![]() |
26.Hafta G.Birliği-Beşiktaşım (2 Nisan Pazartesi) http://img145.imageshack.us/img145/5...igihomeba8.pnghttp://img182.imageshack.us/img182/2...asthirddv5.png G.Birliği Beşiktaş Turkcell SüperLig 26.Hafta 2 Nisan Pazartesi 20:00 Ankara 19Mayıs Stadı mac hakkındaki düşüncelerinizi buraya yapabilirsiniz |
iki rakıbımız var g.birligi+zemin ama her ne olursa olsun yenecegımızı dusunuyorum |
Bence en zor deplesman bu maç rakipten ziyade zemin çok kötü:( |
G.Birliğine Güzel bir 1 nisan şakası yaparız artık :D:D |
bu maç 2 nisan pazartesi oynanabilir.zemin çalışmaları yapılacak |
Alıntı:
|
çok zor maç olacak G. birliği çok koşuyor ve bizim maçlarda iyi motive oluyorlar bu maçı da kazansak herşey daha net olarak ortaya çıkacak |
zor maç olacak çok zorrr |
puan kaybı lüxümüz yok |
Artık zor maç kolay maç dıye bırsey kalmadı her maç fınal |
saha düzeltilirse çok rahat yeneceğimizden eminim, gençlere karşı şansımız da tutuyor. Takım kötü oynasa da büyük takım havasına girdi zaten büyük takımların özelliği bu değil mi kötü oynasan da 3 puanı alacaksın... |
Alıntı:
|
ben hala bu takıma güvenemiyorum 5 maç üst üste kazanmadıkları sürecede güvenmeyeceğim!!! |
Alıntı:
|
Kazanmaktan Başka Hicbir Çaremiz YoK...! Zor Maç Olucak... |
Alıntı:
|
bu hafta ankarada maç yapılmadı 2 aftada oynanmayacak milli maç sebebiyle 3 haftada saha düzelir mi? |
ilgilenilirse neden olmasın 1 haftada da düzelir... Bir de şunu belirtmek istiyorum ki Tigana Serdar ı daha fazla dinlendirmemeli Serdar olmadan Koray tek başına çok zorlanıyor. Hem İ.Akın ve Burağı da oynatarak görmüş oldu form durumlarını ikisinden birini kesip serdarı oynatmalı... |
Yönetim t.f.f ye öneride bulunmuş başka stadta oynansın maç die.İnşallah kabul ederler.En azından sadece g.birlii ile uğraşırz... |
her maç olduğu gibi bu maçı da kazanmak gerek...bundan sonra iyi veya kötü oynamışız farketmez...şu anda bulunduğumuz konumdan aşağı inmemeliyiz... |
bu mac bizim için donum noktasi gerci her mac ole ama bu donemeci de asmaliyiz kayipsiz...Bana gore zor maç olcak genclerde bu maçi kazanip potaya girmek isticek uefa için. |
artik her mac birer final... |
insallah bu deplasmanida yeneriz ve yolumuza devam ederiz |
2 hafta sora beşiktas tekrar ankarada bu ne keyif yhaa.:D .gençler kötü gidiyor son haftalarda bobo yok ama yenecez başka yolu yoqq .. |
bu hafta biz sefiller ve ezikler ankara takimlariyla oynuyoruz insallah biz haric kimse kazanamaz :D |
şampiyonluk yolunda kayıp yapma lüksümüz yok... |
sezonun en önemli maçlarından.gençler maçından sonra fikstür kolaylaşıyor.bu maç kazanılırsa fenerbahçe maçına kadar puan farkını azaltma şansı çok artar!! mesela bu maçtan sonra biz inönüde rize ile fenerbahçe kayseri deplasmanında oynayacak! Eğer puan kaybı olursa şampiyonluk şansı biter çünkü fener ankarasporu büyük ihtimalle yener. |
Statin 3/4 unu Cavcav bize verir muhtemelen ve Ankara bu sefer deplasman olmaz |
zor kolay-iyi futbol kötü futbol farketmez bi tarafına çarpsın gol olsun 3 puan alalım yeter |
