![]() |
ya berbatik cok kötüydük gercekden bukadar kötü futbol beklemiyordum hele ali tandogan o pasi nobreye veremediya nedim artik ama cok elestirdimis runje macin adamiydi cok poziyon kurtardi ve serdarda iyidi gerisi berbati ayibtir söylemesi edit yaramadilar bugün ne yazikki yine hedefimze ulasamadik |
baki gibi uefa neyine.gerçi tek suçlu baki değil ama o gereksiz haraketi yapmasa maç büyük ihtimalle 0-0 bitecekti. |
ayrıca bu bir skandal 3.kez üst üste gruplardan elenen tek takım olduk. bu yıl ligde 2.olup ş.ligine gidelim,seneyede uefa gruplarında elenmeyelim! |
Alıntı:
walladogru diyosun:) |
|
Alıntı:
|
yav baki kardeşim biraz akıllı ol yavv bu ne resmen çekmişsin işte |
Alıntı:
|
Alıntı:
Adamın bir ya bir olumlu hareketi yok kaç maçtır... Ama futbol o kadar adaletsizki hiçbir halt yemeden sahada dolanıyor sonra yürürken önüne bir top düşüyor vuruyor gol oluyor... Sonra millet çok bir halt yemiş zannediyor bunu... |
burak rezaletti kleberson rezaletti ali tandogan rezaletti.. bobo deli toraman fena degildiler.. serdar rico ve runje iyiydiler.. o penalti pozisyonunda dpünen topu karsilayacak bir kisi yok hayret edilecek bir durum.. |
siz bakinin sacinin neden kEL oldugunu saniyorsunuz??\ cevap verioorummm =beyni sokulmus de ondan adam 1 mac once binlerce elestiri aldi adami itti cekti diye bu mac yine ayni ama hakeme helal valla penalti pozisyundan once verdigi faulu abaca ulkesinde verirmiydi adam 2,yari taktir haklarinin hepsini onlara verdii bugun butun hakem 3lusunun ............ |
Alıntı:
|
SEZONUN BASINDAN BERI BAS BAS BAGIRIOOYORUM GENCLERSTIRME NEDIR YAA BOYLE BIR KELIME NASIL YALNIZCA TUKIYE FUTBOL KULTURUNDE VAR SANIRIMM BAN 11 TANE 35 LIK TECRUBELI ADAM VERIN 10000 TANE GENC ADAM ALIN FUTBOL=TECRUBE BASARI=TECRUBE 2 TIGANIN ATTIGI KAZIKLAR =TECRUBE |
inadına tigana, yeter artık demirören |
Alıntı:
|
kenarda bir tane beni heyecanlandiracak tama simdi oyuna girecek ve maci cevirecek dedigim kimse yoktu.. bu bir acizlikdir.. |
Alıntı:
Oscar Cordoba , Tolga Doğantez , Tayfur Havutçu , Ahmet Yıldırım , Guiaro Ronaldo , Yasin Sülün , Ahmet Dursun , Daniel Gabriel Pancu , Sergen Yalçın , Bayram Bektaş, Tamer Tuna, Federico Gıuntı , Constantin Marius Maldarasanu , Evren Gayır , Niyazi Güney , Kaan Dobra , İbrahim Üzülmez, Pascal Oliver Nouma , N. Yasin Yıldız , Eser Yağmur , İlhan Mansız, Ali Cansun Begeçarslan , Carlos Antonio Zago, Göksel Gencer, Zafer Demiray, Serdar Topraktepe, Ali Eren Beşerler, Tümer Metin şampiyon olan kadromuzun tamamı....eee şimdi bunların yaş ortalamasını karşılaştıralım..sonra bide bakalım o kadro mu bu kadro mu daha çok koşuyor ve mücadele ediyordu...bir hikayedir herkezin dilinde gençleştirme diye...tecrübeli adamımız olsa , işi bilen adamımız olsa biz bu maçı alırdık..son 20 dakikada falan maçı bırakmazdık..... |
acikcasi mac onlrin hakkiydi kosmadan istemeden mac kazanilmio gunumuzde takimda bi serdari ilk yari beendm bide macta runje cok iiydi her mac bole oynasin canimi yesin bobo hayal kirikligina soktu bni sonuc olarak gorduk ki sagda oynamayan ali solda hic oynayamio ricardinho macin ilk yarisinin belli bolumunde iiydi elendik we artik turkiyeye odaklanmaliyiz hakemde almanlarin kazanmasi icin elinden geleni ardina komadi saolsun |
