![]() |
bizim takımın yarısı şaban wallahi izlerken gülüyorum runje top tutunca helal filan diyorum bakiyi toramanı ben çalımlarım zaten korayla serdar 2 maç oynadılar adam olduk zannettiler üzülmez tandoğan her zamanki silik ve yeteneksizler delgado ve sözde rico paşa desen ara ki bulasın hele de delgado...bacağın kopar umarım formanın hakkını veren tek futbolcu bobo o da olmasa küme takımı olucaz boşuna tiganaya filan yüklenmeyin o parasını alıyo nasılsa demirören denen o adam var yaa işte onun yatacak yeri yok |
bir takim 2-0 öne geciyor ve kazansa 2.olacakdik ama yine bazilari kafaya takmiyor bu maci aliriz diyor 2.yarida 3gol yiyoz 7dakikada ben malesef böyle takimi sampiyonluk yarisinda göremem.öyle kötü oynadikki 1.yaridada kötü oynadik 2yansimiz vardi attik trabzon her dakikada bazki yapti maci onlar kontroll etti macin baslangicindan beri artik bu takimin hali neolcani bilmiyom 2.olcamizida tahmin etmiyom galata kac kere puan kaybetti bizde herzaman onlari degerlendirmedik yazik gercekden oysaki bu taraftara sampiyonluk yakisirdi ama nediyelim artik önümüzdeki maclara bakacagis |
vallahi artık diyecek lafım yok.delgado ya verilen paralara yazık.bu takımda artık herkes forma giyebiliyor.yakında benide transfer eder bu yönetim.koskoca Beşiktaş a seçimde demirörenden başka başkan adayı cıkmıyorsa kimse çıkıpta yönetimi eleştirmesin. |
rezalet ! |
yazık çok yazık başka birşeyi yok ne yorum yapsak boş |
delgado+baki+runje edit |
cogu yorumcu suc runje de diyor kimse defans hatalarini gormuyor... 1.Ibrahim Toraman a bu takimda yer yok sag bek oynayamiyor stoper oynayinca yarim duzune gol yiyoruz. 2.Ibrahim Uzulmeze bi haller oldu eski deli den cok uzak... 3.Ricardinho kleberson gibi oynamaya basladi... 4.Delgado biseyler yapmaya calisiyor ama yapamiyor... 5.OFSAYT TAKTIGI OUT - GUVENLI DEFANS IN 6.81 e kadar oyuncu degistirmeyen tigana artik fazla olmaya basliyor. Tum bunlar Bobo ve Nobrenin performansini etkiliyor.Aciyorum ben sahsen Bobo ve Nobre'ye. AYIP ETTILER yonetimin de sucu var para vermeyeceksin gerekirse 5 ay vermeyeceksin once basari sonra para. Herhalde hava alanina taraftarlar protesto icin gitmistir bakalim neler yasanacak artik ama belli olan birsey var biz sampiyonlugun yanindan bile gecemeyiz taa ki ibrahim toraman,gokhan gulec ve kleberson bu takimdan ayrilana kadar ve yerine bunlarin 3-4 gomlek ustu oyuncular gelene kadar...Yattara olsaydi 2 gol daha yerdik rezil ettiler nasil bakacam insanlarin,arkadaslarimin yuzune... edit .UTANIN.ALDIGINIZ PARADAN UTANIN... |
Runjenin suçu yok tigana ofsayt taktiğinde ısrar ettiği sürece toraman ve bakide de suç yok adamlar ofsayt taktiği yapıcaz die paso adam kaçırıolar yapamıolar işte ofsayt taktiğini kaç puan kaybettik bu saçma sapan taktik yüzünden nie ısrar edilio hala anlam veremiyorumm.... |
çok yazık oldu,resmen 2-0 ın üstüne yattık:(:(:(delgadoyu çıkarıp orta sahayı kuvvetlendirip bi de yine hücumdan defansa destek verseydik,belki...:(:(,zan ın olmaması çok etkiliyo bizi defansta..önümüze bakmaya dewam:( |
