![]() |
22.Hafta Trabzonspor 3-2 Beşiktaş http://img119.imageshack.us/img119/3...porhomeld8.png http://img119.imageshack.us/img119/3...tashomekp7.png Trabzonspor Beşiktaş 3 2 mac ıle ılgılı dusuncelerınızı buraya yapabılırsınız |
ölüm kalım maçımız |
yensek te bişey değişmez takımda şampiyonluk inancını göremedim. |
Alıntı:
|
konya maçından ders alıp,trabzon da puan bırakmamak lazım,tek çıkar yol bu.. |
utanıyorum seni hala delice sevdiğim için utanıyorum guururumu hiçe saydığım için ağlayan gözlerimden,titreyen ellerimden sevdalı yüreğimden utanıyorum!!!!!!!!!! yaw yensek bişe olurmuu? sanmam sadece gecen haftaki moda geri döneriz överde dururuz takımı sonra alsana cincon maçı.. |
bu 2-1 kaybettiğimiz Konya maçı da dağil olmak üzere 3 maçta en az 7 puan çıkarmamız gerekir diyordum ama gördük işte diyecek bişey yok....en azından Bu Trabzon ve Gs maçında mutlaka galibiyetle ayrılmaları lazım....artık telefisi olmayan maçlara giriyoruz beyler...ikinci yarının telafisi olmaz..... |
yattara- ceyhun-gökdeniz off of |
yensek ne olacakki,yine 3-4 kişi çıkıp oo harikayız şampiyonuz seneye,şampiyonlar ligi kupası bizim diyecek..Yani çok ciddiye aldığım bir maç değil ve şu hoca şu takımın başındayken gram başarılı olabileceğimizi sanmıyorum.Ama maça gidip genede desteğimni vereceğim o ayrı konu.. |
soyle yorumlayim...bi arkadasin dedigi gibi en azindan yedi puan lazimdi su uc macta..ilkini yenildik.. geriye kaldi alti puan, rakibler ise tb ve gs...unutalim bu seneyide, su gecen dort sene gibi... Allah sonumuzu hayir etsin...Olmeden sampiyon goreyim Besiktasimi(yasim 22) |
buarada sampiyonluk yine hayal... bagri su gelecek tb ve gs maclarini yensek fb zaten sevgilimiz, ondan suphem yok:) bazi kisiler susar, guzel olur!!!!!!! |
ben artik hayallerle yasamiyacagim trabzon inönüde bize 3 atmisti evinde 5 atar...kesin yenilecegiz sonrada ezikler sampiyon olmasin diye cincona maci verecekler yani biz yine kayseriyle 3. lük icin yarisacagiz geri kalan maclarda....ama tigana oldugu sürece 3. olsak neye yarar uefaya gitmeyelim daha iyi kayseri giderde insallah en azindan ertugrul hoca avruoada bizden daha basarili oldugunu kanitladi... |
yazık bu taraftara her sene aynı şey büyük düşünüyorsan ne şartrlarda olursa olsun konya gibi takımları yenmelisin 10 kişi oynamaya mahkum mu bu takım her kaleyi tutan top gol olurmu yav.... |
cok ama cok zor mac olacak bu macta baki kesinlikle oynamamalı |
bu mactada yenilces demdedi demeyin bu takım deplasmanda mac kaazanamaz :( 2.lik bile zor yane |
3 sonuç da çıkabilir bu maçın sonucunda,ne diyebilirim ki,bir hafta şahane oynuyoruz diğer hafta yerlerdeyiz |
yensek ne yazar yenılsek ne yazar artık umrumda dııl |
Bu maçta gecen macın acısını cıkarmalıyız adamlar lıge doğru duzgun takım yenemıyorlar bıze gelınce aslan kesılıyorlar |
sampyiyonluk hayaaal , en azindan 2ci olmaliyiz |
hic tahminim yok. Yenebiliriz, yenilebiliriz,berabere'de kalabiliriz. |
ins ceyhun 30 metreden gol atar yattara defansı hallac pamuguna dondurur |
Ne olursa olsun kazanmamız gereken bir maç.Beşiktaş takımı küme düşmesi kesinleşse bile kazanmaya oynaması gerekir.Rakip kim olursa olsun,hiç bir iddamız kalmasada dağıtmalıyız.Beşiktaşım yensende yenilsende arkandayım.... |