Tigana = Savunma Yapmayı Öğrenmeliyiz..!!! Beşiktaş teknik direktörü Jean Tigana, Leverkusen maçı sonrası şunları söyledi; "İlk 20 dakika dışında biz çok iyi mücadele ettik. Maçın başlarında sol tarafta bir problem yaşadık. Ama yaptığımız değişiklikle bu sorunu aştık. Hava toplarında ve kazandığımız topların geri dönüşünde problemler yaşadık. Son 10 dakikada maçı kaybetmek gerçekten çok üzücü. Yediğimiz iki golü de basit takip hataları nedeniyle yedik. Şunu öğrenmemiz gerekiyor ki, üst düzey futbolda önce defans yapmayı bilmeliyiz. Ama maalesef bunu bugün de olduğu gibi zaman zaman başaramıyoruz. Maçtan önce de söylediğim gibi rakibe karşı bir boy handikapımız vardı. Maalesef bu handikapımızdan rakibimiz maç içerisinde fazlasıyla yararlandı. Artık hedefimiz geçen sezondan daha iyi yerlerde Türkiye ligini bitirmek ve Türkiye Kupası'nı yeniden kazanmak." |
yaaa gelde çıldırma şu açıklamaya bak yaaa...savunma yapmayı bilmiyorsak öğret kardeşim ne için ordasın..hı öğretemicekmisin git işi bilen birilerini transfer et...bütün tercih haklarını gençlerden yana kullanacağına...al defansa popescu tarzında bir adam...diğer savunma oyuncularına da nasıl savunma yapılır öğretsin... neymiş efendim ligi geçen sezonkinden daha iy ibiryerde bitirmek ve yine türkiye kupasını almak hedefiymişşşşşşşşşşşşşş :@ :@ :@ |
http://img441.imageshack.us/img441/6...0023077mw9.png Penalti tekrar edilsin ok.. Bir penalti sonrasi su durum varsa savunmada isterse 100 kere yenilensin o penalti! Kalecide 99 defa kurtarsin, savunma bu halde olursa bizler daha cok hakeeem hakeeem diye yirtiniriz.! http://img441.imageshack.us/img441/7...0024125ou3.png |
Alıntı:
elin adami iste öyle kücük cekmeyi bu sekilde cezalandiriyor.. Uefa kupasi maci yapiyorsun, sokak futbolu degil bu, mücedeleye gireceksen vücudunla olacak, yoksa formasini az sündürsende tutsan yirtsanda profosyonel adam ondan ekmegini cikarir.Ayni pozisyon bize olsa bagirirdik penaltinin babasi die :) |
cok sinirliyim moralim sifir.. Ben simdi istikrar icin TIGANA nasil yazayim, ne diye o kadar sabrediyorsun burak a ilk degisiklik burak olmaliydi.. bobo oyunda kalmaliydi nobre hic girmemeliydi.. bu takim forvetsiz bu takimda forvet yok bu takim gol atamiyor daha da önemlisi bu takimda RUH yok.. |
umutlar bir başka bahara |
sınavım vardı ilk yarıyı izleyemedim ama 2. yarıda kotu oynadığımızı dusunmuyorum.serdarı cok begendim bide runje yi.bugun takım kaybetmedi deneyimsizlik kaybetti.bakinin yerine deneyimli bi stoper olsa bu takımda farklı olurdu diye dusunuyorum.yine başlamış bazı arkadaslar tigana istifa falan die :) guluyorum ve saygı duyuyorum sadece size..daha iyi bi kadro surebilir miydi? buragı tutmak zorundaydı karsındaki takımın boy ortalaması 1.87 sen onlara karsı en uzun 3 adamından birini o dakikalarda cıkartamazdın.bu skoru hakettiğimizi dusunmuyorum ben beşiktaşı 2.yarı begendim onlardan cok ustunduk |
sezona uefa kupasinda en az yari final umidiyle girdik saolusn tigana gruptan cikaramadi inadina luce artk herkese gider bundan sonra tiganaya sabrim kalmadi madem genclere onem werio gencleri buluo besiktasa hizmet etmek istiosa lucenin yardimcisi olsun gel artik luce |
Alıntı:
|
Yazılanlarda görülüyorki herkes Bakiyi veya diğer topçuları eleştiriyor. Ya bu Baki kendimi kalkıp geldi??? Niye bunu alan yönetime kimse birşey demiyor? Valla en az suçlu Baki. En suçlu yönetim. 3 senede şu koskoca BEŞİKTAŞ'a alınan topçulara bakın. Baki, Adem, Veysel, Youla, Çağdaş, Okan Buruk, Ali Güneş........ |
Basariya ulasmanin yolu... 1.Tigana istifa... (nedeni, COK BASARISIZ) 2.Yønetim istifa.. nedeni, and icmisler basarisiz olmak icin) *Arat yada baska bir baskan olmali, *Ersun Yanal yada onun gibi kendine guveni olan vede gøze hos gelen futbolu seven bir yerli antrenør getirilmeli.. *Serdar bilgilinin ilk zamani gibi Besiktas 1-2 harcamalarini vede hedeflerini kucultmeli.. Gereksiz transfer yapmamali.. Eger transfer yapilicaksa da fazla *Yavru kartal* olmasin.. Pencesi--> Nouma, I.Mansiz. Zago, Ronaldo, Giunti gibi olan gercek Kartal olsun..!!!! |
