![]() |
yeter artık git tigana git allah belanızı versin :(yha yemin ediorm bu runje ye küfür ettigim kadar hiç kimseye sövmemişimdir yazarken bile elim ayagım titrio adam sinir hastası yapcak bizi yhaa |
T İ G A N A A A A A İ S T İ F A A A A A |
tiganaya da runje ye de demirören gaz grubuna da yazıklar olsunn bi siz hariç haa |
runjenin yediği gollere bakın yandan gelen hiçbir topa çıkmıp yumruklamıyor çızgıden ayırlmadı adam ...üstüne gelirse kurtarıyor yana giden toplara yatmıyo bıle |
hepsi kardes hepsi sinir hastasi yapcak bizi ya allah belanizi versin |
ezziklerin Adami Tigana!!! Istifa |
Alıntı:
|
yazıklar olsun be yazıklar olsun o forma o kadar degersiz degil... |
gardaşım bak 7-8 sene evvel küme düşen erzurumsporda da bu coşkun birdal vardı ve o sene adamlar toplam 20-21 golmü ne attılardı yanlış hatırlamıyosam yazılar olsun yaa bide milli takıma alsınlar adamı haa star oldu 40 yaşından sonraa |
yha en iyi oynuyan oyuncuları cıkarıo warmı böle bi zihniyet yha nasıl teknik adamsın nasıl macı analiz edion kimin nerde oynadını bilmio yhaa tigana istifaaa!!!!!!!!!!!!!!!! |
bu adamdan teknik direktör olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz......................... .................................................. .................................................. .................................................. .............?????? |
abicim bizim takimin goruntusunun herhangi bir anadolu takimindan hic bir farki yok bizi bu hae tigana getirdi 3-3 olmus gidip m.dogani aliyor yokmu basla adam bu klubude biz 3-3 umu koruyacaz antalyaya karsi neden iakini almiyorsun da o futboldan nasibini bile almamis anca 2 lig kalitesindeki yaramaz buragi aliyorsun inanin artik tigana gidene kadar izlemicem hic bir maci futbolcular futbolu birakirya bende tigana olana dek futbol taraftarligini birakacam o herif beni takimimdan soguttu artik futbol izlemiyorum iskence cekiyorum cunku git artik tigana lutfen git sarap fabrikana don burda senin isin yok |
ts yenılmıs gs yenılmıs vestel yenılmış 3-1 öndesın ayıp valla ayıp |
yarin Yollayin Bu Adami Futbol Cahili Git Ciftligine Git Kumeye Dusmemeye Oynayan Takimlarda Calis A.hassan Sergen Tumor Herkesi Yolladin Ugrasamayacaksin Diye Cunku Buyuk Hoca Degilsin Git Artik Yoksa!!! |
ooffff offff yeter artık Beşiktaşımm |
Şimdi merakımdan soruyorum yokmu inadına tigana diyen,yokmu destek olmalıyıs bu takıma sabır gerekiyor diyen,yokmu sosyal mesajlar verecek olanlar..Eee neymiş biz haklıymışız gibi ama devam yalana boşverin,alayına tigana,alayına runje.. |
yaziklarrrrrrrrrr Olsunnnnnnnnnn Hepsİneeeeeeeeee 3-1 Den MaÇi Verdİler Ya Helal Olsun Bunlaraaaaaa |
bu adami yollamazlarsa yarin besiktasta eylem yapalim imza toplayalim baska yolu kalmadi bunun sesimizi duyurmamiz lazim ya valla ben calistirsam bu takimi ondan iyi kadro kurarim igrenc cirkin bir futbol oynatiyor takima ama suda var bizde oynayan bir cok adam da formanin hakkini vermiyor onlarinda ocakta acil yollanmasi lazim nasil zihniyet bu git artik tigana git artik demiroren!!! |
bi Sozumde 10 Sene Solda Oynayipta 2 Orta Yapamayan Kazma Deli Ibrahim E Millet Sag Ayagi Ile Sol Kanattan 50 Assist Yapioo Sende Koskoca Besiktas Ta Hala Oynuyorsun Ve Yakismiyorsun Bide Kaptan Yapmisslar Seni Sende Git |