Size katılmıyorum bence trabzonu dağıtmalıyız ılk yarı onlar bızı dağıttılar aynısımı olsun yani yenilince bir değişmiyor bunu anlayın artık |
Sanilanin aksine kazanacagimiz bir mac olur bence. Trabzon'daki zemin diger stadlardaki kadar kotu degil, Trabzon forvetini durdurabiliriz bence, asil sorun Ayman ve Huseyin. Ricardinho ve Delgado biraz didinip ekstra performans gosterirse ve golculer de gununde olursa kazaniriz. |
en azından onurları için TS yide GS yide yenecekler o kadar! bu sezonda 4. lüğe 5. liğe tahammül edemem artık! en azından yarıştan kopmasınlar. umutlarla yaşayan sabırlı taraftarları var. allahtan daha ne istiyorlar başka. trabzonu yeneriz dostlar merak etmeyin. gs maçınıda zamanı gelince yorumlarız:) |
takıma guwenımı kaybettım gerısı muhım dııl sampıon olsalar ne yazar o yuzden acıkcası kazanmıslar kaybetmısler fark etmez bnde bundan snra topcular gbı uzulmeyecegım hatta takıp bıle etmıcem maclarını |
bu maçı kaybetmememiz lazım yoksa herşey başa döner. |
bu maçı alabiliriz ama gerisi gelmiyor |
tamda askere gidiyoprum mac saati:( |
bu maç çok zor. trabzon son 4 maçtır gol yemiyor eskiden atamıyorlardı ama ceyhunun gelişi ve yattaranın iyileşmesiyle gol atarlar. bizim bu sistemde kanatların hali ortada yattara tek başına perişan eder.ayrıca gökhan zan yok.fazla ümidim yok beraberliğe sevinirim çünkü yenilirsek trabzon 3.lük için bizi zorlayabilir. |
konya ya yenildik malesef..zor da olsa bu maçı almalıyız... |
beyim bence trabzon bize gol atamaz ama emin olun bizde onlara atamayız tahminimce böle olunca sonuc 0-0 olacak..ama yensek ne olur karanlığın ortasında bir mum yakmış oluruz,ama bir mum sadece bir odayı ışıtır beşiktaş sevdalısı milyonlarca yüreği ışıtmaz. döndüm durdum sevda peşinde, hem baharda hem kışında, bir gece görsem nolur sanki düşümde, kartalımın uçuşunu... her maçta aldık yerlerimizi aç kaldık yedik peynirimizi, günler gecti sevgilimiizi göster düşümüzde bari... valla arkadaşlar bu ilk denemem ama destek görürsem devam edeceğim şiirlere :) |
Alıntı:
|
bu maçı almalıyız başka yolu yokk.... iiiki BEŞİKTAŞ lıyım....GURUR DUYUYORUM takımımlaa... |
ya tamam ya devam .... son şansı olan insan cok şanslı deildir :( |
Bu maçı da alamazsak bırakalım artık ligi zaten Sen git Konyaya yenil olacak işmi inşallah bu maçı alırız. |
Alıntı:
ayrıca bazı arkadaşlar BJK yi tuttuğuma utanıyorum falan demiş...ben bir BJK linin ağzından bunları duymayı hiç yakıştıramıyorum....biz ilklerin takımıyız , mazimiz başarılarla dolu , yenilmeden kim şamppiyon olabilmiş , bütün derbileri kazanıp kim şampiyon olabilmiş...en ufak örnekleri bunlar..o yüzden ben bunları duymamış olayım...en azından 100. yıla baksın o günleri düşünsün....ayıptır yazıktır.... |
TRABZON VE GESE maclarinda TOPLAM 6 puan alamassak , Sampiyonluk YOLUMUZ sona erir |
trabzon kendi sahasinda ki derbiyi kazanmak isteyecektir biz daha avantajliyiz bu mac bi sekilde vestel manisayla oynadigimiz mac gibi olacak diye dusunuyorum yani bence saha ve hava kosullari iyi olursa zor da olsa 3 puani aliriz... |
yanımda ki ev arkadaşım mustafa başkan ise trabzonun bize yenileceğini söledi futboldan pek anlamaz ama 0-2 diye tahmin ediyo |
Türkiye`de Saat: 01:34 . |