![]() |
keşke gökahan z. ile mustafa d. da kadroda olsaydı |
inşaallah dediğin gibi olur.... |
neden izin veriliyor idmanda not alınmasına anlayamadım geçenlerde böle bir konu daha olmuştu o adamı çıkarmışlardı stad dan |
dediğiniz gibi aktif olur inşaallah hayırlı olsun |
Alıntı:
inşaallah turu atlayabiliriz skor isterse 5-5 olsun |
kadroda ibrahim akın vede gökhan zan olsaydı şansımız %50 daha artardı ama neyse |
daha öncede Yasin Sülüne verilmişti hatta bundan daha fazla şans onu örnek alır inşallah mehmet sedef ve çok güzel bir fırsat geldi ayağına geri tepme |
Futbol şansımız yanımızda olur inşallah |
hade be tigana bu maç tek maç final maçı bu maç çok şey demek transfer demek moral demek hatta şampiyonluk demek haydi kartallar gösterin kendinizi |
Bu maçı alırsak gercekten cok güzel olacak cok şey değişecek.. |
daha doğrusu top bizi sever inşallah |
zaten senin sezon başından beri sürprizlerinden bıktık artık biz bakiler o kalecinin banko oynaması serdar kurtuluştan bir ön libero yapman gökhan güleçten sağ kanat yapman vallahi bıktım usandım senden sende bir gidersen beşiktaştan asıl o zaman sürpriz yaparsın bize |
bobo oyuna girdiğinde forvet hattına acayip canlılık getiriyo gol atamasa bile asist yapmıyo bence nobre ile birlikte çift forvet oynasınlar akşama |
iyi olmus sadece koln degil almanyanin ve Turklerin bulundugu diger Avrupa ulkelerindede acilmali bunlarin yani sira ya bu derneklerde veya berili yerlerde storeler acilip besiktas urunleri satilmali |
asist ricodan gol bobodan dakika 75 |
1 saat sonra yola cikiyoruz. avrupanin dört biryerinden renktaslarimiz geliyor... Inönüde gibi olmasada 2000 3000 kisiyle takimimizi iyi bir sekilde destekleyecegiz arkadaslar. bundan süpheniz olmasin insallah turu kapip takimimizi istanbula yolculariz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
inşallah atar golünü bizleri sevindirir |
inşalah kazanıcaz bu maçı şansımız da yanımızda olsun |
kazanmalıyız demekten yoruldum. |
ALICAZ BEYLER ALMANYADA MAÇI İZLİCEM VE GORECEKSINIZ YARIN BURAYA GELİCEM HEMDE GALİBİYETLE! |
hayırlısı bakalım .görücez. |
hayırlı olur inşallah. |
1 puan bizi kesmez bu maçı alacağız. İnş gol de birden fazla olur. |
önemli olan açmak değil faaliyeti bencede inş aktif olur.. |
TEk sürprizi M.SEDEF olabilir başka birşey beklemeyin boşuna. |
Bence de ona verilen şans AYDIN a verilseydi belki de vazgeçilmez olurdu.. İnş kendini toparlar. |
Bizim Olsun yeter ;D |
Bu maç senın icin donum noktasi |
Alıntı:
Böyle maçlardan önce paraların yatması + bir motivasyon oluyor ayrıca. |
İstediğini yapsın farketmez sonuçta ezilecekler. |
bencede en mantıklısı Türk takımları skoru korumayı beceremiyor geri çekildimi hemen gol yiyor. çıkıp kartallar gibi saldıralım ve yenelim şunları. |
ATALım bize yETER |
Haydı KLEB bir patlama yap da herkesi utandır....... |
ehh bobo nerde en cok gol atan oyuncusu niye sayilmadi anlamadim |
Eren: "Buraya galibiyet için geldik" http://www.karakartal.com/images/hab...5/big_temp.jpgBeşiktaş'ın, UEFA Kupası 2. Tur B Grubu son maçında Bayer 04 Leverkusen ile yapacağı karşılaşmayı izlemek için Almanya'ya gelen Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Eren ve Beşiktaş Asbaşkanı Fikret Ercan DHA'nın sorularını yanıtladı. Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Eren, iki yıldır gruplardan büyük şanssızlık ya da ufak hatalardan dolayı çıkamadıklarının altını çizerek, "Bu yıl da UEFA Kupası'na iyi başlamadık, ama son Brugge galibiyeti ile Beşiktaş'a büyük bir şans doğdu. İnşallah yarın Leverkusen'de istediğimiz sonucu alıp, yolumuza devam etmek istiyoruz. Bize galibiyet ya da beraberlik şart. Biz buraya beraberlik için değil, galibiyet için geldik, bunu herkes bilsin. Eksiklerimiz ve cezalı futbolcularımız var. 2007 yılında Avrupa kupalarında olmak istiyorsak, Leverkusen'de gerekli skoru almalıyız. O doğrultuda takımımız ile yönetimimiz çok iyi motive olmuş durumdayız. İnşallah burada yüzümüz güler ve Türkiye'ye mutlu bir haber göndeririz" şeklinde konuştu. |
hadi bobo at golünüde costur bizi |
bugün dersde bile hic ders falan yapmadim aklim hep besiktas macindaydi ve simdiden heyecanlandim insallah bu maci alacas hadi kartalim artik ucma zamani |
gol atar atmasınada yemeyelimde |
Türkiye`de Saat: 20:07 . |