![]() |
abı bıttı ya ıste elındekılerı degerlendıremıyosan sampıyonlugu dusunmuceksın zaten yazık ı akın a baska takımda olsa ılk 11 de banko oynar bızım takımda ılk 18 e gıremıyo Tıganaya bırı dur demelı |
arti runje ne yapsin defans her önüne gelene adeta yol verdi gelde gec diye ikinci yarida bence hickimse runjede suc bulmasin adam haata 3-4 net pozisyonu kurtardi adamlarin yaa....bugün acidigim birileri varsa tek ona ve ileride yapayanliz kalan nobreyle boboya aciyorum..... |
demirören git artık şu takımın başından.yok mu hiç kartalımızın iyi duruma gelmesi için elini taşın altına koyacak.yok mu koskoca kartalımızın başına geçecek biri.yazıklar olsun demirörenin karşısına çıkmayanlara,yazıklar olsun takımı bu hale getirenlere,yazıklar olsun.... |
Alıntı:
|
tek suçlu tigana ADAM DEĞİL DİYODUM FAZLASINI HAKEDİYOMUŞ |
Alıntı:
|
bencede defans dolayısıyla o goller yenıldı runje gene 2 3 tane golluk toplar cıkardı herkes defansı ve delgadoyu eleştırmelı runje elınden gelenı yaptı kımse acaba Tıganya sormadımı bu Ibrahım Akın neden kadroda yok dıye!!! |
TARAFTARLAR BU SAATTEN SONRA MAÇLARA GİTMEYEREK YÖNETİM-TEKNİK HEYET-VE TAKIMDAKİ BİRKAÇ ŞAHSİYET! BU ŞEKİLDE SANIRIM PROTESTO EDİLEBİLİR. |
Burda oturup tek tek suç Baki'de Runje'de Toraman'da falan demek manasız.Taa ilk devreki Trabzon maçından sonra söylediğim bir şey vardı.Manisa ve Denizli maçlarından sonra burdakilerin % 90 'ı havalarda uçarken de aynı şeyi söyledim,haftaya GS maçını 5-0 kazansak da aynı şeyi söyleyecem.Tigana hoca falan değildir.İyi oynadığımız maçlarda zaten şartlar tesadüfen Tigana'nın uyguladığı düzene uygundu.Manisa'nın bize uygun bir rakip olduğunu da burda söylemiştim.Hocalık zaten zor şartlarda belli olur.Zor deplasmanlarda , güçlü takımlarla oynarken takıma bi şeyler katar hoca dediğin.İç sahadaki önüne gelenin yendiği Manisa maçını ya da Denizli maçını sıradan bir hoca ile de alırsın zaten.Puan durumuna bi bakarsanız takımın sadece içerde başarılı olduğunu görürsünüz ki sebebi belli.Nerdeyse 1 yıldır deplasmanda maç kazanamıyoruz.Bi Denizi'yi yenmiştik ilk devre ki iğrenç bir durumdaydı Denizli.Bir de Rize'yi kötü oynadığımız maçta son dk golüyle yendik.Sonra burda millet çıkıp da İnadına Tigana muabbetini sebepleriyle açıklamaya çalışıyor.Kusura bakmayın ama komiksiniz.Bizleri skora göre konuşmakla suçlayan ve istikrar geyiği yapanlar iki galibiyetle bu iş bitti işte Tigana'nın taktiği falan diyerek kendileriyle çeliştiler.Bunu söylerken içim acıyor ama Bu takımın Tigana ile bir yere gelmesi İMKANSIZDIR.Manisa maçlarından sonra da fikrim değişmemişti.Dediğim gibi GS maçını bi gazla alsak da fikrim değişmeyecek.Bir yılımız daha sokağa atıldı.İnadına Tigana'cılar yüzünden umarım bir kaç yılımız daha gitmez. |
Alıntı:
|
Alıntı:
TİGANA İSTİFAAAAAAAAAA !! |
Alıntı:
|
bakı mı sahanın en ıyısıydı bız baska bır mac ızledık herhalde bırdaha ızlemenızı tavsıye ederım tsnın gollerını 1. gol-defanstan topu rakıbe atan bakı adamını kacıran bakı 3. gol-topu sektırıp rakıbe atan pozısyonu baslatan yıne bakı |
isyan ediyorum agliyorum cok uzgunum arkadaslar cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk...Boyle olmamasi gerekti, bu futbolcularin bunu bize yapmaya haklari yok...Onlar simdi misil misil uyuyorlar ama ben..Ben bir BJK Taraftari olarak uyuyamiyorum...bana hersey aci geliyor...bu aciyi cektirmeye haklari yok bunlarin... kirginim, kuskunum ve uzgunum...butun olanlarada cagresizim, iste bu benim icimi kemiriyor ya....ALLAH KAHRETSIN |
