güzelkiz | 24-04-2007 18:27 | Alıntı: wardaw´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 313448)
tigananın tek artısı serdar | tek artisi olarak görmüyorum, ama dogru en büyk artisi serdar... serdarin macta cikardigi isler süperdi... yani buraki bitirdide demek yanlis... yani burak kendi basina birseyler yapiyor, ne yptigi pek belli degil, ama cocuk calisiyor.. bence yedek kulübesinde bir kac hafta gecirse onun icin daha iyi olur. azda olsa toparlanir...
bence tigananin eksiklerini sayipda, artilarini saymamak haksizlik... yani ilk yari biz okadarda kötü oynamadik... yani tmm ikinci yari kalpden gidiyordum. ama ilk yarida bir capraz kosu varki bobo ve nobreden, agzim acik kaldi, süper organizasyon... tmm bu mac cok kötüydük tigana cok kötü diyorsunuz.. ama birazda gercekci olun. gecen sezon tigana geldiginde ikinci yarinin en iyi takimiydik, futbolumuz süperdi, maclar rahatti, ayni simdi cinconun oynadigi gibiydik, daha rahattik. aynisi rizanin ilk geldigi zamanda olmusdu, ki bir kadiköy maci vardi süperdik orda. rahattik, tigana ile iki kupa kazandik, ama basarili degildik herkeze göre. simdi kupadada variz ligdede. bir seyin pesinde kosa biliyoruz, bir amacimiz var. simdi kayserisporun antrenörü cok iyi, cokda güzel futbol oynuyorlar, ama her hafta puan kaybediyorlar. ben acikcasi böyle güzel oynayip puan kaybetmeyi tercih etmezdim. yani bir besiktas sampiyonlugu kovalamali. ben kötü oynayip basarili olmayi tercih ederim. bukadar. yani sezon sonu tigana gider. ama bir oyuncu capraz kosu yapiyorsa, bir 19 yasindaki cocuk kanat oyuncusundan, türkiyenin en iyi libero oyuncusu olduysa, ve besiktas iki kupadada savasiyorsa burda teknik direktörün payi vardir... yani elestiri bir yere kadar, okadarda yerden yere vurmaya gerek yok... |