![]() |
apo idam adilecekse dizi kadlrılsın ozaman böyle bi sacamlaık olmaz yaa forza k.wadisi .. |
yayından kaldırılacak en son dizi kurtlar vadisi kime battı niye battı anlamadım milliyet gazetesinin anketine göre de dizinin kalkmasını Evet, doğru buluyorum. 36693 kişi % 11.83, Hayır, bu karara katılmıyorum. 273418 kişi % 88.17 herşey açık ortada |
neden kaldirdiklarini hala anlamis degilim bir neden bulamadim gercegi anlatmakdan baska yaptigi bir sey yok baska dizilere bakarak bir hikaye uydurmuyurlar bunlar hepsi gercek herhalde bazileri gercekleri görmeyi pek istemiyorda onun icin kaldirdilar |
kim ne hakla kaldırıyo yaa..düz tvde yayınlayamıyoruz yazısını görünce cinlerim tepeme geldi bu ne kardeşim...nerenize battıkta kaldırdınız şerefsizler...tekrar yayına dönmesi için elimden gelen herşeyi yaparım .... özgür ne yapabilirsek söle anında yaparıs.. |
hyr kaldırılmasın tabiii gene aslında varolan şelergizli saklı olaylar gözünde yaşanacaktı bence devam etmeli |
késinlikle dewam etmeli |
tam bir saçmalık kaldırılması |
tabiki devam etsin.... |
Ankaralı Turgut'un hayat hikayesimi kötü örnek oluyor Türkiye'ye yoksa Kurtlar vadisimi... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:45 . |