![]() |
Kardeşim nereden bulmuşlar bu Baki Mercimek'i her hareketi falso adamın hep top kaybı yaptı.Deli de arkadaşların dediği gibi hayatında yapmadığı ortaları yaptı ama sonuç nafile |
Galatasaray'ı yenince bişey olacak sandı herkez ama bu takımın başarılı olması çok zor.Kaptan Üzülmez ve Baki'den oluşan sol kanata sahip bir takım ancak ikinci lig A kategorisinde şampiyonluğa oynar oda belki.Bu baki kimdir ya,gençlerde ne yapmıştırki de beşiktaşda 11 de çıkar.Bu bobo kimdir ya hala söylüyorum ve hep söyleyeceğim bu adamı al konyaya koy ilk 11 de sahaya çıkamaz.Yazık gerçekten.Şimdi iki maç kazanırız şampiyon ilan ederiz kendimizi,ama kendimizi kandırmamalıyız artık.90 dakika boyunca Nobre gibi adama doğru düzgün pas veremediler,hatta birara nobre orta yapmaya falan kalktı,çok yazık ya,gerçekten çok üzücü bir durum.Gerçi delgado yoktu çok büyük etmen olabilir ama delgadoda 34 maç oynayamaz.Bizim bu kadroya bir adam yetmez birkaç tane lazım.. |
yine mi ole olcak tek bir adamın eline mi bakcaz olmaz bole sey... |
Bu cenabetliğin bitmesi için yarın deve keseceğim...Kim ulan bu cenabet.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hiç bu kadar sinirlenmemiştim ya bize hak mı şimi bu |
Trt1 özet veriyor.... |
Arkadaslar Ben frankfurt ta Süper kupa finalini canli izledim,samimi söylüyorum top Baki nin ayagina geldiginde her seferinde gözlerimi kapattim topu yine nereye ve kime atacagini görmemek icin ve yanimdaki arkadaslarima dedim ki... Bu takimda kim oynarsa oynasin bu Baki denen cocuk oldukca biz her macta 1-0 yenik baslariz diye... Benim anlamadigim konu ise, Tigana gercekten futbolcudan anliyor mu yoksa anlamiyor mu? Gökhan Gülec i buldugunda hepimiz büyük bir saygi duyduk ama bu Baki gercekten birakin Besiktas in 2.lig takimlarinin bile oyuncusu olamaz, umarim beni yaniltir eger yanilirsam da cok sevinirim.Ama bu adam tek bir topu bile olumlu kullanamiyo ki,bugüne kadar gördügüm Ezikbahce li Servet dahil en kazma Futbolcu..Lütfen Tigana bu adamda israr etme yol yakinken elden cikarin... Yoksa canimiz daha cok yanacak.. Besiktas imiz gelince aslinda ben Fena bulmadim ama Manisa takimi top oynamaktan cok oynatmamak icin sahaya cikti,gectigimiz senelerden farkli bir Ersun Yanal takimi izlettiler.anlasilan dünya kupasini örnek almislar kendilerine bu sene lig cok zevksiz gececege benziyor,tabi futbol kalitesi anlaminda!!! |
Mercimek konusunda tamamen katılıyorum.Klasik Yanal taktiği;topu kaptırınca hemen faul yap.Rezil taktik... |
bakini olumlu 1 hareketi koca macta |
Beyler Herkes panige kapilmasin, daha 33 hafta var siz hic merak etmeyin hersey duzelecek. Antepi yener cikariz bu cileden. |
İnşallah kardeşm ama ben bu Baki'ye uyuz oldum |
baki bencede cok kotu hepinize katılıorum tigana nesini begendi anlamadım bir turlu |
yönetim istifa..!!! |
ya bu bizim kaderımız mı ya olmuyo ıste ya 4 sesondur hep aynı sey ya sankı yukardan bır vahıy geldı bu takım basarılı olamayacak dendı.hıcbır sekılde anlam veremıyorum ya.sımdı takımı cok genc dıyorlar abı tecrubeler varken de gorduk yıne aynı sey lıg baslamadan buyuk bı umut, sonra..... her senekı gıbı husran. |
