![]() |
ben karamsar değilim ama bu takımıda hemen göklere çıkarmayalım bu gün iyi sayılırdık ama hala eksiklerimiz var ben şampiyonluk beklemiyorum açıkçası bir sene sabretmeye razıyım ama şampiyon olursa bayağı sevinirim :) iyi olmasalarda sırf mücadeleyi bile seyretmek zevk beşiktaşın o yılmaz kolay pes etmez ruhu bu takımı seyretmeye yeter iyi olacak ama daha iyi sayılmayız bu gece güzeldi... Bobo konusuna katılıyorum ilk başta çok tutmamıştım açıkçası ki hala yetersiz olduğunu düşünüyorum ama en iyi performans gösteren forvetimiz bence bu nobre nerden çıktı ...Nobre hayal kırıklığı olacak demiştim sağolsun nobrede beni yalancı çıkartmamak için elinden geleni yapıyor valla arkadaşlar nobre bence bizde iş yapmayacak öyle görünüyo inşallah ona gol attıracaz diye bazı maçları pisi pisine vermeyiz bugün bobo değil nobre çıkmalıydı oyundan nobre kaldı oyunda gol kaçırdı sinirlendi ilerde top tutup müdafayı rahatlatmadı üstüne sinirine yenik düşüp atıldı bilmem ne dersiniz ama nobre işlemiyo sakın beslemek lazım demeyin bugün kaç top indi nobreye ve o neler yaptı bi bakın insan birazda kendi pozisyon alır bobonun ikinci goldeki çapraz koşusunu bir düşünün o koşu olmasa ibrahimde o pası atamazdı .... |
her maç daha iyi oluyoruz inşallah çok az kayıpla ilk yarıyı kapatırız bu takım iyi olacak iyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :) |
abi takım iyiydi am runje baki ve kleberson berbattı şu klbersonun kulaklrını biri çekmeli adam hiçbişey oynamıyor yav |
Arkadaşlar takımı gerçekten beğendim umut vadediyor iki sorun gördüm oyundan bir anda düşüyoruz ve sol kanat!!! sol kanada iyibir oyuncuymuş ricardinho geliyor deniyor ben doğrusu sadece ismini biliyorum Brezilya ile az bir süre oyunda kaldı asist yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam, eğer iyiyse sol kanada çözüm getirecekse takımın şu an tek sorunu ciddiyet kalıyor derim çünkü oyunda bir ara cıvıklık oldu neticesinde hemn 2 dakika sonra golü gördük kalemizde buda bence önemli bir sorun |
Burak .. Burak.. Burak..!! TEŞEKKÜRLER SANA CANIM KARDEŞİM.. Bana ne bobo dan nobreden. hele ki klebersondan..!!? Ben Türklere bakıyorum.. Türklerin birinci planda olmasını istiyorum. bu yabancılar yüzünden Türk'ün ikinci sınıf muamele görmesine dayanamıyorum.. Burak.. soylu bir isyan gibiydi.. Moralimizssin Burak..! Onurumuzssun.! Sırada öteki Türk oyuncularımız var.. Burak'ı yalnız bırakmayın.. sizler de şahlanın.. ve transferlerde yabancılardan değil.. sizlerden söz edilsin.!! hakemler de asıl kimliklerini göstermekte gecikmediler.. en büyük özellikleri " Beşiktaş düşmanlığı." ilk yarı Burak'ın yediği tekme .. ne kart gösterildi. ne de penaltı verildi. Nobre olayında.. bizimki yumruk yedi. ama rakibe sarı kart bile yok.. bize kırmızı.. bu adiliktir..hakem hatası değil..! yeni transferiniz de hayırlı olsun .. Türk futbolcusuna güvenmeyen.. aşağılık kompleksi içindeki yabancı hayranları kardeşlerimize.. Ben şimdiden hangi Türk oyuncusunun takımdan kesileceğini düşünüyorum. İ.Akını yemek üzereler.. kleberson hiçbirşey yapmadığı halde.. takımın yeri en garanti oyuncusu.. Delgadoya dokunulmaz.!! demekki bu yeni brezilyalı gelince.. olan ya Fahri'ye... ya da Koraya olacak. ne diyelim.. hayırlısı..!! |
