![]() |
Alıntı:
|
delgado bu takımın beyni şu anda,onsuz olur mu hiç,gerekirse tek forvet oynanır,bu takımdan gol atacak adam mutlaka çıkar |
Alıntı:
|
yeneriizzzzz |
och bee satti gec yaptilar sevindim :D |
Alıntı:
2. sorun da orda zaten herkes cesaret edip böyle bi takım kuramaz biraz cesaretli olanlar mesela Lucescu Tümeri Ahmet Hassan ı yedek bırakmıştı herkes eleştirmişti ama adam takımı şampiyon yaptı 3. Lig uzun bi maraton uefa kupası da var bi maç Delgado oynar öbür maç Kleberson ya da Rico 4. Rico yu getiren yönetim Tigana istemedi onu. madem geldi illa ilk onbirde oynayacak diye bi kaide yok önemli olan takımın başarısı hangi onbir başarılı olacaksa Tigana onu sahaya sürmeli 5. nasıl Türk oyuncular yedekte oturabiliyorlarsa yabancılar da oturtulmalı performanslarına göre. |
doru performanslarina göre |
Alıntı:
|
Alıntı:
2. Rico gelmeden önce bence de Delgadosuz beşiktaş düşünülmezdi ama şu aşamada onların ikisini beraber oynatacak lüksümüz bir diğer deyişle uygun bir forvet oyuncumuz yok. iyi bi forvet oyuncumuz olsaydı oynayabilirlerdi. 3. bobo yabancı oyuncu deilmi rico delgado beraber oynarsa tek forvete dönersek bu sefer o yedek oturtulacak 4. Tigananın röportajlarını izlediysen Rico hakkında "evet listemdeki oyunculardan biriydi diyor" ve fazla yorum yapmıyor ben Tigananın o kadar istediğini düşünmüyorum ve yönetimin isteği doğrultusunda bu transferin yapıldığını düşünüyorum forma,kombine vs. nedeniyle. ki bence çok iyi bir transfer delgadodan daha iyi diyebilirim kendi düşüncem. 5. yabancı oyuncunun kulübede oturması onun yanlış transfer olduğu anlamına gelmez önemli olan bu oyuncuları hedefler doğrultusunda kullanabilmek yeri gelir yedektede bekler. bu türk oyuncuların kaliteli olmasından da kaynaklanabilir. ben transferde ufak tefek hataların olduğuna inanıyorum o ayrı bi konu. |
ya anlamadığım geçen sergen tümer yanyana oynayabilirmi şimdi ricardinho ve delgado boboyu oynatıp ricardinhoyu veya delgadoyu yedekte bekletmek çok saçma bence ricardinho ve delgadoyu koy nobrenin arkasına gerideki üçlüyü pres yapan oyunculardan oluştur bak bakim o zamanda gol sıkıntısı çekiyomuyuz |
arkadaşlar bakıyorum iyi kapışıyorsunuz ama delgado yedek bırakılmaz bırakılamaz |
Alıntı:
|
yazdıklarına katılmamak elde değil Diesel kardeşim |
Arkadaşlar , bence bu Delgado Ricardinho olayını tartışmak için erken.Bakalım hocanın kafasında neler var.Biraz bekleyelim derim.Ama şu bir gerçek ki çift forvet + Rico + Delgado bilhassa ciddi rakiplere karşı bir lüks olur gibi duruyor.İyi hücum yapacağız diye orta sahada oyundan düşmek çok mantıklı değil diye düşünüyorum.Maçına göre oyun düzeni de belki değişecektir.Daha ciddi maçlarda Nobre arkası Rico - Delgado oynayıp,zorluk derecesi daha düşük maçlarda Rico solda Delgado forvet arkası şeklinde oynayabiliriz.Bu ikisinden birinin yedek kalması kulağa hoş gelmiyor ama ikisini oynatacağız diye orta sahayı yol geçen hanına çevirmek de hoş değil.Çözüm Tigana'da.Bizim gördüğümüzü o da görüyordur herhalde. |
suanda rico ve delgado arasında seçim yapmam gerekse delgadoyu seçerim.rico nun 1 aylık bir antreman eksiği oldugu bilinior.bence suanda yedek kalması gereken rico yada tek forvete donup 2 sini oynatırım.ama kesinlikle ibo yu kesip yerine rico yu oynatmak değil.inanın darmadağın olur takım oyle bişey yapılırsa |
