![]() |
Alıntı:
|
güzel...macin sonucunu daha yeni ögrendim...helal olsun ne diyelim |
Alıntı:
|
Runjenin yaptıgı hata sonucunda kırmızı kart diyemi düsündüm ilk an 10 kisi kaldık tur gitti dedim ama sonradan penaltı olmasına ragmen sanki 0-0 baslamıs gibi macı izlemeye devam ettim alacagımıza inanıyordum.Ricardinio bu takım bu adamla cok yere gelecek böle bir futbolcuyu en iyi sekilde degerlendirmemiz lazım bizim.Takım genelde iyiydi kacan pozisyonlar oldu gene gol yollarında ufak tefek sıkıntılarımız var forvet özellikle daha iyi calısmaları lazım bence.Hakeme sölenecek bir sey yok herkes gördü uefa yapıyor yapacagını.Tur yolu gözüküyor. |
Uefa eger izin verirse tur gözüküyor(hakem!).Sahaya atılanlardan ceza almayız umarım.B.leverkusenide yenecek gücteyiz.Almanya evimiz zaten.Uefadan seyirci getirmeme cezası cıkmazsa inşAllah tur bizimdir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Toraman-------Zan---------ZAGO---------Üzülmez --------------(Baki) ---------------Serdar------GIUNTI---------------- ---------------(Koray) ----Tandoğan--------Rico---------------İ.Akın---- -----(Burak)---------------------------(Delgado) --------------------Bobo-------------------------- -------------------(Nobre) 1. Defansa Zago gibi tecrübeli bir yabancı stoper 2. Klebersonun yerine Giunti gibi pres yapan, mücadeleci,top tekniği yüksek bi adam alınırsa bu takım şahlanır 2.yarıda |
arkadaslar klebersonu gonderip nobreyi on liberoda oynatip bitirici bi forwet alsak nasil olur? cok mucadele edıo dıo herkes en azından forwettekınden daha faydalı olmaz mı boylelıkle boboyu da kazanms oluruz |
bu runje busene beni kanser eder.... bitanede adamgibi golyesin yaaaaa ne bu kaleciliği yeni öğrenen minik takım kalecileri gibi yediği goller bir kaleci bukadar kötü olamaz ya lağbalilik ya konsantrasyon eksikliği yada bu adam dalga geçiyo bu kaleye babamı giçirsem bu golleri anca o yer inşallah ikinci devre toplar kendini yoksa bütün sene çok heycanlı olacak bizim maçlar ama çok heycanlı bildiğiniz gibi değil hele karşı takımın kalecisi uzun degaz atar oda bizim kaleye kadar gelirse adrenalin diz boyu runje taraftarlara ve türübüne ayrı bi heycan getirdi doğrusu aman kalbi olan izlemesin...... |
Oh be aldık şu maçı amma rahatladım yavv |
baki mercimek geldi defans yine gümmmmmmmmm.. adam resmen toplardan kaçıyooo yaaaaaa mustafa doganı cok begendim runja yine yaptı yapacagını adama top geldiği zaman korkuyorum artık yaaaa bizim taraftarımızda gönlünü almak için tezahürat yapıolarrrr rico paşam yine cok süperdi ve harikaydı ibrahim akın'ın yediği kırmızı kartta bardağı taşırdı yinede gruptan cıkmamamız için hiç bir sebep yok yinede.. |
Runge sayesinde yine gergin dolu dakikalar yaşadık..Sahadaki diğer 10 oyuncunun emeğine hakaret eder gibi gerçekten. Bakiden çok korkmuştum ama 1.91 lik oyuncuyu iyi tuttu..gerçi yine topla çok felaket ama iyidi... |
Alıntı:
|
Beşiktaş ne kadar güzel kadrosu olduğunu bir kez daha gördük şu 3 isim yerine yapılacak transferler bize UEFA Kupasında en az yarı final oynatır... KLEBERSON BAKİ RUNJE... bunların yerine 3 tane futbolcuyla erişemeyeceğiz kupa yok takım süpeeerrr... |
