![]() |
kazanacağımıza eminim ama trabzon asılır maca bence |
Trabzonlulara duyurulur!!! Her takımın forvetinde Selahattin gibileri yok. Ayrıca her takım Denizli değil. İnönü'de karşımıza bu vaziyette çıkarlarsa bozuk para gibi harcarız onları... Her türlü... |
arkadaslar bi sürprizim var macta büyük olasılıkla yattara oynamıcakmış hatta 6 hafta sahalardan uzak olacakmış bu bjk için iyi bir fırsat biz yattara olsada farketmez her türlü..... |
arkadaslar ts mac basi 3-4 net pozisyon buluyo(yattara ve marcelinho sayesinde) yattara sakat bizim macta yok polanyalı adamları formsuz forvetleri kotu otesi o umut bulut a dikkat edin wallahi bos kaleye atamıyo halbu ki a.gucunde fena deildi neyse.eger ts super bi golcu ve 2 stoper almazsa mac farklı bizim rahat olun |
burak 2 ibrahim a. rico delgado 5 olur. ya klasik 5 çekeriz muhabbeti değil savunma çok berbat ilk golu bulalım ibrahim akını da sonradan oyuna sokalım cidden 5 olur |
burak 2 ibrahim a. rico delgado 5 olur. ya klasik 5 çekeriz muhabbeti değil savunma çok berbat ilk golu bulalım ibrahim akını da sonradan oyuna sokalım cidden 5 olur |
bence de çok erken bi saatte allahın kaynar sıcağında maç olcak umarım futbolcularımıza bişey olmaz...ama genede trabzonun kaçısı yok beşiktaşım gene yencek... |
umarım macı alırız.hazır febe ve gese bol boll puan kaybederken maç kazanmamız lazım.haydi beşiktaş |
http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifTaraftar süper BEŞİKTAŞLI taraftarlar, spor otoritelerinden tam not almaya devam ediyor. Taraflı tarafsız herkes, "İnönü'de maç izlemenin keyfi çok başka. Siyah-beyazlı tribünler gerçekten inanılmaz" dediler. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D Kaynak : Fotomaç |
Bizim Takımın Bu Maçı Çok Rahat Geçeceğine İnanıyorum.Hiç de iyi oynamıyolar.Birde trabzon taraftarlarına hatırlatma İnönü Kartal'a Mezar Olacak diye bağırıyorlardı.Sonra baktım kendi takımlarını yendikleri halde yuhalamaya başladılar.Ulan biz sizinle kedinin fareyle oynadığı gibi oynarız.Geçmişinizi hatırlayın avni Akerde 5 tane yidiğiniz zaman Klesthovun golünden sonra ateşe vermiştiniz koca stadı.Önce adam gibi taraftar olun ondan sonra bize laf atın.Size örnekte uzakta değil işte biz,işte ÇARŞI.Yaşasın KARAKARTAL |
|
Alıntı:
|
oha yani Ben bunları 100. yıllarında şampiyon yaptırmam Nihat Özdemir’in "Aleyhimize çalışma var" sözleriyle Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy’u işaret ettiği ileri sürüldü. Sarı lacivertlilerin rahatsızlık duyduğu diğer isimler ise Ali Aydın, Şükrü Yazıcıoğlu ve Haluk Ulusoy’un oğlu Saffet. FENERBAHÇE Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, Sakaryaspor maçından hemen sonra zehir zemberek bir açıklama yaparak, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu’nu suçluyordu... Fenerbahçe’yiz oyuna gelmeyiz Bu açıklamalara, muhatapları gerekli yanıtı verdiler. Ancak, Özdemir’in isim vermeden suçladığı bir kesim daha vardı. Fenerbahçe Başkan Vekili, "Artık herkesin kendi takımının formasını giyerek sahaya çıkmasını istiyoruz. Fenerbahçe, duyduğu sıkıntıları spor kamuoyu ile paylaşmaktadır. Aldığımız duyumlara göre Fenerbahçe aleyhine çalışmalar yapılmaktadır. Biz Fenerbahçe’yiz, oyuna gelmeyiz. Ve kurulan bütün oyunların altından kalkmasını da biliriz." Bu açıklamalar yenilir yutulur gibi değildi. hürriyet spor |