bu sene ligde bizim uefa da bizim ins |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bende sana hiç katılmıyorum. bence nobre oldukça iyi bir oyun oynadı. çok çalıştı çabaladı. bence çok iyi olucak. hele birde türk statüsünde oynarsa tadından yenmez... |
Alıntı:
|
O kadar ceza alanina top gelmesine ragmen sadece 2 gol atabildik, dun iyi bir forvet olsaydi bu 4-5 olurdu. Ayrica Tigana'nin neden Ibrahim Akin'i oynatmadigi dun yine cok net belli oldu, adam 0 defans yapti ve sol kanatta oynayacagina surekli ortaya kaydi, yerini bile tutamadi. |
http://img301.imageshack.us/img301/604/yakalama21xd.gif Ohh be! 2-1 Beşiktaş, İnönü Stadı’ndaki kâbusa 158 gün sonra son verdi. G.Antepspor’u Bobo’nun golleriyle 2-1 yenen Kartal'da, Nobre oyundan atıldı 12.08.2006 http://img208.imageshack.us/img208/8870/bsk1208gm4.jpg Bir de kaçırmasa... 5 Mart 2006... Beşiktaş, İnönü’de son kazandığında, tarih işte buydu. Ankaraspor galibiyetinin ardından Dolmabahçe’de hüsran üstüne hüsran yaşayan Siyah-Beyazlılar, Gaziantepspor karşısında kâbusa son verdi. İlk 45 dakika, evsabihinin tartışmasız üstünlüğüyle geçti. Rakip kaleye çok sayıda atak geliştiren Kara Kartallar, Kleberson’un şutlarında bulamadığı gole, 27. dakikada boş kaleye topu gönderemeyen Bobo ile ulaştı. Sambacı, dakikalar 42’yi gösterirken, Delgado’nun direkte patlayan frikiğinde topu kafayla doksana yolladı. Bayraktar yetmedi Yine Delgado’nun ortası, ancak Toraman’ın altıpastan isabetsiz kafası 45 artı 2’de tribünlere saç baş yoldurdu. İkinci yarıya da hızlı giren Beşiktaş, 60. dakikada Bobo’nun fırsatçılığıyla skoru 2-0’a taşıdı. 78’de rakibi 5’e 1 yakalayan Kartallar, Nobre ile Kleberson’un fantazisi nedeniyle farkı üçe çıkaramadı. 80’de ise İnönü buz kesti, çünkü Ali Bayraktar’ın kafasıyla fark, bire indi. Kalan dakikalarda her iki ekibin atakları gol getirmedi. Ancak 90 artı 2’de rakibine dirsek atan Nobre kırmızıyı yedi. Müftüoğlu’ndan iki kritik hata Tecrübeli hakem Kuddusi Müftüoğlu, dün gece çok kritik iki karara imza attı. Henüz dakikalar 4’ü gösterirken, Veysel’in ceza alanı içinde Burak’a attığı tekmeyi göremeyen Müftüoğlu, böylece Beşiktaş’ı bir penaltıdan etti. Müftüoğlu, ikinci büyük hatasını ise 90 artı 2’de yaptı. Gaziantepspor kaptanı Bekir ile Nobre arasında yaşanan pozisyonda sadece Sambacı’ya kırmızı gösteren Müftüoğlu, Brezilyalı oyuncuya yumruk sallayan Bekir’i ise es geçti. Maçtan notlar ‘Küfür yok beyler!’ Beşiktaş Yönetimi maç öncesinde “Artık sadece para cezası değil. Puanımız da silinecek. Lütfen sahaya birşey atmayın. Küfürlü tezahüratta bulunmayın. Sadece ıslıklayın” şeklinde anonslar yaptırdı. Ancak 90.dakikada Nobre’nin kırmızı kart görmesinin ardından sahaya su şişesi yağarken küfürlü tezahürat da duyuldu. Teröre tepki Siyah-Beyazlı taraftarlar ortadoğu sorununa da el attı! Maç öncesinde İsrail aleyhine tezahüratta bulunan Beşiktaşlı taraftarlar, PKK’yı da uzun süre protesto etti ve “Şehitler ölmez vatan bölünmez” diye tempo tuttu. Bu arada kapalı tribünde de büyük bir Atatürk posteri açıldı. Store’a akın var Stadın altında yer alan BJK Store maç öncesi taraftarların akınına uğradı. Yer darlığı yüzünden büyük izdihamın yaşandığı mağazada, yetersiz sayıda kasa olması nedeniyle uzun kuyruklar