![]() |
Kaç kişinin kan verdiğini merak ediyorum. Acaba bu konuda bilgisi olan var mı? |
Evet televizyonlardada oyle birsey acıklamadılar bende merak ettim dogrusu |
6 saat'de 250 kişi kan vererek rekor kırılmışdır arkadaşlar gecen yıl yapılan kan bagışında 2 gunde 113 kişi kan vermiştir yanlız kolpa basın yine yaptı yapacagıne ve çArşı kan akıtacak die başlık gecti |
Alıntı:
|
her hafta aynı hikayeyi anlatıyor tigana.. lig sonu geldi artık iyi futbol beklemeyin.. kazanıyoruz, pozitif düşünün.. lig başında iyi futbol mu oynuyorduk ki lig sonunda da oynamadığı zaman bişey beklemeyelim.. senin yönteimindeki takımdan hiç iyi futbol görmedik ki.. haftada 3 maçı kaldırmanın kadroyla ne ilgisi var.. sen takıma kondisyon kazandırırsan 11 kişi de olsa haftada 3 maç oynar.. kondisyon oturarak 2-3 günlük izinlerle kazanılmıyor.. çalışarak kazanılıyor.. şu takımın sezon başından beri yaptığı en iyi şey rakip takımın oyununu bozmasıydı.. sadece oyun bozarak veşans topu bekleyerek kazanmaya çalışıyorduk.. artık rakipler(kim olursa olsun) içeride dışarıda yarı sahamızda cirit atıyorlar.. top kapıp iki pas üst üste bile yapamıyoruz.. herkes topu ileri sallıyor gelin bize hücum yapın diye bekliyor.. yazık ya gerçekten adam bence tek kelimeyle futbol katili.. bundan sonra da es kaza şampiyon olsak da olmasak da mutlaka tigana'yı göndememiz lazım.. bir sezon daha bu adam tahammül edemeyiz.. |
valla artık son maçların telafisi olmadığı için kazanmak yeterli deyip idare etçez kaybetmediğimiz sürece sorun yok. |
ewet pozitif bakmak lazım... ÖMRÜMÜN YARISINI YEDİN TİGANA ALLAH RAZI OLSUN BU DÜNYADA FAZLA CEFA ÇEKMİCEM |
Deli İbo nun takımın oyununu önemli ölçüde değiştirceğine inanıyorum, Fener maçında bunun ne kadar doğru olduğunu göreceğiz sanırım o maçda oynayacakmış. Gerçi sakatlıktan yeni çıktı ama olsun gene de her şekilde sola büyük canlılık getirecektir... |
arkadaşlar ha iyi futbol oynamışız ha kötü 3 puan aldıktan sonra fark etmez bu sene şampıyon olursak ki kesin olucaz ne konya yenilgisi ne trabzon yenilgisi ne de antalyaspor karşısında ki bu kötü oyunu kimse hatırlamaz hatırlanacak tek şey 6 puan geriden gelip fenerin elinden şampıyonluğu almamız olur |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 05:48 . |