![]() |
Kardeşim nereden bulmuşlar bu Baki Mercimek'i her hareketi falso adamın hep top kaybı yaptı.Deli de arkadaşların dediği gibi hayatında yapmadığı ortaları yaptı ama sonuç nafile |
Galatasaray'ı yenince bişey olacak sandı herkez ama bu takımın başarılı olması çok zor.Kaptan Üzülmez ve Baki'den oluşan sol kanata sahip bir takım ancak ikinci lig A kategorisinde şampiyonluğa oynar oda belki.Bu baki kimdir ya,gençlerde ne yapmıştırki de beşiktaşda 11 de çıkar.Bu bobo kimdir ya hala söylüyorum ve hep söyleyeceğim bu adamı al konyaya koy ilk 11 de sahaya çıkamaz.Yazık gerçekten.Şimdi iki maç kazanırız şampiyon ilan ederiz kendimizi,ama kendimizi kandırmamalıyız artık.90 dakika boyunca Nobre gibi adama doğru düzgün pas veremediler,hatta birara nobre orta yapmaya falan kalktı,çok yazık ya,gerçekten çok üzücü bir durum.Gerçi delgado yoktu çok büyük etmen olabilir ama delgadoda 34 maç oynayamaz.Bizim bu kadroya bir adam yetmez birkaç tane lazım.. |
yine mi ole olcak tek bir adamın eline mi bakcaz olmaz bole sey... |
Bu cenabetliğin bitmesi için yarın deve keseceğim...Kim ulan bu cenabet.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hiç bu kadar sinirlenmemiştim ya bize hak mı şimi bu |
Trt1 özet veriyor.... |
Arkadaslar Ben frankfurt ta Süper kupa finalini canli izledim,samimi söylüyorum top Baki nin ayagina geldiginde her seferinde gözlerimi kapattim topu yine nereye ve kime atacagini görmemek icin ve yanimdaki arkadaslarima dedim ki... Bu takimda kim oynarsa oynasin bu Baki denen cocuk oldukca biz her macta 1-0 yenik baslariz diye... Benim anlamadigim konu ise, Tigana gercekten futbolcudan anliyor mu yoksa anlamiyor mu? Gökhan Gülec i buldugunda hepimiz büyük bir saygi duyduk ama bu Baki gercekten birakin Besiktas in 2.lig takimlarinin bile oyuncusu olamaz, umarim beni yaniltir eger yanilirsam da cok sevinirim.Ama bu adam tek bir topu bile olumlu kullanamiyo ki,bugüne kadar gördügüm Ezikbahce li Servet dahil en kazma Futbolcu..Lütfen Tigana bu adamda israr etme yol yakinken elden cikarin... Yoksa canimiz daha cok yanacak.. Besiktas imiz gelince aslinda ben Fena bulmadim ama Manisa takimi top oynamaktan cok oynatmamak icin sahaya cikti,gectigimiz senelerden farkli bir Ersun Yanal takimi izlettiler.anlasilan dünya kupasini örnek almislar kendilerine bu sene lig cok zevksiz gececege benziyor,tabi futbol kalitesi anlaminda!!! |
Mercimek konusunda tamamen katılıyorum.Klasik Yanal taktiği;topu kaptırınca hemen faul yap.Rezil taktik... |
Türkiye`de Saat: 09:23 . |