![]() |
2.hafta Beşiktaş 2-1 Gaziantepspor (11agustos) Arkadaşlar cuma günü İnönü Stadı'nda bu sezon ilk maçımıza çıkıyoruz.İnşallah ben de geleceğim.Bu maç ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum... |
Yabanci transfer yetismeli, Delgado oynamali, forvette degisiklikler olmali, yoksa kazanamayiz. Ne Bobo, ne de Gokhan Gulec bu takimin banko forveti olacak kapasitede degiller, iyi bir transfer sart, hatta Bobo'yu kiralayip Ailton'u oynatsinlar daha iyi. |
antebi yenerızde öyle böyle tranferler ne olacak onu halletmemizlazım öncelikle |
delgado oynayacakmı acaba |
Delgado eminim bu maca yetisir... Sol kanata su transferi de yetistirebilseler cok iyi olacak... Bence bu sefer Bobo Gökhanin yerine oynamali, girdiginden sonra bence Gökhandan daha hareketliydi.. Bu maci mutlaka almamiz gerekiyor ve alacagimiza da inaniyorum:o |
inş bnde olacam inönüde..bobo, delgado ve akın oynamalı inönüdede korkak futbol oynamayalım... |
Delgadao yetişmeli maça...sol kanada acilen bi transfer nery yada ze roberto kesin alınmalı...maçı inş.2-1 alacaz...antep deplasmanları zor olur ama inş.bundan alınımızn akıyla çıkacaz |
valla 2 yıl sonra inönü'ye kapalıya maç izlemeye gelecem ilk haftada full olur stad çok heyecanlıyım insallah iyi oynar takım. |
tek çaresi galibiyet.başka bi şey düşünemiyorum.ALLAH yardımcımız olsun. |
toraman zan runje baki üzülmez burak koray akin delgado bobo nobre |
yencez bu sefer insallahh |
kazanmamız lazım başka yolu yok |
Taraftar bu maç kartal gol gol gole başlasında futbolcuların akılları başlarına gelsin.Maça gelince 1-0 alırız golde Nobreden gelir |
bu maçı öyle veya böyle alırız ama önemli olan ilerleyen haftalar neolcak? |
BEŞİKTAŞ: Runje , İbrahim Toraman , Gökhan Zan , Mehmet Sedef , Koray , Kleberson , Ali , İbrahim Akın , Delgado , Nobre , Burak Yılmaz YEDEKLER: Murat Şahin , Mustafa, Fahri , Serdar , İbrahim Üzülmez , Gökhan Güleç, Bobo (Baki kadro dışı;) ) TEKNİK DİREKTÖR: Jean Tigana (Bu 11'de gerektiğinde Koray orta sahaya çıkıp ortayı 5 leyebilir. Zaman zaman 3-5-2 ye döneriz. Böylece Türkiye'de 3-5-2 nin sağ kanadını en iyi kullanan oyuncusu Ali Tandoğan'dan da en iyi şekilde yararlanabiliriz.) Beyler ben ilk 11'de ufak çaplı bir revizyon yaptım. Sol bek'e Mehmet Sedef'i koydum Baki'yi çıkardım, İ.Üzülmez' in yerine de İ.Akın'ı koydum. Sağ tarafı canlandırmak için Fahri'nin yerine Ali Tandoğan'ı koydum. Forvette ise Nobre'nin bana göre partneri uzun boylu, hızlı ve tekniği iyi olan bir futbolcu olan Burak Yılmaz. Tabi ki Delgado'dan yine çok şey bekliyoruz... İnşallah bu sefer İnönüyü rakibe dar edicez. Nobre en az 2 atar diyorum. Farklı yensek bile(inş) 1'i yabancı 2 tane süper transfer yapmalıyız... Saygılar, tt |
Bu Maci Kesin Alacaklar... |
bu sefer kesin alırız.. 2-0 bizim maç.. |
Alıntı:
sen takımın başında sahaya bu hafta mı çıkıyorsun?:D :D :D |
delgado oynarsa bu mac bizim öbür türlü ne olur bilmiyorum... |
ya bencede burak forvette değerlendirilmeli. güleç bu sene yalan oldu.oynucaksa bobo oynasın forvete olmadı. burakı orda değerlendirmeliyiz. delgado kesinlikle oynamalı. çünkü ondan başka sorumluluk alan adam yok şu koskoca takımda.ze roberto da gelmeli. kadro şöyle olmalı. ----------------------runje---------------------- toraman------zan-------------koray----deli ibo--- burak-------------kle-----------ze roberto alınmalı(i a.kın) -----------------------del-gado---------------- ---------------bobo-----------------nobre------ bence mehmet topuz kesinlikle alınmalı,ze ile birlikte. yoksa nobre deplasmanlarda gol atamıcak. ayrıca bişey itiraf etmeliyimki. daumun zamanında bile daha çok zevk alıodum futbolumuzdan. en azından çok gol atan bi takımdık. şimdi gol bile atamıoz. bu sene hazırlık maçları dahil,kupa ve ligu-19u saymıoz tabi ya hiç gol atamadık yada 1-0 zorla yendik. işte sorun bu biz gol atamıoz.ze roberto, m.topuz şart. bide kleberson böle sorumluluktan kaçcaksa appiah gibi bi adam gelsin onun yerine |
