![]() |
mazoşist miyim bilmiyorum ama hazırlık maçlarında alınan yenilgiler çok hoşuma gidiyor... |
ben ölçü olarak kabul ediyorum. ricardinyo çok iyi futbolcu |
yok ya lig maci olsa ANTALYAYI üfleris |
bu bi hazırlık maçı ve hatalarımızı görmek için yapıldı.ve en büyük kazancımız bakinin nerde oynarsa oynasın futbolun f sinden anlamadığı oldu.bu adam beşiktaşa yakışmıo.mıstafa doğanı beğenmezdim ama mustafa olsaydı bu akşam en fazla bi gol yerdik. |
saten olcu olamaz ılk yarıda stoper gercek mevkıı sol bek olan i.kaş ikinci yarıdada s.kurtulus oynadı hazırmacından bu kadarnede olsa realist takımız bız:D |
ya ewet sonuçta bi hazırlık maçı takmaya gerek yok..rico paşayı çok beğendm:D |
Rica Paşanın Sağ Tarafta Ikinci Yarı Verdigi Bir Pas Vardı izLediniz mi Ne Kadar Klas Bir Haraketti :) |
hazırlık maçıydı ama yenseydik daha bi başka olurdu bea.olsun yenilsekte ben bu takımda umut görüyorum şampiyonuz inşallah |
Bence yine de gençlerle daha ii bi skor alabilirdik cordoba nın aahı tuttu.Maça gelen bütün arkadaşlara teşşekkür ediyorum. |
ya maçı bırakında sonradan oyuna giren serdar ve aydın'ı izledinizmi. hele aydını sivasta bir maçta izleyen fbli bir arkadaş beni arayarak ya o nasıl futbolcu bi adam maç boyunca hiç usanmadan bindirme yaparmı nerden aldınız onu demişti. ben hertadan aldık dedim sizin 2 yıl sonra yıldızınız olur demişti. dedeği gibi gerçekten 1-2 yıl sonra bizde sol kanatta bir yıldız doğuyor haksızmıyım ha. |
ya maçı bırakında sonradan oyuna giren serdar ve aydın'ı izledinizmi. hele aydını sivasta bir maçta izleyen fbli bir arkadaş beni arayarak ya o nasıl futbolcu bi adam maç boyunca hiç usanmadan bindirme yaparmı nerden aldınız onu demişti. ben hertadan aldık dedim sizin 2 yıl sonra yıldızınız olur demişti. dedeği gibi gerçekten 1-2 yıl sonra bizde sol kanatta bir yıldız doğuyor haksızmıyım ha. |
Aydın Karabulut inşallah oynar bu takımda ne güzel oynuyo. artık Rico solda oynayamadıgı gösterdi bugun yine Delgadoyla birbirlerine yapışık ikiz gibiler ikiside aynı yere hareket ediyo formul bulunmalı bu olaya.Delgado çıktıktan sonra oyuna agırlıgını koydu Rico meydan ona kaldı tabi. |
bencede aydın iyi bir oyuncu. bizi inşallah ibrahim akından kısa bir sürede kurtarır |
Aydın harika! Tigana'yı bekleyen en büyük sorun: Delgado ve Ricardinho arasında uyumu sağlamak, bugünkü oyunda ikisi uyumlu değil idi. |
serdar ve aydın mükemmel oynadı gerçekten tigananın bu futbulcalara daha çok şans vermesi lazım |
Arkadaşlar serdar özkan çok hoşuma gitti açıkçası yabancıları övmekten Türklerin hakkını vermiyoruz serdarinho |
maçtaki en güsel şey tezahürat şovumuzdu.. valla helal olsun taraftarımıza.. bunun dışında aydın ve serdar iyi oynadılar.. bakiden de yavaş yavaş nefret etmeye başlıyorum :confused: |
mercimek tarlasında geziyo mübarek |
bırakın yenilgimiz hazırlık maçından gelsin,bu takım iyi olacak |
Alıntı:
|
-------------runje---------------- toraman---g.zan--koray--delinyo --------kleberson-delgado------- -----burak-----------rico------- ---------bobo--nobre---------- tüm iç saha maçlarımızı böyle oynarız fark atarız |
Bu akşam maçta en çok dikkatimi çeken tiganaydı yerinden kalkmadı ve hiç bağrınmadı bile yılmaz vural kendini paraladı artık ama tigana sanki rico ve delgadonun yanyana böle oynayacağını tahmin etmişti takımın eksiklerini çok güzel görüo süper yapıcak bu takımı çok güveniorumm ona beşiktas deli dolu gelio bekle trabzon bekle cincon bekleyin ezikler........... |
dün akşamki maçta yenilmemize rağmen gençler çok güzel çalıştı |
