![]() |
şu haberi okuyun ve ruhsuz mevzuunu kapatın be abi. Futbolcuların gözyaşları Vestel Manisaspor maçı sonrası soyunma odasında bazı Beşiktaşlı futbolcular gözyaşlarına boğuldu. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaşlı futbolcuların birçoğu Vestel manisaspor maçı soyunma odasında gözyaşlarına hakim olamadı. Yenilgi sonrası soyunma odasına giren teknik direktör tigana, futbolcuların bir hayli üzgün olduğunu gördü. Fransız teknik adam, bazı Beşiktaşlı futbolcuların ağlaması üzerine oyuncularını teselli etti. Futbolcularına konuşma yapan tigana, "ligin ilk haftasında yenilmemiz sizi demoralize etmesin. cuma günkü maçı mutlaka kazanarak kendimizi affettirmeliyiz" dedi. Futbolcuların bir hayli moralsiz olması nedeniyle tigana, takıma 1 gün izin verdi. |
abi sen fenerbahce macina bakdin mi. besiktasla fenerbahceye bi baksana arada nakadar fark var |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
siz besiktasin oynadigi futbolu beyeniyormusunuz. ben hic ama hic beyenmiyorum. ben bunu söylemeye calisiyorum |
Alıntı:
|
büyüklük oynana topla ölçülmez tarihne bakarsın ve kimin büyük kimin küçük olduğunu anlarsın ha diyeceksinki ikisinin de bizden çok şampiyonluğu var bizde onlar gibi şerefsizce davransaydık şuanda 16 17 şampiyonluğumuz olurdu birader şöyle italyadaki gibi bi araştırmayapılsın eziklerinde gayseninde şampiyonlukları bi elin parmaklarını geçmez koçum onun için yorum yaparken dikkatli yap bizde takımın kötü oynadığını biliyoruz ama sola adam gibi bi adam alırlarsa delgadoyla birlikte takım toparlanır tabi tigananında kendine çeki düzen vermesi gerek i toramanla bakiyle kanat oynanmaz |
ama abi bende bikdim artik böyle her sene her sene bu takim böyle gitmez artik yeter. her sene yeni umutlarla transfer edilen fubolcular geldigi gibi geri gidiyor. bu sene yine sampiyonlukdan erken kopariz gibi geliyo bana insallah yanilirim |
Alıntı:
|
millet biraz sabir, daha ligin ilk haftasi hem boyle bir yeni genc bir kadroyla sampiyon kolay kolay olunmaz...ektigimizi bicecegiz, ben buna inaniyorum, ama bu sene cok zor...yeni ve genc bir takim, bu isler kolay degill....burda bagzileri konusuyor, kolaydir sanal alemde herseyi tiganadan iy bilenler vardir..o isin icinde olmak lazim... ha bide bi arkadas iki buyukten bas ediyor... yanilmis, tek buyuk var oda besiktas!!!!!!!!! |
abi insallah ben yanilirim. insallah ben haksiz cikarim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sende haklisin bilader biliyorum, tigananin yanlislari var, onu kendisi de biliyor benim anlamadigim, turk takimlari lige baslamadan once transferleri tamamlamiyorlar ya bir ay, koskoca bir ay var onunde...istedigin transferleri yap hemen lig onunde takimin iskelesini kur, adamlar bir birine alissin...bu okadar mi zor ya simdi daha halen transferden bas ediyorsun, lig baslamiz yeni gelen adam bakalim nezaman takima uyum saglar olme essegim olmeeeeeeee |
valla onu ben düşünecek değilim o iş yönetimin işi hem kaliteli bir adam alırsan uyum sorunu muym sorunu hikaye örnekmi giunti symkowiak adamları koyduğun gibi takır takır oynadılar yeterki iyi ve kaliteli olsun yabancı |