Arkadaslar, ben tekrar tekrar seyrettim maci. Olay Baki'de abi. Ilk golde offsayti bozuyor, ucuncu golde, topu oyle kotu kullaniyor ki defansimiz daha yerlesmeden topu kalemizde goruyoruz. Aslinda bu Trabzon`lularinda kicina carpsa gol olmuyor degil. Hersey birtarafa, Besiktas`ima yarasir bir defans hatti olusturmadan, Delgado uyuzunun artistikleriyle yetinir, Baki`nin dik futboluyla Allah korusun Fortis Kupasindan da kopariz. Gokhan Zan iyilesse de iyilesmese de yeni bir stopere ihtiyaci var bu takimin. Runje yerine de Murat`a teslim etsek kaleyi bence daha basarili oluruz. En azindan, Baki ve zoraki defans Ali Tandogan`in harika yer tutuslarina karsi Offsayt`an gol yemez artik. Oyle ya da boyle, Fener Bohca ile Kalata`yi devirmemiz sart. Yoksa, rezil-i rusva oluruz coluga cocuga.... Soyle saglam defansimizla birlikte, bir SAMBA keyfi cikaracagimiz nice maclara..... |
sırf baki değil toramanında ondan hiçbir farkı yok... |
bugün Beşiktaş ı katletti birileri,ezdirdi. isim vermeden konuşuyorum zira küfür etmek istemiyorum. bizde bu aşk olduğu sürece elbet yoluna girecek,birileri gidecek birileri gelecek.kafalarına vuraaa vuraaa başarı gelecek elbet. seyrekte olsa bu aşkın karşılığı olacak. varsın geçiciler kaybetsin , ama bizler beşiktaşlılık ruhunu kaybetmeyelim. hedef galatasaray , 3puan , güzel bir tribün show. tekrar geçmiş olsun dostlar |
Ibrahim Toraman haftalardir vasat futbol oynuyor ve bugun yedigimiz 3 goldede onun hatasi büyüktü ama tam oyuncu degisikligi yapilacak mustafa dogan girecek Tigana Ali Tandogani oyundan aldi toraman ise hala sahadaydi,ya artik bu 1 degil 2 degil nezaman adam gibi degisiklik yapacak oyuna müdahele edebilecek tigana anlamiyorum.... Baki hakkinda yorum bile yapmayacagim .... bizde öyle bi yönetim varki arkadaslar rüyalarinda bile göremeyecekleri besiktas formasini su anda bu yönetimin sayesinde hakketmedikleri halde tasiyan futbolcularimiz var... verilen paslar hatali, anlasmazliklar diz boyu ilk 5 te bitirirsek alin öpün alniniza koyun ... |
yaw yemisin ücüncü golü...daha yarim saatin var..o yarim saat icinde bir tane düzgün atagimiz yok....kafayi yicem yaaaa....isyan... serdar kurtulusda ciddi bi form düsüklügü görüyorum.... toramandanda stoper olmaz...arkadaslar...baki desek malum....zan ise oynadigi herikinci ma sakat....yabanci bir veya iki stopere sar var... |
bakiye bu maçın iyisi diyen arkadaşlar bence maçı gözleriyle izlesinler,yok artık biz başka maçmı seğrettik.Sahanın tartışmasız en kötü adamıydı,2 golün başkahramanı ve tigananın muhteşem ofsayt taktiğini bozan yegane oyuncumuzdu..Sakatlığına gram üzülmedim desem mübalağa yapmam heralde.. |
Nedir bu eski bjklilerden çektigimiz ziya dogan yine sahnede fransız tigana maça FRANSIZ KALDI SONUÇ 2-0dan 3-2 Söz Bulamıyorum örümcek adam bile siyaha büründü 70likle idare ediyor bence bjk ligden koptu buda beni deli ediyor...... |
aynı tas aynı hamam kafalar değişcek önce... |
İbrahim akın ben birde ibrahim akın hayranlığını anlamıyorum....Beşiktaş-Denizli maçı öncesi takımımız ısınma için sahada antreman yapıyor İBRAHİM AKIN efendi kırmızı krampon siyah eşofman elleri çepte yeni açık tarafı ceza sahasında antreman yapanları izliyor abi kimse demiyormu sen ne yapıyorsun diyeee malum sadece tigana yok orada emektar ali gültiken vs.. kısacası ibrahim akından fayda gelmez kanımcaaa YİNEDE CANLARI SAĞOLSUN...... BU ARADA CİHAN OSKAY OLAYINI UNUTMA UNUTTURMA!!! |