evet sçilirse delgado seçilir ynlız bnce boyle bişy olmayack zaten ibo ü. defansın soluna alıp önüne rico'yu oynatabilir onun ynında da delgado oynr gibi glio |
riconun solda oynamayacağı belli gibi artık,tek forvete dönüp ricoyla delgadoyu ortada beraber oynatacak galiba tigana,sol yine deli iboya ait |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu mac COK ÖNEMLI ya mecbur yenmeliyis |
Alıntı:
|
bu işin tek çaresi tek forvete dönmek arkadaslar,zaten arkadan golcü çıkıyor,burak delgado vs... rico solun adamı değil,ortada oynayacak |
Bobo Trabzonspor maçında oynayabilecek Beşiktaş, Turkcell Süper Ligi'nde Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü Teknik direktör Jean Tigana yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen akşam antrenmanında, sabahki çalışmaya katılmayan Bobo ve Murat Şahin de yer alırken, kulüp doktoru Ayhan Optur, Brezilyalı futbolcu Bobo'nun sakatlığının geçtiğini ve Trabzonspor maçında forma giyebileceğini açıkladı. Kartal'ın akşam antrenmanı, taktik ağırlıklı geçti. Isınma hareketlerinin ardından bireysel çalışmalar yapılırken, futbolcular daha sonra Tigana'nın belirlediği taktik varyasyonlar üzerinde durdu. Antrenman, yarı sahadaki çift kale maçla sona erdi. Milli futbolcuların yer almadığı antrenmanda Mustafa Doğan, fizyoterapist eşliğinde çalışırken, Nobre takımdan ayrı, düz koşu yaptı. Kaynak: AA |
5 atacaz inşallah |
Bencede Trabzonu Yenecegiz skor 3-1 olabilir |
fark olacak farkk,yine salak bir gol yemeyiz inşallah |
Artık şu trabzon maçına konsantre olalım rico-delgado-nobre-ve büyük beşiktaş tarfatarı pazar gününü heyecanla bekliyorum 4-0 diyorum delgado kesin atar ama diğerlerini bilmem... |
Beşiktaş-Trabzonspor maçı hakemi açıklandı Beşiktaş-Trabzonspor maçı hakemi açıklandı Turkcell Süper Ligi'nde 5. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından açıklanan haftanın maçlarında görev yapacak hakemler şöyle: http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 9 EYLÜL CUMARTESİ 21.45 Denizlispor- Galatasaray: Halis Özkahya 20.00 Kayserispor - Gençlerbirliği: Uğur Söylemez 19.00 Fenerbahçe - Antalyaspor: Hüseyin Göçek 10 EYLÜL PAZAR 21.45 Beşiktaş-Trabzonspor: Bülent Yıldırım 20.00 Gaziantepspor - Ankaragücü: Vedat Yüksel 20.00 Konyaspor - Sivasspor: Barış Şimşek 20.00 Vestel Manisaspor-Kayseri Erciyesspor: Mustafa İlker Coşkun 20.00 Ankaraspor - Çaykur Rizespor: Cemil Şensöz 19.00 Bursaspor - Sakaryaspor: Mehmet Fatih Gökçe |
selcuk dereli niye yok |
bi kere de güle oynaya maç kazanalım,kaç yıl oldu farklı kazanamıyoruz,kısmet trabzona hayırlısıyla,goller nobre(2),delgado,burak |
inönüde yine çıldırtmasın da bizi,iyi maç yönetir inşallah bülent yıldırım,hakemler çok formsuz bu sezon |
Alıntı:
|
Bu hakemlere yapılanlar göz önüne alarak resmen şunu diyebilirim.Türkiyede futbol yok her kurum taraflı hakemler ve onların başındakiler |
Beyler bu kadar hakem mevzusuna takılmayalım biz oynayalım hakemler isteselrde bizi durduramazlar |
3-1 alacağız ancak sistem bildiğim kadarı ile 4-4-1-1 e dönecektir |
ilk golu erken bulursak fark yapa biliriz, hadi hayirlisi... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
son 2 günnnn,geliyoruzz |
beyler ben bu maç nobre g.güleç ikilisinden patlama yapacaklarını düşünüyom |
Türkiye`de Saat: 09:28 . |