arkadaslar bakiye kiziyorsunuz oke bazen bende kiziyorumama stoperde sol bek olurmu yine stoperden sag bek(i.toraman) yapiyor birde adamlardan golculere orta yapin diyor bakinin yeri top kesici takima lider oyuncu lazim diyor tigana o zaman ne diye boboyu aldirdi yedek oynatacakta yerine lider oyuncu alinsaydi birde sampiyon oldugumuz yil defansta ronaldo,zago vardi ortada giunti tayfur vardi oyle iyi ikili lazim defansa ve ortaya |
kusura bakmasin bu iste en buyuk suc tigananin ve yonetimin her seyi hocaya birakirsan boyle olur. ailtonu satamadiniz bari oynatin ise yarasin |
Futbolcularin aglamasi bişiyi degistirmez. Sahada herseyın farkında deıllermıydı? Gucleri vestele mı yetmedi ? artık antep macina bakıcaz.Ayrıca yonetim ne yapıcak simdi onu merak edıyorum! |
sezonun ilk maçında yenilmemiz hiç iyi olmadı. umarım bu mağlubiyet bizim için bir nazar boncuğu olur. takımı desteklemeye devam etmeliyiz. |
ben söyledim size bu takım şampiyon olamaz....nobre ne yaptı dün akşam hiç birşey delgadoyu bahane etmeyim 3 tane delgado gelse yine bişey olmaz adamın alternatifi yok bir de takımda... şampiyon oluruz diyen varsa hayal kurmuş olur |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
dakka bir.. gol bir.. hem de ters köşeden..!!?? şimdi herkes şokta.. son iki sezon.. ilk maçlareda beraberlik alarak başlıyorduk. bu sezon yenilgi ile başladık. üstelik de herşey lehimize iken... moral desen .. var.. süper kupayı almışız. özgüven desen var.. taraftar desteği harika.. dün dikkat ettim.. medya da bizi en önde tutuyordu.. haber olarak.. ama balonumuzu söndürdüler.. hadi bu ilk maç.. zaman içinde düzelme olur filan.. filan.. ama bu taraftarın morali nasıl düzelecek..?? yazık oluyor gerçekten.. açık konuşuyorum.. bu yönrtim işi bilmiyor.. ilk maçı ne pahasına ( aklınıza herşey gelebilir ) olursa olsun almak için herşey yapılmalıydı.. çünkü. nasıl başlanırsa öyle gidiyor. ve en büyük motivasyon da bu oluyor.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bakiden ve toromandan bek yapıyosun bunu anladım ama sahaya 4-3-2-1 len cıkıp bu iki adamın önünü boş bırakıyosun git sıfır orta yap diyosun yani hani 4-4-2 oynarsın yap bişey diyen cıkmaz zaten bu 4 lünün önündeki adamlarında hücum gücü cok zayıf kle dısında delgadonun sırtına da bu kadar agır yük verirsen ne kadar yetenekli olursa olsun bi şey yapamaz cünkü 23 yasında bi şey gelince bu takımın hiç bi macı delgado suz izlenmez |
Alıntı:
|
bakiden ve toromandan bek yapıyosun bunu anladım ama sahaya 4-3-2-1 len cıkıp bu iki adamın önünü boş bırakıyosun git sıfır orta yap diyosun yani hani 4-4-2 oynarsın yap bişey diyen cıkmaz zaten bu 4 lünün önündeki adamlarında hücum gücü cok zayıf kle dısında delgadonun sırtına da bu kadar agır yük verirsen ne kadar yetenekli olursa olsun bi şey yapamaz cünkü 23 yasında bi şey gelince bu takımın hiç bi macı delgado suz izlenmez |
Arkadaslar kupayı aldıgımızda herkes cosmustu sımdı ne oldu mac oncesı rıdvan dılmenın yorumunu dınledım dıyodukı :bu sene en hazır takım besıktas ılk 4 macının 4 unude alıcak gs ve ts puan kaybı yasar fb ıse kazanır bız sadece 1 mac kaybettık takım sadece delgadonun yoklugunda panık yaptı zaten genc futbolcuların uzerınde buyuk takımda oynama baskısı ve heyacanıda vardı boyle bır sonuc normal bence ama kadromuzun yetersız oldugu apacık ortada acıl transfer yapılmalı sakat olan futbolcunun yerıne aynı ayarda futbolcu gırebılmelı..bu arada tıgana kadro kurmakta hatalı davranıyo kanatlar ölmus durumda yanı sadece transferle degıl tıgananında dogru kadro kurmasıyla basarı olur |
