![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
tam üstüne bastin. 1-0 aliyorduk ama aliyorduk. 3 tane yimiyorduk. 1-0 olsun bizim olsun. ne önemli? averajmi puanmi? haaaaaa tamam sen bol gol istiyorsun, herkes ister ama tigana iki isi birana yapamiyor luce gibi. hem gol atabilmelisin hemde savunma yapabileceksin! bu macta vallaha bizi allah korudu. trabzon biraz daha becerikli olsaydi o zaman vay halimize. 6 kesin olurdu!!!! Rezillik icinde yüzerdik |
Alıntı:
|
TEK SORUMLU TIGANA ne bu kardesim her maca ayri kadro defansa bak bir gokhan zaninin disinda hic kimse yerinde oynamiyor baki stopermi sol bekmi koray stopermi liberomu ricardino biliyorsun solda olmuyor hala inatla orda oynatiyor delgado,ricardinho orta sahaya onlerine nobre saga burak sola akini koy bak o zaman hucum gucune takimin oneli golcusu nobre bakiyorsun yedek ne bu kardesim gercek analamda iyi bir kadro ama tigana yanli oyuncu secimi ve yanlis yerde oynatarak oyunculari yipratiyor kendine ceki duzen vermeli tigana efendi |
Alıntı:
onun yerine daha iisini alrdık hatta da forwet yerine defans alırdık... |
Alıntı:
senin istedigin forvette alinirmi? en büyük hataaaaaa ailtonu göndermek!!!!!!!!! |
Merak ediyorum hala bakiyi savunan olacakmı bu maçta ama kesinlikle suç onda değil onu oynatanda bu suç.Sen Bakiden ve "anelka beni maymun etti" diyen bir ali güneşten bek oluşan bir kadroyla sahaya çıkıyorsan,bütün herkez nobreyi beklerken sen boboyu bu takıma koyup nobreyi yedek çıkarıyorsan,rico gibi adamı 2 forvetli takımda sol açık oynatıyorsan,klebi her zamanki gibi orta sahada bu denli yalnız bırakıyorsan ben sana ne yaparsan yap hoca demem artık.Yazık!!Gökdenizi yeniden milli yaptılar.Ya bide yattara olsaydı ne olacaktı,düşünmek bile istemiyorum tarihi fark olabilirdi.Hayır bu ali tandoğan kini nerden geliyor,toraman yok gene oynatmıyorsun,sağ bek serdarı sağ açık yapıyorsun yani ayıptır ya,hiçmi görmez bu hoca anlayamıyorum.Rico gibi adamı alıp sol kanat yapacaksın bide üstüne beğenmeyip 55 de oyundan alacaksın.bütün türkiye bu takım tek forvet arkası delgado-rico oynar diyor ama bizim hoca görmüyor,enteresan yani.Evet ts iyi oynadı ama onların iyi olmasının tek sebebi bence bizim çok çok kötü olmamızdan kaynaklandı.Tiganaya ders olur inşallah bu... |
Tigana Besiktasin hocasi degil nasil iki kere iki ederse buda gercektir |
Tigana OUT Lucescu IN |
yaw tigana lütfen git. kleberson bu takımda nie oynuyor?nie nobre yok?nie burak yılmaz sag kanatta deil de forvette ve en onemlisi nie baki oynuyor???????????, lütfen tigana yol yakınken git |
Alıntı:
ailtona zor kulüp bulduk nerdeyse üstüne para wercekdik alana... ailton bitmiş artık... |
Alıntı:
|
Alıntı:
bu ailton varya, su anda bütün forvetimizden daha iyi. o zaman bi almana sorun ailton kim diye. onlar cevaplar. |
arkadaşım ben burda lucescu daha iyi dediğimde herkez luce iy iama tigana da çok iyi gereksiz bir karşılaştırma diyorlardı..ve herkez bir futbolc ualındığında yada alınacak olduğunda tigana istiyorsa bir nedeni vardır..tigana işini bilir..tigana şöyle böyle işte gördük tigananın futbol anlayışını..hangi zihnitey ile nobre yedek bekletildi hala bakide neden bukadar ısrarcı neden ali tandoğan oynamadı..neden sen richardinhoyu oyundan aldın..nasıl bir teknik le oyuna dağıldın anlamadım aili güneş , baki bu maçta olmamalıydı bu maç hazırlık maçı mı...düne kadar tigana iy itigana işini bilir tigana kurt hoca diyenler şimdi o laflarından dönmesin savunmaya devam etsinler bakalım.... |
Alıntı:
yasi kac? 21 mi? bobo gelecek vaadeden bi oyucumuz. daha cok genc. üstüne bu kadar gitmemek lazim. ne ´bu ya en büyük kazma ilan ettiniz adami. |
