![]() |
BEŞİKTAŞIM - Antalyaspor http://www.haberazzi.com/haber_images/bjk_logo_b.gifhttp://upload.wikimedia.org/wikipedi...ntalyaspor.jpg BEŞİKTAŞ - Antalya Yer : BjK İnönü Stadı Tarih:21/04/2007 Saat:19:00 Hakem:Barış Şimşek Maçla ilgili tüm yorumlarınızı bu topicten yapabilirsiniz.. |
Tek Seçenek Var o da galibiyett.... |
tabiki tek hedef galibiyet |
çok zor olucak ama sonuna kadar yanındayız |
inşallah kazanıcaz bu maçı |
BU MAÇI ALMAKTAN BAŞKA ŞANSIMIZ YOK febe birdaha hata yaparsa artık bizim hatalarımızın olmaması lazım ki derslerini verip ŞAMPİYONLUK ÖYLE ALINMAZ BÖYLE ALINIR DİYELİM |
Antalya İle 26. Randevu 20.04.2007 11:14 Futbol Takımımız, Turkcell Süper Ligi’nin 29. haftasında yarın (21 Nisan) saat 19.00’da Antalyaspor’u BJK İnönü Stadı’nda ağırlayacak. Bu karşılaşma ile birlikte rakibimizle 26. randevuya çıkarken, daha önce oynanan 25 maçın 15’ini kazanmıştık. Turkcell Süper Ligi’nin 29. haftasında yarın (21 Nisan) saat 19.00’da BJK İnönü Stadı’nda oynanacak olan mücadelede hakem Barış Şimşek görev yapacak. Siyah Beyazlılarımız, rakibi ile oynadığı tarihindeki ilk maçtan 6-0 galip ayrılmıştı. İki takım arasında 11 Eylül 1982’de başlayan çekişmede toplam 25 maç yapılırken, bunların 15’ini Takımımız kazandı. 3 maçtan Antalyaspor galibiyetle ayrılırken, 7 maçta taraflar birbirilerine üstünlük kuramadılar. Siyah Beyazlılarımız, 25 maçlık periyotta rakip fileleri toplam 60 kez havalandırırken, kırmızı beyazlı rakibimiz 23 gol atabildi. Ayrıca bu rekabette Ekibimiz’in kendi sahasındaki üstünlüğü göze çarpıyor. Antalyaspor’u 12 kez ağırlayan Siyah Beyazlılarımız, bu maçların 9’unu galibiyetle bitirirken, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Takımımız, iç sahada attığı 32 gole karşılık kalesinde 6 gol gördü. Sezonun ilk yarısında Antalya’da oynanan karşılaşma 4-4 beraberlikle sona ermişti. |
Rüyamda gördüm ( yoksa kabus muydu ) berabere bitmiş ve yıkılmıştım. İnşallah galip bitiririz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Insallah allah konusturuyo seni valla :) |
çok zor bir maç olacağı kesin. İnşallah alırız. |
kazanmaktan başka çaremiz yok ka-za-na-ca-ğızzzzzzzzzzzzzzzz |
Zafer zamanı http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im...sevbjk2104.jpg Rakip Antalya, yer İnönü... Runje cezalı, kaleci Murat sakat sakat oynuyor... Zirve hesapları yapan Kara Kartal, Sakarya’dan sonra bir kayıp daha yaşamak istemiyor. 21.04.2007 İlk maç 4-4 bitmişti Beşiktaş zorlu virajda... Fenerbahçe’yle soluk soluğa bir şampiyonluk mücadelesi veren Kara Kartal, bugün İnönü Stadı’nda Antalyaspor’u ağırlıyor. Sakaryaspor karşılaşması sonrasında yaptığı hareketler nedeniyle 1 maç ceza alan Vedran Runje, böylesine önemli bir 90 dakikada takım arkadaşlarını yalnız bırakacak. Barış Şimşek’in yöneteceği karşılaşma Lig TV’den naklen ekranlara gelecek. Ligin ilk yarısında Antalya Atatürk Stadı’nda oynanan müsabaka büyük bir mücadeleye sahne olmuş ve 4-4 sonuçlanmıştı. Tigana köşeye sıkıştı Sakaryaspor beraberliğinden sonra bir başka kayıp yaşamak istemeyen Beşiktaş’ta teknik direktör Jean Tigana sıkıntı yaşıyor. Çeşitli problemleri bulunan kaleci Murat Şahin, Koray