beklene oldu ben trabzon yada beraberlik diyordum oda olmadı bu takım şampiyon felan olamaz fener yener farkı açar acizzz yönetimm işte tigana.. |
Alıntı:
|
Ya halen neden tek tek futbolcuları suçluyorsunuz.Evet Baki iyi oynamadı da Trabzon gibi ligin belki en iyi savunma arkasına sarkacak oyuncularına sahip bir takıma karşı sen kalenin 40 metre önünde çizgi savunmayla ofsayt taktiği uygularsan Baki-Toraman değil de Cannavaro-Rio Ferdinand ikilisiyle oynasan ne olur ki.Baki ofsaytı bozsa ne olur bozmasa ne olur.Bence ofsaytı az bile bozdu.Normalde bu intihar sonucu maç 6-7 falan olmalıydı.Maçı izlerken 2-0 öndeyken dahi bu maçı almamız çok zor demiştim. Benim için mağlubiyetin tek sebebi kürdanıyla birlikte maçı benim izlediğim gibi izleyen kimilerinizin yere göre sığdıramadığı benim için teknik direktör müsveddesi dahi olamayacak kadar kafası bu işe basmayan Tigana denen futboldan bihaber adamdır.(Daha kibar olamıyorum kusura bakmayın.Aklımdan geçenleri söylesem direk ban yerim) İyi futbolcu olmakla , alt yapıdan oyuncu yetiştirmekle ,iyi teknik direktör olmak çok farklı şeylerdir.Siz devam edin İnadına Tigana deyin , Baki olmasa kazanırdık deyin , devam edin bu yolda.Takmışsınız takımda iki tane adama.Gözleriniz kör olmuş başka hiç bir şeyi göremiyorsunuz arkadaşlar.Gollerde Baki ofsaytı bozuyordu da sağ taraftan ters kademe yapması gereken A.Tandoğan nerdeydi hiç sorgulayan yok.Madem bu kadar riskli bir savunma ile oynayacaksın Tigana efendi,sağ beke en azından kademe yapmayı bilecek bir adam koymalısın.Örneğin Önder Turacı gibi.Elinde öyle bir adam yoksa baştan Mustafa Doğan'la başlarsın o zaman ya da savunmayı daha gömülü oynatırsın.Bu kadarını bile düşünemeyen bir adamı İnadına Tigana nidalarıyla nasıl desteklediğinizi aklım almıyor.Sadace Baki,Runje ve Üzülmez'e suçu yüklemekle olmuyo bu işler. |
Alayına İsyan İnadına BEŞİKTAŞ!!!! |
Yazık ya herşey iyi igderken cizgi savunması yapıp gol yiyoruz ve bunu tigana bir turlu farketmiyor.. gerci futbolcular da cok kotuydu bu saaten sonra şampiypnluk hayal bari kupayı bırakmayalım |
mal bay kürdan tigananın da oyuncularında töbe töbe ben daha bır takımın bu kadar bır macda aciz kaldıgnı görmedım kardesımya bu ne bıcım bır adammıs takım haldur huldur acık verıyor o hala sol acık rico ıle sag acık delgado beklıyokı kanattan bındırmelerı onleyecek ne yazıyorumkı sezon basından berı yazıyoruz ama bu takım hala aynı uc bes tane mal oyun cuyu teknık ekıbı toplamıslar bızde şampiyonluk beklıyoruz arada ama hersene rezıl olmaya devam |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
mac sırasında telefonumu kırdım sinirden ama yazık etmişim degmezmiş bu ruhsuzlara su tigana ya soruyorum nasıl bir defansın var senin de collociniyi kabul etmedin kimsin sen ya teknik direktor mu ? macın gittigini ben 2. yarı baslar baslamaz anladım ama sen naptın agzında kurdanınla oturdun sadece yazıklar olsun sana yazıklar olsun defans anlayısımıza 2-0 dan mac veren zihniyete yazıklar olsun ..biz bole bir mantalite ile senelerce daha buyuk takım felan olamayız bir sozumde delgadoya sen 5 milyon euro değil 5 ytl bile etmezsin bumu sana verdigimiz paranın karsılıgı bu mu ? |
Alıntı:
TİGANA DURSUN BAKİ GİTSİN Nasıl beğendiniz mi ?? |
