![]() |
yakisti besiktasima ama ahh o kacan goller yokmu, cok iyidik ama cok top kayiplari vardi ayrica yorumcu olarak Sinan abi süperdi.. |
Rico varken Delgadoya gerek yok bu takımda olsa olsa iyi bi yedek olur. |
Alıntı:
|
valla cska cok iyi defans yaptı ama sonunda o etten duvarı kleb deldi onun gol atmasına cok sevindim umarım bu golle moral bulur.. Bu arada delgado cok tutuktu gs macında aman bole olmasın..Rico girince oyun daha bir canlandı.Uefa da cska yı rahat gecip umarım kupaya kadar ulasırız. |
Alıntı:
|
bu mactan sonra gs maci kadrom runje mustafa dogan g.zan koray i,uzulmez burak kleberson rico i,akin delgado Nobre |
Alıntı:
ya bide bu nobre bizde gol mol atamaz. onun stiline ters oyun oynuyor beşiktaş bence. |
bakiye laf edenler görmüştür herhalde adamın gerçek yerinin neresi olduğunu. gerçi fazla top gelmedi ama yinede baki gelenleride güzel karşıladı. |
Alıntı:
2.Süper Kupa sence büyük bir başarı mı? Cinconu bir maçta yenmek büyük bir başarı mı? Bizim başarı anlayışımız sadece bu mu? Benim için ve çoğu Beşiktaş taraftarı için hayır. 3.Cincon maçını ve ligde galibiyetler almamızı sağlayan tabiiki sadece Delgado değil Burakın ve beğenilmeyen Bobonun en az Delgado kadar galibiyetlerde payı var. 4.Delgado tabiiki kötü futbolcu değil ama ofansif yönden Ricardinho'nun daha çok katkı yaptığını ve daha az top kaybettiğini düşünüyorum. Aynı vasıflarda ikinci bir oyuncunun ilk onbirde oynamaması gerektiğini ve Klebersonun bile zaman zaman oyuna Delgado gibi katkılar yaptığını düşünüyorum. 5.Beşiktaş futbolcu eğitim merkezi mi?? Tabiiki hayır. 6.Eğitim veya öğretimin futbolcuların başarısında ne kadar etkisi var? Bence en fazla %10. Futbolcularda yeteneğin doğuştan geldiğine, eğitimin daha çok küçük yaşlarda etkili olduğuna ve Delgadonun futbolculuğunun 23 yaşından sonra çok fazla değişmeyeceğine inanıyorum. 7.Sence Delgado bi Riquelme olabilir mi? Abartmayalım o kadar da değil. Aimar çok büyük futbolcu mu, bence değil şu an Zaragozada oynuyor. Zaragoza Beşiktaştan büyük bi takımmı bence yine değil. Şu an Aimar Beşiktaşta olsa Rico onu da yedek bırakır. |
Alıntı:
abi adam bir maç kötü oynadı diye hemen başladınız eleştiriye.yanlış görmediysem bu topic in 11.sayfasında sen bir 11 çıkarmışsın.bu kadroda Delgadoda var.eee ozaman kendi beğendiğin kadroya almasaydın.yorum yaparken biraz daha duyarlı ve düşünerek yazarsak sevinirim. |
belki katılmayanlar olcaktır ama ben delgado nun sol açığa yerleştirilmesinin taraftarıyım daha yaşı genç orda oynaya oynaya alışacaktır bu kadroda 2 forvet oynadığımız sürece rico ve delgadonun ilk 11 de olmalarının tek şartı bu ki olmalılar bu iki oyuncudan birini kenarda bekletmek çok fazla lüks oluyor ya Delgado sol açık olacak ya da tek forvet oynayacağız başka yolu yok... |
baki fena değildi bu akşam.yerinde oynaıynca demek fzla sırıtmıyo |
Alıntı:
|
