![]() |
Uefa1Tur:Beşiktaş 2-0 CSKA Sofya(yorumlr röprtjlar..vs ayrı topıc acmayn) http://images.google.com.tr/images?q...ayrak_b_p1.jpg http://images.google.com.tr/images?q...m1000/cska.jpg BEŞİKTAŞ - CSKA Sofia UEFA Kupası 14 Eylül Perşembe 19:45 Bruno M.D. Paixao BJK İnönü UEFA Kupası 1. tur maçı ilk av CSKA.Yorumlarınızı buraya yapabilirsiniz |
inşallah kazanacaz...zaten başka alternatifide kabul etmiyorum... mutlaka kazanıp tur çıkmamız lazım...bu sene uefa da takımdan başarı bekliyoruz....csk zor takım ama alırız allahın izni ile... |
gücümüzü göstererek oynarsak,tur inönüde bizimdir...biz bu sene yüksek hedefler içerisindeyiz...cska sofia bizi durdurabilecek bi takım değil... |
tur bizimdir,inönüde gol yemeyelim yeter ki,ts maçı iyi bir prova olacak,iki maçta da rakiplerimizi boğmalıyız,bunu başarabilecek kalitede oyuncularımız,şimdiden başarılar dünyanın en büyük taraftarının dünyanın en büyük takımına |
Tahminim 3-0 Olur Bence Bobo Nobre Ve Delgado |
bence de 3-0 icimden oyle geciyo |
2-0 alırız Allah yardımcımız olsun |
Insallah gol yemeden maci aliriz 2-0 rahat bir skor |
zor olcak ama tur için iyi bir skor buluruz tahminimce.Seyircides üper olacak,takımda uyumlu zaten inşallah iyi bir skor alacaz.. |
en az 2-0 maç bizim |
İnönüde zor bir maç olacağını düşünmüyorum.Ama sofıa'da bizi çok zor bir maç bekliyor. İnşallah turu geçeriz Allah utandırmasın... |
İşi burada bitireceğimize inanıyorum. İnş ii bir gurubua düşer yolumuza devam ederiz.. SKOR : 2-0 3-1 olabilir.... |
ne olursa olsun daha ilk turdan zorlanırsaz sonraki turları nasıl geçecez ben fark bekliyorum herkes atsın kalecide dahil |
geçecez başka yolu yok.. |
bncede gececez ztn baska bır sansımızda yok allagın ıznıyle bu maç bizim |
2-1 Olsun 2.maç Daha Heycanli Olsun.öle Yada Böle Elicez Nasil Olsa. |
zor bir mac trafigi basliyor eger trabzon macini alirsak moraller yuksek olur cska maci oncesi insallah bu 2 cska ve ts,gs maclarini kazaniriz |
Gol yemeden galip ghelmemiz lazım zor maç olacak ama beşiktas zorların takımı.. |
bnm o saatte yemegim var ya arkadaslar benim o saatte iş yemegim var ama yemekte bile aklım beşiktasta olacak.gol yemden gecelimde 1-0 olsun gerekirse yeterki gol yemeyelim çünkü ben gol atacagımızdan eminim |
bu maçı kazanmaktan başka caremiz yok...inşaallah bu sınavı da atlatıcaz ve karakatral yeniden avrupa semalarında uçmaya dewam edicekkk...:) |
inönüde gol yemeden sofya ya gidersek tur garanti olur inönüde ki skor 3-0 alırız. |
cokzor gecicek bizim adimiza ama eger hedef final ise diil cska chelsea yi bile yenmemiz gerekir |
istabulda OLCAKTIM o gün ne güzel olurduuu beee |
eger inönüde gol yemeyip sofya da ki mçda da berabere klcksk inönüde 1-0 bile yeter bize.. |
2 maçı da alıcaz,bu adamların korkulcak tarafları yok yaa,biz beşiktaşız,deviricez onları |
2-0 veya 3-1 alicagimizi dusunuyorm |
Trabzon macini alirsak, hepsini aliriz bence, aksi taktirde cok zor olabilir... |
Alıntı:
|
herkes cok abarttı bu rakibi ilerde daha zorlarıyla karsılasacağız bu takımı eleyemeyeceksek zaten uefa hayallerinin anlamı bence inonude bunlara fark atarız 4-0 veya 5-0 sarajevo-bodo glimt-vaduz değerinde bir takım bence |
inşallah gol yemeden 3-0 4-0 gibi skorlarla zafer elde ederiz. |
kolay değil bulgarlar için inönüden öyle elini kolunu sallayarak çıkmak,bu iş ilk maçta bitecek |
ilk maçın inönüde olması çok sakat oldu ama kartalım 3-1 yener gibime geliyor.Goller:nobre ,delgado ,burak |
kolay bir eşleşme olduğunu düşünüyorum inönüde farklı alırız bu maçı |
hangi kanal veriyo acaba arkadaşlar bilgisi olan var mı?gerçi farketmez sonuç belli 3:0 |
Ilker Yasin yorumlamasinda kim yorumlarsa yorumlasin, yine ilk turda cok zorlaniriz o zaman. |
GOL YEMEDEN YENEK , yeter |
evet inöüde gol yememek lazım,inönüde de rakip sahada yeneriz bu adamları |
inönüde ymeyip deplasmnda berabere klmk lazım |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
| Türkiye`de Saat: 07:04 . |