Tigana’dan Açıklama Teknik Direktörümüz Jean Tigana(!!!!!), düzenlediği basın toplantısında Trabzonspor maçıyla ilgili şu değerlendirmeleri yaptı: "Çok üzgünüz. İyi bir ilk yarı sonrasında özellikle maçın ikinci yarısında Ersen Martin'in de oyuna girmesiyle ilk 15 dakikada her şey tersine döndü. Özellikle çizgi defans şeklindeki duruşumuzda hatalar yaptık. Maçın kaderini değiştiren de bu hatalardı. Özellikle deplasmanlarda çok gol yemeye başladık. Bilhassa defans olarak deplasmandaki maçlarda sağlam durmakta zorluk yaşıyoruz. Orta sahada ikili mücadelelerde sıkıntı yaşıyoruz. Bu fark ettiğimiz ve çözmeye çalıştığımız konular. Biliyorsunuz deplasmanlarda golde atıyoruz esasında. Önümüzde hazırlanmamız gereken Vestel Manisa kupa maçı var. Sonra da Galatasaray ile önemli bir derbi maçımız var. Bunun için de tekrar toparlanıp gerçek gücümüzü göstermemiz lazım. Bilhassa ilk yarıda gösterdiğimiz oyunu tekrar sergileyebilmemiz lazım." |
ha bi de şu ofsayt taktiğine kıl oluyorum,bu taktik bize diil rakip takıma çok iyi yarıyor:mad: :mad: :mad: :mad: |
maçı izlemedim iyikide izlemedim...2/0 dan maçı veren bir takımın biri değil hepsi hatalıdır....tabiki teknik patronu da...o yüzden özel olarak şu suçlu bu suçlu demicem maçı izleyemedim ama böyle de olmaz ki kardeşim ezikler kazanırsa fark 11 puan.....iki maç güzel gitti diye iyimser havalar estiriliyordu biz erken dedik bunu yapmak için...alın size iyimser bi tablo.....sevinin...!!!!!!!! |
hala bu takımı savunanlar var yaa kimse bana bobo dışında kimseyi savunmasın lütfen bu forma o kadar ucuz değil!!! |
"Çok üzgünüz. İyi bir ilk yarı sonrasında özellikle maçın ikinci yarısında Ersen Martin'in de oyuna girmesiyle ilk 15 dakikada her şey tersine döndü. Özellikle çizgi defans şeklindeki duruşumuzda hatalar yaptık. Maçın kaderini değiştiren de bu hatalardı. bu hataları ilkdefa yapmadık...daha önce de bunu denediğinde çok hatalar yaptık...sen derbi sayılabilecek bir maça nasıl bu taktikle çıkıyorsun anlamıyorum hocaaaaaaaa......derbi havasında diyorum TS alt sıralarda diye küçük görülecek bi takım değil kazanmaya ihtiyaçları vardı kazandılar ne diyeyim...bay kürdan ve sahadaki futbolcular saolsun..... |
TİGANA GİTSİN.. YÖNETİM ! EĞER TİGANA'YI YOLLAYAMIYORSANIZ BİZ TARAFTAR OLARAK YOLLARIZ.TAZMİNATINI ÖDERİZ. İNÖNÜ DEKİ İLK MAÇTA 30BİN TARAFTAR BİR SANDIĞA PARA TOPLAYIP BECERİKSİZİ YOLLARIZ .. O KADAR. ÇARŞI GEREKENİ YAP... |
Yaaa bırak bu işleri tigana yaa adam ol biraz delikanlı ol benim hatam de bi kerede kabul et yaaa ziya doğan ilk yarı tek forvetle maça baslıo onun yaptığı bu sala klığı çok güzel değerlendiriyoruz 2 tane gol atıyoruz herşey güzel adam 2.yarı hatasını görüyo çift forvete dönüyoo 7 dakika içinde 3 gol atıyolar sen hala bekliosunda bekliosun neyiiii bekliosun yaa senn bu kadar mı kafan çalışmıyoo bu kadar da mı oyunu okuyamıosunn adamlar defansı parçaladılar hala ofsayt taktiği yapmaya çalışıosun hiçbir futbolcunun suçu yokkkk sen 2.yarı adamlar çift forvete dönünce rico-delgado-bobo-nobre devam ediosun fahri niye oturuyooo 2-0 öndesin 2.yarı al burağa al fahriyi delgado zaten narin bi futbulcu soğukta oynayamıo saçmalamaya basladı bunları görmüo musun yoksa gördüğün halde niye müdahale etmiosun oyuna kafandakini bi anlayabilsemm....Yeter artık yeterrrrr bi kerede benim hatam de kabullen yaaa... |
SESİMİZİ DUYAN VARMIII! YÖNETİM! ENKAZININ ALTINDA KALDIK. |
1. ve 3.golde bır bakıyı ızleyın arkdslar allahınızı seversenız.adama kızamıyorum kapasıtesı bu |
Alıntı:
|
Ya kareşim yeniliosunuz anladıkta.2-0 dan maç werilirmi.Allahınbız sewerseniz biraz mücadele edin yaaa.Ben olsam yenerdik anasını satayım.LANET OLSUN HEPİNİZE.... |