Bu Macta biraz tutuk olabilir ama delgado iyi bir oyuncu ilk defa tigana oyunculari yerlerinde oynatti birde su ofsayt taktigi uygulamasini her mac yapmasa iyi olacak Runje:macat bazen riskli hareketler yapsada bir pozisyonda guzel bir hamle yaparak golu onledi Toraman:genelde iyiydi Koray:Cok Calisti iyi toplar cikardi ileriye Baki:ilk defa resmi bir macta yerinde oynadai bazen hatalar yapsada macin genelinde siritmadi Uzulmez:elinden geldigince calisti Burak:Oyandigi diger maclara gore bu macta tutuk kaldi Kleberson:ilk yari sahada yoktu gibi 2.yari biraz kendine geldi Mehemt sedef:Genc bir oyuncu kadro aciklaninca supriz oldu ama elinden geldigine iyi isler yapti bunun gibi genc oyuncular yavas yavas takima monte edilmeli Delgado:Oda burak gibi macta tutuktu genellikle defansa yardim etmek isterken ileriye top cikaramadi ve bayagi bir top kaybi oldu Ricardinho:Tigana onu 2. yari oyuna aldi oyuna girince bir canlanma oldu oyunda oda bugun iyi isler yapti oyunda oldugu surede Bobo:Bugun iyi calisti golluk pozisyonlara girdi ama penalti kacirinca morali bozuldu oyundan dustu ama oda oyunda kaldigi surece iyidi Nobre:ilk 11 de basladi ama bekleneni veremedi sebebi ise ortadan istedigi toplari alamadi ortaya kadar gelince ileri topla cikmakata zorluk cekti ibrahim akin:Oyuna girince sol tarafa canlilik getirdi eger biraz daha kendini toplarsa solda iyi isler yapcaga benziyor |
Alıntı:
sistemin :4-2-3-1 olması gerekmektedir bilgilerinize |
eet katılıyorum bence de sistem 4 2 3 1 olmalı ... |
Alıntı:
|
delgado nobrenin yanında forvet oynasa nasıl olur sizce. böylece rico da oynar aynı zamanda. ne dersiniz? |
arkdaşlar bence takım çok kötü degildi delgadoda kötü degildi bence cska takımı top oynamaya gelmemiş 11 kişi defans yaptılar. sakatlanan futbolcu yerden 15 dakika sonra yerden kalktı oyunu cok soguttular. rico paşa gercekten cok kaliteli tigana mutlaka ricoyla maçlara başlamalı. |
markus yorumlarında bence olayı biraz abartmışsın senin yazını okuyan biri delgadoyu sıradan bi futbolcu sanacak.aimar zaragozada dion.aimar valencia da kaç yıl top oynadı 10 numara giydi bilio musun??yorumlarını yaparken biraz dah duyarlı we gerçekçi yap |
takım analizini bırakalım da tur atlamanın keyfini yaşayalım boşverin .. Önemli olan galibiyetti ve istediğimizi aldık takım zamanla daha ii olacaktır nasıl olsa.. |
güzel mac oldu baki yerinde oynayınca taraftarın begenısını kazandı bence sol bek ibo önünde akın iyi oluyor delgado ve ricardinho birlikte oynatılmak isteniyorsa sistem 4-2-3-1 olmalı daha buyuk basarılar gelecek deplasmandaa iş kolay olmayacak gıbı ama |
Alıntı:
Kanatlari cok kullanmamiz lazim aksi halde nobre cok etkisiz kaliyor.. nobrenin yanina adam arayacagimiza simdilik ona orta yapacak adam arayalim ve sistemi ona göre kuralim derim ben.. sol kanat delgado ve ibrahim akin , sag kanat burak ve ali tandogan.. Son olarak kleberson icin bir sey söyleyelim, riconun arkasinda önliberonun önünde iyi isler yapacaktir hem de cok iyi isler.. bence de üclü defans ve cift önliberolu bir sistem olabilir, biri fahri digeri koray cift önlibero onlarin önünde kleberson olmali 3-2-1-3-1 seklinde oynarsak daha etkili oluruz kanaatindeyim.. Soldan delgado sagdan burak gizli forvet olacaklar kanatlarda.. önliberodaki koray ve fahri hücümda ortasahaya savunmada geri üclüye (toraman(serdar), g.zan(baki), delinho(m.sedef) destek verecekler.. sadece kisisel fikirlerim arkadaslar dogru ya da degil ben böyle düsünüyorum. Son cümle: Baki Mercimek, sana bir tesekkur borcluyum dünkü zafere katkin icin, ama solbek oynama lütfen.. |
