![]() |
valla trabzon cok kötü oynuyor.....o yüzden rahat almamiz gerekir |
:) :) Alıntı:
|
tam kadro çıkçaz degil mi |
vala ts böle oynamaya devam ederse bize karsı çok rahat maçı alırız. ama bu tür maçlarda hiç bişey belli olmaz. yattara yı durdurursak maç kendiliğinden gelir zaten :) |
Trabzonu da yeneceğiz anacak trabzon'nın puanlara ihtiyacı olduğundan bayağa saldıracaktır ancak adamlarda iyi bir lifer yok bence bu maçı 3-1 fln alacağız ! |
Bence Trabzon'a karşı bu 11 ve taktik dizilişle oynamalıyız. Sol bekte yine Baki oynarsa Yattara madara eder. 4-1 alırız inş. 4-2-3-1 Runje A.Tandoğan-----G.Zan-----Koray-----İ.Üzülmez Fahri-----Kleberson Burak-----Delgado-----Ricardinho Nobre |
yattara karşısındaki bakiyi düşünemiyorum,ama ne olursa oplsun zor da olsa kazanırız bence |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
alıcaaaazzzz !!! |
başka alternatifimiz yok zaten...hedef ne şampiyonlukk.o zaman alacağız.. aman baki aman runje gözünüzü seveyim..korkuyorum sizden :( |
trabzon denizliyi 1-0 yendi sonunda galibiyet aldı en azından o stres kalktı üzrinden bende bundan sonraki tüm maçlarımız içi konuşuyorum yani sırf tranbzon maçı için değil bjk maça sakin başlarsa stres yaopmazsa kontrollü oynarsa rahat yenemeyeceği takım yok bence. Rahat yener ama yeterki sakin olsun oyuncularımız çok iyi çok kaliteli. |
arkadaslar federasyon daha açıklamadı onumuzdeki 2 3 maç programını bu haftada milli maç arası oldugu için hafta içi açıklanabılır.ts maçı tam olmasada yarım derbi ve saat 2 de olma ihtimali 0 dan daha az..havalarda biraz sogur normale doner yine 20.00 de oynanır yada 19.00 da |
beyler ben bugun trabzonu seyrettim ve bir tek sey dicem: BIZ BU TRABZONA FARK ATARIZ!!!! |
inşallah..ağzından bal akıyor yaww Alıntı:
|
delgado nun performansına bağlı ii olursa 4 - 1 fln yeneriz |
valla s0n haberlere göre yattaranın sakatlığı ciddi en az 2 hafta yok oda oynamazsa kesin fark atarız |
inşallah takımda burda ki taraftarlar gibi şampiyonluk havasına girmemiştir çünkü yorumları okuyunca ts.yi okadar hafife almışki bazı arkadaşlar akıl sır ermiyo arkadaşlar bu (beşiktaşım,geyse,ezikler ve tese)dörtlü arasındaki maçlar her zaman farklı atmosferlerde oynanır onun için hafife almak yanlış olur umarım rahat bi maç çıkararak(1-0 olsun bizim olsun) cezalı ve sakat vermeden geyse maçına moralli çıkarız |
ARklar biz kolay kolay fark atamayız! oynadıgımız maclar ortada, one gecince rahatlıyoruz... Trabzon kotu oynuo, yenıcez ... zaten önemlı olan yenmek! |
2 de maç mı olur yaww..değiştirsin o saati..federasyon uyuma.. |
arkadaslar kesinlikle değiştirilir 2'de oynatamazlar sıkar biraz |
ricardinho ile delgado bu maçın yıldızı olurlar |
3 gollü bir galibiyet bekliyorum yine takımdan... |
Bu maç en kolay maçımız olacak bence ben 4-0 diyorum ligin en kötü takımıyla oynıyacağız... |
Alıntı:
hiç sanmıorum evet trabzonun bu seneki oyununu bende beğenmiorum ama yinede en fazla 3 atarız 3 ü gecmez diorum... tabi maça nasıl başlıyacağımızda önemli golü erken bulursak yine fark olabilir ama yinede 3 gecmez yaa sanmıorum.. :D:D:D |
rahat olun arkadaşlar bu maçı çok kolay alırız |
Trabzon'da Yattara şoku! Denizlispor maçında sakatlanarak oyundan alınan Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara'nın MR'ı çekildi. Kulüp sağlık kurulu başkanı Köksal Güney, alınan MR sonucunun ardından yaptığı açıklamada, Yattara'nın 3 ile 6 hafta arası sahalardan uzak kalacağını söyledi. Güney, Yattara'nın sağ kasık adalelerinde yırtık ve kanama tespit edildiğini belirterek, ''Yattara'yı, tedavilere vereceği cevaba göre UEFA Kupası 1. turunda Osasuna ile yapacağımız maça yetiştirmeye çalışacağız'' dedi. Böylece Gineli futbolcu, ligin 5. haftasında Beşiktaş ile yapılacak karşılaşmada takımdaki yerini alamayacak. Yattara, sakatlığı nedeniyle de Gine Milli Takımı kampına da gidemedi. Bordo-mavili futbolcunun, sakatlığı nedeniyle moralinin oldukça bozuk olduğu belirtildi. 28.08.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : AA |
Kİmse Merak Etmesİn Buraya Yaziyorum Bİz Trabzona 4 Atariz Galatasaraya Da 5 Atariz Sonrada Sofya Ya Da 5 Atariz Olur Bİter. |
Alıntı:
|
Walla arkadaşlar, o kadar bol keseden atmayalım bence. Ben cinconlardan çekinmiyorum trabzondan çekindiğim kadar. Ne yapacakları belli olmuyo o hamsilerin. Ama yine de yeneriz onları. Önümüzdeki 3 maç çok önemli. Kayıpsız atlatırsak havayı yakalarız ve bundan sonra çok iyi bir seri gelir. |
Selam kartallar İnsallah Trabzonsporu net bir skorla ve kazasiz belasiz kirmizi kart yemeden yeneriz |
aaaaley aley aleyaa beşiktaşım aleyaa koy trabzona koy cimbomboma ...... |
arkadaşlar bu sat 2 muhabbeti nerden çıktı ya |
maç bizimdir puan kaybına tahammülümüz yok. |
trabzonda yattara oynamassa fark olur,inönüde puan kaybına tahmmülümüz yok,yine güzel oyun yine galibiyet,insallah fark da gelir |
beyler benim tek korkum golu erken bulunca geri çekiliyoruz bi rahatlama oluo o sirada rakip bindirirse moral falan kalmıo pas hataları falan artıo bunu yapmamamız lazım eğer golu erken bulup daha da üstüne gidersek bu maç taş çatlasa 4 1 bizim zaten trabzonun defans kötü kalecileriyle sorun var nobre affetmez o defansı... |
yattara bu maçta yok ztaen 10 numaralarıda yok ts nin bu maç bizim dir ! |
walla bir 5 0 lık skorlar serisi gelsin gene trabzona |
Türkiye`de Saat: 09:28 . |