 4 tane saçma sapan gol yedik. Kornerden gelen goller kadar saçma goller başka ülkede üst düzey takımlarda göremezsiniz. Allah aşkına Tigana ordaki 4 adamı boş bırakın 1 adamı mı tutun dedi bu adamlara nasıl o adamlar öyle boş kalabiliyorlar. O kadar boş kaldılar ki artık topa vurmak için yarışır hale geldiler nerdeyse bizim halimize acıyıp adam kendi defans yapacaktı. Diğer korner de aynı şekilde bu takımın golcüsünü o kadar boş bırakamazsınız defansa burdan yazıklar olsun demek istiyorum. Futbol bilgilerinden bu akşam şüphe duydum açıkçası böyle adam tutma olmaz. Son gol de zaten Runje nin hediyesi, adam yumruklamak nedir bilmiyor galiba böle gol mü yenir ya :@ . Ricardinho değişikliği normaldi adam çok yoruldu çıkarken suratını görmüşsünüzdür koşacak hali yoktu. Ama son Mustafa Doğan değişikliğini ben de saçma buldum onun yerine İ.Akın alınabilirdi. Ama ne olursa olsun maçı 3-1 den 4-3 e getiren Tigana değil BJK lı futbolcuların işlerini ciddiye almamasıdır. BJK nın büyük takım olduğunu unuttular sanırım bunu onlara birinin hatırlatması lazım. İnşallah bu maç ders olur ne diyelim. Tigana yı eleştirin de arada şu futbolcuların yaptığı saçmalıklara da deyinin arkadaşlar sistem dışında da çok saçma şeyler oluyor sahada... |
Alıntı:
|
Bu takım böyle oynarsa bu iş olmaz |
ee noldu şimdi ettiğiniz yeminler nereye gtti hani kazanacaktıkk?? |
Bu mu yeminleri yaa şu topicki kitleyin valla tutamayacam kendimi...bukadar olmaz yaaa..beceriksiz herifler...hoca ayrı dert...sahada oynamayan futbolcu ayrı dert...lig başlarken bu takım çok şişirildi...bizde büyük şeyler bekledik...hayal kırıklığı tamamen.... |
n oldu gene mantarladık yeminle olcak iş olsaydı |
yemin ettiler ve sonunda günaha girdiler:( |
Alıntı:
|
tigana basın açıklamasında "ya kovulmam lazım, ya başarmam lazım" demiş adam bence kendini kovdurmak için her şeyi yapıyor.. (arada 8 trilyon YTLtazminat var) yönetimde göndermemek için her şeyi yapıyor. tiganayı sadece ve sadece tribündeki taraftar gönderir. Selamlarımla... |
şimdi kafada ekmek kırmak lazım yoksa büyük günaha girerler!!! |
yalana bak artık sizin yeminlerinizede inanmıcaz anlasıldı |
Alıntı:
dinlemedim tabiki, ben bu ezigin aciklamalarini dinlemem. tamam diyelimki tandogan sakatlandi, neden yerine mustafa dogan'i sokuyor??? acikla lutfen. |
Tigana: Gemiyi terk etmem Beşiktaş'ın deplasmanda Antalyaspor'la 4-4 beraber kaldığı maçın ardından konuşan Jean Tigana, sihirbaz olmadığını, herşeyi çalışarak düzeltebileceğini söyledi. Maçta 3-1 galipken, 3 gol yiyerek maçtan 4-4 beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduğunu ifade eden Fransız hoca, basın mensubunun; "Deplasmanda 4 gol atıp 4 gol yiyorsunuz, kişisel eleştiriniz nedir?" sorusuna, "Yediğimiz 4 golün 3'ü duran top." diyerek cevap verdi. İkinci yarıda geriye çekilmediklerini söyleyen Tigana, "Skoru koruyun demedim, 20 günde 7. maçımızdı, bazı oyuncularımın performansında düşme oldu." dedi. Geldiği dönemde 4 oyuncuyu sahaya ısınmaya bile