asil tigana yanlis yapiyor stoperden sag bek yapmaya calisiyor gobekte en iyisi toraman,koray zan tam bir bomba ne yapacagi belli degil bakin hazirlik maclarina ve bu maca defansin hatasi birde klebersonu defansa yakin oynatoyor orta saha acik kaliyor boyle olunca forvete top gitmiyor ne yapsin adamlar |
insallah bu yil 10 puan dan fazla fark yemeyiz.....cünkü bi degisiklik göremedim.......kimse delgado yoktu deyip bahane aramasin.....eger sampion adayi isek ve sampion luga en yakin biz isek.....vesteli öyle de yeneriz böyle de yeneriz...... |
Geçen senelerde takım kötüyken beklerdik sergen girer,ahmed hassan girer de takımı değiştirir diye şimdi serdarlar,bobolar giriyor işte oyuna.Yazıkkk.... |
Gaziantep maçına gideceğim ve sesim kısılana kadar bağıracağım.Kartal gol gol gol |
Alıntı:
|
Tigana: "Delgado'yu aradık" Vestel Manisaspor deplasmanından mağlup ayrılan Beşiktaş'ın hocası Tigana maçtan sonra şunları söyledi: "Çok kötü bir ilk yarı çıkardık. Topla çıkmayı denemedik, oyur kurmayı denemedik. Rakip kale önünde bitirici vuruşları yapamadık. Sahanın içinde oyuncuların bu vuruşları hırsla gole çevirmeleri lazım. Geçen sezon burda kazanmıştık ama bu sezonun ilk maçında kötü bir maç oynadık. Cuma günü bizim için önemli bir maç var bu oyunumuz değiştirmemiz lazım. Delgado'nun eksikliğini hissettik oyun kurmakta özellikle. Büyük rakiplere karşı tam bir ekip lazım hala eksiklerimiz var. Bir gün dinleneceğiz önümüzdeki maç için hazırlıklarımıza başlayacağız. Sol kanata bir oyuncu alıp almayacağımıza önümüzdeki günlerde karar vereceğiz. Biz her zaman elimizden gelmeyi yapmaya çalışacağız, sezona iyi hazırlandık ancak çalışmalarımız devam edecek. Bir lider oyuncuya ihtiyacımız var." Kaynak: superspor.com lider oyuncuya ihtiyaci varmis arkadasin adam transfere doymadi sanki vestelde yildizlar toplulugu |
nedir bu her yil bir suru transfer yap ve sonrasi yine ayni ne bu kardesim futbolcuyu degistirdiz olmadi,hocayi degistirdiniz olmadi eee geriye ne kaldi Yonetim |
acıkcası yine aynı baslangıc beni korkuttu ne olcak bilmiyorum offfffffffffff ya |
Tİganayi SuÇlamamak Lazim TÜm SuÇ YÖnetİmİn Bence Şu Asrin YÖnetİmİdİr Nedİr Onu Senee OluŞtursalar Çok GÜzel Olacak Ayrica Oyuncularimizin Kendİne GÜvenİ Yok Gİbİ Geldİ Bana Ve Yİne Gs MaÇindakİ Gİbİ GÖzÜme En HoŞ Gelen Futbolu Serdar KurtuluŞ Oynadi Bekte Veya Kanatta Oynatilmali Artik |
yönetim acil transfer |
Bence.. :confused: Arkadaslar cogu yazılanı okudum ve herkes kendince cok haklı.. Bu takım delgadosuzda vesteli yenmeliydi. Bu takım bu kadar pas hatası yapmamalıydı. Bu takımda sol bekte baki orta sagda serdar kurtulus oynamamalıydı. Ancak, herkes bilirki ligin ilk macları her zaman cok zor olur, sıcaktan, yorgunluktan, ve ilk mac stresinden , takımın yeni olusundan dolayı.. Tabiki yinede kazanmalıydık ama ben yinede oyunun buyuk bolumunde gecen seneki besiktastan farklı, dandun yapmayıp ayaga paslarla oynamaya calısan bir takım gördüm ve cok umutsuz degilim acıkcası. Bu takım daha cok yeni. Birbirini tam tanımıo kimse. Onun icin biraz daha sabretmek gerektigine inanıyorum ben. 5-6 haftanın sonunda zaten alınan sonuclardan sezon sonunda ne olacagımız belli olacaktır bence.. |