Alıntı:
yada nerden bulabiliriz? ben mactaydim mesale showuda olsa olur arkadaslar destek vermekden maca bakamadik umarim taraftari begenmissinizdir. alen abi costurdu |
Alıntı:
abi taraftara laf yok yaaa herzamanki gibi süperdi yine;) |
Alıntı:
|
ahh ahh olmadi ama umudum yoktu galibiyet icin zaten beraberlik daha olasi geliyordu olmadi:(:(:( |
baki hakem ortaklığı yaktı bizi .. |
http://img.takvim.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://img.takvim.com.tr/2006/12/15/...68D2CF1D5b.jpghttp://img.takvim.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://img.takvim.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif Gurbetten acı dönüş Beşiktaş, Leverkusen'e 2-1 yenilerek UEFA'ya havlu attı. İtalyan hakem; yanlış kararlarıyla Türkiye'de milyonları, tribünde ise gurbetçileri çıldırttı. *** Simsiyah bir gece: 1-2 Fenerbahçe'den sonra Avrupa'da bir zaferi de Kartal'dan bekliyorduk ama olmadı. Hayallerimizi önce İtalyan hakem Paparesta, ardından da ekibimizin kötü futbolu yıktı. Halbuki bir beraberlik bile tur için yetiyordu. 77. dakikaya kadar istediğimizi elde ettiğimiz oyunda hakem Paparesta, Baki'nin Juan'a yaptığı harekette penaltıyı uydurdu. Babiç'in vuruşunu Runje kurtarırken ceza sahasına erken giren Schneider golü attı. Barbarez farkı 2'ye çıkardı. İtalyan hakemin kendini affettirmek için uzatmada verdiği penaltıyı Ricardinho gole çevirdi ancak bu da tura yetmedi. 6-7 gollük pozisyonu önleyen Runje'ye de yazık oldu. Defansta hata yaptık BEŞİKTAŞ'tan buraya kadar... UEFA Ligi (B) Grubu'ndaki temsilcimiz kendisi için kader virajı olarak adlandırılan son maçında Bayer Leverkusen'e Almanya'da 2-1 mağlup olarak Avrupa macerasını noktaladı. Maçın başlarında Leverkusen çok önemli fırsatlar yakaladı. Siyah-Beyazlı temsilcimiz karşılaşmanın başında S.O.S sinyalleri verirken özellikle defansta yapılan hatalar bu maçın zor geçeceğini gösteriyordu. Tottenham 3-1 galip İLK yarının ortalarına doğru Brezilyalı Bobo ve Kleberson ile sayısız gol fırsatından yararlanamayan Kartal ilk devreyi golsüz berabere kapatırken, tura yakın olan taraf görüntüsünü veriyordu. Ancak 77. dakikadan sonra oyunun gidişatı bir anda değişti ve Beşiktaş, İtalyan hakem Paparesta'nın da hatalı yönetimiyle rakibine 2-1 yenildi. Gruptaki diğer maçta Tottenham, Dinamo Bükreş'i 3-1 yenip grubu ilk sırada bitirdi |
Demirören VIP'te izledi BEŞİKTAŞ Başkanı Yıldırım Demirören dünkü karşılaşmayı VIP tribününde izledi. Siyah-Beyazlı kulübün idari patronunun yanında yöneticilerin yanı sıra taraftarlar da yer aldı. Demirören'in maçın başından itibaren çok heyecanlandığı görüldü |
İbrahim'den mini zirve KARTAL'ın kaptanı İbrahim Üzülmez, maç öncesi arkadaşlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Siyah-Beyazlı oyuncu "Buradan turu geçerek ayrılacağız. Hepimiz tek yumruk olmalıyız" dedi |
Skibbe: Tur hakkımızdı BAYER Leverkusen Teknik Direktörü Skibbe, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Başarılı hoca, "Gelinen noktada bu gruptan çıkmayı başardık. Bu nedenle çok sevinçliyim" dedi. |
Dostlukları alkışlandı LEVERKUSEN Teknik Direktörü Skibbe, karşılaşmadan önce Beşiktaş soyunma odasının kapısına gelerek gelerek Tigana'ya başarılar diledi. Alman yöneticiler de Fransız hocaya çiçek verdi. |
Baki'nin penaltı itirafı LEVERKUSEN karşısında penaltıya neden olan Baki Mercimek maçtan sonra hakemin verdiği kararın doğru olduğunu söyledi. Baki, "Maalesef rakibimi çektim. Bu nedenle çok üzgünüm" dedi. |
Türkiye`de Saat: 03:28 . |