Avcı, Gökhan Zan, Baki Mercimek, İbrahim Üzülmez, Mustafa Doğan, Ali Güneş ve kondisyon eksiği bulunan Bobo’yu riske etmek istemeyen Fransız hoca alternatifler arıyor. Antalyaspor mücadelesinin önemini bilen teknik direktör Jean Tigana, son gelişmeler üzerine tam anlamıyla köşeye sıkıştı. Orhan YILDIRIM Beşiktaş Murat Ali Tandoğan İbrahim Toraman Gökhan Zan Baki Delgado Serdar Koray Ricardinho Nobre Bobo Antalyaspor Cordoba Uğur Dziewicki Bieniuk Şenol Ali Bilgin Suazo Volkan Yaman Ali Zitouni Coşkun Birdal Ahmet Dursun Stat: İnönü Saat: 19.00 Yayın: Lig TV Hakem: Barış Şimşek 8 Kartal sınırda Ligdeki zorlu karşılaşmalar öncesinde stresle mücadele eden Beşiktaş’ta sarı alarm verildi! Siyah-Beyazlılar’da Baki, Burak, Koray, Fahri, Serdar, Nobre, Ricardinho ve Mehmet Sedef kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler. Antalyaspor’da ise Cordoba, İlyas, Straka, Ali Bilgin ve Ali Cansun sınırdaki isimler... İnönü’de tanıdık yüzler Beşiktaş’ın 100. yılında elde ettiği şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Ahmet Dursun ile Oscar Cordoba, Antalyaspor formasıyla İnönü Stadı’nda boy gösterecek. Siyah-Beyazlı taraftarların sevdiği iki ismin karşılaşma öncesinde tribünlere çağrılacağı öğrenildi. Kaynak: Fanatik |
http://www.fotomac.com.tr/2007/04/21...FABBE9A33b.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifİnönü'den çıkış yok Dolmabahçe'deki son 12 resmi maçını da kazanan Beşiktaş'ta hedef, Antalya'yı da devirerek galibiyet sayısını 13'e çıkarmak. Süper Lig'de bugün Antalyaspor'u ağırlayacak olan Beşiktaş'ta hedef, 12 maçtır süren yenilmezliğini devam ettirmek. Siyah-beyazlılar, İnönü'de oynadıkları son 7 lig, 4 Türkiye Kupası, 1 de UEFA'dan oluşan 12 resmi maçını da kazanarak rakiplerine şans tanımadı. Siyah-beyazlılar bu maçlarda 26 gol attı, sadece 7 gol yedi. Bu periyottaki lig maçlarında http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D14 gol atarken, kalesinde ise 4 gol gören Kara Kartal, İnönü'de en son F.Bahçe'yi 1-0 mağlup etmeyi başardı. Kaynak:Fotomaç |
2'nci müjde Runje'nin cezasının 1 maça inmesinin mutluluğunu yaşayan Beşiktaş, Murat Şahin'den gelen haberle çifte sevinç yaşadı. SENDROM BİTTİ Haftayı kaleci sendromu ile geçiren Beşiktaş, Antalya maçına sayılı saatler kala derin bir nefes aldı. Runje'nin cezasının 1 maça indirilmesi ile yüzü gülen camiaya 2'nci iyi haber Murat Şahin'den geldi... Testi geçen Murat'ın Antalya karşılaşmasında kaleye geçebileceği öğrenildi. SON ÇARE ERDEM Sakatlığına http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Drağmen oynamak isteyen Murat konusunda son kararı Tigana verecek. Runje'nin cezasının indirilmesi konusunda, "Son günlerde aldığım en iyi haber" yorumunu yapan Fransız hoca, Murat'ı riske etmeme kararı alırsa kaleyi genç Erdem'e teslim edecek. Kaynak:Fotomaç |
http://www.fotomac.com.tr/2007/04/21...A87E04F49b.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifŞimşek'le kazanıyor Beşiktaş-Antalya maçının hakemi Barış Şimşek, bu sezon ligde 12 maçta görev yaptı. Bu maçlarda 5 kez ev sahibi, 2 kez deplasman takımı kazandı. Şimşek, iç penaltı düdüğü çalmazken, 3 tanesi ev sahibi olmak üzere 7 kırmızı kart gösterdi. Barış Şimşek, bu sezon 17. haftada Beşiktaş'ın sahasında oynadığı ve 2-1 kazandığı Kayserispor maçını yönetti. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D Kaynak:Fotomaç |