runje Ali t. Gökhan Koray Üzülmez Fahri Kleberson Burak Rico Delgado Nobre Bu kadro bu maçı kesin alırdı ahkm kesmek gibi oluyo ama çok belli sol rico oynarmı 2 forvet varken inanılmaz bişey |
Alıntı:
şunu diim kötü fubol olsun puan olsun yine izlerim yine maçına giderim önemli olan puan koparmak... şunu da unutmayalım LUCE ile şampion olduk...uefa da çeyreğe kadar geldik...chelsea yi deplasmanda dewirik...we de derbilerde gol yemeden kazandık... |
bakin takima kim yerinde oynuyor 2,3 kisinin disinda herkes farkli yerde oynuyor ziya hoca takiam guven kazandirmis iyi hoca neden yerli hoca olmuyor bu takimda illa yabanci hocami olmasi lazim |
Alıntı:
ali out toraman in bakiye külübede bile yer vermemek lazim! ben bu macta ersen martini cok begendim. tam bize lazim olan bi forvet. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
tamam senin dedigin olsun. ailtonu tartismak icin cok gec artik. |
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxrunjexxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ali tandoganxxxxgokhanxxxxbakixxxxuzulmez burakxxxxxxxxxxxkelebrsonxxxxxxxxxxxxxakin xxxxxxxxxxxdelgadoxxxxxxxxxxxricardinhoxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxnobrexxxxxxxxxxxxxxx bu nasil bakalim |
Alıntı:
doğru... ersen anca bjk maçında böle oynar adamı görün dier maçlarda ne yapar... |
Alıntı:
21 cok genc degilmi? ben buna gülerim arkadas. senin yasin kesin 20 ile 25 arasi ve kendini yasli hissediyorsun kesin :D |
Ben ısrarla kleb in yanına birinin lazım oluğunu düşünüyorum bugün büyük takımların çoğu çift oynuyo bizde de ya koray ya fahri oynamalı |
Alıntı:
BAKIYI oynatiyorsun ve toramani oynatmiyorsunya helal olsun sana, baska söze gerek yok. Tiganadan farkinda yok :D |
Delgado??? biri bana söylesin Delgadonun oynadığı futbolun Klebersondan bi farkı var mı? Kleberson biraz esmer o kadar. Delgado gereksiz bi transfer bence. İkisi de aynı tip futbolcular. Birisi fazla. |
Alıntı:
emre belözoğlu kaç yaşında kadroya girdi sence... |
Bugün tartışılacak en son şey forvet hattıdır.Şu isimlere takılmayı bırakın da gerçekleri görün artık.Bizim en büyük sorunumuz hücum değil orta sahadaki savunma zaaflarıdır.Kleberson,Delgado ve Ricardinho gibi savunma yapmaktan bir haber 3 adam ve önlerinde 2 forvetle top oynamak intihardır.Sol kanatta nasıl rezil olduğumuzu izlemediniz herhalde ki hala Bobo falan tartışıyorsunuz.Bugün forvet hattımız yeterliydi hatta takımda doğru oynayan tek hattımızdı.Gördüğünüz gibi İ.Üzülmez tukaka defolsun gitsin falan demekle olmuyormuş bu işler.Adamlar bizim sol kanadı felç etti ve tehlikelerin tamamı oradan geldi.Ricardinho'nun bir tane ikili mücadeleye girdiğini görmedim.Adam resmen mücadeleden kaçıyor.Adamın yıldız olması önemli değil yüreğiyle oynaması önemlidir.Eğer illa Delgado ile Rico'yu birlikte oynatacam diyorsan tek forvete dönersin.Bunlarda Tigana'nın hatasıdır herhalde Bobo'nun değil... |
Alıntı:
|
Alıntı:
tamam abi senin dedigin olsun. ben 22 yasindayim, o zaman baya bi yaslanmisim. tamam abi bobo berbat bi futbolcu. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ya bu Serdar Kurtuluş bursadayken sağ bek oynamıyomuydu Allah aşkına adam herkesin yerini değişitiriyo madem sağ bekimiz cezalı ki o da bi sağ bek değil bu sezon hiç oynamayan Ali Güneş nerden çıktı offffffffffffffff basın toplantısında keni dio orta sahayı rakibe kaptırdık diye ama bi fahri hiç düşünmüyo çok enteresan |
Alıntı:
sen normal kadro kurdun sandim. olabilir böyle anlasmazsizlik;) |
[quote=almanKartal;121909]tamam abi senin dedigin olsun. ben 22 yasindayim, o zaman baya bi yaslanmisim. tamam abi bobo berbat bi futbolcu.[/quot sen çok gençsin ama profesyonel futbol için değil. ayrıca bobo berbat değil ama vasat futbolcu diyelim.saygılar... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 21:01 . |