Haftaya Bide Moralle Baslayalim... genel kurul ocaktan önce yapilmasi lazim... bunun icin yönetim istifa ettigini bu gece aciklasin... Tigana artik sabir kalmadi yok kalmadi ISTIFAA... kim nederse desin Istifa ya cagirmak Takima zarar vermez... onlar orada kaldigi her saniye ZARARLI oluyorlar... |
daha da konuşmaya değmez yaa.hayırlısı bakalımm ama veyselin attığı golle türkiye kupasında 9 kişi kaldığımız maçta gençlere yenilmiştik yaa onun gbi oldum ağlayacam yaa |
kleberson da gitsin yeter ya bu kadar çok top kaybı yapılırmı |
yaziklar olsun hepinize. Yemine diyorum biri cikip Inadina Tiganan dersin Artik ozaman o futboldan anlamiyor demektir |
İnadına Tigana'cılar henüz pek uğramamışlar ortama.Siz devam edin bakalım savunmaya.Ben böyle bir Teknik Direktörlük rezaleti görmedim.Oyun 3-3 olduğunda Tandoğan'ı çıkarıp Mustafa Doğan'ı alarak oyun kurtarmaya çalışan bir adamı lütfen kimse savunmaya çalışmasın.Ayrıca o Kleberson denen yüreksiz futbolcu müsveddesini sahada nasıl tutabildiğini de anlayamadım.Adam ikili mücadelelerden kaçmak için kelime edit resmen.Yaptığı top kayıplarından bahsetmiyorum bile.Siz anlamamakta ısrar edebilirsiniz ama bu Kleberson denen adam kalıbının ve kariyerinin adamı değil ayrıca Beşiktaş'ı da kafasında çoktan bitirmiş.Böyle bir ruhsuzluk olamaz .Bunu aylar önce söylediğimde ben futboldan anlamayan adam olmuştum.Varsın ben futboldan anlamayayım da böyle ruhsuz herifler canım Beşiktaş'ımdan defolup gitsin.Bugün başka bir yorum yapmayacağım.Çünkü sinirlerim kaldırmayacak. |
bi Sozumde 10 Sene Solda Oynayipta 2 Orta Yapamayan Kazma Deli Ibrahim E Millet Sag Ayagi Ile Sol Kanattan 50 Assist Yapioo Sende Koskoca Besiktas Ta Hala Oynuyorsun Ve Yakismiyorsun Bide Kaptan Yapmisslar Seni Sende Git |
BOBO=3+RİCO=1 TİGANA=4 |
arkdaşlar artıkk bitsin bu işkence istifa ya dawet ediyorumm tigana'yııı go home tigana |
oyunun kurucu rıcardınhoyu cıkarıp defansıf fahrıyı alan; 2asıst yapan sagdan bındırmeler yapıp rakıbın sol tarafını felc eden adamı cıkarıp yerıne mustafa doganı alan adam Besıktasımızın antronoru olamaz.anadolu takımı olup cıktık yazıklar olsun.7 defasıf adam oynuyor takımda oyuna aldıgı 3 oyuncunun 2 sı defansıf.kımsede cıkıp burda tıganayı savunmasın tıgananın avukatlıgını yapmasın.i akını yedın bıtırdın nıye oynatmazsın bu adamı kardesım.defolun gıdın yakısmıyosunuz Besıktasıma al runjenıde defolun gıdın :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: |
pancu Kalede Olsa Mac 4-2 Biterdi Anca |
Alıntı:
macin özetini iyi vermisssin ...:mad: :mad: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gitt artık ya başımızdann |
yaziklar olsun baska birsey diyemiyorum.. |
Ne kadar iyi niyetli olmaya calistim bu macta mac boyunca hatta saatler öncesinden... ... AMA SIFIR HAKKETMIYORUZ BIZE SEVINMEK HARAM BIZE MUTULUK HARAM YETER BE YÖNETIM YETER ... |
rıco nun golu ne ve bobonun hattrik ine sevinemedık |
YÖNETIM + TIGANA= ISTIFA |
bu arada her duran top tehlike.o gökhan zan son 2-3 maçtır ölümcül hatalar yapıyor.zaten boş kale oynuyoruz.her hatası gol oluyor.ayrıca bi yantopa da sen kafayı vur kardeşim ya... tigana olayı bitmişti zaten ama fenere 5 gol de atsa gökhan güleçin deli ibonun klenin burak ın bu takımın ilk onbirinde yeri yok.ne defans yapmayı biliyoruz ne de hücum yapmayı. antalyaya da bravo maç berabere galip gelmek için hızlı oynuyorlar.bizimkiler se seyrediyor.yazıklar olsun bunlara... |
Türkiye`de Saat: 18:43 . |