baki ve toraman sizler futbolcu değilsiniz |
ya nedir bu ofsayt taktiği anlamadım adamlar 7-8 tane net posiyon buldular çok işe yarıyo desek yaramıyo adamlar biraz berecekli olsa tarihi farkı yakalayacaklar yazık ya bu taraftara yazık kendinizi düşünmüyosanız bizleri düşünün |
"Ezilen taraftık" Beşiktaş Basın Sözcüsü Gülnaz Arsel, Turkcell Süper Lig'in 22. Haftası'nda Trabzonspor karşısında, 2-0 önde götürdükleri maçtan 3-2 mağlup ayrılmalarının ardından yaptığı konuşmada, karşılaşmada ezilen tarafın kendileri olduğunu ifade etti. Trabzonspor'un ikinci yarı olduğu gibi ilk yarıda da pozisyonları olduğunu hatırlatan Arsel, Jean Tigana'yı eleştirirken, oyuncu değişikliklerinin daha erken yapılması gerektiğini ifade etti. Trabzonspor'un muhteşem bir seyirciye sahip olduğunu da ifade eden Arsel, futbolun dalgınlığı affetmediğini, kısa sürede kalelerinde 3 golü gördüklerini söyledi. Son olarak maçı yöneten Selçuk Dereli'yi değerlendiren Arsel, Dereli'nin beğendiği bir hakem olduğunu, bu karşılaşmada da kendisine 10 üzerinden 8 verebileceğini belirtti acıklamaya bak 90dk kufur eden sahaya atmadıgını bırakmayan taraftar muhtesem bır seyırcı olmus YAZIK be kardesım KIMLERLE YOLA CIKMISIZ |
tek kelimeyle yazıklar olsunn yaaa...Ben ilk yarı 2-0 ondeyken 2.yarıda maçı 3-2 veren boole bi zihniyet gormedım yaa....:mad: Kardeşim adamlar akın akın atak yapıolar 2.yarınn basından itibaren sen buna nıcın onlem almıosun yaaa...O Baki !!! kardeşimizz !!!:mad: saolsun adam kaçırarak yerinde mudaheleler yapamayarak muthiş pozisyon hataları yaparak sonucun bu sekilde olmasına katkı sağladı...İnanmıorum yaa arkadaslarrr mactan galıp ayrılsak gsnn ustune cıkıoruzz ama bızım muhteşem oyuncularımızz 2. yarıdakı !!! harika !!! oyunlarıyla macı rakıbe verıolarr....İnanılmazı başarıolar yaa...Gerçekten YAZIKLAR OLSUNNN........:mad: :mad: :mad: |
Alıntı:
|
offffffffff.yazcak çok şey var da.... anasayfayada yazıp yazıp sildim.lanet olsun ya atsan atılmıyor satsan satılmıyor. bizim derdimiz bize yetiyor birde beşiktaşa kahroluyoruz. allahtan bağışıklık sistemlerimiz kuvvetli..alıştık artık. şampiyonluk yarışında olmayı bile mutluluk sayan bizleri , bu hallere düşürenlerin... |
YAZIKLAR OLSUN..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
toraman hepimiz bakiye kızıyoruz haklıyızda.ama toramana ne demeli herkes bu adamın asıl yeri stoper,ortada oynamalı diyor bence ancak anadoluda oynar.kardeşim bir maçta da iyi oyna ya.sürekli zamanlama ve pozisyon hatası yapıyor.ben daha bu adamın 3 sezonda mükemmel oynadığı bir maçı hatırlamıyorum.ya vasat ya berbat... saygılarımla... |
gemıs olsun gene deplasmanda yenemedık ılk yarı 2 0 one gec sonra ıkıncı yarı 3 gol ye macı maglup bıtır sonrada bu takım sampıyonluk hesapları verssın ulan cımbom puan kaybetmıs hırslı ol 2 0 koru gıttık trabzona yenıldık fenerbahcenın ekmegıne yag surduk a.q ıbrahım akını kadroya bıle almamıs delgado hıc bırsey yapamadıgı gıbı 78 dakıka oyunda kaldı yazık ya bız bu takımı gonulden desteklıyoruz ama boyle maclarda puan kaybedılınce en cok bız uzuluyoruz onumuzdekı hafta galatasaray macı var ıns yenerız ama cok zor gıbı hatta cımbom favorı cıkıcak maca gıbı gelıyo bana |
yazıklar olsun diyorum başkada diyecek laf bulamıyorum.bizim böle adamlara ihtiyacımız yok kardeşim ruhsuz herifler. |
