![]() |
Alıntı:
|
Şu Oynasin Bu Oynasin Kİm Oynarsa Oynasin HİÇ Farketmezzz Yeterkİ Kazanalimmm BaŞka BİrŞey İstemİyorummmmmmm |
kazanalimmmmmm Daaaaa Kİm Oynarsa Oynasinnnnnn |
tek forvet oynanmalı -------------------------runje-------------------------- ali t.-----------gökhan z.---------ibrahim t.------ibrahim ü. -------------------koray------delgado-------------------- -------------------------rico----------------------------- burak--------------------------------------------ibrahim a. -----------------------nobre------------------------------ bu kadro ile alayına gider devre arası 2 yabancı alalım uçarız. bobo gitmeli birde yabancı kontenjanımız var bu iki adam defans ve forvet alınmalı.sezon sonu duruma göre ama yüksek ihtimalle gönderilmeli birde önlibero alınmalı işte seneye şampiyonlarligine hazırız |
Dynamo Kiev 1-4 Steaua Bükreş vay vay vay Dinamo Kiev ne büyük takimmis yaaww!! |
Alıntı:
|
-------------------- Runje ------------------ Tandogan ------- G.zan -------- M.sedef ----------- Fahri --------- Koray ---------- ---------------- Kleberson ----------------- Burak ----------- Rico ---------- Delgado ------------------ Nobre -------------------- |
Alıntı:
-------------------- RUNJE ------------------ TANDOGAN ------- G.ZAN -------- M.SEDEF ----------- FAHRI --------- KORAY ---------- ---------------- KLEBERSON ----------------- BURAK ----------- RICO ---------- DELGADO ------------------ NOBRE -------------------- |
-------------------- Runje ------------------ Tandogan ------- G.zan -------- M.sedef ----------- Fahri --------- Koray ---------- ---------------- Kleberson ----------------- Burak ----------- Rico ---------- Delgado ------------------ Nobre -------------------- |
Muhtamel Kadro Avrupa Kartal'ı sahnede Beşiktaş, bugün UEFA Kupası 1. tur ilk maçında CSKA Sofya'yı ağırlıyor. Siyah-beyazlılar İnönü Stadı'ndaki zorlu mücadelede, ev sahibi olmanın avantajını kullanarak rakibini devirmek için sahaya çıkacak. Kartal'da, Trabzon maçından farklı olarak Nobre'nin de ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor. Tigana'nın genç yıldızlar Gökhan Güleç http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D ile İbrahim Akın'a ise ikinci yarıda şans vereceği ifade edildi. BEŞİKTAŞ Runjeİ.Toraman İ.Üzülmez G.Zan Koray Delgado Ricardinho Burak Kleberson Nobre Bobo CSKA SOFYA Ivanov Tunchev Tiago Silva Iliev Petrov Rusev Petre Jakiroviç Dimitrov Dah Zadi Todorov Hakem: Bruno Paixao (Portekiz) Stat: BJK İnönü Hava: 17 derece / Açık Saat: 19.45 Yayın: Kanal D |
Ne olursa olsun zafer bekliyoruz ALLAH UTANDIRMASIN bizleri... |
-----------runje---------- --------zan-----koray------ toroman---------------deli-- -----burak--kleberson--rica--- ---------delgado------------- --------nobre-------bobo------ bu kadro gibi oynasa nasıl olur koray gökan cakılı oynar toroman deli ile kanatlarda olur orta alanda böyleleile baya kalabalık olur işimiz kolaylasır |
-----------runje---------- --------zan-----koray------- toroman------------------deli ----burak--kleberson--rica---- ------------delgado---------- -------nobre-------bobo------ bu kadro gibi oynasa nasıl olur koray gökan cakılı oynar toroman deli ile kanatlarda olur orta alanda böyleleile baya kalabalık olur işimiz kolaylasır |