15 gün kaldı transfer süresinin bitmesine sola ii biri lazım ayrıca bjk transfer etmek istediği hakan baltayı bakiyle kıyaslarsak ondan çok daha ii oynuodu en azından adamda top kontrolü falan var |
Sadece bu maç için konuşuyorum.Sorun kesinlikle sol kanatta falan değildi.Hatta Deli İbo bence Gökhan Zan 'la birlikte takımın en iyisiydi.Takımca çok kötüydük.Kişisel olarak adamları değiştirmekle(Delgado hariç) düzelecek bir şey değil bu.Bugün Baki'nin yerinde Roberto Carlos bile olsa çok bir şey değişmezdi(Tepki vermeyin hemen ,Baki iyi oynadı falan demiyorum ).Belli adamlara takılıyorsunuz ama Kleberson ve Güleç de çok çok kötüydü.Hemen hemen kimse onlardan bahsetmemiş.Tek tek adamlara yüklenmeyi bırakalım. Oyunu hiç yönlendiremedik.İlk 15 dakika presle boğulduk.Üst üste 3 pas yapamadık.Golden sonra da bu anlayışla maçı çevirmemiz zaten çok zordu.Vestel maçı başlangıç için çok kötü bir maçtı.Lanet taktik faulleriyle oyunu her zaman çileden çıkarır Ersun Yanal ve yine öyle yaptı.Ayrıca da sahaya iyi yayıldılar ve de iyi pres yaptılar.Bunu kırmak için hızlı ve ayağa top oynamak lazım.Biz bunu yapabilecek kadar uyumlu değiliz henüz.O yüzden Delgado olsa belki biraz farklı olabilirdi.Delgado'nun sakatlığı ile ilgili topicte de yazdım.Bizim için alternatifsiz tek adam bu.Onun olmadığı maçları da kazanabiliriz ve kazanmalıyız ama henüz bunun için erken. İlk maçı bu kadar dirençli bir takımla oynamasak daha iyi olabilirdi.Takımımızın havaya girmeye ihtiyacı var.İnşallah Antep maçı farklı olacak. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bir takım tek oyuncunun üzerine kurulmaz dense de ister kabul edin ister etmeyin delgado bu takımın herşeyi, sol tarafta da hiç kimse olmadığını ve yeni adamın da oraya geleceğini düşünürsek takımın hücum gücünün büyük bölümü eksikti bu maçta, ha onlar gelirse takım düzelir mi derseniz, düzelir ama her zaman söyledim, yine söylüyorum bu sene şampiyonluk çok ama çok zor, sabrederek(tabii bu arada tigana'yı da kovmayarak) bu takımın arkasında durulmalı, çünkü bu takımın meyvelerini önümüzdeki seneden itibaren toplamaya başlayabiliriz... |
http://img301.imageshack.us/img301/604/yakalama21xd.gif Vestel Manisa: 1 Beşiktaş: 0 Yenilenen kadrosuyla şampiyonluğu hedefleyen ve lige iyi bir başlangıç yapmak isteyen Beşiktaş, Vestel Manisaspor deplasmanında umduğunu bulamadı. Ev sahibi ekip, 28. dakikada Meduna'nın golüyle üç puanın sahibi oldu. 06.08.2006 http://img205.imageshack.us/img205/7...lec0708lj0.jpg Stat: 19 Mayıs Hakemler: Bülent Yıldırım, Erhan Sönmez, Özgür Çetiner Vestel Manisaspor: Bülent xx, Burak xxx, Borbiconi xxx, Johana xxx, Uğur xxx, Hakan xxx, Selçuk xx, Şener xx, Zelenka xx (Dk. 77 Caner x), Holosko