[quote={ThE DieSeL...}};278014]Neler söylemek geliyor içimdende neyse ağzımı bozmayayım o kadar.. Bir ofsayt taktiğidir gidiyor,ulan hoca sen beşiktaş gibi galibiyete oynayan,tek amacı galibiyet olan bir takımı ofsayt taktiğiyle oynatırsan böyle madara olursun işte.Bakiye,runjeye falan kızmıyorum artık,çünkü bunları yapmadıklarında beni şaşırtıyorlar,onların bu perfornmansını her maçta bekliyorum zaten..Ama beni asıl anıltan toraman oldu,hep arkasındaydım ama toramandanda hiçbirşey olmazmış iyice anladım..Bir taımın savunması bu kadar zamanlama hatası yaparmı ya,bu kadar top kaçırırmı arkasına,aklım mantığm almıyor.Delgado-ricoya yorum yapmıyprum hem mücadeleden kaçıyorlar hem creatif fubollarının yarısını oynamıyorlar..Vestelle denizliyi yenince herkes burda bizi şampiyon yaptıda,o zaman söyledim gene söyleyeyim bu takımdan bu hoca olduğu sürece hiçbirşey olmaz.Öyle bir duruma geldikki artık düşünün ilk değişikliğimi gol atmamız gereken amanda mustafa doğanı oyuuna alarak yaptık.. yorumlarına katılıyorum delgado hele bir facia o adam 5 kurus etmezmiş nasıl bu kadar para verildi inanamıyorum ve gidipte arjantin milli takımında oynayan collocini yi tigana kabul etmedi sanki elinde daha iyileri var.. Baki hakkında yorum yapma geregi duymuyorum zaten.. |
adamlar futbolun nsl oynanmasını öğretti tiganaya |
toraman sağ bekte oynayınca ortada da gökhan zan oynayınca defans biraz daha az hata yapıyor.bu seferde hücum yapamıyoruz.ayreten orta saha çizgisinde yaptığımız ofsayt taktiği gökdeniz in üzülmezden sanki 3 kat hızlı olduğu izlenimini verdi.artık galatasarayı yenip 2. olmaya çalışcaz.ama hiçbirimiz 2. liği kafi görmüyoruz artık |
Aslında artık suçu tiganaya atmayıda bırakıyorum..Biz deli ibrahimden ardarda 4 tane muz orta,yada nobreden driblinglerle 4kişiyi geçmesini,bakiden bir maçta 3 gol atmasını nasıl beklemiyorsak tiganadanda daha fazlasını beklememeliyiz.Suç artık onda değil onu bu takıma getirip hala arkasında duranlarda... Benim için hoca zor maçlarda sahada olur,yoksa denizli ile 2 vestel maçını bende kazandırırdım bu takıma...2 forvet bi maçta tuttu ya şimdi sene sonuna kadar böle gider bu adam,hiç oyun okuma,önemli anlarda müdahale etme özelliği yokki adamın,neyse bozmayayım ağzımı!! |
tigana aldığı parayı haketti. feneri şampiyon yaptı ameleleri bize topladı fener sezon sonu prim verirse şaşırmayın |
Alıntı:
BİLMEM FARKINDAMISINIZ AMA, BU DELGADO DEDİKLERİ SÜNEPEYİ ÜLKER GRUBU ALDI. ADAM BİZİM DEĞİL ÜLKER'İN (TOP)ÇUS(U). REKLAM VERDİLER O KDAR DEĞİL Mİ AMA. EŞŞEK GİBİ GİRECEK KADROYA. YOKSA İLİŞKİLER GÖZDEN GEÇİRİLİR. TABİ O ZAMAN KADAR BİZE GEÇMEZSE. AKŞAMA BABACIĞIM UNUTMA ÜLKER GETİR.:mad: |
Arkadaşlar ben maçı stadda izledim ilk yarıda da çok gol pozisyonuna girdiler fakat takım yine de güzel top yapıyodu ve 2 golü de bulduk..Ne olduysa sonra bize yağan TAŞLAR basında hiç yer almayan bu taşlar bize değilde futbolculara mı yağdı anlayamadım ikinci yarı başlar başlamaz topu alan rakipe attı ve goller peşpeşe geldi..Gollerin hepside aynı bi çok arkadaşın söylediği gibi 40 metre önde defans kurarsan gökdenizi umutu arkaya kolayca sarkar.Defansı tek tek değerlendirmeye gerek yok bence 4'ü de birbirinden kötüydüü koray serdar ortada keza öyle.Ama takımın en kötüsü delgadoyduu ricardinhoya azcık ayak uydursaydı belki top hakimiyeti sağlayabilirdik defansta bu kadar hataya zorlanmazdı!!Neticede parayı yiyen futbolcular trabzon taraftarının taşlarını yiyen biz!!! |
Türkiye`de Saat: 05:55 . |