![]() |
Cumartesi 14:00da olsaydı büyük ihtimal gelecektim ama pazar gelemem ama olsun ruhum orada olacak başarılı bi sonuç bizleri beklio bir sonraki derbiye inşallah:) |
farkli yneriz |
gün ve saat de belli olduğuna göre,programımızı ona göre yapabiliriz,inönüdeyizzz |
fark beklıyorum baskada yorum yok |
sabırsızlıkla bekliyorum inönü hamsi balıklarına tava olacak hemde kızgın tava |
Siyah-Beyazlı takım, Trabzonspor'u 10 Eylül'de BJK İnönü Stadı'nda ağırlarken, 17 Eylül'de ise Galatasaray'a konuk olacak. Her iki maç da 21.45'te başlayacak. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, ligde 5. ve 6. haftanın programı şöyle: 5. HAFTA 9 Eylül Cumartesi: 19.00 Fenerbahçe-Antalyaspor (Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu) 20.00 Kayserispor-Gençlerbirliği (Büyükşehir Belediyesi Atatürk) 21.45 Denizlispor-Galatasaray (Denizli Atatürk) 10 Eylül Pazar: 19.00 Bursaspor-Sakaryaspor (Bursa Atatürk) 20.00 Gaziantepspor-Ankaragücü (Kamil Ocak) 20.00 Konyaspor-Sivasspor (Konya Atatürk) 20.00 Vestel Manisaspor-Kayseri Erciyesspor (Manisa 19 Mayıs) 20.00 Ankaraspor-Çaykur Rizespor (Ankara 19 Mayıs) 21.45 Beşiktaş-Trabzonspor (BJK İnönü) 6. HAFTA 15 Eylül Cuma: 20.00 Gençlerbirliği-Vestel Manisaspor (Ankara 19 Mayıs) 16 Eylül Cumartesi: 20.00 Antalyaspor-Sakaryaspor (Antalya Atatürk) 20.00 Sakaryaspor-Ankaraspor (Sakarya Atatürk) 20.00 Ankaragücü-Denizlispor (Ankara 19 Mayıs) 17 Eylül Pazar: 19.00 Sivasspor-Fenerbahçe (4 Eylül) 20.00 Kayseri Erciyesspor-Gaziantepspor (Büyükşehir Belediyesi Atatürk) 20.00 Trabzonspor-Konyaspor (Hüseyin Avni Aker) 20.00 Çaykur Rizespor-Kayserispor (Rize Atatürk) 21.45 Galatasaray-Beşiktaş (Ali Sami Yen) |
fark atarız merak etmeyin 3 5 7 10 hangisi |
iyi oyun oynayalım,fark da gelir nasılolsa |
vay hamsinin haline goller burak 2 delgado 2 nobre 1 |
farkli yeneriz |
farklı yenemeyeceğimize emin olduğum maç.1-0 olsun bizim olsun.. |
inşallah delgado geçen maçki şanssızlığını kırar da bu maç gol veya goller atar |
toraman olsa daha iyi olurdu. neyse rambo var onun yerine |
tigana takımı şu şekilde çıkartırsa fark olabilir ------------------runje---------------- ---Ali(serdar)---g.zan--baki-----ibrahim--- ------------------Koray----------------- ----Burak-------Kleberson-----Ricardinho- ----------------Delgado---------------- ----------------M.nobre---------------- hem ortasahanız kalabalık ve çok güçlü olur korayın asıl yeri zaten biliyorsunuz ön libero baki dee asıl yeri stoper olduğundan çok iyi bir kesicidir bu kadroda ts nin allah yardımcısı olsun derim |
trabzon geçen seneki biz aynı.bi farkı yok yattara nın olmamasi avantaj 3 4-1 yeneriz |
Forvette Bobo iLe Nobreyi Yan Yana Oynatıp Arkasına Delgado Saga Burak Sola Rico Arkada Tandogan Koray Zan Üzülmez ve Malesef Baki Oynarsa Sanıyorum ki Bu Macı Rahat 3-1 Yada 2-0 Kazanıcaz.. |
bu maçı öyle böyle alıcaz bana kolay olacak gibi geliyor..Solda ricardinho sagda burak forvet arkası delgado ilerde nobre ve bobo tabi yetişirse...allah askına baki oynama yaw. |
Alıntı:
|
bu maçı alırsk sofia ve cincon krsısına moralli çıkrız |
Besiktas 4 - 0 Trabzonspor Goller: Nobre Nobre Delgado Rico |
işte bende orada olacam bekle beni inönü |
toraman ın olmaması büyük eksiklik ama olsun maç bizim olacak |
ooof keske istanbulda olsaydim |
yattarasız trabzon tipik bir anadolu takımı futbolu oynuyor,kolay geçeriz |
inş yenerizz bi de toroman olsaydı daha güseşl olurdu ama ... |
ya merak etmeyin bu maci farkli alacaz icimden bir his oyle diyo... |
yenices....baska yolu yok.... |
trabzonun defansı çok kötü dağıtırız trabzonu |
boş olmaz çok iyi bir zaman inşallah herkes orda olur |
Bu Maçta Toramanın olmaması Çok büyük AVATANTAJ! çünkü toraman daha defansif özellikli bi oyuncu tandoğan ve ali güneş daha çok ofansa çıkar özellikle zayıf rakipleri sağdan bindirmelerle darmadağan eder toraman ise güçlü rakiplere karşı pozisyon vermemek için kullanılır bu maçta bence delgado solda oynamalı çünkü konya maçında rico girdikten sonra sola geçti o iyi de olmuştu -----------------Runje Tandoğan --Zan ---Koray --------Üzülmez ---------------Kleberson------------- Burak---------- Ricardinho ---------Delgado ---------------------Güleç ---------Nobre böyle oynamalıyız bence |
Alıntı:
çok güzel kadro aynen bencede böle oynamalıyız..... |
antalya maçı daha da hırslandırır inşallah futbolcuları,trabzona sahada ders veririz |
2-0 aliriz bence |
--------------------runje------------------ ---------gÖkhan Z.-------koray----------- İbrahİm T.-----------------------İbrahİm Ü. -----------delgado----kleberson--------- Burak-------------rİco-----------İbrahİm A. -----------------nobre--------------------- Tabİİ İbrahİm A. EgoİstlİĞİ Birakirsa |
Alıntı:
|
NASIL OLURSA OLSUN , AKIN OYNASIN yeter |
-----------------runje------------------------ ----ali---------zan------koray-------baki---- -------kleberson---fahri(deli ibo)--------- ------burak----delgado-------rico----------- ------------nobre(i.akın)------------------- bence böyle oynamalıyız |
--------------------Runje----------------- Serdar Kurtuluş---G.Zan---Baki-----Deli İbo -----------------Koray------------------- -----Burak-----Kleberson-----Ricardinho--- -----------Nobre------İbrahim Akın------- bence böyle oynamalıyız |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:28 . |