x (Dk. 63 Nizamettin x), Meduna xxx (Dk. 83 Metin?) Beşiktaş: Runje x, İbrahim Toraman xx, Gökhan Zan x, Baki Mercimekx (Dk. 60 İbrahim Akın x), Koray xx, Kleberson xx, Fahri x (Dk. 46 Serdar x), İbrahim Üzülmez xx, Burak xx, Nobre xx, Gökhan x (Dk. 46 Bobo x) Gol: Dk. 28. Meduna (Vestel Manisaspor) Sarı Kartlar: Dk. 57 Baki (Beşiktaş), Dk. 66 Şener, Dk. 83 Meduna(Vestel Manisaspor) İlk yarı Vestel Manisaspor, Beşiktaş karşısında ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. 8. dakikada Kleberson´un ceza sahası dışından attığı sert şutta top, yandan auta çıktı. 22. dakikada İbrahim Üzülmez soldan ortaladı, Fahri´nin kafa şutunda kaleci Bülent topu kornere çeldi. 28. dakikada Vestel Manisaspor öne geçti. Uğur´un orta alandan attığı ara pasına hareketlenen Meduna, topu önce kontrol etti, sonra düzgün bir vuruşla ağlara yollayarak, takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının kalan bölümünde beraberlik golünü bulmak için çaba harcayan Beşiktaş rakip kalede etkili pozisyonlar üretemedi. İlk yarı Vestel Manisaspor´un 1-0 üstünlüğü ile kapandı. İkinci yarı Karşılaşmanın ikinci yarısında Beşiktaş atak bir oyun sergilemesine rağmen rakip kalede istediği fırsatları bulmakta zorlandı. Vestel Manisaspor ise oyunu kendi yarı alanında kabul ederek, skor üstünlüğünü korumayı amaçladı. 56. dakikada Vestel Manisaspor ceza alanı içinde oluşan karamboldeönce Bobo´nun sonra da İbrahim Üzülmez´in vuruşları savunma oyuncularından döndü. 67. dakikada İbrahim Toraman´ın ceza sahası dışından attığı sert şutta top az farkla yandan auta çıktı. 69. dakikada İbrahim Üzülmez ortaladı, Burak´ın kafa şutunda top yandan auta gitti. 77. dakikada Gökhan Zan´ın kafa vuruşunda top direkten döndü. 90. dakikada gelişen Vestel Manisaspor kontratağında Metin´in vuruşunda top üstten auta çıktı. Karşılaşma Vestel Manisaspor´un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. Ne dediler? Jean Tigana Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Vestel Manisaspor karşısındaistedikleri oyunu oynayamadıklarını kaydetti. Tigana şöyle konuştu: ´´Özellikle ilk yarıda oyun kurmada eksik kaldık. Topu çevirmede kenarlardan bindirip orta yapmada eksiğiz. Bunları çalışmamız gerekiyor. Oyun kurmada eksik kaldık. Vestel Manisaspor bizden daha iyiydi ve kazandı.´´ Tigana, gazetecilerin mağlubiyette Delgado´nun yokluğunun etken olup olmadığı yönündeki sorusuna, ´´Eksik oyunculara değil yapamadıklarımıza üzülüyorum´´ dedi. Takıma bir iki oyuncu daha istediğini vurgulayan Tigana, ´´Ben bunu daha ilk hazırlık maçında söylemiştim. Bu maçtan sonra söylemiyorum. Sakatlıklar da göz önüne alındığında tam bir takım olabilmemiz için bir veya iki oyuncuya daha ihtiyacımız var´´ diye konuştu. Tigana, bu yenilginin bundan sonraki maçlara moral açısından olumsuz yansımamasını umut ettiğini belirtti. Karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım da maçtan sonra yaptığı açıklamada, sıcak havaya rağmen iyi bir mücadele olduğunu, iki takım oyuncularının da centilmence