![]() |
dahasi var Alıntı:
|
arklar 75 dakika çok iyiydik, sonra gereksiz stres yaptık, ama neyse yaw, şu birkaç haftayı şöyle sağ salim atlatalım da başka hiçbir şey istemiyorum, bu takım çok koşuyor ve bu takımda iş var... bu arada birşeyi söylemeden geçemeyeceğim, o burak neydi öyle yaw, rüzgarın oğlu musun bea... |
güzel macti gelecege umut vaadeden bir mac...ins devami gelir |
Ben de maçtaydım az önce geldim. Nobre niye atıldı ya göremedik... Ayrıca ilk yarı mükemmel ataklarımız vardı ama son vuruşlar olmadı. Bence bu takım çok daha iyi olacak. Şampiyonlukta bizim olacak. Boboyu da tebrik ediyorum. GELİYORUZ |
yaw Bobo Hic Kiralanırmı :S uLan Gördük Adamı Bu Aksam... Tam Bi Bomba...... BU Adam KesinLikLe KiraLanmasın!!!!!!!!! |
Burak'ı unutuşum sağol "mute" . Gerçekten takımın en iyisiydi. O ne hırs, o ne kuvvet, o ne teknik. Maaşallah. Delgado sakatlıktan olsa gerek pek görünmedi ama gol öncesi frikik mükemmeldi. |
inönü de kazanmak çok güzel. takım geçen haftaya göre çok iyi. umarım devamı gelir. runje çok kötüydü. inşallah düzelir. sol kanatta hallolursa kimse bizi tutamaz... |
yaw Bobo Hic Kiralanırmı :S uLan Gördük Adamı Bu Aksam... Tam Bi Bomba...... BU Adam KesinLikLe KiraLanmasın!!!!!!!!! |
Neden tigana boboyu cıkarda hala anlamadim . FArklık mac bosu bosuna zora sokuldu.. Allahtan kazandik... Bu arada taraftarlarmız super onları da kutlarım:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:34 . |