Kadro güzel duruma göre BOBO nun yerine GÜLEÇ ya da İ.Akın oynatılabilir.. |
-----------runje---------- --------zan-----koray------- toroman------------------Ben Oynarim (ne deli ne baki) ----fahri--kleberson--rica---- ------------delgado---------- -------nobre-------burak------ |
-----------runje---------- --------zan-----koray------- tandoğan------------------deli -------fahri-------kleb------ ----burak--delgado--rico---- -----------nobre----------- bu kadro en ideal kadro.rico sol oynamaz arkadaşlar bu belli oldu 4-2-3-1 sistemi bizim takım için iyi gerekirse burak zaten destek verir.ali güneş kesinlikle oynamamlı deliyle tandoğan bekte olmalı delgado rico maç içinde yer değiştirmeli.fakat gs maçından sonra bence tigana klebsiz kadrolarda yapabilmeli.çünkü ona çok güveniyo herkes ama verimli değil hemde hiç değil.zan koray ikiliside toromanla desteklenir.... |
Muhtemel 11'ler Beşiktaş ile CSKA Sofya mücadelesinde iki takımın şu muhtemel onbirlerle saha çıkması bekleniyor. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 BEŞİKTAŞ Runje Ali Tandoğan İ.Üzülmez Koray Gökhan Fahri Kleberson Delgado Ricardinho Nobre Burak CSKA SOFYA Petrov Tunchev Todorov R.Petrov Kotev Jakirovic Iliev Petre Silva Dimitrov Trica STAT: İnönü SAAT: 19.45 HAKEM: Bruno Paixao (Portekiz) YAYIN: Kanal D SAKAT: İbrahim Toraman (Beşiktaş) |
kadrolar guzel arkadaşlar bu işi biz biliyoz tigana bilmiyor yaw |
Bence tigana trabzondaki yapyıgı hataları yapmayacaktır.tiganaya güveniyorum gerekli ve hazır oyuncuları sahaya sürecektir.yeterki beşiktaşımızın o büyük taraftarı stadımızı doldursun akıllı destek yapsın bence fark olur diyorum BEŞİTAŞLI OLUNMAZ BEŞİKTAŞLI DOĞULUR. |
BeŞİktaŞ Şampİyon |
[quote=Josekleberson;123750]Muhtemel 11'ler Beşiktaş ile CSKA Sofya mücadelesinde iki takımın şu muhtemel onbirlerle saha çıkması bekleniyor. BEŞİKTAs ---------------- Runje -------------- Ali Tandoğan - Gökhan - İ.Üzülmez ----- Fahri - Kleberson - Koray ---- Burak ---- Ricardinho ---- Delgado ------------- Nobre ---------------- |
gol yemiyelimde baksaniza tigana demis 1-0 bile bana yeter die ama bu kadro ben iii ne de olsa baki yok :) hadi hayirlisi insalla bu aksam alicaz maci we gol yemeden ÇÜNKÜ INANIYORUZ!!!!! |
Bu Maç Bisim O Kadar!!!! gol yemiyelimde baksaniza tigana demis 1-0 bile bana yeter die ama bu kadro ben iii ne de olsa baki yok.... hadi hayirlisi insalla bu aksam alicaz maci we gol yemeden ÇÜNKÜ INANIYORUZ!!!!! |
Eğer fahri oynarsa maç bizim olur ricardinhonun koşmaması açığını kapatır fahri |
CSKA'nın kaptanı Beşiktaşlı CSKA Sofya'nın kaptanı Valentin Iliev, Beşiktaşlı çıktı. Çok iyi derece Türkçe konuşan Iliev, Beşiktaş'la oynayacakları için heyecanlı olduğunu söyledi. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 26 yaşındaki Bulgar takımının kaptanı Valentin Iliev, babası Ilia Gulov'un 1993-94 sezonunda Karşıyaka'nın kalesini koruduğunu ve bu nedenle akıcı bir şekilde Türkçe konuştuğunu vurguladı. İliev, "Türkiye'yi çok seviyorum. Babam Karşıyaka'da oynarken ben de İzmir'de orta okulu okudum. Yine burada olmaktan memnunum. Türkiye'de okudum dönemde Beşiktaş'ı tutuyordum. Şimdi Beşiktaş'a karşı oynamak çok güzel bir duygu. Beşiktaş'ta oynamak her zaman hayalimdir" dedi. (Kartal Yiğit-Vatan) |
