![]() |
Hala onu koruyan ve buyuk futbolculuguna inanan taraftarlarimiz var maalesef, takim gol atti ve o sevinecegine kendi atamadigi icin uzuluyor, direkt takimdan kovsunlar, boyle oyuncudan adam olmaz! |
Alıntı:
|
iyi maçtı. |
inşallah düzelir Alıntı:
|
yae bırakın bu işleri o akının yuzunden bugun farklı galıbıyet alırdık keske okhan biraz daha oyunda olsaydı 3 0 dı maç bu iboya uyuz oluorum delgado gol attı dıe kendini parçaladı şerefsiz herif bole adamların takımda durmasına gerek yok.... |
Boşver aldırma deme aldırırım... (M.Akif) Alıntı:
En çok niye üzülüyorum biliyor musun? Bu tip insanlar yanlış yolda olduklarını anlayınca iş çoktan işten geçmiş oluyor, pişman oluyorlar ama son pişmanlık fayda vermiyor.. Keşke daha önce fark etseler , anlasalar ve bulsalar doğru yolu,... Biraz geç oldu ama kandiliniz mübarek olsun... |
Alıntı:
abi iyi içine doğmuş senın yae bidaha ki haftanın maçındada sölesene kimin atacağını...:D:D::D gökhan zan dedi tuttu bende herzamnki gibi delgado demiştim oda tuttu... |
peki o kndnı hakem sanan gerızekalı arzuman a ne dıosunuz bnce dun cok kotuydıu we bna yıme bu yıl bu hakemlerle bıtmez dedırttı ya o kadar besıktas aleyhıne duduk caldıkı gıcık oldum denızlılı bı topcuyu yerde gorse faul werıo dun mırac kandılınde bı ton kufur yedırttıanasına karısına buna emınım hele bı pozısyonda gokhan zana hawada tekme atıı bırısı adamın gozu onunde ama ısmet arzuman o sırada gecıcı kor olmsutu sanırım bız yapsak hemen goruolar dırek kırmızıyı cıkartıolar ama ndnse bıze yapılınca gıgları cıkmıo hakemlerın dıkkat edın delgadoy atop geldımı denızlı dewamlı delgadonun bıleklerıne calsıtı we buna ragmen dun 2 denızlılı oyunce sarı kart gordu anlayamıorum artık bazı seylerı bız o kada mılyon dolarlılk transfer yapıoruz emek harcıoruz bızede yazık ya |
denizliyi del(di)gado. i.akın. yine katletti maçı. delgaddodan gerisi gelir inş. |
kötü bir maç oynadık ama kazanmasının bildik ,ibarahime gelince hemen takımdan kovulsun takımda beşikaşlılık ruhunu taşımayana ve kendisi için oynayana yer yok. |
ben ibrahim akın'ın gerçekten Beşiktaşlı olduğuna inanmıyorum.yani bu sırf bu tepki hareketinden dolayı değil.aynı hissi ibrahim toraman'da da yaşıyorum.sanki fırsatını bulsa takımı bırakıp gidecekmiş gibi geliyor. ayrıca ibrahim'e para cezası verilmesinden yanayım.ya da ibrahim üzülmez gelsin kulağını çeksin.takımın huzurunu bozmasından korkuyorum. |
Alıntı:
Ibrahim Akin tamam, ama Ibrahim Toraman benim Besiktas'liligina en cok guvendigim adam. Hic giki cikmadi ve sahada en cok mucadele eden adam, ayrica kolundaki ter bandinin renklerine bakinca da anlarsin.;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
İşin geyiği bir yana dün İ.Akın'ın hareketi felaket canımı sıktı.Ne kadar yetenekli olursa olsun takım gol attığında kendi atamadığı için üzülen bir adamı takımda görmek istemiyorum.Tam tekrardan kenetlenip kolej havası yakalamaya çalışırken bu yaptığı bence büyük bir terbiyesizliktir.Zaten takım oyunu da oynamıyor ve zamanında pas vermeyerek Ailton'u da çıldırtmıştı.Satıyolar mı takasta mı kullanıyorlar ne yapıyorlarsa yapsınlar ve versinler gitsin.Kim ne derse desin yetenekli ve bencil İ.Akın yerine orta yapamayan ama takım için bir tarafını yırtan kaptanımız Deli' İbo'yu tercih ederim. |
Alıntı:
i.toraman takımda besiktasli oldugu bilinen tek oyuncu!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben bu takımdan 8-10 maç iyi oyun beklemiyorum, yeter ki ilk haftaları minimum kayıpla atlatalım, sonrasında kazanmanın verdiği motivasyonla da iyi oyun zaten kaçınılmaz... iyi oyun diyenler ekim'i beklesinler, az kaldı... |
ben bu beşiktasın orta sahasından acayip korktum çünkü dünkü maçta ortasaha varmıydı onuda bilemiyorum ama bu takımın iyi olacagına hepimiz gönülden inanıyoruz yalnız bu takımın 4-5 haftaya ihtiyacı var.bu süre zarfında alabilecegimiz en iyi puanı almayı bakalım ondan sonra işler rayına oturur.arkadaşlar i.akın konusunda cok acil karar veriyosunuz sunu da unutmayın i.akın oyuna girmedse o pozisyonların hiçbirini bulamazdık.çünkü adam nereye kosacagını biliyo.sadece top ters ayagına geldi ve sanssızlık yasadı bazı arkadaşlar i.akın için dedigime karsı cıkabilirler onun için macı özetine tekrar bakmlarına i.akını izlemelerini istiyorum... |