artık her maç zor ama kalan 9 maçın kagıt üzerinde en zorlu iki maçından biri g.birliği maçı. diğeri kayseri deplasmanı. bu maçta bence yerden ve dikine oynamak yerine kenardan gelip havadan oynarsak başarılı bir maç çıkaracagımıza inanıyorum. çünkü gençlerde risp gittikten sonra hava hakimiyeti biraz da olsa kayboldu. g.birliği defansının en önemli özelliği kademeye çok iyi giriyor olması. nobre o kademe içinde kaybolur.o yüzden hava topları önemli. bu maç için her türlü galip gelicek skora razıyım. hatta bırak 1-0'ı yarım-sıfıra bile razıyım :) |
zeminin kötü olmasına rağmen en zor deplasmanlarımızdan birisi bu maçı kazasız belasız atlatırsak süper olacak başarılar kartalımaaaaaaa inşallah sevinen taraf biz oluruzzzzz |
yenecez gencleri ezecez baska yolu yok.. |
kısmetse bu maçı canlı izliycem |
kupa macı hemen hemen gösterdi herseyi .. temkinli oynamak lazım |
eger kazanırsak sampıyonuzz demedı demeyınnn... |
Teknik direktör Jean Tigana yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, siyah-beyazlı futbolcular kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. İlk bir saat sahada çalışan futbolcular, daha sonra tesislere gidip ağırlık ve dayanıklılık çalışmaları gerçekleştirdi. Antrenmana milli takım kamplarında bulunan İbrahim Üzülmez, Gökhan Zan, Serdar, İbrahim Kaş ve Runje ile sakatlığı nedeniyle milli takım kadrosundan çıkarılan İbrahim Toraman ve sakatlıkları süren Kleberson, Bobo, Mustafa ve Koray katılmadı. Uçağı rötar yapan Delgado ise çalışmaya yarım saatlik bir gecikmeyle katıldı. Siyah-beyazlıların antrenmanını futbol şube sorumlusu Celalettin Kolot ile yönetim kurulu üyesi Hüseyin Yücel de izledi. Siyah-beyazlılar, yarın yapacakları çift antrenmanla Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürecek. |
Zemin kötü, zor maç olacak; ama kazanacağız. Şampiyon olacağız!.. |
cok zor mac gerci kalan deplasmankarın hepsi cok zor |
ben kazanacagimizi dusunmuyorum ama insallah kazaniriz diyeyim... |
Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, Gençlerbirliği maçının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Kolot, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sorasında, basın mensuplarıyla yaptığı sohbette ligin 26. haftasında karşılaşacakları Gençlerbirliği'nin güçlü bir ekip olduğunu belirterek, ''Bu maçı kazanırsak, şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalarız. Zira Fenerbahçe'nin zorlu maçları var. Ayrıca Fenerbahçe ile BJK İnönü Stadı'nda oynayacağız ve bu maçı da kazanacağımıza inanıyorum'' diye konuştu. Ankara 19 Mayıs Stadı'nın zeminin bozuk olması nedeniyle maçı başka bir sahada oynamak için başvuru yapıp yapmayacakları sorusuna Kolot, ''Bunu Gençlerbirliği'nin kabul edeceğini sanmıyorum'' diye yanıt verdi. GÖKHAN ZAN KONUSU Sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen ve milli takıma çağrılan Gökhan Zan'a da değinen Kolot, ''Sakattı ve burada antrenmanlara çıkamıyordu. Şimdi milli takımda durumu iyi. Umarım milli maçlarda başarılı olur. İnşallah milli takımdan sakat olarak dönmez. Çünkü ona Gençlerbirliği maçında ihtiyacımız olacak'' dedi. Kolot, milli takımda sakatlanan İbrahim Toraman için üzüldüklerini ifade ederken, milli takımın oynayacağı iki zorlu maçtan da kayıpsız çıkmasını dilediğini sözlerine ekledi. |
Türkiye`de Saat: 08:33 . |