gitmediğini belirten Tigana, "Sürekli çalışan, iyi çalışan bir adamım, gemiyi de terk etmeyi sevmem." diyerek istifa etmeyeceğini belirtirken, Beşiktaş'ta 3 yılda 4. antrenör olduğunu hatırlattı. Kariyerinde çok daha kötü maçlar yaşadığını söyleyen Tigana, ilk kez istifaya çağırıldığını söylerken bu istifa çağrılarının kendisini etkilemeyeceğini ve pazartesi günü çalışmaya başlayacaklarını söyledi. Son olarak sözlerini, "Türkiye'de sabır yok, herkes hemen sonuç istiyor." dedi. kaertalhaber.com |
tabi terketmez, tazminati dusunuyor |
Yılmaz Vural, "Bu ülkede çok Tigana var" 4-4 biten Antalyaspor-Beşiktaş maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtalayan Yılmaz Vural ilginç açıklamalar yaptı http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Yılmaz Vural, "Son dakikada 2 puan bıraktığımız için üzgünüz. Beşiktaş 1 puana sevinsin çünkü 3 puan bizim hakkımızdı. son gol öncesi Burak faul yaptı ama hakem oyunu devam ettirdi. 12 haftadan bu yana iyi oynuyoruz ama üzermizde bir şanssızlık var" dedi. Vural, "Tigana'yı başırılı buluyor musunuz?" şeklindeki soruya ise şöyle cevap verdi; "Tigana meslektaşım . Adamı buraya getirmişiz, hemen geri göndermek yanlış olur. Ona büyük saygım var ama bu ülkede çok Tigana var. Yıllardır bunu anlatmaya çalışıyorum ama kimse beni dinlemiyor. |
ya başlatmayın mustafa doğan a ya o kornerlerden o saçma gol yiyen defansı bana burda temize çıkarmaya çalışmayın abi Tigana migana anlamam ben o defans o golü yiyemez kardeşim yiyemez göndersinler bütün defansı. Daha kornerde adam tutmayı beceremeyen adamlarla oynuyoruz yazık ya yuh kardeşim yuh. 4 tane adam boş ya yok böle bişe. Adamlar artık işn fantazisine giriştiler Tsubasa vuruşu yaptılar resmen. |
hep kahırrr hep kahırrr |
Alıntı:
tigana bize bi şans bu şans bidaha gelmez acilen futbolcular uyarılmalı ve gerekirse kadro dısı bırakılmalı |
Alıntı:
KARTAL HABER bu haberi lig TV den aşırmış soruyu soran Ömer Güvenç tir. Tigan aynı röportajda yönetimi hedef göstermiş ve 3 yılda 4 antrönör değişikliği yaşadı bu kulüp düşünün artık demiştir. Ayrıca Yine ömer güvençin açıklması BJK hiç bukadar sık sakat vermedi nedeni nedir deyince sende fulbolcuydun sayın güvenç nedenini bilirsin demiştir. Ve yine hedefi futbolculara yöneltmiştir.... |
kimse tiganayı savunmasın artık ya biz adama destek verdikçe daha beter saçmalıyo oyun olmuş 3-3 bizim büyük tigana hamle yapıyor ve a.tandoğan ın yerine m.doğan ı alıyor bu arada da i.akın kulubede oturuyo bravo tigana sana |
bence de hedefi biraz futbolculara yöneltmek lazım bu ne rahatlık kardeşim BJk futbolcusu maç 3-1 oldu diye maçı bırakamaz... |
Tigana gidip yerine Sinan Enginin gelmesi gerekir bence. Çünkü o adam Taraftardan beslenen biridir ve taraftarı karşısına almamak için bire iki koyup çalışır ve başarıya ulaşır gibi geliyor bana. Eğer başarısız olursa TV den bile ekmek yiyemez çünkü yaptığı yorumların %90ı tutarsızdır sadece Taraftar seviyor die TV de yer almaktadır. |
Türkiye`de Saat: 00:13 . |