![]() |
saha da ruhsuz bir takım olunca anca bu kadar olur işte |
aslında delgado oynasaydı iş deişirdi ama yoktu.yinede onun yerini dolduracak adamolması gerekir.biz bıktık artık bu senaryolarda 3senedir aynı şey fakat eziklerde bizim 101.yılımızda yani 2003-2004 de mağlubiyetle başlamışlardı lige ve şampiyon olmuşlardı. |
yemin ediyorum ömrümü çürüttü bu beşiktaş onun yüzünden saçım beyazladı psikolojim bozuldu tüm haftam onların aacağı br galibiyete bağlı maddi durumum el verdiğince kombinemi storeden alışverişimi yapıyorum ama karşılığınıda ok güzel veriyorar |
böyle kötu oynanilirmi yaw :( Baki rezil Deli Ibo Rezil Kleberson Rezil olacak ismi bu simdi? anlamakta zorluk cekiom |
ofansif güc sifir defans rezalet bu bobo yedek oturcaksa niye yabanci hakimizi boboyla kulaniyoz bu takimdan bir sey olmaz yine hüsran yine hüsran |
Takıma en az iki adam lazım. Burakla, Fahri ile, İbrahim Üzülmez ile, İbrahim Akınla, bu iş yürümez. |
ya arkadaslar var mı bole bir sey bizim takım gol atamıyor neden kanat yok yonetim nie bunu gormuyor artık nedennnnnnnnnnnnnn |
yaa ibrahim üzülmez daha ne yapıcak yaa adam hayatında yapamadığı ortaların hepsini bu maçta yaptı defansta adam geçirmedi.bırakım şu ibrahim üzülmez saplantısını |
off her sezon husranla baslıyoruz ya umarım haftaya galıbıyet alırız yıne puan kaybedersek sampıyonluk hayal olur:( |
zaten haftaya da yenilirsek yuhh derim artık |
| Türkiye`de Saat: 05:08 . |