CSKA'nın kaptanı Beşiktaşlı CSKA Sofya'nın kaptanı Valentin Iliev, Beşiktaşlı çıktı. Çok iyi derece Türkçe konuşan Iliev, Beşiktaş'la oynayacakları için heyecanlı olduğunu söyledi. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 26 yaşındaki Bulgar takımının kaptanı Valentin Iliev, babası Ilia Gulov'un 1993-94 sezonunda Karşıyaka'nın kalesini koruduğunu ve bu nedenle akıcı bir şekilde Türkçe konuştuğunu vurguladı. İliev, "Türkiye'yi çok seviyorum. Babam Karşıyaka'da oynarken ben de İzmir'de orta okulu okudum. Yine burada olmaktan memnunum. Türkiye'de okudum dönemde Beşiktaş'ı tutuyordum. Şimdi Beşiktaş'a karşı oynamak çok güzel bir duygu. Beşiktaş'ta oynamak her zaman hayalimdir" dedi. (Kartal Yiğit-Vatan) |
gol yemeden alalım 2-0 . Fahri Oynarsa çok harika olucaktır |
Benim Ideal Kadrom Soyle: -------------Runje-------------- Ali T---Toraman--Zan--Uzulmes- ---------Koray--Fahri---------- -----------Kleberson----------- ---Delgado----------Ricardinho-- ------------Nobre------------- |
ya bence 2-1 bitcek bu maçta ve galatasaray yenilgisi alsın tiganayı yollarlarr |
-----------------runje----------------- --ibot------g.zan--------baki-----deli-- ------------kleberson--koray---------- ------burak--------------rico---------- ----------------delgado--------------- ---------------nobre(bobo)------------ |
-----------------runje----------------- --ibot------g.zan--------baki-----deli-- ------------kleberson--koray---------- ------burak--------------rico---------- ----------------delgado--------------- ---------------nobre(bobo)------------ |
----------------------runje---------------------- --ibot-----g.zan--------------baki---------deli--- --------------kleberson-------koray-------------- ------burak---------------------rico------------- -------------------delgado----------------------- --------------------nobre(bobo)------------------ |
----------------------runje---------------------- --ibot-----g.zan--------------baki---------deli--- --------------kleberson-------koray-------------- ------burak---------------------rico------------- -------------------delgado----------------------- --------------------nobre(bobo)------------------ |
4-1-2-2-1 ---------Runje----------- Ali Tan--toraman--gökhan-Deli ----------koray----------- --burak-------------İ.Akın(AYDIN)-- -------delgado-Rico--------- ----------Nobre------------ bakın beyler kullanmamız gereken tatıklerden biri bu 4-2-3-1 ---------------runje----------------------- ------gökhan--------ibrahim t.------------ ali t.--------------------------ibrahim ü.--- --------koray------delgado--------------- burak------ricardinho--------ibrahim a.(AYDIN)- -------------nobre------------------------ [bu maçta ibrahim toramanın yerine koray korayın yerine fahri oynayabılır...] diğeride bu tigananın sistemıyle bu iş olmaz rico solda oynayamaz..siz ne diyorsunuz bu kadrolara |
bu macı almk zorundaız |
3-1 geçicez merak etmeyin son gülen biz olacağızz ha ha |
lıg tv de verdı az once atakan kurt son kadroyu. bı deısıklık olmazsa boyleyms! runje ibrahim t. koray baki ibrahim uzulmez burak kleberson mehmet sedef delgado nobre bobo (rico) |
| Türkiye`de Saat: 22:07 . |