oluştu. Yönetim, Store’un genişletilmesi için harekete geçileceğini açıkladı. PAF’ta ‘Uzay’ tartışması! Geçen hafta Manisa’da 1-1 berabere kalan Beşiktaş PAF Takımı, dün Gaziantepspor’u devirdi: 2-1. Kartal’ın gollerini Can (2), Antep’in golünü ise Zafer kaydetti. Topla fazla oynadıkları için teknik direktör Fikret Demirer’in uyardığı Mehmet Sedef ve Aydın kulak asmayınca, Altyapı Sorumlusu Mehmet Ekşi tribünde çılgına döndü: “Uzaydan mı geldiniz? Hayır, A takımdan. Ayaklarınız yere bassın.” Demirer, aynı tutumu devam eden iki futbolcuyu daha sonra kenara aldı. Mehmet ile Aydın ise bu duruma tepki gösterdi. Kod: http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/BJK/Haber.asp?PID=279&HID=10&HaberID=408226 |
valla takım iyiydi geçen 2 seneyi düşününce bu takım çoookk iyi arkadaşlar ama hala sabır gerekiyor ubgün rta saha falan değil tandemde (zan-avcı) runje dalga geçmenin bedelini ağır ödeyebiliirdi. neyseki atlattık zaten daha birkaç hafta zorlu geçecek bunu herkez bilsin.birlik içinde olmak gerekiyor. birde şunu merak ettim geçen haftaki kazadan sonra bir anda alevlenen takımı ve tiganayı aşalıyan ortamda gerginlik yaratan arkadaşlar nerdeler??? eğer gerçekten beşiktaşlılarsa bugünde birşeyler yazması gerekirdi diye düşünüyorum anlatmak istediğim sadece biraz daha samimi olunmalı ve bu takıma güvenmeli elbette hatalar ve yenilgiler olacak.mühim olan aybı bu sitenin bjk.biz deki gibi biz olmamız. o arkadaşlar şimdide konuşabilmeli ve iyi şeylerden bahsedebilmeli bence |
özlenen başarılar yakındır...ışık war..:cool: |
antep macında göze batanlar arkadaşlar macta nobre bobo ıbrahım benım gözume carptılar ama takımda iyidi seyırcı guzeldı ortam guzeldı takımın daha iyi olacagını duşunuyorum delgadoda daha cok şey beklıyoruz kleberson ıydo burak ıydı defansta bakı bıraz yan cızdı top kaybı cok yaptı işaallah daha iyi oluruz:) |
bence macın tartısmasız en ıyı adamı buraktı ben buragı hıc begenmemıstım ve yonetımı kendımce elestırdım ama dun sag kanatı abluka altına aldı ve cok muthıs oyun oynadı cok hızlı kosuyo sonra koray muthıstı delgado daha ıyı olacak ıbrahım toraman kotuydu runje bı ara lıbero gıbı oynadı ben macı tribunden ızledım o yuzden bu yorumlar da o sekıldır ve en onemlısı taraftar harıkaydı |
Kesinlikle sahanın en iyisi Burak'tı.. |
Burak çok iyiydi... |
En İyİ Burak.en KÖtÜ Bakİydİ.bakİ Oynar Mi Bu Takimda Bİlmem Ama DÜnkÜ MaÇta Çok Siritti. |
Bobo ve burak.. |
Goze Batanlar: Negatif 1. Vedran Runje ( Ellinden top kacirmalar, maradona gibi hareketler, geri paslar ) 2. Baki Mercimek ( Bence Besiktas gibi bir takimda oynamayaz. Hizi yok, sut yok, topu oyuna sokamiyor + top kayiblari ) 3. Kuddusi Muftuoglu ( Nobreye kirmizi veriyorsan, Bekirmidir ne bilim onada vereceksin hocam! ) 4. Besiktas Defansi ( Ne zaman bizim takimin defansin arkasina top atilirsa bize bir seyler oluyor. Mesela dun, kac tane contra yedik ) Posetif 1. Burak Yilmaz ( cok iyi oynadi, hirsliydi, ortalarinada yapti ) 2. Delgado ( sakat olmasina ragmen bu sicakta ellinden geleni yapti ve bir assist yapti ) 3. Deli ibo ( Ortalari pek fazla yoktu ama adam yine git gel git gel yapti ve ban gore iyidi ) 4. Bobo ( Gollerini atti, gerci kacirdida ama golleri bence daha onemliydi ) 5. Kleberson ( Harika paslari ile yine goz doldurdu, Defansif olarak biraz daha iyi olmasi lazim bence! ) 6. CARSI ( Yine muhtesem bir sov, Yine Muhtesem bir destek, cok begendim ama hakem yuzunden o sonlarda kufur ( haklida olsalar ) bana gore cok yanlisti. Runje 5 Toraman 7 Zan 7 Koray 7.5 Baki 5.5 Kleberson 7 Burak 8 Deli Ibo 7.5 Delgado 7 Bobo 7 Nobre 6.5 |