Dün M.Doğan uzun bir süre oynamamasına rağmen ii bir oyun sergiledi. Bundan sonraki maçlarda BAKİ nin yerine o oynasa daha ii olur. Farklı yeneceğimiz bir maçı 2-1 kazandık şimdi sıra LEverkusen de. |
Ah be Tigana.Aylarca herkesin dilinde tüy bitti.Şu sisteme zamanında geçseydin ve Ricardinho'ya sazı biraz daha önce verseydin rakiplerin bu kadar kötü olduğu bir ligde belki de iyi bir puan farkıyla liderdik.Buna da şükür ki hiç bir kulvarda iddaamızı kaybetmeden takım halen eksikleri olsa da takım olma sinyalleri vermeye başladı.Demek ki bazı arkadaşların iddaa ettiği gibi sorun kadro kalitesi değil, kadroyu kullanamama beceriksizliğiymiş.Halen iddaa ediyorum bu takımın kadrosu rakiplerin hiç birinin altında değildir.Yeterki güven sorunu olmasın ve doğru kullanılsın. Dünkü maçta Baki gerçekten çok iyiydi.Bir maçla asla adam değerlendirmem ama nazar değmesin.Mükemmele yakın oynadı.Takım düzgün oynadığında İ.Üzülmez de zaten hep iyi oynuyor.İ.Akın'ın da katılımıyla sol kanat adam gibi çalıştı ama yaptığı hareket amatörlük ötesiydi.Bu adamın mental olarak desteğe ve gelişmeye ihtiyacı var yoksa bir yıldız adayını kaybedicez.Nobre'nin de şanssızlığı devam ediyor ama herşeye rağmen mücadelesi çok iyiydi.Kleberson her zamanki gibi rezaletti.Bu adam Beşiktaş'ı kafasında bitirmiş gibi geliyor bana.Geçen sene de iyi değildi ama artık o kadar bile oynayamıyor.Giunti gibi bir ön liberoya ihtiyacımız var bence.Sert ve güçlü bir oyuncu ama topla da iyi olmalı.Ricardinho için bi şey demiyorum zaten adamın kalitesi ortada.Liderlik onun olmalı bu takımda.Çünkü bunu becerebilecek kapasitede ve de tecrübede. Takım 2 maçtır iyi sinyaller vermeye başladı ve de en önemlisi maçları geriden çevirebilmeye başladık.Bu bence çok çok önemli.Güven sorununu aşmak üzereyiz.Bir kaç maç daha iyi devam edip bunu başarırsak takım rahatlar ve daha sağlam bir performans gösterebiliriz. Bu arada Runje'ye hiç bir şey demiyorum.Adam kabus gibi. |
Alıntı:
|
kafayı fazla bulandırmamak lazım söylenecek o kadar şeye rağmen.sonuç: sevindirci,oyun: idare etmeye çalışıyo,baki:bildiğiniz gibi,runja:gidip geliyo(dün gitti) vb.................... |
Alıntı:
runje , kleberson , bobo bunların yerine 4 yabancı olsa (kale-defans-ön libero-forvet) seneye uçarız. |
baki kapasitesinin üstünde oynadı bence,takım olarak iyiydik,runje o golü hediye etmese çok daha rahat bir maç kazanacaktık |
nobrede artık top gelmiyo falan demesin.... |
Alıntı:
Vallahi Delgado-Akin-Burak-Ali Tandogan 4lusunden sadece 2 tanesi oynayabilecek. Sen buradan hangisini tercih edersin? |
Alıntı:
bide Serdarı biraz sağ kanatta oynatsa çok daha verimli olucağını düşünüyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ibrahimin kotu oynadigini soyledim, dun de iyiydi. Hatta Bursa macinda cok begenip kirmizi karti gormezden gelmistim, istersen Ibrahim Akin ile ilgili olan topice gir bir bak. Ama BJK kontraataga cikiyor 3e 1 ve bu adam kendi vuruyor ve 1 dk sonra gol yiyoruz. Ayni macta 80. dakikada goz gore gore bilerekmis gibi kirmizi kart goruyor, bu tur seyleri yapan biri Besiktasin oyuncusu OLAMAZ. |
Alıntı:
Evet bursa maçından sonra bi tane olumlu mesajın olmuş ibrahim akın hakkında. ben bu foruma girmeye başladığımdan beri de başka görmedim zaten. Önyargılısın ve bunu çoğu kez de mesajlarına yansıttın. |
Alıntı:
|
Alıntı:
takmışlar adama bencil diye nobre dün neleri kaçırdı kleberson sahada hiç yok runje bilğimiz runje ama konu ibraahim akın.ibo hatalı hatta büyük aptallıklar yaptı 2 maç 4 sarı kart hepsi de saçma sapan ama ibo mükemmel topçu.bursa maçı ve c.burugge maçlarına bakın topu ne kadar iyi kullanıyo topu oyuna nasıl sokuyo topun sıkıştığı yerde oyunu nasıl açıyo gol pozisyonuna nasıl giriyo.adam her maç mutlaka pozisyona giriyo kimse helal olsun çok ofansif her pozisyonda var defansa da geliyo demiyo 1-2 tane şut atıyo niye pas vermedi diyo.adam kaç maç oynadı 3-4 tane biraz bekleyin kendini bulsun daha iyi olucak. ibrahim a.-rico-gökhan z. bu takımda ilk forma alacak 3 adam. |
ya bence arkadaslar Ibrahim Akin dün macin en iyilerindendi , bu takimdan kesilmesi gereken 3 kisi var Nobre , runje ve ali tandogan ama ilk önce nobre gitmeli yani kacirdigi golleri ben bile atardim adam Besiktasi satiyor bizde hala o ezikten medet umuyoruz Bobo oynasin 1000 kat daha iyi , Runjeye gelince oda gitmeli ve iyi bir kaleci alinmali hatta iki tane cünkü murat ve ramazanda iyi kaleci degiller , ama Ibrahim Akin iki haftadir bence cok iyi oynuyor tabi gördügü kartlar amatörce ama oda yalnisini anlar artik diyorum , bu arada klebersonda kendine gelmeli biraz yedek kalmaliki akli basina gelsin , ben dün serdar , ve ibrahim akini cok begendim... |
Golcü dediğin biraz egoist olacak ona bakarsanızNobre de bir pozisyonda Ali müsaitken önünde topa vurdu ve pozisyonu öldürdü. Tek bir pozsyonla yargılamayalım kart konusu da para cezası ile halledilebilir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
aslında denemek lazım yae hakketten tam ön libero gibi oynuo ama bileği bir önliberoya göre zayıf olbilir cidden denenmesi gereken birşey de forvette sorun var yae... |
Alıntı:
|
Bir takımda 3 general olmaz UEFA Kupası'nda Belçika'nın Club Brugge takımını 2-1 yenerek gruptan çıkma yolunda iddiasını sürdüren Beşiktaş'ta altyapı komitesi başkanı Sinan Vardar, Kleberson'un oyundan çıkmasının ardından, Ricardinho'nun liderliği eline aldığını belirterek, “Bu takımda bir general oynarsa bu sonuç çok doğal olur” dedi. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Vardar, sezon başında Almanya'da yapılan kamptan beri takıma güvendiğini hep söylediğini ifade ederek, "Koşan, pres yapan takımların içinde bir general olursa galibiyet gibi sonuçlar doğal olur. Delgado, Kleberson ve Ricardinho gibi pres yapmayan oyuncuların üçü birarada oynarsa Beşiktaş iyi sonuç alamaz. Club Brugge maçında Baki dahil bütün oyuncular sahada basmadık yer bırakmadı. Club Brugge gibi bir takım iki net pozisyon bulamadı. Sakatlıklar nedeniyle olsa bile Beşiktaş kadroda doğruyu bulmuştur" diye konuştu. Club Brugge karşısında özellikle Brezilyalı oyuncuları Ricardinho'nun mükemmel oynadığını kaydeden Sinan Vardar, "Diğer oyuncularımız da Ricardinho'ya çok yardımcı oldu. Bir takımda üç general