mücadele ettiğini dile getirdi. Yıldırım, tribünlerden kendisine yönelik yapılan kötü tezahüratlariçin ise ´´Zaman zaman bu tür şeyler olabiliyor. Biz saha içiyle ilgileniyoruz´´ dedi. Ersun Yanal Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, sezona Beşiktaş galibiyetiyle başlamalarının kendileri için kazanç olduğunu söyledi. Yanal, karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada, genç ve yetenekli oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olduklarını ve takım oyunu oynamaya çaba harcadıklarını belirtti. Beşiktaş karşısında özellikle ilk yarıda istediklerini sahaya yansıttıklarını kaydeden Yanal şöyle konuştu: ´´İlk yarıda iyi oynadık. Golden sonra da istediklerimizi yaptık. İkinci yarıda önde fauller yapınca baskı yedik. Özellikle havadan toplarla rakibimiz bizi zorladı ancak direkten dönen bir top dışında pozisyon vermedik. Beşiktaş gibi şampiyonluğa oynayan bir takımı yenerek sezona başlamak bizim için kazanç oldu. Ancak 34 maçtan birinioynadık. Bundan sonra da her maça kazanmak için çıkacağız.´´ Notlar Turkcell Süper Ligi´nin ilk haftasında yapılan Vestel Manisaspor- Beşiktaş maçını TBMM Başkanı Bülent Arınç da izledi. Karşılaşma öncesi tribünde yerini alan TBMM Başkanı Arınç, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve İkinci Başkan Murat Aksu ile kısa bir süre sohbet etti. Sıcak havaya rağmen futbolseverler karşılaşmaya ilgi gösterdi. Kendilerine ayrılan bölümü tamamen dolduran Beşiktaş taraftarları başta Nobre olmak üzere futbolcuları tek tek tribüne davet ederek sevgi gösterisinde bulundu. Siyah-beyazlı taraftarlar İsrail aleyhine de slogan attı. Beşiktaş´ın son antrenmanında sakatlanan Arjantinli oyuncu Delgado´nunyerine teknik direktör Tigana ilk onbirde genç Burak´a yer verdi. PAF takımlar arasındaki karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşma öncesinde stat hoparlöründen küfürlü tezahüratlara ağırcezalar verileceğine ilişkin uyarı anonsu yapıldı. Kod: http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/BJK/Haber.asp?PID=279&HID=10&HaberID=406535 |
http://img301.imageshack.us/img301/604/yakalama21xd.gif Kartal Manisa'da çakıldı: 1-0 http://img238.imageshack.us/img238/7...vinc018rp0.jpg Süper Lig'in ilk haftasında Vestel Manisaspor deplasmanına konuk olan Beşiktaş, rakibine 1-0 mağlup olarak lige iyi bir başlangıç yapamadı. Ersun Yanal yönetiminde akıllı bir oyun ortaya koyan Vestel Manisaspor, 29. dakikada Meduna'nın attığı gole 3 puanı kaptı. Arjantinli yıldızı Delgado'dan yoksun sahaya çıkan Beşiktaş'ta Gökhan Zan'ın ikinci yarıda vurduğu kafa vuruşu direkte patlatı. Kara Kartal'ın vasat oyunu ise taraftarları memnun etmedi. Meduna'nın golü ile taraftarı önünde 3 puanı alan Vestel Manisaspor ise gol sonrası iyi kapanarak amacına ulaşmakta zorlanmadı. Bugün alınan diğer sonuçlar şöyle: Antalyaspor 0-0 Ç.Rizespor Bursaspor 0-0 Ankaragücü Gaziantepspor 1-1 Denizlispor Konyaspor 1-1 Sakaryaspor Sivasspor 1-2 Gençlerbirliği MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI) 5. dakikada orta sahada topa sahip olan Şener, çalımlarla Beşiktaş ceza sahasına girerken ceza yayı üzerinden sert vurdub Defansa çarpan topu defans uzaklaştırdı. 