![]() |
Alıntı:
|
BEŞİKTAŞ: Runje , İbrahim Toraman , Gökhan Zan , Mehmet Sedef , Koray , Kleberson , Ali , İbrahim Akın , Delgado , Nobre , Burak Yılmaz YEDEKLER: Murat Şahin , Mustafa, Fahri , Serdar , İbrahim Üzülmez , Gökhan Güleç, Bobo (Baki kadro dışı;) ) TEKNİK DİREKTÖR: Jean Toprak (Bu 11'de gerektiğinde Koray orta sahaya çıkıp ortayı 5 leyebilir. Zaman zaman 3-5-2 ye döneriz. Böylece Türkiye'de 3-5-2 nin sağ kanadını en iyi kullanan oyuncusu Ali Tandoğan'dan da en iyi şekilde yararlanabiliriz.) Beyler ben ilk 11'de ufak çaplı bir revizyon yaptım. Sol bek'e Mehmet Sedef'i koydum Baki'yi çıkardım, İ.Üzülmez' in yerine de İ.Akın'ı koydum. Sağ tarafı canlandırmak için Fahri'nin yerine Ali Tandoğan'ı koydum. Forvette ise Nobre'nin bana göre partneri uzun boylu, hızlı ve tekniği iyi olan bir futbolcu olan Burak Yılmaz. Tabi ki Delgado'dan yine çok şey bekliyoruz... İnşallah bu sefer İnönüyü rakibe dar edicez. Nobre en az 2 atar diyorum. Farklı yensek bile(inş) 1'i yabancı 2 tane süper transfer yapmalıyız... Saygılar, tt |
delgado iyileşirse ve i.üzülmezi sol bek önüne şmdilik i.akını koyarsak bence maçı kazanırız. |
İyi oldu yaw iyileştiği..beşiktaşımı Deolgadoyla daha da iyi olcacak |
artık fark yaparız inönü de:):):) |
g.antep in allah yardımcısı olsun inönüdeki açılış maçı olduğundan çok kalabalık ve 90 dakika susmayan bir çarşı grubu ile karşılacaklar . |
he ya yapariz 1-0 yenersek helal olsun sadece 3 puan alalim |
Bu maci aldik aldik, yoksa bize yine cok zor bir maraton bekliyor. Bu macta Besiktas atak futbol oynamali. Nery bitti deniyordu madem bitti neden gelmiyor? Bence biz Ailtonu oynatalim. Nobre ve Ailton bizde is yapar. Delgado kesin oynar bence. Delgado bu macta sov yapar bana sorarsaniz. Defans yine cok zayif bence, defansin arkasina top atildimi bizimkilerin hayati kayar, zaten en cok defansin arkasina atilan toplardan korkuyorum ben su Besiktasta. BU MACI ALACAGIZZZZ Scor Tahmini: Besiktas JK 3-1 Gaziantepspor |
antepi yenerizde öteli deplasmanlarda ne yaparız bilemiyorum..:( |
insallah aliriz ben bakamayacam maca ama |
Türkiye`de Saat: 06:47 . |