![]() |
Alıntı:
|
BEŞİKTAŞ: Runje , İbrahim Toraman , Gökhan Zan , Mehmet Sedef , Koray , Kleberson , Ali , İbrahim Akın , Delgado , Nobre , Burak Yılmaz YEDEKLER: Murat Şahin , Mustafa, Fahri , Serdar , İbrahim Üzülmez , Gökhan Güleç, Bobo (Baki kadro dışı;) ) TEKNİK DİREKTÖR: Jean Toprak (Bu 11'de gerektiğinde Koray orta sahaya çıkıp ortayı 5 leyebilir. Zaman zaman 3-5-2 ye döneriz. Böylece Türkiye'de 3-5-2 nin sağ kanadını en iyi kullanan oyuncusu Ali Tandoğan'dan da en iyi şekilde yararlanabiliriz.) Beyler ben ilk 11'de ufak çaplı bir revizyon yaptım. Sol bek'e Mehmet Sedef'i koydum Baki'yi çıkardım, İ.Üzülmez' in yerine de İ.Akın'ı koydum. Sağ tarafı canlandırmak için Fahri'nin yerine Ali Tandoğan'ı koydum. Forvette ise Nobre'nin bana göre partneri uzun boylu, hızlı ve tekniği iyi olan bir futbolcu olan Burak Yılmaz. Tabi ki Delgado'dan yine çok şey bekliyoruz... İnşallah bu sefer İnönüyü rakibe dar edicez. Nobre en az 2 atar diyorum. Farklı yensek bile(inş) 1'i yabancı 2 tane süper transfer yapmalıyız... Saygılar, tt |
delgado iyileşirse ve i.üzülmezi sol bek önüne şmdilik i.akını koyarsak bence maçı kazanırız. |
İyi oldu yaw iyileştiği..beşiktaşımı Deolgadoyla daha da iyi olcacak |
artık fark yaparız inönü de:):):) |
g.antep in allah yardımcısı olsun inönüdeki açılış maçı olduğundan çok kalabalık ve 90 dakika susmayan bir çarşı grubu ile karşılacaklar . |
he ya yapariz 1-0 yenersek helal olsun sadece 3 puan alalim |
Bu maci aldik aldik, yoksa bize yine cok zor bir maraton bekliyor. Bu macta Besiktas atak futbol oynamali. Nery bitti deniyordu madem bitti neden gelmiyor? Bence biz Ailtonu oynatalim. Nobre ve Ailton bizde is yapar. Delgado kesin oynar bence. Delgado bu macta sov yapar bana sorarsaniz. Defans yine cok zayif bence, defansin arkasina top atildimi bizimkilerin hayati kayar, zaten en cok defansin arkasina atilan toplardan korkuyorum ben su Besiktasta. BU MACI ALACAGIZZZZ Scor Tahmini: Besiktas JK 3-1 Gaziantepspor |
antepi yenerizde öteli deplasmanlarda ne yaparız bilemiyorum..:( |
insallah aliriz ben bakamayacam maca ama |
Alıntı:
|
çok şükür antep maçında var.. bu maçı mutlak kazanmamız lazım yoksa delgado yoktu bahanesi de kalmayacak..bu arada inönüde sezonun ilk maçı,taraftarın süper desteğiyle maçı alırız gibime geliyo.. |
g.antep bize ters gelen bi takım ama inş. delgado dahil bütün oyuncular gercek performanslarını gösterirler ve 3 puanı alırız inş.kazanırsak çok büyük moral olacaktır. |
Alıntı:
|
Yenmekten Baska Hic Bir Çareleri Yok....... Delgado Yetişmezsede Alırız MAcı Ama Zor Olur... Delgado Yetişirse Bu Mac 3-0 Bizim... |
inş bir daha sakatlanmaz bu takım onsuz olmaz gibi ..... |
bu maçta 3 puan almamamız durumunda iyi şeyler olacağını düşünmüyorum ama işallah yanılırım |
Alıntı:
|
bu maçta kesinlikle 3 puanı almamız gerekiyor... taraftarın geçmiş yıllardan zaten hayal kırıklığı mevcut,bir de bu sezon puan kaybederek lige başlamamız ortamın gerilmesine neden oluyor.... dolayısıyla antep maçında beraberlik bile taraftarın sabrını taşırmaya yeter.... inönüde taraftar şov bekliyor takımdan... |
kombine aldım kapalıdayım bitmese de dertlerin... |
antepin hocası bir italyan zenga malum italyan ekolü sert savunma ki bizim en zorlandığımız şey takım yeni belliki oturması bayağı zaman alacak bu zamanda belkide manisa maçı kadrosundan 3-4 oyuncu değişecek ileride ve antep maçı bize ecel terleri döktüre bilir inşallah allah yardımcımız olurda erken bir golle havamızı bulur maçı alırız yoksa genç takımların sitreste kolay çozülmesi en bilinen özelliktir benim korkumda bu malesef yoksa maç kaybetmekten korkmuyorum nasılsa bu takım oturacak önemli olan paniklememeleri ve bence kimse şampiyonluk beklemesin ve takıma bu yönde destek versin ki takım üstündeki baskı azalsın daha rahat oynasınlar baskı yapmak istediklerini kısıtlar oyüzden biraz pembe gözlükle izleyelim takımı ve umalım antep maçını kazansın ve derbi lere kadar puan kaybetmesin derbiler bize ilaç olur onlarıda bir şekilde koparıp alırsak ki en kolay maçlarımız çünkü rakip kapanmayacak bu takım beklemesekde şampiyonluk yolunda hızlı adımlar atabilir ama malesef gözü kapalı maçı alır diyebileceğimiz bir seviyede değilir anca seneye fakat butakım sabretmeye değer en azından beşiktaş ruhuyla sahada mücadele ediyor sahada koşmayan yok hatayapan var olabilir ama hata adı üstünde özet olarak antep maçını alırız ama işimiz malesef zor umalımda delgadonun başına gene bişey gelmesin..... |