İnşallah alırız.Alamazsak 2. likte gider... |
almamız şart yoksa şampiyonluk hayal olur... |
Bu Macı Mutlaka Almalıyız... |
en az handicap aliriz |
Bu maçı almamız şart umarım alırız eziklerde amaçlarına ulaşarak aldıkları maçtan sonra farkın açılmasına izin veremeyiz.İNşallah kazanıcaz bu maçı.. |
Beşiktaşlı taraftarlardan örnek davranış! Beşiktaşlı taraftarlardan örnek davranış! Beşiktaşlı taraftarlar Kızılay'ın kuruluş yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde topluca kan bağışında bulundular. Antalyaspor ile bu akşam oynanacak karşılaşma öncesinde Beşiktaş'taki Barbaros Hayrettin Paşa Meydanı'nda kurulan Kızılay çadırlarında kan bağışlayan taraftarlar, anlamlı bir organizasyona imza attılar. Çok sayıda Beşiktaş taraftarının yanı sıra vatandaşlar da saat 10.00’da başlayan organizasyona katılarak büyük ilgi gösterdiler. |
Her zamanki gibi burda da farkımızı gösteriyoruz.Halkın takımı biz her zaman bu gibi işlerde yer alırız. |
delgado golü hatırlamış.duvara çöp sıkıştırayım bari... haftaya ezikleri yenip şampiyonluğa bir adım daha yaklaşalım.....hem kupada hemde ligde şampiyon beşiktaş.100. YILLARIN ŞAMPİYONU BEŞİKTAŞ.... |
Murat macin adami, HELAL OLSUN |
ya arkadaşlar kendinizi kandırmayın. ne şampiyonluğu rüyamı görüyorsunuz allah aşkına bu takımın şampiyon olacağınımı düşünüyorsunuz gerçekten.son haftalarda oynanan futbola bir bakın allah aşkına. mösyö tigananın yaptıklarına bir bakın. bence rüya görüyorsunuz. her maç bir kahraman çıkıptamı bizi kurtaracak. bu takım bu oyunla bursadan sivastan nasıl çıkacak. şu ibrahim akına kızmayıda bırakın artık. tigana efendi buraka verdiği şansın yüzde 30 unu iboya verdimiki. artık eminim bu adam misyoner iyice belli etti. bu takımı kötü oynatmak için elinden geleni yapıyor bu herif. maçın ayakta duran tek adamı delgadoyu oyundan alıyor ya bu adam. rezillik. böyle şampiyonluk istemem ben arkadaş istemem ya. 1 ay önce 3 milyona satılmayan kleberson bırakıp kaçıyor. bu ne otorite bu ne turşu bu ne rezillik ya bu nasıl yönetim. biri amerikadan beri gelmez biri çıkar teşvik pirimi normal der. biri bilmem ne tam bir çeşmekeş. bizim beşiktaşımız bumu. yeter ya çok karamsar oldu yeter yazmayım daha |
Delgado: ''Murat bugün tek bacakla oynadı'' Beşiktaş'ın Antalyaspor karşısında galibiyet golünü atan Delgado, ''Golümü Murat'a hediye etmem lazım. Murat bugün neredeyse tek bacakla oynadı'' dedi. Delgado maçtan sonra yaptığı açıklamada, ''Ortayı kimin yaptığını şu anda hatırlamıyorum. Kaleye baktığımda Cordoba'yı önde gördüm ve köşeye atmak istedim ve gol de oldu. Onlar takım halinde buradan puan almaya gelmişlerdi. Bizim de üç puana çok ihtiyacımız vardı. Normalde başka takımlara vermediğimiz pozisyonları Antalyaspor'a verdik. 1-0'dan sonra da geri çekildi ve hoş olmayan bir futbol oldu'' dedi. Delgado, ''Benim de golümü Murat'a hediye etmem lazım. Bugün kazanmamızın sebebi Murat'tır ve kendisi zaten çok iyi ama bugün neredeyse tek bacaklı olarak muhteşem oynadı. Murat şu anda sakat, sağlam olsa şüpheye düşerdim. Vedraj birinci kalecimiz şu anda ve son zamanlarda da çok iyi oynuyor. Ben antrenör olsam şu anda sakat olan Murat'ı oynatmam zaten içerde de ağrıları devam ediyor'' diye konuştu. |