ibrahim akın yaptıgı hareket bardagı taşırdı.golü kaçırabilirsin ama delgadoyu tebrik etmeliydi.bence yanlış yaptı.ibrahim akını izmirde bırakabilirlerdi.altayda oynamaya devam ederdi. |
Alıntı:
|
sonatcan adlı arkadaşım ben diyorum ki oyuna i.akın girince oyun canlandı çünkü adam nereye kosu yapacagını iyi biliyor eger sen bunu göremediysen maçı bosuna izlemişssin sen ancak atamadıgı gol pozisyonlarına bakarsan olmaz.milli takımda attıgı gole iyi bak ayrıca geçen seneki maçlarda akının attıgı gollere iyi bak.o maçta girdigi pozisyonlar hep sag ayagına geldi eger sen bunu dikkat edebilseydin olayı çözerdin.bobo ile gökhan sahada boş boş dolastı onlara kimse bişey demiyo ama sende bu zihniyet varken haftaya onlarıda suçlarsın. |
katılıyorum ne kadar egoist desekte desteklemeliyiz..oyunu hareketlendirdi adam da haklı aslında kendini kanıtlamak istiyor.ve başaramayınca deliye dönüyor....ben ümütliyim Alıntı:
|
Alıntı:
Ibrahim Akin'in girdigi pozisyonda kendi becerisi yok, tamamen sag kanattan Buragin hazirladigi pozisyonlar, bir forvet sadece pozisyona girip nasil hareketlilik kazandiriyor? Ayrica Milli Takim beni ilgilendirmez, ben Besiktas'taki oyununa bakarim ve o su ana kadar son derece yetersiz. |
Alıntı:
|
i.akın a hala destek verenler tumer gitti diye oturup aglasınlar i akın ın gol kacırması onemli deil isterse 50 tane kacırsın ama sahada 4 pozisyon var affı yok 1. pozisyon burak a pas vermedi sıfır a dogru calıma girdi 2. pozisyon 6 pasta bombos koray a pas vermedi sut cekti 3.pozisyon musait durumda topa acayip bi vurus yaptı. ben sag ayagına geldi lafını kabul etmiyorum topal degil ki bu adam hani bide buyuk topcuya vurucak kardesim ampul gibi takıcak cunku o pozisyonda guclu bi sag ayaga gerek yok 4. pozisyon affedileemz delgado gol atıyo beyimiz dizini dovuyo yani problem su i. akın takımın ahengini ritmini ve birligini bozuyo koray la burak a illallah dedirtti bu adamın aldıgı nefes zarar iyi futbolcu mu? evet ama bjk formasını giymek icin bu yetmez tumer de iyi futbolcu ama karakteri yok bu yuzden hic bi bjk lı uzulmedi gittigine sıra i.akın da bence hemen gitmeli bu takımında ki arkadaslık havasını bozmaya kimsenin hakkı yok |
ibrahim akın a destek olalım. oda adamsa bizim bu desteğimize olumlu yönde cevap verecektir. |
şu anda size soruyorum arkadaşlar beşiktaştan o eziklere hangi futbolcumuz gitse çok üzülürüz.bence i.akın.çünkü tümer gitmeden önce onu biz yani beşiktas taraftarının cok sevdigini söyleyemeyiz ama adam trasnfer oldu yer yerinden oynadı.herkes actı agzını yumdu gözünü allah ne verdiyse söyledik.kabul etmek gerekirki iyi oyuncumuzdu milli takımda harikalar yaratıp beşiktasta oynayamıyordu ama biz en cok tümere tepki gösterdik.şimdi biz egri oturup dogru konusalım beşiktastan hangi futbolcu o eziklere trasnfer olsa cok üzülürsünüz cevabı size burakıyorum saygı deger kardeşlerim... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Aksine, Ibrahim Akin Fener'e gitse ben cok sevinirim. Hem para kazanmis oluruz, hem gereksiz bir oyuncu gitmis olur, hem eziklere problemli bir oyuncu kazandirmis oluruz. |
İ.Akın ı bırakmak aptallık olur bence büyük işler yapacak biraz zaman gerek yalnız ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ibrahim Akin'a verilen destegin 10'da biri Youla, Okan Koc gibi oyunculara verilmedi, hala destek isteniyor. |
bjk4ever arkadasım ona bakarsan tümeride sevmedik ama arkasından demedigimizide bırakmadık.lütfen biraz objektif ol sana soruyorum su anda türkiyede (sergen-tümer)hariç ligde oynayan en iyi ''teknik'' türk kim bana bu sorunun cevabını ver ama dedigim gibi objektif ol. |
Alıntı:
|
okan buruk nasıl teknik olabilir hem o maddeleri sayıyosun hemde okan buruk teknik diyosun arkdaşım pes dogrusu.okan mı adam geçiyo okan mı arapası atıyo(böyle bişey yapıyoda biz mi bilmiyoruz)...dediklerinle bu örtüşmüyo canım kardeşim.okan savaşcı adamdı yani askerdi.okan o kadar teknik olsa su an sürünmez.ama sana sunu söylüyorum akın başka takıma transfer olsa mükemmel futbolcu olur(misal tümer örnegi bu örnegi vermekten sıkıldım ama)anlayacagın ne senin fikrin degişir ne de benim fikrim bu tartışma uzarda uzar |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 14:21 . |