Ilk 20 dakikada gol bulamazsak maci almamiz hemen hemen imkansizdir. |
http://img301.imageshack.us/img301/604/yakalama21xd.gif Delgado müjdesi Beşiktaş, Gaziantepspor maçı hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başlarken, sakatlığı geçen Arjantinli futbolcu Matias Emilio Delgado'nun bu karşılaşmada forma giyebileceği bildirildi. http://img158.imageshack.us/img158/6...gado035mz0.jpg Kulüp doktoru Ayhan Optur, bugünkü antrenmanda Vestel Manisaspor maçında forma giyen futbolcularla birlikte koşu yapan Delgado'nun durumunun iyi olduğunu belirterek, ''Delgado, Gaziantepspor maçında büyük ihtimalle oynayacak. Bugün fazla yüklenmedik. Yarından itibaren normal antrenman yapacak'' dedi. Bu arada, sakatlığı geçen Ali Güneş de uzun bir aradan sonra bugün takımla çalıştı. Sezon öncesi Fransa'da yapılan ilk kampta sakatlanan ve ikinci kampa gidemeyen Ali Güneş, bugün takımla antrenmana çıktı. Vestel Manisaspor maçında sakatlanan Serdar Kurtuluş takımla çalışırken, Fahri ise koşu antrenmanına katıldı. Sakatlığı süren Serdar Özkan da takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde antrenman yaptı. -ANTRENMAN- Teknik direktör Jean Tigana yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenmanda, Vestel Manisaspor maçında forma giyen oyuncular koşu yapmakla yetindi. Diğer futbolcular ise kanatlardan yapılan ortalarla gol çalışması yaptıktan sonra yarı sahada çift kale maç oynadı. Tigana, antrenman öncesi futbolcularla saha ortasında kısa bir görüşme yaptı. -DEMİRÖREN DE İZLEDİ- Beşiktaş'ın bu akşamki antrenmanını kulüp başkanı Yıldırım Demirören de izledi. Demirören ile birlikte ikinci başkan Murat Aksu ve genel sekreter Kenan Öner de antrenmanı takip etti. Antrenman sırasında Demirören ile Tigana kısa süreli sohbet etti. Siyah-beyazlılar, yarından itibaren basına kapalı yapacakları antrenmanlarla Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürecek. 08.08.2006 Kod: http://www.superspor.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=29859 |
bu hafta eziklerden bi ton laf yedim DELgado oynasında görsünler beşiktaşımı |
delgadonun oynaması çok iyi olur bir şeyi unutmayalımki BEŞİKTAŞIMIZ tek bir futbolcuya bağlı değildir delgado antep maçında ne kadar iyi oynarsa oynasın diğer futbolcularımızında iyi oynaması gerekir |
güzel bir haber |
Alıntı:
|
arkadaslar biletler satısa cıktımı |
Alıntı:
http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=8168 |
antep macının bilet fıyatları Gaziantep maçının biletleri satışa çıktı Beşiktaş ile G.Antepspor takımları arasında 11 Ağustos Cuma günü yapılacak Turkcell Süper Ligi maçı biletleri satışa çıkarıldı. BJK İnönü Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçın biletlerinin satışına Biletix'ten başlandı. Karşılaşmanın bilet fiyatları tribünlere göre şöyle: VIP B-E üst: 200 YTL VIP A-F üst: 150 YTL VIP A-F alt: 110 YTL VIP B-E alt: 135 YTL VIP C-D alt: 150 YTL Numaralı orta: 110 YTL Numaralı kenar: 90 YTL Kapalı üst: 70 YTL Kapalı alt: 50 YTL Yeni açık: 20 YTL Eski açık: 20 YTL |
beyler bılet fıyatları normal gelebılen herkes gelsın maca bende orada olacam |
ben yeni açıkta olacam. |
Bence gitmeyin beşiktaş bu antep'ide yenemez. Bu takımın zamana ihtiyacı var... |
aliriz bu maci. |
Beyler gaziantep maçını alırız ya sonrası artık bu takıma yıldız adayı değil yıldız lazım bence |
yeni açıktayım, mutlaka alıcaz ben bi patlama bekliyorum artık |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaslar Hep Destek Tam Destek.. Takimimizin Bize Mutlak Ihtiyaci Var..cuma Günü Inönü Dolsun Taşsin Bizimle... |
Türkiye`de Saat: 14:21 . |