geliyoruz HARAMİLER in saltanıtını yıkacağız |
tigananın eksileri-vuralın artıları tarih 21.04.2007 bjk inönü stadyumu ve doksan dakikada iki takım teknik kurmayları bakın neler yaptılar. tigana: - maça yine saçma bir taktikle çıktı. -6-7 haftadır ne yaptığı bilmeyen burakı yine oynattı, bu genç çocuğu yine taraftarla karşı karşıya getirdi burakı biraz daha eritti. -delgado 41. de gol attı tigana efendi gole sevinmedi bile. -sahanın en kötüsü burakı oyunda tutup, maçın kaleciden sonraki en iyi oyuncusu delgadoyu oyundan aldı. - türkiyenin en iyi golcüsü boboyu sol kanatta oynattı. - forvet nobre satatmanıp çıktı yerine sedefi oyuna aldı. -yine şaçmaladı ve gökhan güleçe defans ve adam markajı oynattı. - maç boyunca kürdanı ile ağzını öyle bir kurcaladiki dişlerinin arasında bırak artık, diş etleri bile kalmamıştır. - Burak-ibrahım akın-gökhan güleç-fahri gibi yetenekleri bitirdi. - maç sonu açıklamasında yine bugünkü maçlardan değilde 7 maçlık periyoddan bahsetti genelde. saçmaladıda saçmaladı. Yılmaz VURAL - maça aslanlar gibi 2 forvetle çıktı. - Türkiyeye kanat organizasyonu nasıl olurmuş gösterdi. - bir futbolcu nasıl gazlanır gösterdi. - futbolcuyla doksan dakika nasıl yaşanır gösterdi. - Hocanın aynı zamanda yeri geldiğinde nasıl baba bile olacağını gösterdi. - forvet çıkarıp forvet aldı. çünkü aklında sadece kazanmak vardı. - Maçtan sonra futbolcularını tek tek öpüp kucakladı. - küme düşer denen takımı bugünlere getirdi. türk futboluna en 3-4 genç yetenek daha kazandırdı. - En önemlisi bu misyonerlere türk hocalarında onlardan iyi olduğunu eze eze gösterdi. sayın yılmaz vural sizin yaptıklarınızla gurur duyuyorum. sizin avrupai bir antröner olduğunuzu düşünüyorum. ve başarılarınızın devamını diliyorum. sayın tigana efendi. gideceniz günü duyduğum an kınaların en güzelinden 10 kilo sipariş edip yakınımda bulunan bütün bjk lilere dağıtmaya and içiyorum. bu gecenin en güzel olayları: murat şahin emeğin ve özverin için delgado o mükemmel gol için ve büyük beşiktaş taraftarı bize tv başında taraftar nasıl olur, takım nasıl tutulur gösterdiğiniz için binlerce teşekkür ediyorum. finish: bu takım bu oyunla, bu teknik direktörle şampiyon olursa bunun adı mucize olur diyorum. yorumlarınızı ve eksik yerleri doldurmanızı diliyorum. |
delgado çok iyi gidiyosun inş kupa maçında daha da iyi oynuyacaksın |
final bizim buna kımsenın en ufak suphesı olmasın.... |
Kesinlikle daha iyi oynayacak. Ama macın yıldızı acık ara murattı |
