![]() |
Bu Maci Gol Yemeden Yenecegiz!! Ben diyim 2-0 siz diyin 3-0 :D |
4-5-1 çıkarsak sahaya fark atarız... Nobre nin yoklugunda 4-4-2 mantıklı degil. Nobrenin yaptıgını ne gokhan nede bobo yapabiliyor. Forvetten 1 adam alıp orta saha kuvvetli çıkılması daha mantıklı olacak... |
Jean Toprak BEŞİKTAŞ: Runje , İbrahim Toraman , Gökhan Zan , Mehmet Sedef , Koray , Kleberson , Serdar (Fahri) , İbrahim Üzülmez , Delgado , Bobo , Burak Yılmaz YEDEKLER: Murat Şahin , Mustafa, Ali , Fahri , İbrahim Akın , Gökhan Güleç , Ricardinho TEKNİK DİREKTÖR: Jean Toprak Tigana'nın cezalı Nobre'nin yerine Gökhan Güleç'e şans vereceğinden eminim ama ben olsam Burak Yılmaz'ı forvete Bobo'nun yanına çeker onun yerine de orta alanda Serdar Kurtuluş veya Fahri'ye şans verirdim. Baki'nin yerinede Mehmet Sedef'e!!! Bakalım sakat Baki'nin yokluğunda Mehmet Sedef'e mi şans verecek yoksa İ.Akın'ı direkt ilk 11'de mi oynatıcak. Benim tercihim Mehmet Sedef çünkü İ.Akın'da orta sahada oynarsa Delgadolu, Buraklı bir ortasaha deplasmanda aşırı ofansif olur. Maçın ilerleyen dakikalarında güçsüz İ.Akın'ı oyuna sokmak daha akıllıca olabilir... Bu maçı kesin almamız lazım çok ama çok önemli. Denizli lige iyi başlamadı ve maç ta İzmir'de. İyi oynayıp kazanırsak evimizde oynayacağımız Konyaspor ve Trabzon maçları öncesi için moral olur ve tabi ki +3 puan. Evimizde bu iki maçı da aldık mı bizi daha kimse tutamaz bizi! Hele ki Ricardinho'lu ve de gelecek stoperle şov yaparız. Güle oynaya şampiyon oluruz Allah'ın izniyle! Skor tahminim: 1-3 |
bılet fıyatı bılen var mı . acıl yardım ????? |
Alıntı:
MARATON:20 YTL KAPALI:50 YTL allahın izniyle bu maçıda alıcaz ve yolumuza devam edicez. |
saolun arkadaslar..... |
kesin gol yeriz ama bu maçta gol şov yaparız gibi geliyor bana ricardinhonun gelişiyle zaten süper lige hasret olan izmirli beşiktaş taraftarı bu maçta en 30 bin seyirci yapar. Bu da takımımızı coşturur. Goller ibrahim toraman , delgado , bobo ve burak yılmaz ( unutmadan delgadonun golü frikikten antepte olmadı bu maçta olacak) |
kombine biletleride geçerli olcakmış ayrıca rekor febe altay maçının diil göztepe - karşıyaka maçının 82500 biletli seyirci (tabi o zamalar koltuk fln yokmuş :D ) biletler atatürk statdından satılcakmış duyrulur |
Alıntı:
1982 yılında oldu bu olay...2. lig de dünya rekorudur ayrıca.katılıyorum..yemişim izmirdeki fb lileri...toplasan kaç kişi eder ya |
Maç sonucu : Denizli 0-4 Beşiktaş Goller:Delgado,Bobo,Kleberson,Burak |
bu maçtada inşallah rehavete kapılmazlar kapılmadıkları takdirde bu maçı alırız.klişe bir laf olacak ama olsun. 1 olsun bizim olsun |
arkadaşlar resimi nasıl koyuyorsunuz birisi belirtirse sevinirim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre haftanın maçlarında görev yapacak hakemler şöyle... 19 Ağustos Cumartesi: 19.00 Vestel Manisaspor-Galatasaray: Cem Papila . 20.00 Ankaraspor-Kayseri Erciyesspor: Tolga Özkalfa . 21.30 Fenerbahçe-Çaykur Rizespor: Bülent Yıldırım . 20 Ağustos Pazar: 20.00 Konyaspor-Antalyaspor: Halis Özkahya . 20.00 Bursaspor-Gençlerbirliği: Vedat Yüksel . 19.00 Gaziantepspor-Trabzonspor: Cüneyt Çakır . 20.00 Kayserispor-Ankaragücü: Aytekin Durmaz . 20.00 Sivasspor-Sakaryaspor: Cem Deda . 21.30 Denizlispor-Beşiktaş: İsmet Arzuman . |
