![]() |
g.gulec-fahri-serdar-burak Sizce Kac Anadolu Takiminda Direkt Ilk 11 De Oynar Yazik Yaa Burasi Besiktas Unutanlar... |
runyenın yediği 4. golde top ustune gelmıs yınede tutamamış kimse görmüyormu bu adamı allah rızası için görun artık...kale boş olsun farketmez adam sadece degaj atıyo onuda rakibe kaleye pancuyu alın daha iyi |
bu nasıl teknikdirektör anlamak mümkün değil resmen beşiktaşımızı katlediyorrrrrrrr nasıl göremiyorlar yahu şuanda en az 6 puan fakla lider olmamız gerekirken şu düştüğümüz duruma bak YÖNETİMMMMMMMMM + TİGANAAAAAA = İSTİFAAAAAAAAAAAAA AYRICA RUNJE MİSİN NESİN SENDEN KALECİ OLMAZ SENDE DEFOL GİTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTT |
Alıntı:
|
gÖkhan GÜleÇİ Unuttum Sende Defol Gİttttttttttt Sendende GolcÜ Olmazzzzzzzzzzzzzzzzz |
Şuan Lİderdİk Yaaaa Yok Ya Yok Saklarya 1 Bu 2 Yeter Eter Yeter Bu Gece İnŞ İstİfa Haberlerİ Duyulur.. |
Bu arada oyuncular hakkında da yorum yapmadan geçmeyelim. İbrahim Üzülmez iyi bir insan ama maalesef Beşiktaş sol kanadının oyuncusu değil, yeterli yeteneği yok. Kleberson iyi iyi diyoruz toptan kaçıyor, sayısız pas hatası yapıyor. Gökhan Güleç haftalardır etkisiz ama ısrarla kadroda. Kaleci hakkında yorum yapmaya gerek yok. Koray İbrahim Üzülmez'le aynı statüde. Suçlu arıyorsak bunu yalnızca Tigana'ya itmek yanlış olur. Sinirlerim bozuk ne yazacağımı şaşırıyorum. Yeter artık ya. :( |
pazartesı yapılacak yonetım toplantısında tıgananın ısıne son vermeyen tıganayla devam kararı alan yonetım kongerede GİDERRRR |
Alıntı:
ama bu kadroyu kuran da tigana. hadi fransız \'\'\'mallarını\'\'\' boykot edelim... |
haftaya sivas yine ayni seyler olacak sonra kadiköye gidecegiz cok zor offfff |
Türkiye`de Saat: 13:01 . |