![]() |
ALLAH yardımcımız olsun |
3-5-2 oynatmasi lazim kalede ramazan defansta i.uzulmez, gokhan, toroman ortada soldan aydin karabulut, serdar ozkan, kleberson, delgado, ricardinho forvette nobre, i.akin al sana bomba takim... |
inönü yine merdivenlerine kadar dolacaktır |
valla kadroyu görmeden yorum yapmak zor,doğru kadroyla alamayacağımız maç yok |
Benim 11im 3-4-1-2 -------------------Runje------------------- ------İ.Toraman----Koray-----Gökhan------ Ali Tan.---Kleberson----Delgado----İ.Üzülmez --------------------Rico------------------- -------------Nobre-------İbrahim Akın------ Ama maalesef Tigana üçlü savunma oynatmıyor bu yüzden Tigananın sistemine göre en mantıklısı 4-2-3-1 --------------------Runje----------------- İ.Toraman----Gökhan------Koray-------Baki --------------Fahri------Kleberson--------- -------Burak--------Rico-------Delgado---- --------------------Nobre----------------- |
tiganaya ragmen kazanacagız inşaallah. haydi kartalım uçur bizi delirt bizi sevice bog bizi. |
baki oynarsa zor gene ...Ama forvette bobo nobre sagda burak solda akın gerisinde ibrahim orta alanda delgado rico kle oynamalı gol yersek sonumuz hazin....orta alanıda kalabalık tutmak lazım.. |
Gol yemeden kazanmak zorundayız.Trabzon maçında ki gibi oynarsak gol yemememiz zor.Tigana inşallah bu sefer böyle hatalar yapmaz |
---------------------Runje------------------------ Ali T----------Gokhan Z-1 veya 2------Ibrahim U- ---------Koray A--------------Fahri T------------- -------------------Kleberson--------------------- -----------Delgado----------Ricardinho----------- -------------------Nobre------------------------- Ben bu 11le baslarim. Kalede Runje: Adama hala guveniyorum Ali T: Ali haftalardir iyi forumda, bence oynarsa cok iyi Gokhan Z: Konusmaya gerek yok Ibrahim U: Adam hep kosuyor, kesin oynamali 1 veya 2= 1=Mustafa D: Mustafa gordugum en profesional adam. Adam 4 4luk. Girdiimi en iyisini yapmaya calisiyor. Helal Olsun. 2= Toraman:Sakatmi degilmi bilmiyorum. oynarsa iyi olur. Koray ve Fahri: ikisi birbirini taniyor ve on libero olarak cok iyi olacaklarini inaniyorum. Kleberson: On libero degilim dedin, hadi bakalim simdi matias ve ricoya yardim et, hemde koray ve fahriye, orta sahanin kilit adami Jose. Delgado ve Ricardinho: Forvet arkasinda 2 serbest adam, Takimi goturcek ve 3 puan aldircak ikili. Nobre: Tek forvet ama arkasinda Matias ve Ricardinho + Kleberson var. Bu kadro CSKAyi devirir arkadaslar. |
hadi istanbul lu beşiktaşlı kardeşler doldurun stadı |
Türkiye`de Saat: 17:28 . |