![]() |
TİGANA İSTİFA ... |
yorumsuz.... |
ya zaten bu takimda oynamayi hak etmeyen o kadarda adam var ki ne yazikki gokhan gulec daha bir anadolu takiminda zor oynar hic bir becerisi olmayan bir adama acil gitmesi lazim bizim forvet g.gulec emi kaldi kleb artik bitmis buragi bastan beri soluyorum o adamin daha cok calismasi 2. liglerde oynamasi lazim deli ibo bir orta yapamiyor olmaz sol kanat onami teslim olcak.. |
HELAL SANA TİGANA ETTİN BİZİ REZİL RÜSVA AKLINI YEMİŞSİN SEN BENCE ARTIK BU HAFTADAN SONRA SENİ GÖRMEK İSTEMİYORUZ YANINDA DA KALECİNİ AL ÇEK GİT. YÖNETİM BENİM SESİMİ DUYUYORSA EĞER PARAYA ACIMASINLAR HİÇ VERSİNLER TAZMİNATINI. BU KADAR BARİZ BİR ŞEKİLDE HATA YAPILMAZ KENDİDE GİTMEK İSTİYOR HERHALDE ....GİTSİN TİGANA KİM YA |
futbolcu tüccarı yine takımı batırdı. öle yürekten inanıorum bu takın antrenörsüz çıksa sahaya daha başarılı olur. 3-1 öndeyiz nası oldu bnde anlamadım. ve anadolu takımı deil ultra anadolu takımı gibi oynattırdı koskoca beşiktaşı. bu kadar defansa çekilirsen olacağı budur. madem tigana bn defansif oynatıorum diosa buna laf etmememiz için takımın gol yememesidir. ama artık deyim yerindeyse ölecek denen bir adamdan 3 gol yioruz. senn defansif anlayışın buysa sana ne denir ki ey süper ligimizin en çok kazanan bu kazanca rağmen gözü doymayan futbolcu tüccarlıı yapan- bizleri çileden çıkaran tigana. maça çıkarken düşüncem geçen maçtaki ii oyunun sistemiydi. önde solda i.akın-rico-burak onların önünde bi bobo kadrosu beklerdim. bn bi beşiktaşlı olarak gol atmaya doymayan bi takım izlemek istiorum. ama bizim takım anadolu takımı gibi gol atıp üstüne yatan bi beşiktaş oldu. sonuçta tüm bu olumsuzlukların nedeni mösyö tigana artık defol gitttttttttttttttttttttttttttttttttttttt |
Alıntı:
|
[color=red]TIGANA GO HOME !!![/COLOR] |
Alıntı:
|
Git Artik Tiganaaa Gittt ...gittt |
Tigana Istifa... Tigana Istifa... Tigana Istifa... Tigana Istifa... YETER ARTIK FAZLA DAYANDIK |
g.gulec-fahri-serdar-burak Sizce Kac Anadolu Takiminda Direkt Ilk 11 De Oynar Yazik Yaa Burasi Besiktas Unutanlar... |
runyenın yediği 4. golde top ustune gelmıs yınede tutamamış kimse görmüyormu bu adamı allah rızası için görun artık...kale boş olsun farketmez adam sadece degaj atıyo onuda rakibe kaleye pancuyu alın daha iyi |
bu nasıl teknikdirektör anlamak mümkün değil resmen beşiktaşımızı katlediyorrrrrrrr nasıl göremiyorlar yahu şuanda en az 6 puan fakla lider olmamız gerekirken şu düştüğümüz duruma bak YÖNETİMMMMMMMMM + TİGANAAAAAA = İSTİFAAAAAAAAAAAAA AYRICA RUNJE MİSİN NESİN SENDEN KALECİ OLMAZ SENDE DEFOL GİTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTT |
Alıntı:
|
gÖkhan GÜleÇİ Unuttum Sende Defol Gİttttttttttt Sendende GolcÜ Olmazzzzzzzzzzzzzzzzz |
Şuan Lİderdİk Yaaaa Yok Ya Yok Saklarya 1 Bu 2 Yeter Eter Yeter Bu Gece İnŞ İstİfa Haberlerİ Duyulur.. |
Bu arada oyuncular hakkında da yorum yapmadan geçmeyelim. İbrahim Üzülmez iyi bir insan ama maalesef Beşiktaş sol kanadının oyuncusu değil, yeterli yeteneği yok. Kleberson iyi iyi diyoruz toptan kaçıyor, sayısız pas hatası yapıyor. Gökhan Güleç haftalardır etkisiz ama ısrarla kadroda. Kaleci hakkında yorum yapmaya gerek yok. Koray İbrahim Üzülmez'le aynı statüde. Suçlu arıyorsak bunu yalnızca Tigana'ya itmek yanlış olur. Sinirlerim bozuk ne yazacağımı şaşırıyorum. Yeter artık ya. :( |
pazartesı yapılacak yonetım toplantısında tıgananın ısıne son vermeyen tıganayla devam kararı alan yonetım kongerede GİDERRRR |
Alıntı:
ama bu kadroyu kuran da tigana. hadi fransız '''mallarını''' boykot edelim... |
haftaya sivas yine ayni seyler olacak sonra kadiköye gidecegiz cok zor offfff |
git artık tigana !!! |
Alıntı:
İnşallah !!! |
herseyi anladımda mac 3-3 olunca neden ali nin yerine mustafa doğanı aldı anlamak mümkün değil yahu arkadaslar ben mi bilmiyorum bu oyunu yoksa tiganamı anlamıyor....... acaba tigana 3-3 olunca beraberlikmi düşünüyodu. Şayet beraberlik düşünüyorsa fransaya kadar yolu var |
Ibrahim Akin Nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeee Tiganaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mad: :mad: |
Bunu da gördük ya,sonumuz hayır olsun...Koca Beşiktaş deplasmanda 3-1 öne geçiyor,ligin en az gol atan takımlarından biri olan Antalya'dan 2. yarıda 3 gol yiyor,eski kaleci Cordoba ve yeni kaleci Runje kaleye gelen her topu içeri alıyor,Tigana büyük bir dahilikle(!) 2 asist yapan Ali Tandoğan'ı ve topu ileri taşımayı düşünen tek oyuncu Ricardinho'yu kenara alıyor ve sahada adeta dökülen Serdar ve Kleberson'u oyunda tutuyor,İbrahim Akın düşmanlığını halen sürdürüyor...! Bugün Beşiktaş kazanmak için diil kaybetmek için çok çalıştı ama bir sürü gereksiz oyuncu varken en çok eleştirilen ve buna rağmen en çok gol atan Bobo'nun çabalarıyla mağlubiyetten son anda kurtuldu! Bu maçın sonucunu maçtan evvel biri tahmin etseydi heralde herkes dalgasını geçerdi ama ilklerin takımı Beşiktaş yine bir ilk'e imza attı ve 3-1'den sonra farka gidecek maçtan Tigana'nın dahiyane(!) çabalarıyla 1 puanı zor aldı!Bu maçtan sonra taraftarın neden Runje'yi sevmediğini sanırım herkes gördü ve anladı.Ayrıca bir gerçek daha var ki o çok daha vahim: Tigana Beşiktaş'ın 2 gömlek altında..! "Lütfen istifa Tigana,lütfen!!!" (Dipnot: Takımın en güvenilir ismi Gökhan Zan'ın son 3 maçtır gösterdiği form düşüklüğü beni bir hayli şaşırtıyor,umarım çabuk düzelir...) |
durumun herkes farkında gitmek isteyeni zorla tutmazlar sanırım.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ailton gittiginde tigana konusunda demisti ki "tigana Besiktasi bitirecek" diye.. Valla Ailton yavas yavas hakli cikiyor.. |
BOBO Bu Adamı Artık Kimse Eleştirmesin.... BOBO nun Ne Kadar Yararlı ve Kaliteli Bir Oyuncu Oldugunu Bu Macta Sanırım Herkes Gördü ?? ? ? O Bize Zagodan Miras.....! |
Hala İnadına Tigana diyen taraftar..!!!!!! artık yeter....ben beraberliğe oynayan bunu da başaramayan son dakika golü ile 1 puanı zorla kurtaran bir takım istemiyorum...Hala inadına tigana diyen taraftar bırakın inadı zarar veriyor artık görmüyormusunuz....kusurabakmayın ama artık bu bardağımı taşıran son damla oldu...bırakın at gözlükleriyle bakmayı...deve kuşu gibi kafanızı kuma sokup mu izliyorsunuz... TİGANA İS-Tİ-FA:mad: :mad: |
YYEEETTTTEEEEERRRRRRR..!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
sezonun basinda matador da biseyler anlatmak istemis... |
Bu Aksam Istifa Haberleri duymak istiyorum |
maalesef tigana devam edicem dedi |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
defol git tigana Tigananin Hemen Istifa Etmesi Lazim Ya Da Yönetim Bunu Görevden Alsin Adam Ali Tandoğan Ve Ricardinyo Yu Ve Gökhan Güleçi Oyundan Alip Yerine 3 Haftadir Gece Aleminden Kendini Alamayan Buraği 12 Haftadir Oynamayan M.doğani Aliyor Alsaan I.akini Cahil Adam Inadindan Vazgeç Yoksa Bu Taraftar Sana Bir Inat Yaparsa Nereye Geldiğini şaşirirsin |
Alıntı:
aynen bende katılıorum bence bu sezon sonuna kadar yolu var gibime geliyor ama bakalım ne olacak |
Türkiye`de Saat: 13:49 . |