Arkadaşlar ligimizin yeni Vestel Manisasporu olduk. Geçen haftalarda onlarla oynayanlar mutlu oluyordu. Şimdi Beşiktaşla oynayanlar ihya oluyor. |
bız bu zıhnıyetle hıc bısey yapamayız adamlar elını kolunu sallaya sallaya 53 60 arası tam 7 dakıkada 3 gol buldu ya boyle defans boyle goller umutun son golu ayakla bıle degıl dızıyle attıya delgadoyu sahada gorunce utandım hıc bısey yapmadı tıgana tam 78 dakıka oynattı ya sampıyonluk hayal oldu hayal |
1000 Kere Dedim Yine Diyorum Ya TİGANADAN Da RUNJE'den de BİZE HAYIR GELMEZ TİGANA İSTİFA ETSİN!.. RUNJE'DE DEFOLSUN!.. |
Neler söylemek geliyor içimdende neyse ağzımı bozmayayım o kadar.. Bir ofsayt taktiğidir gidiyor,ulan hoca sen beşiktaş gibi galibiyete oynayan,tek amacı galibiyet olan bir takımı ofsayt taktiğiyle oynatırsan böyle madara olursun işte.Bakiye,runjeye falan kızmıyorum artık,çünkü bunları yapmadıklarında beni şaşırtıyorlar,onların bu perfornmansını her maçta bekliyorum zaten..Ama beni asıl anıltan toraman oldu,hep arkasındaydım ama toramandanda hiçbirşey olmazmış iyice anladım..Bir taımın savunması bu kadar zamanlama hatası yaparmı ya,bu kadar top kaçırırmı arkasına,aklım mantığm almıyor.Delgado-ricoya yorum yapmıyprum hem mücadeleden kaçıyorlar hem creatif fubollarının yarısını oynamıyorlar..Vestelle denizliyi yenince herkes burda bizi şampiyon yaptıda,o zaman söyledim gene söyleyeyim bu takımdan bu hoca olduğu sürece hiçbirşey olmaz.Öyle bir duruma geldikki artık düşünün ilk değişikliğimi gol atmamız gereken amanda mustafa doğanı oyuuna alarak yaptık..İnadına tigana,inadına baki,alayına runje,hepsine demirören!! |
arkadaşlar bu hoca ve bu oyuncularla buraya kadar, bu hoca ve bu oyuncular bu takımda kaldığı sürece biz değil önümüzdeki sezonda, 10 yıl daha şampiyonluk yerine avcumuzu yalarız, yarın kayseri maçı alırsa 4. sıraya iniyoruz gençelerbirliği farklı yenerse 5. sıraya iniyoruz, eziklere yüzüncü yılında şampiyonluğu hediye eden tigana ve öğrencilerini tebrik ediyorum |
:mad: Yenildiğimiz için değil. Sezon başından beri söylüyorum. Bu Baki denen adamın ne bu takımda ne de bu ligde işi yok. aldığı para haram zıkım olsun. Yönetim kadar kimse Beşiktaş'ımıza düşman değildir. Bu Tigana kendini kovdurmak için elinden geleni yapıyor. Bir insanın aklından zoru olmasa Baki denen kazmaya bu kadar maç tahammül edermi? Yönetim o kadar tazminat verme taahhüdünü ne akla hizmet vermiş merak ediyorum. Del Bosque için de aynı şey geçerli. Yazık bu takıma bu takıma gönül verenlere. Runjeye birşey demiyorum sonuçta çok kötü goller yedi ama bu kadar gol yemesinin ardında önünde oynayan Baki'nin hatası var. Sakatlandığı pozisyonda çok dua ettim kalkamasın diye inşallah sezon sonuna kadar forma giyemez. |
Alıntı:
|
:mad: :mad: :mad: Alıntı:
|
sampıyonluk ıcın bu macı almamız lazımdıkı galatasaray macınıda kazanıp bu haftada galatasaray puan kaybetmıstı arayı acıcaktık ama bız deplasman fobısıne bı tane daha ekledık sampıyonluk gıttı fenerın ekmegıne yag surduk.Benım anlamadıgım bısey var bırı ı. akın neden oynatılmıyo kadroda bıle yok 2.sınde delgado 78 dakıkada ne yaptıda forma gıydı ruzgar esse yıkılacak gıbıydı defansımız yol gecen hanı gıbıydı Tıganayı anlamak mumkun değil |
bu futbol anlayışıyla bu kadar yazık bir maçı kazamamıyoruuz bu defansla bu yönetim anlayışıyla bu teknikdiröktöle bu kadar |
Türkiye`de Saat: 19:07 . |