![]() |
Arkadaşlar Bjk Tv verse verse o saatte Çinko Programı varya hani kızın biri çıkıyo saatlerce konuşuyo onu verir anca.Ne işi olur BJK TV nin Beşiktaşın maçıyla en önemli olan ÇİNKO alla alla ulan bizim maçı EZİK Tv verir ama bizim kanal vermez |
İnşahllah Ricardinho o harika futboluyla aradığımız adam olur. Pascal gibi oyuncu görmek istiyorum sahada... |
BJK TV nin yapabileceği en güzel işlerden olur,hadi bari bunu verin.Cordobayı ekrar inönüde görmek ve ricoyu izlemek insana baya bir zevk verecektir.. |
2 gün kaldı hala bi gelişme yok tv lerde,kim verecekse maçı belli olsun artık |
offffffffff yaa biri versin şu maçııııı |
kanald verıyor arkadslar |
Bjktv verse ii olurdu ama izleyememekten iyidir napalım... |
Alıntı:
|
Evet Bu Sezon Kanal D Baya MaÇ Yayinladi SÜper Lİge Hazirlik Heralde |
ohh be...rahat rahat evimizde bir maç izliycez sonunda.. |
kombineler bu maçta geçiyormu? |
Alıntı:
|
kanal d nin MACI GÖSTERMESINE COK SEVINDIM |
oh beeee maçı seyredebilecez |
saolasınız haber verdiğiniz için bu maç rico+delgado show yapacak bence |
evet mac kanal d deymiş...Sonunda sesimizi duydular herhalde:) Gorelim bakalım rico paşa ne durumda...İnşaallah kazanırızzz... |
Arada birde olsa bjk tv verse şu maçları ne olurki??Neyse kanald de iyidirde inşallah yakında kendi kanalımızdan izleriz şu maçları.. |
işte beklediğim haber... |
oh oh nihayet bi mac gosterilecek bi seferde canli bakalim deme |
oh oh nihayet bi mac gosterilecek bi seferde canli bakalim deme |
Ohh Beee :) Bende Kanal D den Ögrendim Cok Sevindim Ya |
ricoyu görceyizzzz |
yarın rico ve delgado şov var |
4-1 biter diorum.. ama cordobaya gol atmak zor tabi.. :D:D |
19:30Futbol Karşılaşması, Beşiktaş&Antalyaspor çok güzel haberde inşallah yorumlarda İlker Yasin maydanoz olmaz.bi daha konuşursa adamın bi yerlerini kesicem ömür boyu konuşamayacak.kıl kuyruk bu adam resmen ya. maçta iyi futbol oynar birde sakat vermezsek güzel olur.Antalya sert oynayan bir takım dikkat derim ben! |
bence güzel oldu..ilk defa kartalımı canlı olarak seyredeceğim.rico ve delgadoyu merak ediyorum.bakalım birlikte nasıl oynuyacaklar.inşallah ilk onbirde sahaya çıkarlar.. |
Antalya'da oturduğum için maçın Antalya'da olmasını isterdim ama neyse.Yarın Ricardinho ve Delgado'yu çok merak ediyorum.Ricardinho'nun girmesiyle Kleberson'un performansınında çok artacağını düşünüyorum.Kleberson'a dikkat arkadaşlar!!! |
Arkadaşlar Cordoba ne yazık ki Beşiktaş'tan haketmediği şekilde gitti.O yüzden yarın ona yakışır bir karşılama yapalım.Pankartlarımız ve tezahüratlarımız konuşsun,onun hakkında hiçbir şüphemiz olmadığını anlasın.Ben çok eksikliyim bu konuda şahsen.Cordoba maç sattı diyenler satılıktır esas.Cordoba adı gibi Oscarlık Adamsın sen. |
bu maç hazırlık için ve futbolcuların birbirine ısınması ve tanıması için yararlı olacak kanald de demışsınız umarım verırler |
gözlerim ricoda ve cordobada olacak |
kanal d nin bu maci vermesi cok guzel... Bakalım ricolu takım nasıl oynıcak? |
sakatlık fln olmaz inşallah ben başka bişey istemiyorum ! |
Alıntı:
aynen öle...nede olsa hazırlık maçı... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hazırlık maçı olmasına rağmen akşam ki maçı merakla bekliyorum rakip kim olursa olsun |
özledik 1 haftada Besiktasımızı bakalım devre arasında 1 ay nasil gececek... |
rcio bakalim neyapacak |
Maçi Kanal D Veriyor Ama Inşallah Ilker Yasin Yorumcu Olarak Katilmaz |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 11:42 . |