![]() |
konya ya yenildik malesef..zor da olsa bu maçı almalıyız... |
beyim bence trabzon bize gol atamaz ama emin olun bizde onlara atamayız tahminimce böle olunca sonuc 0-0 olacak..ama yensek ne olur karanlığın ortasında bir mum yakmış oluruz,ama bir mum sadece bir odayı ışıtır beşiktaş sevdalısı milyonlarca yüreği ışıtmaz. döndüm durdum sevda peşinde, hem baharda hem kışında, bir gece görsem nolur sanki düşümde, kartalımın uçuşunu... her maçta aldık yerlerimizi aç kaldık yedik peynirimizi, günler gecti sevgilimiizi göster düşümüzde bari... valla arkadaşlar bu ilk denemem ama destek görürsem devam edeceğim şiirlere :) |
Alıntı:
|
bu maçı almalıyız başka yolu yokk.... iiiki BEŞİKTAŞ lıyım....GURUR DUYUYORUM takımımlaa... |
ya tamam ya devam .... son şansı olan insan cok şanslı deildir :( |
Bu maçı da alamazsak bırakalım artık ligi zaten Sen git Konyaya yenil olacak işmi inşallah bu maçı alırız. |
Alıntı:
ayrıca bazı arkadaşlar BJK yi tuttuğuma utanıyorum falan demiş...ben bir BJK linin ağzından bunları duymayı hiç yakıştıramıyorum....biz ilklerin takımıyız , mazimiz başarılarla dolu , yenilmeden kim şamppiyon olabilmiş , bütün derbileri kazanıp kim şampiyon olabilmiş...en ufak örnekleri bunlar..o yüzden ben bunları duymamış olayım...en azından 100. yıla baksın o günleri düşünsün....ayıptır yazıktır.... |
TRABZON VE GESE maclarinda TOPLAM 6 puan alamassak , Sampiyonluk YOLUMUZ sona erir |
trabzon kendi sahasinda ki derbiyi kazanmak isteyecektir biz daha avantajliyiz bu mac bi sekilde vestel manisayla oynadigimiz mac gibi olacak diye dusunuyorum yani bence saha ve hava kosullari iyi olursa zor da olsa 3 puani aliriz... |
yanımda ki ev arkadaşım mustafa başkan ise trabzonun bize yenileceğini söledi futboldan pek anlamaz ama 0-2 diye tahmin ediyo |
Türkiye`de Saat: 16:46 . |