Burak Yilmazi Yaaa Adam SÜÜÜppper Oynadiii |
Bobo ve Burak.. |
Alıntı:
|
klebersonu unutmayalim.. isabetli paslar yapti ve tabi ki burak... türkiyenin C.Ronaldosu.. cok hizliymis ama bilmiyordum |
burak ve serdar kurtuluş |
burak ve kleberson çok iyiydi, ama benim runje konusunda hala şüphelerim var, yüreğimizi ağzımıza getiriyor sürekli |
Burak yazılmış doğru ama bana göre oyunda kldığı sürece serdar elinden geleni yapmaya çalıştı iyi ortalar açtı ama topa vurmayı bceren olmadı serdar da olduk ça iyiydi biraz daha topla buluşturmak lazdım onu iyi orta açıyor |
NOBRE'Yİ ATMAMI 4. HAKEM İSTEDİ!.." Cuma, 11 Ağustos 2006 Beşiktaş-Gaziantepspor karşılaşmasının uzatma dakiklarında Siyah-Beyazlı futbolcu Nobre'yi kırmızı kartla oyun dışı bırakan karşılaşmanı hakemi Kuddusi Müftüoğlu, kararı dördüncü hakem Barış Şimşek'ten aldığını söyledi!.. http://img83.imageshack.us/img83/377...449c312ng2.jpg Kuddusi Müftüoğlu, maçın ardından yaptığı açıklamada, Bekir ile girdiği mücadele sonrası Nobre'nin kırmızı kartla oyun dışı kaldığı pozisyonla ilgili olarak, ''Pozisyonu gördüm ama Nobre'nin hareketini görmedim. Dördüncü hakemim Barış Şimşek'ten yardım istedim, o da ihraç kararını vermemi söyledi. Ben de kırmızı kart verdim. Nedenini söylemedi. Bu konuyu da raporuma yazacağım'' ifadelerini kullandı. Kırmızı kart pozisyonunda Nobre ile ikili mücadele olan Gaziantepsporlu Bekir ise, son dakikada Beşiktaş'ın kontraatak yaptığını ifade ederek, ''Ben faul yaptım. Nobre ise bana dirsek attı. Ben de ona vurdum ama sert değildi. Kırmızı kart kararı, hakemin maç içinde verdiği ender doğru kararlardan biriydi. Tabii Nobre'nin böyle agresif oynaması rakibi zorluyor'' diye konuştu. Kod: http://www.dakka90.com/site/index.php/content/view/5389/87/ |
Takımda kötü hemen hemen yoktu bence.Runje soru işareti yaratmaya devam ediyor.Bir de Baki ofansta hemen hemen hiç yok.Forvet hattımız bence çok iyiydi.Çağdaş bir forvetin yapması gereken her şeyi yapıyorlar.Ama maçın en iyi iki oyuncusu bence Deli ve Burak'tı. |
maçın yıldızı buraktır... o sağdan atıp soldan geçip koşmalar ortalar falam manyak ötesi manyaktı oyundan çıkmasa hakikatte olabilirdi maçın yıldızı ama yoruldu... ibonun asisti mikemmeldi bobonunda füzesi süperdi |
burak,serdar kurtuluş(hep söylüyorum çok ii bi kanat olcak ilerde),delii ibo |
burak we kleberson superdi bobo da guzel goller attı |
deli ibo süperdi..verdiği pas sergeni anımsattı.ortalarıda müthişti. |
ilk yarı nobrenin hırsına bayıldım DElgado biraz sakatlığın etkisindeydi onun dışında burak baya güzeldi ve bobo tabiki |
öbür futbolcununda kırmızı görmesi lazımdı |
Bobo ve burak bencede en iyiler bunlardi |
|
ilk yarıda müthiş oynadılar ancak çok beceriksizlerdi kale önünde burak sağ kanadı felc etti resmen helal adama ancak son 20 dakikada yapılan hataların haddi hesabı yok inşallah şansızlıktır ! |
Türkiye`de Saat: 05:39 . |