Tigana: "Pozitif bakalım" Tigana: "Pozitif bakalım" Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Antalyaspor karşısında zor bir mücadele yaptıklarını ve 3 puandan memnun olduklarını söyledi. Tigana, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, ikinci yarı oyunu kabullendiklerini belirterek, ''Murat, tek ayağının üstünde çok iyi maç çıkardı. Aslında tüm maça bakınca sadece bununla mutlu olmak mümkün değil. Ama seriye bakmak lazım. 7 maçta 19 puan aldık. Pozitif bakmaya devam etmeliyiz. 5 karşılaşmamız kaldı'' dedi. Tigana, orta sahada yeteri kadar topa sahip olamadıklarını ifade ederek, şunları söyledi: ''Bobo gibi tam hazır olmayan oyuncularımız vardı. Burak ikinci yarı güvenini kaybetti. Nobre sakatlandı oyundan çıktı, sonra Delgado sakatlandı. Bu sakatlıklar güç düşürdü. Murat'ın sakat sakat oynaması oyuncularımızda birazcık skoru koruma psikolojisi oluşturdu. Çok rahat oynayıp ileri çıkamadılar. Antalyaspor'a deplasmanda 4 gol attık ama 1 puanla geldik. Havaalanında kötü karşılandık. Ben stattan çıkarken kötü karşılanmamak için 1-0 kazanmayı tercih ederim.'' Tigana, İngiltere'de haftada 3 maç yapıldığını ve Türkiye'de bu konuda şikayetçi olduğunun hatırlatılması üzerine ''Bu sahip olduğunuz kadroyla alakalı bir durum. İlk 11'de oynayacak 25 oyuncunuz olursa sorun yaşamazsınız. Ancak PAF takımından genç arkadaşlarla kadroyu tamamlıyoruz'' dedi. Sakatlıkların artmamasını umduğunu kaydeden Fransız çalıştırıcı, ''Çünkü gücümüzü düşürüyor. Tabii bütün oyuncular sezon sonunu düşünüyor'' dedi. -BURAK'A SAHİP ÇIKTI- Jean Tigana, ortaya koyduğu performansla taraftarların tepkisini çeken genç oyuncu Burak'a sahip çıktı. Burak'a kötü davranıldığını vurgulayan Tigana, ''Ona ihtiyacımız var. Çok yüksek potansiyeli var. Genç bir oyuncuyu ıslıklayarak, bağırarak onun toparlanmasına yardımcı olamayız. Hava hakimiyeti olan uzun bir oyuncu. İdmanlarda da çok fazla çalışan bir oyuncu'' diye konuştu. Fransız teknik adam, Murat'ın başarılı performansı sonrası Fenerbahçe maçında kalede kimin olacağı konusundaki soruyu ise ''Beni tek endişelendiren Murat'ın dizini şişirip iki katı büyüklüğe gelmesi'' demekle yetindi. -KLEBERSON'UN GİDİŞİ KONUSU- Fransız teknik adam, Brezilyalı oyuncu Kleberson'un gidişine de çok şaşırdığını söyledi. Tigana, 32 senelik profesyonel hayatında ilk defa böyle bir şeyin başına geldiğini dile getirerek, ''Esasında oynaması gerekiyordu. Biz onu oynayacak durumda düşünürken, o gitti'' dedi. -''İBRAHİM AKIN'IN TAKIMDAN ÖZÜR DİLEMESİ GEREKİYOR''- Tigana, daha önce kadro dışı bıraktığı İbrahim Akın'ın affettiği şeklinde çıkan haberler konusunda ise şunları söyledi: ''Ben eğitimciyim. Antrenörlük hayatım boyunca hiçbir oyuncuyu silmedim. Sadece benden özür dilenmesini istemiyorum. Bütün arkadaşlardan dilemesi lazım ve çalışmayı kabullenmesi lazım. Haftanın iki günü çalışınca yeterli olmuyor. Tabii ki, ihtiyacımız olan bir oyuncu. Bazen çocuklara da sert çıkışlar yapılır ama bunlar onların iyiliği için. Benim oğlum yaşımda olacak biri ama çalışması lazım.'' İbrahim Akın'ın menajerine ve kendisine kötü sözler söylediği iddiaları konusunda ise Tigana, ''Ben menajeri tanımıyorum. Sadece oyuncularla, herkesle dürüst olmaya dikkat etmişimdir, her zaman saygı göstermişimdir'' diye konuştu. 21.04.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : AA |
delgado ozellikle ricardınhoyla ilk 45 dakıka cok iyi işler yaptı fakat 2.yarıda takıma o da ayak uydurdu...bence serdarla ortasahanın ortasında oynamasının yerine onu 2. yarı buragın yerine sag acıga alarak baslamalıydı...Murat için soyledikleri de gercekten guzel sozler...Murat buyuk ozveri gostererek oynadı...Gercekten muhtesem bi oyun ortaya koydu... |
