![]() |
****** helal olsun size ne diyim artık |
ne diyosun sen yaaa ne onursuzluğu ne haysiyetsizliği arkadaşım kendine gel |
allahim lütfen bi mucize olsunnnnnn....:( |
offffffffff ..... dakka 91 bi mucize olmas artık sanırım:( |
( ) !!!!!!! ????????? |
bitti...valla yine hüsranla bitti bizim yüzümüz gülmicek heralde bu sezon deplasmanda |
:))))))))) vayyy bi teknik direktör elindeki maçı ancak bu kadar acımazsızca rakibe hediye edeblir...yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh kardeşim maç 2-0 sen neden bi defans bi orta saha oyuncusu alıp takımın diri kalmasını istemezsin sorarım sana heyyyy tigana bu kadro konyada yenildi daha niye sen aynı kadrodam ısrar eder durursun heyyyy bıreee |
hepimize gecmis olsun arkadaslar.........:( :( :( :( :mad: |
hey tigana yandaşları futboldan anlayan bilim adamları konya maçında sesimizi çıkarmadık saha kötü dedik gökhan sakatlandı dedik bulduk buluşturduk bir bahane şimdi ne bahanemiz var ...sizi bilmem ama ben bıktım bu yönetimden bu teknik direktörden kimliği belirsiz kişileri alıp alıp ahaaa bu maç patlayak aha diğer maçta harikalar yaratacak LİG BİTTİ KARDEŞİM..._/\_/\/\/\/\/\/\/\/\_/\_ ben bööyle kalp şeridi gibi inişli çıkışlı grafik istemiyorum ... |
ali tandoğan baki mecimek ve İBRAHİM toramanın oynadığı bir takımın galib gelmesi çok zor....devre arası defansa takviye yapmayan yönetim bunun faturasını agır ödüyor...... |
Türkiye`de Saat: 02:33 . |