9. dakikada duvar pası yaparak ortadan ceza alanına yaklaşan Kleberson'un ceza yayı üzerinden vuruşunda top yandan auta çıktı. 12. dakikada Vestel Manisaspor'un atağında sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortada Holosko, topu Zelenka'ya indirdi. Zelenka'nın ortasında Kleberson'a çarpan meşin yuvarlak kornere çıktı. 22. dakikada İbrahim Üzülmez'in soldan ceza sahasına ortasında defansın arasından iyi yükselen Fahri'nin kafa vuruşunda kaleci Bülent, topu son anda tokatladı. 28. dakikada sağ kanattan Uğur'un yaptığı ortada ceza sahası içinde topla buluşan Meduna, yerden düzgün bir vuruşla topu Beşiktaş ağlarına gönderdi. 1-0 44. dakikada sol kanattan çizgiye inen İbrahim Üzülmez, pasını ceza sahası içine çıkardı. Burak'ın vuruşunda top üstten dışarı çıktı. MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI) 68. dakikada sağdan gelişen Beşiktaş atağında İbrahim Toraman'ın uzaktan sert vuruşunda top yandan auta çıktı. 69. dakikada sol taraftan gelişen Beşiktaş atağında İbrahim Üzülmez'in ceza sahasına ortasında Burak'ın kafa vuruşunda top direğin yanından az farkla auta gitti. 72. dakikada Kleberson'un sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde iyi yükselen Nobre'nin kafa vuruşunda top üstten dışarı çıktı. 78. dakikada sol taraftan kullanılan kornerde Gökhan Zan, iyi yükselerek kafayı vurdu, top direkten döndü. Dönen topu defans uzaklaştırdı. 81. dakikada Koray'ın kısa düşen geri pasında kaleci Runje, Meduna'dan önce çıkarak tehlikeyi önledi. 90. dakikada gelişen Beşiktaş atağında Gökhan Zan'ın soldan ortasında Nobre'nin kafa vuruşunda top kalecide kaldı. 90+3'te Vestel Manisaspor atağında Metin, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu üstten auta attı. STAT: Manisa 19 Mayıs HAKEMLER: Bülent Yıldırım , Erhan Sönmez , Özgür Çetiner VESTEL MANİSASPOR: Bülent , Burak , Johana , Borbiconi , Uğur İnceman , Holosko (Nizamettin dk. 63 ), Hakan Balta , Selçuk , Şener , Zelenka (Caner dk. 77 ), Meduna (Metin dk. 84 ) YEDEKLER: Ufuk, Sezer, Tufan, Sinan TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal BEŞİKTAŞ: Runje , İbrahim Toraman , Gökhan Zan , Baki (İbrahim Akın dk. 60 ), Koray , Kleberson , Fahri (Serdar dk. 46 ), İbrahim Üzülmez , Burak Yılmaz , Nobre , Gökhan Güleç (Bobo dk. 46 ) YEDEKLER: Murat Şahin, Ali, Mehmet, Mustafa TEKNİK DİREKTÖR: Jean Tigana GOL: Meduna (dk. 28) SARI KARTLAR: Baki (Beşiktaş), Şener, Meduna (Vestel Manisaspor) 06.08.2006 Kod: http://www.superspor.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=29671 |
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bence böyle devam ederse türkiyenin artik 3 büyük degil 2 büyük takimi olacak ben besiktasi artik pekde büyük olarak göremiyorum tamam galatasaray da pek iyi degil ama yinede sampiyon oluyorlar |
Alıntı:
|
| Türkiye`de Saat: 06:58 . |