Taraftardan Antalyalılara suçlama Turkcell Süper Lig'de Antalyaspor'u oldukça zorlandığı maçta 1-0 yenen Beşiktaş, sezonun bitimine 5 hafta kala lider Fenerbahçe'yi 4 puan geriden takibini sürdürdü. Delgado'nun golüyle karşılaşmayı kazanan siyah-beyazlılar, üçüncü sıradaki Galatasaray ile olan puan farkını ise maç fazlasıyla 7'ye yükseltti. Beşiktaş'ın golünden sonra Antalyaspor'un daha baskılı göründüğü maçta siyah-beyazlı taraftarlar oldukça sıkıntılı bir maç izlerken, Antalyasporlu futbolcular maçın bitiş düdüğüyle birlikte büyük üzüntü yaşayarak, çimlerin üzerine uzandılar. Bu arada, Beşiktaşlı taraftarlar, rakiplerinin teşvik primi aldığını savunarak, maç bitiminde Antalyasporlu futbolcular aleyhine ''Kaç para aldınız söyleyin'' diye uzun süre tempo tuttu. Fenerbahçe bizi satın alamaz"http://img337.imageshack.us/img337/6...skun001xq5.jpg Antalyasporlu Coşkun, Beşiktaş taraftarının kendilerine gösterdiği tepkiye sinirlenerek, ''Yaptıkları tezahüratlar çok çirkin. Biz Fenerbahçe'yi de yenmiştik. Bugün de Fenerbahçe bizi satın alamaz, öyle bir para yok çünkü. Biz burada kimse için mücadele etmiyoruz, kendimiz için ediyoruz'' diye konuştu. Coşkun, maçı kaybetmelerinde kaleci Murat'ın büyük payı bulunduğunu ifade ederek, ''Çok gol vuruşları yaptık, Murat'ı geçemedik. Sağlamken bile bu kadar iyi oynadığını hatırlamıyorum. Kendisi oynamama dezavantajını, avantaja çevirdi'' dedi. İlyas, Yılmaz Vural'ın maçtan sonra soyunma odasında ''21 yıldır antrenörlük hayatımda yönettiğim takımların hiç biri, büyük bir takımı kendi sahasında bu kadar mahkum etmemişti. Alınlarınızdan öpüyorum'' dediğini ifade ederek, şöyle konuştu: ''Beşiktaşlı taraftarlar bize 'Kaç para aldınız?' diye soruyor. Bunu biz hiç hak etmiyoruz. Biz, Fenerbahçe'yi de yendik. Zaten her maçta aynı oyunu oynuyoruz. Beşiktaş taraftarı bize bağıracağına kendi takımının kötü oyununa bakmalı. Beşiktaş bu kadar kötü oynarsa, şampiyonluk nasıl gelir bilemiyorum.'' Antalyaspor'un kalesini koruyan Beşiktaş'ın eski oyuncusu Cordoba, Beşiktaşlı taraftarların maç sonunda teşvik primi aldıklarını ima ederek yaptıkları tezahüratlarla ilgili olarak, ''Biz, çoğu maçımızda böyle oynuyoruz. Kayserisporla, Beşiktaş ile berabere kalırken, Fenerbahçe'yi yenerken de böyle oynadık. Beşiktaş'a karşı İnönü Stadı'nda oynarken böyle olmanız gerekiyor'' dedi. |
lütfen çamur atmayalım antalyalı futbolcuların emeklerine yazık olur. bu adamlar her hafta bu futbolu oynuyorlar. helal olsun adamlara çok güzel oynadılar. buraya kadar bileklerinin hakkıyla geldiler. Feneride yendiler bunlar ozamanda beşiktaşmı teşvik primi verdi ayıp böyle söylentiler. bu memlekette bir gençlerden korkarım. cavcav varsa korkarım arkadaş. |
murat şahin tartışmasız maçın adamıydı |
Bu kadar kötü bir oyunla, üstelik yendiğiniz takıma mahkum olarak galip gelerek şampiyon olamayız... Bu takım daha cesur oynamalı, tribündeki taraftar adam gibi bir maç seyretmeli... Beşiktaşım böyle oynamamalı... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 05:52 . |