trabzon maçını kimse gözünde büyütmesin bence....bu sene sefilleri oynuyor bu takım.... son maçında da denizliyi 1 golle zor yendiler....dolayısıyla beşiktaş için 3 puan kesin görünüyor.... ama tüm anadolu takımları gibi,trabzonda beşiktaş rakip olunca maça asılabilir....sonuç belli ilk önce hamsi kızartma,ardından aslan buğlama yapacağız allahın izniyle.......... |
Cok rahat bir mac olacak bence ts bu sene kumeye oynar soylemedı demeyın. |
Beşiktaş bu sene inönüde zor maç kaybeder,ts maçı da bu maçlardan biri olacak ,denizli maçında gerçekten sefilleri oynadılar,ama yine de trabzon bu çok da hafife almamak gerekir, kendi oyunumuzu oynayalım yeter |
bilet fiyatları açıklanmış bu arada Bu haber Beşiktaşlılara Beşiktaş, Süper Lig’de 5. hafta da oynayacakları Trabzonspor maçı bilet fiyatlarını açıkladı. 29 Ağustos 2006 14:46 Biletler, 5 Eylül Salı günü Biletix'ten satışa çıkartılacak.Bilet fiyatları şöyle: Vıp B&E Üst 220,00 Ytl Vıp A & F Üst 165,00 Ytl Vıp A&F Alt 130,00 Ytl Vıp B&E Alt 150,00 Ytl Vıp C&D Alt 165,00 Ytl Numaralı Orta 140,00 Ytl Numaralı Kenar 110,00 Ytl Kapalı Üst 85,00 Ytl Kapalı Alt 65,00 Ytl Yeni Açık 30,00 Ytl Eski Açık 30,00 Ytl Rakip Takım Taraftarı (Eski Açık) 30,00 Ytl |
arkadaslar eger farkındaysanız takım her gecen hafta daha iyi oynuyor. herseyden onemlisi 90 dk mucadele var sahada.zaman zaman hatalar oluyor ama yeni kurulmus bir takım icin bunlar kabul edilebilr eksikler. trabzon kadro itibari ile cok zayıf. yattara sakatlandı. şimkovyak cok formsuz. fatih tekke gittikten sonra takımın ayarı bozuldu. denizli macında resmen skandal top oynadılar. nerdeyse selehattin macı saatı diycem, bu kadar gol kacıran forvet olmaz. bjk trabzon macında olacak olan tek sey farktır.eger rico da kondusyon eksiğini kapatır macta oynarsa trabzon tarihi fark yer. deplasmandaki galatasaray macı icinde durum farklı olmaz. takım kontraataga da cok yatkın.(bk. delgadonun asistiyle buragın attıgı gol, konya macı) bence besiktasın bu saatten sonra icerde dısarda puan vermesi cok buyuk surpriz olur. |
Alıntı:
su eski acik fiyatina bakin valla kombine almayanlar en gec simdi almalari lazimbu fiyatlari görünce 3mac=90ytl kombine: 17mac+Tr Kupasi+UEFA kupasi=90ytl |
kazanıp gs deplasmanına rahat çıkmamız lazım... |
bu maçı rahat alacaz diyorum. delgado & ricardinho a.ş. işbaşında olacak. |
bencede cok rahat alacagiz trabzon defansi cok kötü |
fiyatlar kombineyle kıyaslayınca gerçekten biraz pahalı olmuş, yönetim de kombineye yönlendirmek istiyor galiba |
Trabzonu 2 maçtır izliyorum.Bu futbollarıyla bizim için iyi bir antreman maçı olur havasını veriyorlar.Ha derbi maçtır neyin ne olacağı belli olmaz ama tarihte hiçbir zaman formda bir Beşiktaş formsuz bir Trabzona yenilmemiştir bu da ayrı bişey:) |
---------------------------Vedran Runje---------------------------- A.Tandogan-----------G.Zan-------------Koray A----------I. Uzulmes ----------------------J.Kleberson--Fahri T-------------------------- --------Burak Y------------M.E.Delgado-------------Ricardinho------ -----------------------------M.Nobre------------------------------- Biz bu onbir ile cikarsak maci kesinlikle aliriz: scor tahmini: Besiktas JK 3-0 Trabzonspor Goller: Matias Delgado Nobre Ricardinho |
vlla bnmde kfmdaki 11'i çizmişsn..inş bir süpriz olmzda ynriz macı |
bana rico solda oynamayacak da forvet arkası delgadoyla ikili oynayacaklar gibi geliyor,tigananın kafasında başka birşeyler olmalı |
