![]() |
ya bune böle ya bu kaleciyle nereye kadar böyle anlamıorum ya o kadar saçmalık olmaz yae...iiki rico var adam süper top saklıo ya gol pozisyonundan bir anda tam 3 tane adam eksiltti süpersin rico hadi bakalım 2. yarı gelıo ama şuna dikkat ettiniz mi runje gol yedikten sonra butun oyuncuların hevesi kırılmıştı... |
kaçan iki net gol pozisyonu var hatırladığım kadarı ile...valla adelaar dediğin gibi Nobre biraz saçmaladı o ve diğer bir pozisyonda daha..bilmiyorum ama Runjenin o yağtığı hatayı amatör kaleciler yapmıyor artık... |
abi ali tandoganın poziyonunu aklım almıyo nasıl kaçar ... |
Runje kötü bi hata yaptı iyi ki kırmızı yemedi. Golden sonra kendimize geldik. İyi de oynuyoruz bütün oyuncular iyi performans gösteriyolar. Özellikle defansta Baki çok başarılı oynuyor, yerinde hamleler yapıyor. Nobre de iyi performans sergiliyor. İnşallah ikinci yarı gol veya goller bulacağız. |
c.brugge hakem ve runje eklenince 13 kişi beşiktaşın işi zor |
iboların hepsi iyi baki de fena değil takım inşallah birkaç gol daha bulur ikinci yarı ama balabana dikat emtek lazım |
Haydi kartallar ikinci yari dagitalim sunlari !!! Kacan golleremi yanarsin yoksa yedigimiz golemi... |
Alıntı:
|
Runje gerçekten çok kötü bir gol yedi ama allahtan kırmızı kart görmedi ve tribünden tepki almadı.Sonra İ.Akın ile güzel bir gol bulduk neyseki.Sonrasında adeta tek kale oynadık.Ali Tandoğan ve Nobre özellikle akıl almaz goller kaçırdı.Artık bunları atmamız lazım.Bu maç ilk yarıda bitebilirdi ama her neyse.Ben bu şekilde oynarsak Brugge'yi en az 2 farkla yenebileceğimizi düşünüyorum.Bir şey yok bunlarda.Sadece basit hatalar yapmamamız gerek.Özellikle savunmada.İkinci yarıda başarılar Kara-Kartalım!!!:) |
kaleci ve defans acik veriyor forvet ise kim oynuyor belli degil gibi kucuk maclarin buyuk oyuncusu nerde(Delgado) bak rico ya adam oynuyor oynatiyor hadi kartallarim bu maci bari alinda biraz sansiniz olsun |
Alıntı:
|
Bu arada Ricardinho hakikaten müthiş bir virtiöz tam anlamıyla.O ne top tutuştur,Nobre'ye attığı pas ne pastır öyle.Bir top insanın ayağına ancak bu kadar yakışır!!!İkinci yarıda Rico Paşa'nın şovunu izleyebiliriz!!!! |
Alıntı:
|
bu arada diger mac 1-1 |
Alıntı:
|
Rico paşa ve İbrahim Akın hücumda ne kadar etkili olduklarını gösteriyorlar. İkisi de güzel oynuyor. ikinci yarıda devam etsinler böyle oynamaya rahat gol buluruz. Ali Tandoğan da kaçırmasın artık atsın yine güzel bi gol. |
|
Alıntı:
|
Bu arada sezon basinda, Rico ve Delgadoyu almadan, Bjk'nin Brugge'den Ivan Leko'nun istedigini söyleniyordu, adam orada bile 11'e giremiyor... |
|
ricoo paşaaaaaa |
ricooo paşaaaaaaaaaaaaaaa helal olsunn sanaaaaaaaaaaaa :D gooooolllllllllllllll |
simdi bir gol daha hadi kartallar |
RIIIIICAAAARRRDIINNHHHOOOOOO |
artik nobreyi bu takimda istemiorum |
bu kadar luzumsuz bir oyuncu olurmu akin iki kartida gereksiz yere gordu simarik |
YA UUUUFFFF Ibrahim Akin'a bak yaaaaa, yine sacma bir kirmizi kart yedi!! Cok disiplinsiz, kendisini ne saniyor bu yaaaaa!! |
|
ya bu ne bicim bi hakem anasinin bi alip weremedigi mi war besiktasla |
yaaaa bu hakem ne böyle...spikerimizin dediği gibi yoksa polonyalı hakem uefa'nın sis perdesine mi takıldı..az kalsın maçı katlediyordu...ah İbrahim Akın aaahhhhh sen ne zaman akıllanacaksın anlamıyorum...çok şahane oynuyordun..maçın yıldızlarından biriydin..o yapılırmıydı ahhhh....ama rico çok şaheneydi..mustafaya verdiği pasta süperdi...gerçekten tam bir ligder rico paşa.....burak onu nasıl kaçırdı ya anlamadım... |
Mac bitti 3 puan bizim oldu nekadar son dakikalarda zorlansakta.. I. Akin cok luzumsuz kartlar gördu.... Hakem berbatti !!! |
3 puanımız hayırlı olsun яι¢αя∂ιηнσσσ |
beşiktaşım oley beşiktaşım oley beşiktaşım oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo beşiktaşım oley |
yaaa cidden kalp krizi falan geçircektim bu yaşta...hakem beni strese , sinir krizlerine soktu...spikerin dediği gibi cidden polonyalı hakem uefa'nın sis perdesine takılmış sanırım.... |
ne bu ya birileri bu genclere hakemle degil topla oynayin desin genc yasinda biraz para goren simariyor nerdeyse son dakikalarda berabere olacakti birde macin spikerine sinir oldum neyseki aldik maci simdi almanyada en az berabere kalmak lazim ama bu oyunla ve oyuncularla tur gecilse bile uefada devami biraz zor gibi |
Alıntı:
|
kazandık ama çok net pozisyonları harcadık daha farklı olabilirdi |
Ohh bee!!İnşallah bu maçla beraber Avrupa şanssızlığımızı kırmış olmuşuzdur.Son dakikalarda zorlansak da üç puan çok iyi oldu gerçekten.Ricardinho yine müthişti.Sadece biraz daha gol yollarında becerikli olmak gerekli.Bu arada ne kadar çok sevsemde hem Bursa hem de bu maçta sorumsuzca oyundan atılan İbrahim Akın'a ceza verilmesini istiyorum.Beşiktaş formasını yakalamışsın,golünü de atmışsın bu hareketi yapmanın anlamı yok.Hem de daha 4 gün önce aynı hatayı yapmışken.Ceza şart!!! |
Ibrahim Akin'i koruyan birileri var mi hala? 5 mac ustuste oynayinca cosacakti, 5 mac oldu ve sonuc? Fener macinda egoistce Nobre bombosken 2 sefer kendi harcadi ve 2 puan kaybettik, Bursa macinda amatorce bir kirmizi kart, Brugge macinda 4'e 1 iken tek basina vurmasi ve 1 dk sonra gol yiyip duruma zora sokmamiz ve cok amatorce bir sekilde adeta bilerek yapilmis gibi gorulen sacma sapan bir kirmizi kart. En azindan 2 mac ceza alinda ve 2 mac icin ondan kurtulmus olacagiz... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 13:51 . |