![]() |
yav bu ibo adamı deli eder yav öyle vuruşmu olur bakide onlarda oynuyo sanki 7 top kaybı var ya |
baki sonunda çıktı ibrahim akın girdi hadi koçum... |
tigana son kozunu oynadi hadi bakalim |
ahh delgado ahh sakatlanacak zamanıbuldun |
of ya offfffffffff.... hadi beşiktaşım ya.... nerde cincon maçındaki kartallar... |
nobreye top gelmiyo anasını satayım |
ah be direk |
ulan yine direk ahbeee |
ahhhhhhhhhh direk....... ya bu akina noldu anlamak mümkün degil eski akin nerde... |
boyle oynayarakmi fenerin 100.yilinda sampiyon olacaklar vay tigana vay boyle giderse bu defa tiganada gider yayinda tupcude gider |
hadi kartal HADİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
:mad: :mad: :mad: :mad: abi bu vestele yenildik ya helal olsun |
bosverin yenilsinler belki süper kupa havasi iner adam gibi oynarlar bundan sonra... belki de yönetim su sol kanada ne kadar acil biri lazim oldugunu görür bu sekilde...:mad: |
bu mac anca berabere biter nedir bu johanna adam duvar gibi oldu hadi nobre su herifide sok kaleye |
vay be geçen senenin tekrarını yaşıyacaz yine ne olucak halimiz hepsi berbat oynuyo. |
tigana her istedigini aldi asagi yukari gecen sezon gibi olursa bu dafa hoca gider ama yalkniz gitmez baskanida goturur |
yazıklar olsun ya baska bişi diyemiyorum ben sezonun ilk macında hiç olmazsa bi kere 3 puanla baslayalım bizim kaderimiz maalesef |
yeter bee çile çekiorz hersene olmaz be böylee İSYAN EDİYORUZ LAN!!!! DUYSUN BİRİLERİ SESİMİZİ!!!! |
gecmis olsun arkadaslar |
valla hep aynı senaryo yeter artık ilk maç bişi demeyelim diyoruz ama her sezonda bole kahredilmez taraftar nedir bu ya bole |
saha da ruhsuz bir takım olunca anca bu kadar olur işte |
aslında delgado oynasaydı iş deişirdi ama yoktu.yinede onun yerini dolduracak adamolması gerekir.biz bıktık artık bu senaryolarda 3senedir aynı şey fakat eziklerde bizim 101.yılımızda yani 2003-2004 de mağlubiyetle başlamışlardı lige ve şampiyon olmuşlardı. |
yemin ediyorum ömrümü çürüttü bu beşiktaş onun yüzünden saçım beyazladı psikolojim bozuldu tüm haftam onların aacağı br galibiyete bağlı maddi durumum el verdiğince kombinemi storeden alışverişimi yapıyorum ama karşılığınıda ok güzel veriyorar |
böyle kötu oynanilirmi yaw :( Baki rezil Deli Ibo Rezil Kleberson Rezil olacak ismi bu simdi? anlamakta zorluk cekiom |
ofansif güc sifir defans rezalet bu bobo yedek oturcaksa niye yabanci hakimizi boboyla kulaniyoz bu takimdan bir sey olmaz yine hüsran yine hüsran |
Takıma en az iki adam lazım. Burakla, Fahri ile, İbrahim Üzülmez ile, İbrahim Akınla, bu iş yürümez. |
ya arkadaslar var mı bole bir sey bizim takım gol atamıyor neden kanat yok yonetim nie bunu gormuyor artık nedennnnnnnnnnnnnn |
yaa ibrahim üzülmez daha ne yapıcak yaa adam hayatında yapamadığı ortaların hepsini bu maçta yaptı defansta adam geçirmedi.bırakım şu ibrahim üzülmez saplantısını |
off her sezon husranla baslıyoruz ya umarım haftaya galıbıyet alırız yıne puan kaybedersek sampıyonluk hayal olur:( |
zaten haftaya da yenilirsek yuhh derim artık |
ya alaahım delirdim, sesim kısıldı, komşularla kavga ettim. 3 senedir çektiğimiz çile bu sene de mi bitmicek. hep küçük takımlara 1-0 yenilioz hemde tek kale oynayıp. bizim eziklerden farkımız bu onlar küçük takımlardan bizim kadar puan kaybetmiolar. yeter ya bitsin bu çile. |
vallahi bilmiyorum artık ne yapıp yapıcaklar bu sene bizi üzmeyecekler yoksa kendileri üzülürler |
BU TAKIMDA BEŞİKTAŞLILIK RUHU KALMAMIŞ BEŞİKTAŞ GİBİ OYNASALARDI KAZANIRLARDI RUHSUZLARRRRRRRRRRR |
hep diyorum ve diyecem bunlar çoluk çocuk bunlardan hiçbirşey olmaz. bu takım ligi 8.bitirir dedim. ve sezon sonundada haklı çıkacam. adım gibi eminim bundan. ulan tüpçü 3 senede takımın anasını bellediniz. rezillik bizde borç bizde takım dersen mahalle takımına döndü. allah sonumuzu hayır etsin. bu sene fıtık doktorundan yerleri erken ayırtacaz anlaşılan |
V.Manisaspor:1 - Beşiktaş:0 06.08.2006 21:51 Futbol Takımımız, 2006-2007 sezonu ilk maçında Vestel Manisaspor\'a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Bjk.com.tr Yazıkkkkkk!!!! |
bence yüklendiğiniz deli ibo hayatında bu kadar çok orta ortayı bırakın bu kadr çok isabetli orta yapmamıştır. gökhan güleç bu sene berbat ötesi oynuo. kesinlikle yedek kalmalı. bu takım gol atamıo. gol golgol yenincede 1-0 yenioz. bende artık farklı galibiyet kazanmak istiom :@ |
Alıntı:
|
yaaa daha ne yapılacak kenarlardan gelmedik orta kalmadı ama o terbiyesiz top girmedi girmeyince girmiyor.Adamlar bi kere geldi kitlediler |
Alıntı:
|
3 Ay oldu sadece delgado yetmez diyeli, ya sakatlanırsa demiştim, işte sonumuz bu arkadaslar bu takım 10 numarasız gol atamaz, defansımız iyiydi, böyle kaza goller her maç yenebilir ama sen bu golü çıkarmak zorundasın , en az 2 gol atmak zorundasın, sorunumz bu gol atamıyoruz |
| Türkiye`de Saat: 06:58 . |