M.Sedef oynamali , baki mercimek'i satsin bjk , yerine ali tandogan , bide ali gunes var ondan daha ii , Su tigana'yi annamadim vallah , ali tandogan'i bi oynatmiyor |
bu mac cok onemlı ozellıkle futbolcular ınonude kendılerını affettırmek zorunda.alınacak herhangı bı puan kaybında(dusunmek bıle ıstemıyorum) bızı yıne kotu gunler bekleyebılır.ben bu takıma ınanan ve guvennen bırı olarak macı alacaklarını ve kendılerını affettıreceklerını dusunuyorum.artık yonetımde manısa yenılgısınden sonra eksık olan mevkıye gereken transferlerı yapmalı hergecen zaman bızım aleyhımıze ıslıyor http://img103.imageshack.us/img103/7715/5259fq4xm.gif |
inş delgado oynayacak ve bu macı kazanacagız |
Yenersek çok ii olur , hemde moral gelir , 4-0 yenersek super olur ... |
arklar bu maçı alırız artık, rahat olalım... |
Alıntı:
valla sana ne diyecegimi bilemiorum kusura bakma:mad: ya adami bir macta sattin yaw...demekki :mad: sana kalsa iki haftada bir takmi komple degisecek...... tamam iyi oynamadi ....ne olmus yani kötü gününe gelmistir.....gs macinda harika óynamisi.....lütfen biraz sabirli olun ya.....takimda tam 7 futbolcu yeni.....ne bekliorsun gs gibi fb gibi oturmus bir kadro gibi mi oynamalarini bekliorsun......bu arada forumun yüzde 90 birden teknik direktör kesildi |
eger sampionluktan kopmak istemiorsak kesin galibiyet lazim... bu maci kaybedersek moral eksilere gider ve kopma noktasina gelebilir...cünkü cok yeni bir kadro |
delgado antep macında sahada Sakatlığı nedeniyle V.Manisaspor maçında oynayamayan ve yokluğunu bir hayli hissettiğimiz Delgado'nun durumu iyiye gidiyor Beşiktaş`ın bu sezon Süper Lig`deki ilk maçı olan ve 1 - 0 kaybettiği Vestel Manisaspor karşılaşması öncesi yapılan son antrenmanda sol ayak bileğini burkan ve bu maçta forma giyemeyen Matias Emilio Delgado`nun, Cuma günü İnönü Stadı`nda oynanacak Gaziantepspor karşılaşmasında oynayabilmesi için yoğun çaba sarfediliyor. Cumartesi günü sakatlanan Arjantinli futbolcunun bugün yapılan son kontrolleri sonrası bileğinde oluşan sakatlığın beklenenden daha hızlı bir şekilde düzeldiği öğrenilirken kulüp doktoru Yalçın Yavuzer yaptığı açıklamada şunları söyledi: ¨Delgado`yu bugün son bir kez kontrolden geçirdik. Beklediğimizden daha iyi bir durumla karşılaştık. Tedavileri yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Amacımız Arjantinli futbolcuyu Cuma gününe kadar hazır hale getirmek. Hafta içi yapacağımız çalışmalarda ağrılarında azalma meydana gelirse daha umutlu konuşabiliriz¨. |
arkadaşlar sımdıden umutsuzluga kapılmayalım beşiktaş hakettığı yerlere gelecektır |
inşallah oynar ama riske etmemek gerek......sonra ALLAH muhafaza sakatlık uzar falan......zaten G.Antep takımını ite kaka yenmemiz gerek....başka yolu yok.... |
Hadİ Bakalim CÜmleten Hayirli UĞurlu Olsun Da Bu Kadar BaĞlamayalim Takimi Delgado Ya.adam SakatlandiĞi Zaman EĞer Yenİlİrsek Bahanemİz Bu Olmasin.yerİnİn Doldurulmasi Lazim. |
ins guzel oynar.. Ona ihtiyacımız var.. |
iyileşsin yoksa 1kaç haftaya havluyu atarız |
Alıntı:
|
Yeni transfer ve delgado oynarsa macı alırız diye umıt edıyorum.. |
Alıntı:
|
bu maci alacaklar baska yolu yok eger yine yenilirlerse hemen topluca basta tigana olmak uzere kendilerini denize atsinlar ne bu yahu konusunca mangalda kul birakmiyorlar oyuna gelince oynayacaksin |
inş. kazanacağız !!! |
her zmnki gibi statdayiz destek sonsuz inş yeni transferlerde gelirlerde inonudeki ilk maçta gusel bi oyunla antepe cakarizz... başarilar beşiktaşimm herkesi inönüye beklioruzz... |
Bu sefer ins. kazaniriz.Bende keske maci inönüde izleyebilsem :( Kiskaniyorum vallahi:) Neyse...benim kalbim orda carpacak. Allah yardimcimiz olsun.... |
Türkiye`de Saat: 07:46 . |