![]() |
turkcell süper lig,artık başlasın..:) beşiktaşımıza yeni sezonda başarılar diliyoruz. |
umarım yeni sezona çok iyi bi başlangıç yaparız. iyi başlarsak ve iyi başlamanın havasıyla başarılı olcagımıza inanıyorum :) |
Özledim Ligi özledim |
bizim takımdan korkuyorum..çünkü ne yapacağı belli değil..ama bence biz bu maçı ya faklı alırız..yada berabere biter..bu maçı farklı alırsak bizi kimse tutamaz..ama bu sene hakemlere dikkat etmek gerekir..bana öyle geliyorku hakemler bu sene daha çok canımızı yakacaklar..inşallah düşündüğüm gibi olmaz.. |
bence oynaycağımız en sıkıntılı maçlardan biri olur çünkü başlangıçlar zor olur birde takımın üstünde bence biraz stres olacaktır iki sezondur lige erken havlu attığımız için umarım sorunusuz atlatırız ... |
Alıntı:
Tabiki Koyacaz... Her Zaman Her Yerde En Büyük Kartal |
Walla beyler ben de manisalıyım ama gönlüm kartaldan yana. İlk maç... İlk maçlar her zaman sıkıntılı olmuştur bizim için. İlk maçta galibiyet yüzü görmeyeli kaç sene oldu walla hatırlamıyorum. İlk maçın stresine ek olarak karşındaki takım da kapalı kutu, ama sıkı bi takım. Hocaları ersun. Ersun yanala gıcıkım. Ondan her türlü pislik beklenir.. |
sivastan ruhumuzla yanınızdayız |
iyi başlamamız lazım |
Normal mac olsa GS ezerdi bizi, ama bir sekilde aliriz maci, RUHUMUZ YETER. |
Türkiye`de Saat: 07:24 . |