![]() |
City Avrupa kupalarına katılır bu sezon Çıkıs yakalarlar |
city iyi transferler yapiyor harbiden ama onemli olan takim olmak bunu anladiklari zaman bu para gucuyle muhakkak sampiyon olacaklardir ingilterede henuz erken city icin |
bir arap başkanda biz mi bulsak napsak yaf:laugh: |
Alıntı:
|
Şampiyonluğu geçtim 4.lüğü bile zor görüyorum onlar adına...Etoo'da parayı tercih etmiş çoğu futbolcu gibi... |
Eto'o daha hiçbişeyi tercih etmedi bnce kalcak gbi gözüküor hatta... ayrıca kabul etse de barçanın geçen sene ona yaptıkları yznden gdecek... barçadan manchester a gtmek bi düşüş eto'o yapma!! |
iddaa da işler eniden karıstı desene :D |
eto'o city'e giderse kendisi için düşüş ama city için büyük bir hamle olur..tıpkı bu senin için küçük ama insanlık için büyük bir adım gibi :D city seneye mutlaka kupalara katılır...ilk 5i zorlar hatta..takım olmayı becerebilirlerse tabi.. |
güzel kadeo kuruyor bu sene city gerci ilgintere liginde başarılı olurlarmı orası tartısılır gecen senede bu tip flaş transferler yapmıslardı ama lig sıralamasında takımın nerde bitirdiği belli artık futbol kişi oyunu olmaktan cıkıp takım oyunu olmaya başladı yani yızdız oyuncu olacağını takıma faydalı oyuncu olması cok daha iyi |
city şampiyonmu olcak ne:biggrin: |
Türkiye`de Saat: 02:40 . |