![]() |
Tam tersi, bence cok zorlanacagiz ve puan kaybetme sansimiz yuksek. Ersun Yanal yine cok iyi transferler yapti Sezer Ozturk, Nizamettin Caliskan, bir de Fransiz aldilar, o adam isini bilir. Avantajimiz ise Ersun Yanal her zaman sistem takimi kurar ve tam sistem oturmadan ilk hafta karsilacagiz. |
en sonunda başlıo lig valla çok özlemişim inönüdeki maçları hadi kartalım göster kendini bu maç alayını DELgado yapacaz bence |
...... ve sonundaaa baslıyor.bekledıgımız an geldı.ınsallah manısa deplasmanını kayıpsız atlatırız ve lıge ıyı baslarız.bekleyınnnn GELİYORUZZZZ |
Alıntı:
|
bu maçı alacaz aksini düşünmüyorum bile. |
3-0 bizimdir bu maç ....... |
Alıntı:
|
bi tahmın yürüteyim 0-2 delgado,burak |
Nobre hat-trick yapacak...Bir arkadaş söyledi :) |
BEnce maci kesin alıcaz.. Nobrede gol atıcak.. |
3-0 alalım gollerı nobre delgado ve bobo atsın |
Alıntı:
|
maç 2-0 gollerde biri Nobre'den biride Gökhan Güleç'ten gelir... |
Maçın sert geçeceğini düşünüyorum....Beşiktaş çokmpresli oynuto ama bunu sert futbol olarak yansıtmıyor tabi....Ama Ersun Yanal'ın sakatlayıcı serlikte oynattığı futbolu hepimiz biliyoruz....Umarım kemik sesleri duymayız.......Oyuncuların dikkatli olması gerek ve tabi ki jhakemlerin sakatlayıcı serliğe hele Ersun Yanal'ın takımıysa kesinlike izin vermeemsi lazım....... |
arkadaslar hazirlik matchlarindaki oynadigimiz rakipler kendi liglerinde hepsi yenmisler saint etiienne -sochaux 1-2 le Mans - nice 1-0 shakhtar donesk - metalist kharkiv 5-0 guclu ve hazir takimlara karsi oynamissiz demekki |
V.Manisaspor Bülent Şener Burak Hakan Balta Borbiconi Zelenka Selçuk Nizamettin Holosko Metin Meduna Beşiktaş Runje İbrahim Toraman Gökhan Zan Koray Baki (İbrahim Akın) Fahri Kleberson İbrahim Üzülmez Burak Nobre Gökhan Güleç Stat: Manisa 19 Mayıs Saat: 20.00 Yayın: Lig Tv Hakem: Bülent Yıldırım Beşiktaşımıza başarılar. güzel bir oyun ve net bir skor bekliyorum. |
Alıntı:
İ.Toraman Baki G.Zan Koray Fahri Kleberson İ.Akın Burak Nobre Bobo İnşallah böyle çıkarız ama Bobo,İ.Akın yine oynamaz herhalde. |
Arkadaşlar bu arada 4'te çıkoruz yola İzmir'den.Beşiktaşımızı ilk maçında yalnız bırakmayacağız.G.Antep maçı için İnönü'ye de gelecez inşallah. |
gulecın yerıne bobo oynamalı ...ins öle de olur.. |
arkadaşlar bende manisalayım.manisa tribünlerine beleş girebiliyorum ama kartalım aşkına beşiktaş tarafından gittim parayla bilet aldım o heyacanı birlekte yaşayalım diye... her türlü çakacaz tarzanlara... |
Bende başarılar diliyorummmmmmmm allah yardımcınız olsun..... |
Şampiyon gibi karşılandılar http://img301.imageshack.us/img301/604/yakalama21xd.gif Şampiyon gibi karşılandılar Sezona V.Manisa maçıyla merhaba diyecek olan Beşiktaş’ı İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda kalabalık bir taraftar topluluğu karşıladı 06.08.2006 http://img161.imageshack.us/img161/9...art0608py9.jpg Süper Lig’de yeni sezona Vestel Manisaspor maçıyla ‘merhaba’ diyecek olan Beşiktaş’ı İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda kalabalık bir taraftar topluluğu karşıladı. Futbolculara büyük sevgi gösterisinde bulunan Siyah-Beyazlı futbolseverler, oyunculardan ve yöneticilerden imza aldı. Sakatlıkları bulunan Delgado ile Ali Güneş’in bulunmadığı kafilede Başkan Yıldırım Demiröen de yer aldı. Gençlerbirliği’nden transfer edilen Baki Mercimek yaptığı açıklamada, “Süper Kupa’yı kazanarak lig öncesi büyük moral bulduk. Takım olarak Vestel Manisa’yı mağlup edeceğimize inanıyoruz” ifadesini kullandı. Kulüp Genel Sekreteri Kenan Öner de zorlu mücadele öncesi Manisa’ya başarılar diledi. Kod: http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/BJK/Haber.asp?PID=279&HID=3&HaberID=406396 |
allah bugün yardımcımız olsun yenmemiz gereken bir karşılaşma bereken düzeyde oynarsak yeneriz ama bu günün bişey kanıtlanacak delgado oynayamazsa ne kadar başarılı olacağız bugün göreceğiz bakalım |
kimse yorum yapmiyomu? |
ilk yari 0:1 gerideyiz... kötü oynuyoruz... kanatlar sifir... denilecek pek fazla bisey yok, kazanmamiz zor gibi görünüyor... |
ilk yarı 1-0 yeniliyoz :( söliyecek bi şey bulamıyorum |
Kanatsız Kartal olur mu ( bizden başka) ??? |
bu takımla hiç bihalt olmaz oyunu yölendirecek adam yok |
:mad: :( delgodo var diyeceksiniz ama bir kişiyle olmaz sakatlığı var cezası var adam gibi bi oyuncu almaları lazın sola yoksa bu sende gay bana geceler |
ikinci almamız lazım delgadonun sakatlanması ve 2 haftadır sölenen transferin yapılalaması ilk maçı böle etkiledi bi de baki çok kötü onu da ekliyim am daha ilk maç moralimizi bozmayalım unutmayın fb şampiyon oldukları sene 3-0 yenilmişti kendi evlerinde ist spor a ehuehuheehuh..........ama biz kartalız bu maçı alırız !!!!! |
vestelde bi halt yok ama bizim takım tam amele topyapacak adam yok tek ümidimiz ibrahim akın oda kulübede oda zaten istikrarsızın teki vede fizik olarak zayıf adam ayakta duramıyor :( |
aynen... sola iyi bir adam lazim delgado oynadigi zaman da burak sag tarafa saglam olur... bence bizim hatamiz boboyu alip yedekte birakmamiz... yerine saglam bi stper alinsa korayin yerine daha iyi olurdu... bu defans cok yetersiz avrupada bikzi oyarlar benden söylemesi |
deliy le meliyle olacak işdeğil acilen sola ze roberto gibi adaam lazım yoksa bi halt olmaz butakımdan |
ne bu kardesim ruh yokmu sizde her sezon ilk macta boyle atin 2 3 tane milletin morali duzelsin |
bu bobo hep yedek soyunacakta ne demey yabanci hakki ondan yana kullanildi |
Alıntı:
|
insallah toparlarlar ikinci yari... inönüye boynu bükük girmeyelim haftaya...:( |
hadi 2.yari basladi bol sanslar besiktasa |
20 top kaybı var yav rezalet |
beyler moralinizi bozmakgibi olmasın ama sabaha kadar oynasak gol atamayız |
| Türkiye`de Saat: 06:58 . |