yenılmemız onemlı deıl, yalnız pozisyona giremıyoruz, bobonun yerıne daha ii bir forvet alınmalıydı, ayrıca bakı kotu gercekten, koray-g.zan ıkılısının de kıymetini bu macda daha ii anladım! |
bakiyi stopere koymuş hoca...adam bn stoperim diodu.dün akşam izledim maçı yediimiz 1 ve 3. goller bakinin yüzünden arkasına bakmıo top üstünden geçip gidio.. ha bi de kaleci faktörü war tabi bu adam nasıl beşiktaş ta oynuo anlamadım. del bosq zamanındada bizi yakan buydu .. oynarsa yine öle olcak dier yönleriyle takım harika tigana dün çok sakindi şaşırdım nedenini çözemedim hiç bağırmadı.. |
arkadaşlar gercek anlamda iii oynamadık maçı kaybettik ama ya kazandıklarımız genç oyuncular helaL maça gelen arkadaşlar haftaya yeni açıkta dün trabzon maçının hazırlıklarını yaptık süper olacak ts maçı. bide memedoff imzanda yazan tezahüratın şu kısmını düzelt bir çizik atalım dertlere! |
iyi bir maçtı ricardinho üzerinden oynamaya çalıştıgımız için pek oynayamadık |
maç başlamadan kadroyu gördüm birde antalyanın kadroya baktım antalya bizi bu kadroyla yener dedim. antalya 11 ini bozmadan devamlılık sağladığı takımı ile oynadı beşiktaşta tam tersine yedek ağırlıklı daha ilk defa yan yana oynayan genç ve tecrübesiz bir kadroyla çıktı tigana bu maçı genç oyuncular için oynadı onun için bu maçta yorum yapmaya gerek duymuyorum. |
ya allah bakiden razı olsun bütün goller oertadan geldi.SERDAR ÖZKANDA IŞIK VAR ARKADSLAR.demesi benden ricardinho iyi oynadı delgado pek önemsemedi.. |
sol kanat sol kanat diyorduk alın size sol kanat AYDIN KARABULUT bence oyuna girdikten sonra çok harika bir oyun çıkardı bilek hareketleri de bana göre çok iyi adam geçişleride iyi ts maçında ilk 11 de oynamasını isterim bence çok yararlı olur tabiki kendi düşüncem bu sizler nasıl düşünüyorsunuz bilemem yararlı olamazmı sizce hemde avrupa da oynamış gençde olsa deneyimi vardır diye düşünüyorum |
bu maçın en artı yanı zaten aydını kazanmamız oldu,tigana da bunu farketmiştir,sol kanat için pek de uzaklara bakmaya gerek yokmuş |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bencede , IBRAHIM AKIN ilk 11 oynamali bence |
umut umut.. |
Takımımızın ilk gölü yemesi ve ANTALYA nın devamlı sağdan gelmesi tamamen Baki MERCİMEK'in hatası bu oyuncu ne zaman iyi oynayacak |
ya bişey söylicem baki yedekte beklese sol bekte mehmet sedef oynasa ayrıca serdar özkanıda libero gibi oynatsak iyi olmaz mı |
Serdar Özkan ve Aydın'ı daha çok kullanmalıyız!Bir de hiçanlayamadığım olay,Tigana'nın hazırlık maçında bile sağ bek Serdar Kurtuluş'u sağ açıkta,sağ açık Ali Tandoğan'ı da sağ bekte görevlendirerek ikisinin de tam verimli olamamalarını sağlamakta ısrar etmesi!Çok zor bişi diil Mösyö, 2'sinin yerini değiştirseydin daha rahat pozisyonlara girerdi Beşiktaş!Ne Serdar açıkta oynayabildi ne Ali bekte durabildi! |
aydinla DAHA olmas ama yakinda BESIKTASA COK YARARLI OLUR |
Tigana farketti sonunda !!! Beşiktaş'ın Antalyaspor ile oynadığı ve 3-1 mağlup olduğu özel maçta, ilk 15 dakika içinde 3 gol yemesi Teknik Direktör Jean Tigana'yı öfkelendirdi. Maç sonrası soyunma odasında futbolcularınla toplantı yapan Fransız teknik adamın "Maç kazanmak istiyorsak gol yemememiz gerekiyor. Çok basit hatalar yapıyoruz.Defansımızın arkasına atılan her topta rakip oyuncu kalecimizle karşı karşıya geliyor.Bu hataları tekrarlamaya devam edersek başarı hayal olur" dediği öğrenildi. İbrahim ve Baki Mercimek'in performanslarından memnun olmayan Tigana sakatlığı bulunan Koray'ın Trabzonspor maçına yetiştirilmesini istedi. Koray'ın durumunun iyi olduğu ve Trabzonspor karşılaşmasında takimdaki yerini alabileceği kaydedildi. sonunda bakinin ne olduğunu anladı..geçte olsa ii oldu |
Türkiye`de Saat: 11:35 . |