![]() |
1.Hafta V.Manisa 1-0 Beşiktas (6 Ağustos) Ligin ilk haftasında deplasmanda oynaycağımız V.Manisaspor maçının bilet fiyatları açıklandı. Bize ayrılan kısım olan misafir tribün biletleri 25.00 ytl den satılacaktır. Manisa ve çevre illerdeki Kartallar ilk maçıımızda BEŞİKTAŞIMIZI yalnız bırakmayalım ... maçla ilgili yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz..... |
ilk yorumu da ben yapayım bir de küçük ama önemli bir bilgi vereyim ... Süper ligde ilk hafta oynayacağımız Vestel Manisaspor karşılaşmasına ÇARŞI İZMİR OLARAK, İZMİR'DEN organizasyon düzenlenecektir. Henüz hangi gün oynanacağı kesinlik kazanmayan karşılaşmada, yol ücreti+maç bileti dahil toplam fiyat: 35Ytl'dir. Otobüsler Bornova'dan kalkacak, ve maçtan sonra tekrar Bornova'ya dönecektir. Organizasyona katılmak isteyenlerin, 3 Ağustos'a kadar, 25 Ytl kapora vermesi gerekmektedir. Organizasyon ile ilgili detaylar ve kapora vermek isteyenler: Tuğsan: 0505-296-55-44, 0555-565-15-67 carsidokuzeylul@hot********* organizasyon ile ilgili bilgi ****** ' dan alıntıdır.... |
Çarşı izmir de gelio süper olcak o zaman bende bi yerden bilet bulcam maçta ordayım |
hadi izmirliler.macaaaa.. valla topic bayaa erken acilmis ama neyse..yorumu haftaya yapaim |
takimin son halini gormek gerekir ama berabere kalirsak surpriz olmaz benim icin... |
Bence topic biraz erken açılmış ama o maçta berabere kalabiliriz tek korkum bu... Konuşmak için cok erken gs maçından sonra net skoru bile yazarım buraya.. ;) |
manisalıyım ama, şu karakartal sevdası yokmu... ah ulen ahhh, hakem olduum için manisa tribünlerinden izlicem maçı, beleş girioz çünkü biz maçlara.. her türlü tarzanlara çakıcez,,,,.... |
isini biliyorsun hehe |
ben manisalıyım. ama ölümüne beşiktaş sevdalısıyım. koyacaz inş. manisaya |
beşiktaşıma 2006-2007 sezonunda başarılar dilerimm...... |
Maça ben de gidiyorum.Çok heyecanlıyım valla.Çarşı İzmir olarak gidiyoruz. |
Haydi kartalım bastır kartalım ölümüne kartalım lige galibiyetle başlrsak çok güzel olacak |
çarşı izmir haydi maça görelim sizi istden orgaznizasyonn olursa gelicez inş yönetim Uyuma Manisaya Otobüs !!!!:d :d :d :d :d |
hadi bakalım kartallar nası başlarsak öle gider son iki sezonun acısını cıkaralım :D |
inşallah iyi başlarız ligeee |
çok güzel ve çekişmeli bi maç olacak.bana göre ligin en çok koşan iki takımıyız.ama çok büyük bi aksilik(hakem hataları) maça damgasını vurmazsa alırız bu maçı.takımımıza güvenelim arkadaşlar onların desteğimize ihtiyacı var medyanın dolduruşuna gelmesin kimse.şampiyonuz bu sene içiniz rahat olsun. |
takımızı gs karşısında gördükten sonra daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz..hazırlık maçları her şeyi tam anlamıyla göstermez.. |
sezona iyi bir başlangıç yapma ümidiyle.... |
bu maç çok önemli..inş.taraftarımızın desteğiyle bu maç bizimdir..bir organizasyon olursa gideriz inş..gidemesek de tv karşısında bağıra çağıra destekliycez KARTALIMIZI.. |
sezona iyi baslarsak bizi kimse tutamaz. iyi baslamamiz lazim... |
turkcell süper lig,artık başlasın..:) beşiktaşımıza yeni sezonda başarılar diliyoruz. |
umarım yeni sezona çok iyi bi başlangıç yaparız. iyi başlarsak ve iyi başlamanın havasıyla başarılı olcagımıza inanıyorum :) |
Özledim Ligi özledim |
bizim takımdan korkuyorum..çünkü ne yapacağı belli değil..ama bence biz bu maçı ya faklı alırız..yada berabere biter..bu maçı farklı alırsak bizi kimse tutamaz..ama bu sene hakemlere dikkat etmek gerekir..bana öyle geliyorku hakemler bu sene daha çok canımızı yakacaklar..inşallah düşündüğüm gibi olmaz.. |
bence oynaycağımız en sıkıntılı maçlardan biri olur çünkü başlangıçlar zor olur birde takımın üstünde bence biraz stres olacaktır iki sezondur lige erken havlu attığımız için umarım sorunusuz atlatırız ... |
Alıntı:
Tabiki Koyacaz... Her Zaman Her Yerde En Büyük Kartal |
Walla beyler ben de manisalıyım ama gönlüm kartaldan yana. İlk maç... İlk maçlar her zaman sıkıntılı olmuştur bizim için. İlk maçta galibiyet yüzü görmeyeli kaç sene oldu walla hatırlamıyorum. İlk maçın stresine ek olarak karşındaki takım da kapalı kutu, ama sıkı bi takım. Hocaları ersun. Ersun yanala gıcıkım. Ondan her türlü pislik beklenir.. |
sivastan ruhumuzla yanınızdayız |
iyi başlamamız lazım |
Normal mac olsa GS ezerdi bizi, ama bir sekilde aliriz maci, RUHUMUZ YETER. |
yaa carsı dokuz eylülle ben de gelecem ama antalyadayım 3 agustosta 25 kapora orda olsam verirdim napacam yaa :( |
İyi baslamamız lazım.... Kesin almalıyız maci... |
Alıntı:
dostum ezerdi demene gerek yoq... Bizim o sefillere karsi sansımız tutmuo ,cok ballılar... Ama bu sefer yenıcez ins... |
inşallah hayırlısıyla lige güzel bir galibiyetle başlarız. şampiyonluk bizim kupa bizim |
1-3 alırız. |
1-2 Aliriz MaÇi Nobre Bobo |
Alıntı:
|
ee once çarşı izmirliler ve tüm izmir li beşiktaşlılar antep maçında da istanbuldaki butun beşiktaşlılar görevlerini yerıne getıreceklerdır |
Ölümüne tezahurat yapmaya gidiyoruz |
Vestelmanisanın bu seneki transferlerini bilen var mı yaa hazırlık maçı falan hiç izleme fırsatım olmadı ama şunu gönül rahatlıyla söleyebilirim ki besiktas ilk hafta fazla zorlanmayacaktır herkes hırs küpü çıkıcak sahaya zaten rahat kazanacağımız bi maç olucağını düşünüyorum... |
| Türkiye`de Saat: 05:20 . |