Alıntı:
ofansif cikmamiz lazim 2 forvet ile baslamamiz daha iyi olur. uzulmez ve kleb. kontra atagi kesip, zaman zaman da hucuma da cikmasi lazim. ilk yari 2 0 yaparsak rahatlikla ikinci yarida tek forvet oynatilir akin cikip baki m girebilir. ---------------nobre------i akin ----------- ricardinio---------delgado----------burak---- -------uzulmez------kleberson------ ----koray------zan-------tandogan------ -----------runje---------- kanatlari iyi kullnmamiz lazim soldan gelecek olan ortalardan golleri bulabiliriz. yantoplarda kalecileri cok zayif. |
ayın 10 u pazara gelmiyo mu |
Maçın saatini bilen lütfen buraya yazsın... |
Alıntı:
|
maçin 2 de olması kadar saçma bişey olamaz bazı siteler 9 unda yazıyo bazıları 10 nda o da belli değil bence haftaya belli olur. skor tahminim; BEŞİKTAŞ JK : 2 (BURAK Y. MERT NOBRE) TRABZONSPOR : 0 ŞAMPİYONLUK İÇİN G E L İ Y O R U Z ! ! ! |
Arkadaşlar BEŞİTAŞ-trabzon maçı pazargünü saat 21.45 de..:mad: :mad: ya anlamıyorum eylulde 21.45 e maç alırlar agustosun sıcagında 20.00 de oynatırlar.ne biçim adamlar.. |
belli oldu kardeşlerim... 10 EYLÜL PAZAR GÜNÜ SAAT 21:45 DE:) HAYİrli olsun maça tüm beşiktaşlilari bekleriz inş şov yapariz.. |
inşallah şov olacak dört gözle naçı bekliyom |
valla yaa daha nerden baksan 10 gün var maça,sabredemiyorum:) |
5. HAFTA 9 Eylül Cumartesi: 19.00 Fenerbahçe-Antalyaspor (Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu) 20.00 Kayserispor-Gençlerbirliği (Büyükşehir Belediyesi Atatürk) 21.45 Denizlispor-Galatasaray (Denizli Atatürk) 10 Eylül Pazar: 19.00 Bursaspor-Sakaryaspor (Bursa Atatürk) 20.00 Gaziantepspor-Ankaragücü (Kamil Ocak) 20.00 Konyaspor-Sivasspor (Konya Atatürk) 20.00 Vestel Manisaspor-Kayseri Erciyesspor (Manisa 19 Mayıs) 20.00 Ankaraspor-Çaykur Rizespor (Ankara 19 Mayıs) 21.45 Beşiktaş-Trabzonspor (BJK İnönü) |
...:: oradayız ::.. |
Trabzonspor takimini bu yil 3 defa izledim. Orta sahalari oyun kuramiyor, kuramadiklari gibi muthis top kayiplari var. Bu yuzden maca agirligini koyamiyorlar. Orta sahada bu topkayiplari yuzunden defanslari hep zor durumda kaliyor. Burada onemli olan Trabzonspor defansina (stepanova) oyun kurdurtmamak. Bu sayede Trabzonspor tamamen oyundan duser sahada istedigimiz gibi at oynatiriz. Trabzonspor forvetine gelince onceden belirttigim gibi orta sahanin calismayisi forvetlerede yansiyor. Is tamamen Yattaranin kisisel becerisine kaliyor. Onunda sakatlanmasi tam isimize gelecek. Bugun Musampayi almislar. Onun evine yerlesmesi idmanlara cikmasi ve takima adapte olmasi en az 3 haftayi alir. Bize gelince, en buyuk avantajimiz Nobre. Bu macta I.Toromanin oynamamasi bence dezavantaj degil. Aksine avantaj olarak goruyorum ben. Sagdan iyi bindirmeler yapabilirse ali t. trabzonu cimlere gomeriz.Soldan ricardinho sagdan Burak Gobekten Delgado ve Kleberson ile cok pozisyona gireriz. Topu yerden oynayip kanatlara tasimamiz lazim. Benim gorusum bu mac 3 neticeli. 3-0, 4-1,5-1. Besiktas 4ever |
bence olacak kadro bu ----------------Runje------------- -A.Tandogan---G.Zan---Koray---Baki- ------------Kleberson----------- -----Burak-------------İ.Üzülmez--- --------Delgado---Ricardinho--- ------------Mert Nobre--------- ben korayın klebersonun yerine cekilip klebersonu i. üzülmezin yerine cekerim ve koray yerine oyunu cok iyi kuran ( ZAGO tarzında ) yabancı stoper alırım |
| Türkiye`de Saat: 02:57 . |