olmaz. Koşan, pres yapan takımlarda lider oyuncu sonuca götürür. Beşiktaş'ın önü açıktır. Ama üç generalle değil" dedi. Maçta İbrahim Akın'ın çokiyi oynadığını oynadığını söyleyen Vardar, İbrahim Akın'ın hareketlerine dikkat etmesi ve atılmaması gerektiğini vurgulayarak, "Bu hareketi yapmamalıydı. Bir kere teknik direktör Tigana, kendisine şans vermeye başladı. Bu şekilde moral motivasyonu arttı. Ayrıca ikinci başkan Murat Aksu, İbrahim Akın ile yakından ilgilendi. Bu ilgiler olursa, futbolcu da tam profesyonelliğe ulaşır ve sorunlar tespit edilirse oyuncunun performansı artacaktır. İbrahim Akın yetenekli bir oyuncu. Bundan sonra yeteneğinin üstüne koyacaktır. Ayrıca Burak da oyuna girdikten sonra iyi oynadı" dedi. Vardar, kaleci Runje'nin yediği gol ile ilgili olarak ise "Runje inanılmaz bir hata sonrası gol yedi. Belçika'da yılın kalecisi seçilmiş ve Beşiktaş gibi bir takımda oynayan bir kaleci böyle gol yememeliydi. Neyse ki maçı galibiyetle tamamladık. Runje yediği gole rağmen kritik bir kurtarış yaptı" dedi. :: Kartalhaber.com :: sinan vardarın bu açıklaması devre arası kleberson gidebilir izlenimi verdi arkadaşlar ne dersiniz |
VARDARI ÇOK SEVERİM KONUŞTUKLARINA HEP KATILIRIM AMA İNANIN KAFALARIMIZ OKADAR KARIŞIK Kİ YAZARLAR DELGADO VE RİCO OYNASIN DİYOR YÖNETİCİMİZ BİRİ OYNASIN DİYOR HOCAMIZ DELGADOYU OYNATIYOR RİCO SIKIŞINCA YADA DELGADO SAKAT OLUN CA OYNUYOR NE BU İNANIN BUNCA YILDIR İZLERİM ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ OYNARIM FUTBOL YORUMLARI HİÇ BUKADAR SAÇMA VE KARIŞIK OLMAMIŞTI. FUTBOL BUKADAR ZOR VE KARIŞIK Bİ OYUN DEĞİL Kİ. |
Alıntı:
Ibrahim Akin iyi bir mac oynamis olsa ben de olumlu konusurdum zaten, ama bu sene oynadigi iyi maclar sadece CSKA, Bursa ve dunku mac, onun disinda hicbir katkisi olmadi. Ibrahim Akini kazanalim diye takimi yakmak sacmalik olur, ozellikle oyuncularin bu kadar gonderildigi! bir durumda. Ibrahim Akin kovulursa bir Aydin Karabulut, bir Burak Yilmaz, bir Delgado var zaten yetenekli olarak, bunlara ilave olarak transfer de yapilir. Ibrahim Akin BJK icin vazgecilmez degil, bu seyleri duzeltmeyecekse de gitsin zaten, hic uzulmem. |
Arkadaşlar şu belli olduki Nobre tek forvetli sistemin oyuncusu değil, ama çift santrafor oynayan her takımında en büyük ilacı. O yüzden yapılması gereken ara transferde Gökhan Ünal veya o tip bir santrafor alıp 4-4-2'ye dönmek, veya tek forvetle oynanacaksada Gökhan'ı tek oynatmak lazım. |
ya BURSA maçında nerdeydi bu adam çok övülen o 2.yarı DELGADO KLEBERSON RİCARDİNHO üçüde sahada değilmiydi.. 4 günde ne değişti acaba.. |
Tam tersi, Nobre tam tek forvetli sistem icin ideal bir adam. Tek forvetli sistem kanatlara ve orta alandan ileri cikan oyunculari kullanan bir sistemdir, boyle bir sistemde ilerideki forvet hava toplarina hakim, top tutup orta alan ve defansin cikmasini ve ileride pres yapabilecek kabiliyetlere sahip olmasi lazim, Chelseanin gecen sene Drogbada yaptigi gibi yani. Ve Nobrede butun ozellikler var, biz hucumda bu kadar cogalabiliyorsak ve orta alan oyuncularimiz bu kadar bos alan bulabiliyorsa bunda en buyuk katki Nobredendir. |
Türkiye`de Saat: 06:53 . |