![]() |
ya alaahım delirdim, sesim kısıldı, komşularla kavga ettim. 3 senedir çektiğimiz çile bu sene de mi bitmicek. hep küçük takımlara 1-0 yenilioz hemde tek kale oynayıp. bizim eziklerden farkımız bu onlar küçük takımlardan bizim kadar puan kaybetmiolar. yeter ya bitsin bu çile. |
vallahi bilmiyorum artık ne yapıp yapıcaklar bu sene bizi üzmeyecekler yoksa kendileri üzülürler |
BU TAKIMDA BEŞİKTAŞLILIK RUHU KALMAMIŞ BEŞİKTAŞ GİBİ OYNASALARDI KAZANIRLARDI RUHSUZLARRRRRRRRRRR |
hep diyorum ve diyecem bunlar çoluk çocuk bunlardan hiçbirşey olmaz. bu takım ligi 8.bitirir dedim. ve sezon sonundada haklı çıkacam. adım gibi eminim bundan. ulan tüpçü 3 senede takımın anasını bellediniz. rezillik bizde borç bizde takım dersen mahalle takımına döndü. allah sonumuzu hayır etsin. bu sene fıtık doktorundan yerleri erken ayırtacaz anlaşılan |
V.Manisaspor:1 - Beşiktaş:0 06.08.2006 21:51 Futbol Takımımız, 2006-2007 sezonu ilk maçında Vestel Manisaspor'a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Bjk.com.tr Yazıkkkkkk!!!! |
bence yüklendiğiniz deli ibo hayatında bu kadar çok orta ortayı bırakın bu kadr çok isabetli orta yapmamıştır. gökhan güleç bu sene berbat ötesi oynuo. kesinlikle yedek kalmalı. bu takım gol atamıo. gol golgol yenincede 1-0 yenioz. bende artık farklı galibiyet kazanmak istiom :@ |
Alıntı:
|
yaaa daha ne yapılacak kenarlardan gelmedik orta kalmadı ama o terbiyesiz top girmedi girmeyince girmiyor.Adamlar bi kere geldi kitlediler |
Alıntı:
|
3 Ay oldu sadece delgado yetmez diyeli, ya sakatlanırsa demiştim, işte sonumuz bu arkadaslar bu takım 10 numarasız gol atamaz, defansımız iyiydi, böyle kaza goller her maç yenebilir ama sen bu golü çıkarmak zorundasın , en az 2 gol atmak zorundasın, sorunumz bu gol atamıyoruz |
Türkiye`de Saat: 23:32 . |