![]() |
Online Rekoru http://img211.imageshack.us/img211/1155/rekoral0.jpg Online rekorumuz : 254 Üye ile (Bugün Saat 09:00 PM) gerçekleşmiştir.katılan tum arkdsarıma tesekkurler. burdaydıkkk... |
hayırlı uğurlu olsun sezonu açtık abi |
nice rekorlar kırarız inş. beraber...burdayız... |
burdaydım. |
saatınde olmadı ama neyse :D |
burdaydık!!! |
üyelerin isimlerini koyman iyi olmuş, online durumda olanlar apaçık ortaya çıkıyor...:D olmayanlara duyurulur...:D |
yaa valla burda diildim yeni geldim eve ama yolda hep sizi düşündüm.. :D:D |
burdaydim.........;) |
bende burdaydım |
:D Harbiden Saatinde Gerçekleşmedi Yarım Saat Önce Oldu :D Ama Olsun.... Kırdık Sonuçta...! Daha Nice Rekorlara..! |
BURADAYDIM... |
Alıntı:
ya kardeş yapma gözünü sevimm yaa zaten üzülüom nası kaçırdım die sende böle dedikçe ben yiyip bitiririm kendimi yaa....:( |
Burdaydim ! |
arkadaslar Yetişemeyip şu Anda Forumda Olanlar Bu Topikin Altina Yazsin Hadiyn Yaww Bende Vicdan Azabindan Kurtulimmm.... |
burdaydım... |
Alıntı:
|
ben saat 21:30 hariç günün her dk burdaydım valla bakk.... |
kambersiz düğün olur mu bende burdaydım |
yaaa saatleri 21:30 a kurmustum. foruma bi girdim olan olmus biten bitmiş. rekor kırıldı yazıyor. biz mi bi yanlış yaptık acaba :( bu arada 21:30 diye duyuru yapılmasına ragmen neden 21:00 de oldu onu da anlamıs değilim ama neyse saglık olsun.... |
Alıntı:
|
yaa kardeş belirli bi saat aralığı koyucaktın saat pat 21:30 da olmaz ki mesela 21:30- 22:00 arası yapıcaktın sonrada saat 22:01 de o verdiğin saat dilimi arasında en yüksek rakamı alıp açıklayacaktın.... Olmaz ama böle lütfen yanii.. :D |
Alıntı:
bır dahakıne oyle yaparız senı mı kıracaz kardes :D |
Alıntı:
Saol bea ama önerim çok mantıklı bea kabul et.. :D:D |
isimler iyi oldu bence bi dahakine daha cok olur iş |
sağlık olsun 21:30 dediniz ona göre geldik sağlık olsun :) |
isyankar kartal olarak görevimi yaptım bende burdaydım |
Alıntı:
|
burdaydık ama burda olmasakta ruhumuz yeter. |
abı rekoru 21-30 dedınız bende 21-15 te geldım erken kırılmış rekor |
bursadaydım daha bugün aldım e-mail i tamda tatildeyken yaww |
yenı rekor |
hayırlı olsun |
Online rekorumuz : 326 Üye ile (Dün Saat 03:52 PM) gerçekleşmiştir bu daha baslangic :D yakinda bin'ler ikibin'ler online olacak ;) |
burdaydımm |
rekor 411 oldu :) |
Online rekorumuz : 411 Üye ile (Bugün Saat 06:52 PM) gerçekleşmiştir. |
hayirli olsun |
helal olsunnnnn |
baba ben yokum yaa :S |
Türkiye`de Saat: 04:37 . |