![]() |
16.Hafta Ankaraspor 0-0 Beşiktaş (RÖPORTAJ-HABERLER-YORUMLAR AYRI TOPİC ACMAYIN!!!!) http://www.voetbalpoules.nl/images/logo/Ankaraspor.gif http://www.geocities.com/kanizares/besiktas_logo.gif Ankaraspor Beşiktaş 0 - 0 maç ile ilgili yorumlarınızı buraya yapabilirsiniz |
ligin tek maglubiyetle en az yenilen takımı suanda. beraberlik yönünden istikrarlı bi takım (10 kez ) . zor bir maç olcagını tahmin ediyorum. ankaraspora da sansımız tutmuyor zaten ama bursa galibiyetinin önem kazanması için bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor. inş. kazanırız. |
Bence fb-gs derbisinin olacağı haftaya gelebılecek en zor maç denk geldi ankaraspor çok tehlikelı bır takım çok dikkatlı olmalıyız ve bu maçın 6 puanlık olduğunu unutmamalıyız !!!!! |
1-0 olsun bizim olsun |
bence bu maçı çok rahat alıcaz... |
LİGİN en çok berabere kalan takımı ile oyncaz ..rahat olmasa da kazanıcamız bir maç.. |
orta sıra takımlarını yeniyoruz genelde. gelenek devam edecek gibi geliyor bana. |
Bize ters gelen bir takım ama tersini,düzünü bırakıp yenmek zoorundayız.. |
ezikler kazandıkça bizde kazanmak zorundayız..hatta puan kaybetseler bile kazanmak zorundayız...artık tahammül kalmadı... |
inşallah rahat bi maç seyrederiz,inanın başka bişey istemiyorum artık...o oynamış bu oynamışın sonu yok takım olamadık hala...sanırım tigana ne kadar büyük bi takımın başında olduğunun farkında değil o hala kendini başarılı sanıyor...hayırlısı olsun... |
zor maç olacak. alırsak süper olur. son maç ta zaten inönüde kayseriyi yeneriz. bu maç çok önemli. eğer bu maçı da alırsak kimse tutamaz bizi. devre arası 2-3 takviye ile şampiyonluğun en büyük adayı oluruz. |
şampiyon Beşiktaş Ankara Maçinida Alirsak önümüz Açilir Içerdede Kayseri Maçini Yener Ligin Ilk Yarisini 2. Bitiririz. 2.yaridada Kartalimiz Coşar Ve şampiyonluğu Alir Ben Inaniyorum... |
İnŞallah MaÇta OlacaĞim Ve YaklaŞik 3 50 KİŞİlİk Bİ Grupla GİdeceĞİz.bu MaÇ Bİzİmdİr BaŞka Yolu Yok. |
ligin en çok beraberlik alan takımı sanırım ters gelen bi ekip ama puan kaybına tahamülümüz yok artık! |
defansta aptallık yapmassak kolay bir galibiyet olur kanısındayım |
her ne kadar beğenmesem de kleberson damgasını vuracakmış gibime geliyo rico ile birlikte (c.brugge maçını kazanırsak bu maç çok daha kolay olur.) |
bi aksilik olmassa bende gidecem inşş raat kazanacağımızı düşünüyorum |
bu takima karsi hep zorlanmisistir ama alacamizi düsüniyom |
yeneriz tabiki |
biletfiyatları hakkında bilgisi olan varmı |
cok tehlikeli bir mac...yani bir arkadas dedi bile, adamlar sadece 1 kez maglup oldular...ve kadolari ii...ayrica aykut kocaman basimiza hep dert olmustur bu güne kadar...umarim kazaniriz ki, yaristan kopmayiz....en önemli maclardan birtanesi.. |
en kötü beraberlik...önemli olan gol attıktan sonra yememek...adamlar kaç maçta yenik götürüp beraberliği sağladı... |
Cidden en zor maçlardan biri olucak ama burdan 3 puanla dönersek önümüz çok açık.. |
yaww bu adamlarda adam petrous ve wederson var -ki wederson daha da tehlikeliydi de onu göbekte oynatmıyo hocaları artık defansın ortasında oynatıyo..hayırlısı duran toplara ve uzun toplaraa dikkat... |
çıkışımızı devam ettirmeliyiz |
İki çıkışa geçen takımın maçı inşallah büyüklüğümüzle bu maçı alacağız Brugge maçını alıp sonra o moralle Ankarasporuda 2. takımım olmasına rağmen yeneceğiz.... |
şu 2 maçı alıp devre arasına rahat girelim haydi bastır kartalım |
lamı cimi yok bu maç alınmalı yoksa bursa maçının önemi kalmaz ama maçı alırsak daha bir güven ve daha bir dik duruş sergileyebiliriz haydi kartalım |
bu maci almamiz lazim |
bu maçı kazanıp iyi bi çıkış yapmak lazım |
BİLET FİYATLARI: Kapalı Ankaraspor AŞ: 88 YTL Maraton Ankaraspor AŞ: 17,50 YTL K.arkası Ankaraspor AŞ: 12,50 YTL Kapalı Beşiktaş: 88 YTL K.arkası Beşiktaş: 12,50 YTL |
cıkıp yencekler maska yolu yok sampiyon olmak ıstıyosan boyle macları almak zorundayız |
inşallah maçtayım |
Alıntı:
|
fiyatlar doğrudur heryerde aynı ama KARTALLARIn dikkatli olması lazım bumaça kolpa satılıkgücü ve şeftaliler gelebilir...dikkatinizee bu maçı kesin almamız lazım... tekrar duyurim maça gidecek arkadaşlarım dikkatli olun topluca gidin |
ewet bütün ankaragücü forumlarına baktım hiç iyi şeyler demiyolar bascaz maçı falan filan yazıyodu beyler dikkat |
HASTA ETMESİN BİZİ ŞİKECİLER TUM TRABZON GİDERİZ ANKARAYA |
Rico paşa güzel futbolunu sergilesin , Runje aptallıklarından vazgeçsin alırız..zaten artık en az kayıla devreyi kapatmamız lazım...yeterince puan kaybettik..mutlaka kazanmamız gereken bir maç... |
bu gazla ankarayı da ezeriz biz |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 15:48 . |