Turkcell Süper Lig'de 3. hafta maçlarında görev alacak hakemler belli oldu. Pazar günü İzmir Atatürk Stadı'nda Denizlispor ile oynayacağımız karşılaşmayı İsmet Arzuman yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan açıklamaya göre, haftanın maçlarında düdük çalacak hakemler şöyle: 19 Ağustos Cumartesi: 19.00 Vestel Manisaspor - Galatasaray : Cem Papila 20.00 Ankaraspor - Kayseri Erciyesspor: Tolga Özkalfa 21.30 Fenerbahçe - Çaykur Rizespor: Bülent Yıldırım 20 Ağustos Pazar: 19.00 Gaziantepspor - Trabzonspor: Cüneyt Çakır 20.00 Konyaspor - Antalyaspor : Halis Özkahya 20.00 Bursaspor - Gençlerbirliği: Vedat Yüksel 20.00 Kayserispor - MKE Ankaragücü: Aytekin Durmaz 20.00 Sivasspor - Sakaryaspor .: Cem Deda 21.30 Denizlispor - Beşiktaş : İsmet Arzuman Kaynak: İHA |
1 olsun 3 puan bizim olsun şu aşamada 3 puan bence çok iyidir. |
Tigana güleçin yerinde İ.Akını oynatırsa daha ii olur.. Çekemem valla güleçi.. :D:D |
ricardinho bu maça yetişirse oynarmı acaba? |
denızlı-Besıktas macının bıletlerı saat 12:00den itibaren stadyumdan satılacak habertürk |
Beşiktaş'ta Denizlispor hazırlıkları Beşiktaş, Turkcell Süper Ligi'nin 3. haftasında deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı çalışmayla sürdürdü. http://img70.imageshack.us/img70/609...dman041eu7.jpg Milli Takım kampında bulunan futbolcularında katıldığı antrenmanda uçağı idman saatinde inen Vedran Runje dışındaki tüm oyuncular çalışmada yer aldı. Sakatlığı sebebi ile uzun zamandır takımdan ayrı çalışan Serdar Özkan da bugünkü antrenmanda takımdaki yerini aldı. Çalışmada iki gruba ayrılan Siyah Beyazlı takım, dünkü hazırlık maçında 90 dakika forma giyen oyuncular,ayak tenisinin ardından antrenmanı tamamlarken, diğer futbolcular ise taktik varyasyonlardan sonra yarım sahada çift kale maç yaptı. Beşiktaş, yarın saat 10.00'da basına kapalı yapacağı çalışmayla Denizlispor maçının hazırlıklarına devam edecek. 17.08.2006 http://www.superspor.com/detail.php?...ri=29&go=30856 |
dier maçlardan daha rahat geçer bence 3-4 tane atarız bi burak,güleçte şanssızlıı kırıp atar bi tanede gökhan zan atar |
takım motive olursa rahat alırız ama hava girerlerse iş o zaman zora girer |
açık,1 kale arkası ve 1 kapalıyı veriyorlar bize,arkadaslarla 5 kişi acıktayız,insallah guzel futbol oynarız ve galip geliriz |
son 2 gün... |
ARkadaslar COK ONEMLI , Ben yurt disindayim. Besiktasimizin gollerini net uzerinden izleyebilecegimiz bir adres biliyor musunuz>? |
bu maçı da yeneceğiz ve ricardinho da katıldımı off bu takım çok gol atar ama defans ne yapr bilmiyorum |
maçı sabırsızlıkla bekliyorum keşke ricardinho da oynasaydı. |
kimin gol atacağı benim için önemli değil önemli olan kartalımıza yakışır bir şekilde oynayıp maçı kazanmamız ŞAMPİYONNNNNNN KARAKARTALLLLLLLL BEŞİKTAŞŞŞŞŞŞŞŞŞ HİÇBİRİ YOKKEN BİZ VARDIK |
ilk defa bir maç hakkında bu kadar emin konuşuyorum: 0-3--------goller: kleberson, delgado, gökhan güleç |
keşke rico da olsaydı ama olsun o da haftaya inönüde siftah yapar denizliye 3 4 tane atarız delgado toraman burak |
Denizlispor-beşiktaş maçının saati değiştirildi Turkcell Süper Ligi'nde bu hafta yapılacak 4 karşılaşmanın başlangıç saati değiştirildi.Beşiktaş'ın 20 Ağustos pazar günü İzmir'de Denizlispor ile oynayacağı maç 21.45'e alındı kartalhaber |
yakında 24 e başlatacaklar:) |
Keyifli bir haftasonu bizi bekliyor. Pazar olsa da maça gitsek.. |
ooo 21.45 şampiyonlar ligi maçı tadında izleyeceğiz demek maçımızı :cool: inşallah bi puan kaybı olmaz.. |
21:45 geç aslında ama o bölgede hava sıcaklıkları dikkate alınarak verilmiş bir karar. |
bu kez gol yemeyecez bence 2-0 alacaz maçı goller delgado ve bobo olacak |
ben klebersondan gol bekliyorum bu maçta.... |
bu maç tehlikeli. bizim takımın aslında tek problemi konsantrasyn. iyi bir beşiktaş inşallah yenecek. |
gelmez bu maç saati şimdi yarın 21:45 daha çok vaar. |
Türkiye`de Saat: 03:48 . |