arkadaşlar bizim ne günahımız var anlayamıyorum 3 senedir kim gelirse gelsin hangi futbolcu oynarsa oynasın aynı kötü futbol anlayamıyorum ya ne var beşiktaşımın üstünde samsun maçından beri bi kara bulut var üzerimizde onu atamadık .kanat sorununnada gelince bence bu takıma 3 tane oyuncu lazım yoksa her şey hayal olur birincisi defanstan ileriye doğru top çıkarabilecek bir lider defansa 2. sol kanat 3 sü de klebersonun yanına bi adam ya da korayı kleb in yanına çekmeliyiz eğer bu transferler olursa önümüz açık yoksa yine bu sene de kartalımız malesef uçamaz ve sonunu da hiç düşünmek istemiyorum çünkü ocakta seçimler de taraftar yönetime cevabını verecektir |
delgadonun olmaması takımı çok fazla etkiledi... neden? çünküğ bütün antrenmanlar delgadonun oynayacağı düşüncesiyle yapılmıştı bütün taktik çalışmalar yapıldıktan sonra delgado sakatlanınca maçtan bir gün önce tiganaya da futbolculara da yapacak birşey kalmadı bu çok normal...delgadonun rolü de bu takımda çok büyük olduğu için onun maçtan sadece bir gün önce sakatlanması bizde bu kadar büyük bir eksiklik yarattı..iddia ediyorum delgado bir hafta önce sakatlanıp oynayamasaydı bu maçta biz çok daha iyi oynardık... |
Alıntı:
|
Dun takımda En cok Calısan Nobreydi... NEden Gulecden bahsetmıyorsunuz O adam boş boş dolasmaktan baska ne yapıyor ??? |
Alıntı:
|
İbrahim Toramanda Canla Basla Mücadele Etti... Bobo'da Oyuna Girdikten Sonra Forvetler Biraz Daha Haraketlendi... Gökhan Gülec Hep Yattı İcrat Sıfır... Nobre'ye FB Den geLdi Diye Yüklenmeyin. O Adam Belkide Takımda En Cok Mücadele Eden Kazanma Hırsı Olan Adamdı.. Ama Adamı ßeslicek Adam Yok.. Nobreyi Besliceksin ki Adam İse Yarasın... Delgado Bu İsi Becericek.. Bi Kurtulsun Sakatlıktan Insallah İnönüye Yetisir.. Orda Güzel Bi Futbol Oynarlar Yeter Artık Ben Cok Sıkıldım 2 Senedir Aynı Hüsranı YAsamak Istemiyorum... |
İNŞALLAH KISA BİR SÜRE İÇİNDE BÖYLE KONUŞMALARIN YERİNE ŞAMPİYONLUK ŞARKILARI SÖYLENİR.. |
Alıntı:
inşallah kardeşim. lütfen imzama dikkat edin. ;) |
Alıntı:
Aradaki farka bakin, FB Anelka'yi kadrosuna almadan Erciyese 6 atabilecek bir hucum gucune sahip, adamlar yetersiz buldugu Nobreyi gonderdi, bizim ise en onemli adamimiz oldu bu adam. Besiktas'in acilen bir ust duzey solic oyuncusuna ve cok iyi bir forvete ihtiyaci var, bu Boboyu yetistirelip satalim derken hem Boboyu kaybedecegiz, hem sampiyonlugu kaybedecegiz. Bobo bu takimin yukunu cekemez, nasil FB aldi 19 yasinda Brezilyaliyi ve kiraladi Bursaya, biz de Boboya kiralik takim bulmaliyiz. Yonetim aldigi oyuncular icin cok cok fazla para odedi ve bunun zararini Tigana cekiyor. |
bence a.hassan kalmaliydi yanilmiyorsam turk statusunde oynayabilirdi tigana efendi hepsini gonderdi istedigini aldirdi simdide iki tane oyuncu isterim diye tutturdu oke sola bir adam lazim ama birazda kendinin biraz bir seyler lazim sonucta kendi kurdugu kadro |
| Türkiye`de Saat: 06:58 . |