Yendik mutluyuz önümüzdeki maçlara bakıcaz :) |
Sistem 4-2-3-1 olmalı..... 2'den birisi mutlaka Koray olmalı... Toraman Defansın göbeğine çekilmeli ve kesinlikle offside taktiği uygulanmamalı 3 de Burak, Delgado ve RİCO OLMALI VE BU 3'LÜ MAÇ İÇERİSİNDE YER DEĞİŞTİRMELİLER.. |
kleberson iyi ki gol attı, yoksa bu ezik medya ve ne yazık ki birçok beşiktaşlı'nın düşüncesiyle gönderilmesi isteniyordu, böylece skor yazarlığı yapanların ağzı bir miktar kapanmış oldu... bu takımın tartışmasız en yararlı oyuncusu kleberson... KLEBERSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON!!!... |
Alıntı:
koray delgado rico burak ibrahim a. nobre |
3-5-2 bu takım oynar ama orta sahada çok koşan futbolcular olduğu takdirde.. O yüzden bu takım 4-4-2 başka bişey oynayamaz... |
Markus!!! 1.Futboldan anlağımı iddia etmiyorum. 2.Süper Kupa sence büyük bir başarı mı? Cinconu bir maçta yenmek büyük bir başarı mı? Bizim başarı anlayışımız sadece bu mu? Benim için ve çoğu Beşiktaş taraftarı için hayır. 3.Cincon maçını ve ligde galibiyetler almamızı sağlayan tabiiki sadece Delgado değil Burakın ve beğenilmeyen Bobonun en az Delgado kadar galibiyetlerde payı var. 4.Delgado tabiiki kötü futbolcu değil ama ofansif yönden Ricardinho'nun daha çok katkı yaptığını ve daha az top kaybettiğini düşünüyorum. Aynı vasıflarda ikinci bir oyuncunun ilk onbirde oynamaması gerektiğini ve Klebersonun bile zaman zaman oyuna Delgado gibi katkılar yaptığını düşünüyorum. 5.Beşiktaş futbolcu eğitim merkezi mi?? Tabiiki hayır. 6.Eğitim veya öğretimin futbolcuların başarısında ne kadar etkisi var? Bence en fazla %10. Futbolcularda yeteneğin doğuştan geldiğine, eğitimin daha çok küçük yaşlarda etkili olduğuna ve Delgadonun futbolculuğunun 23 yaşından sonra çok fazla değişmeyeceğine inanıyorum. 7.Sence Delgado bi Riquelme olabilir mi? Abartmayalım o kadar da değil. Aimar çok büyük futbolcu mu, bence değil şu an Zaragozada oynuyor. Zaragoza Beşiktaştan büyük bi takımmı bence yine değil. Şu an Aimar Beşiktaşta olsa Rico onu da yedek bırakır. Zaten en buyuk hata senin burda: BJK Takimi elbette futbolcu yetistirecektir. Ajax, PSV ve diger avrupa ulkelerindeki takimlar avrupada 17 yasinda gencleri oynatiyor. Delgado daha 23-24 yasinda ve Matias daha cok sey ogrenecektir. Super Kupayi kazanmak buyuk bir basaridir, ama abartilmamasi lazim. Sen Juan Pablo Aimara buyuk futbolcu demiyorsan artik pes yani. Adam belki Zaragozada oynuyor ama herkes onu konusuyor. Nihat buyuk furbolcumu? EVET, ozaman Nihat neden Villarrealde oynuyor? Valencia veya Madridde oynasin. Simdi Aimari buyuk diye saymayan bir adam olarak kimi buyuk buluyorsun sen? Galibiyette 11 kisinin payi vardir. Tek Delgado veya Rico veya Nobre degil. Riquelme 28 yasinda, adam 23 yasindayken taniyan varmiydi? Nerde Oynuyordu? tamam ben biliyorum ama kesinlikle burda fazla arkadaslar bilmez. Riquelme ''buyuk'' futbolcuysa eger, Barcelonada tutunurdu, tutunamadi geldi simdi Villarrealde oynuyor. Tamam kucumsemiyoruz ama senin dedigin ''buyuk'' futbolcu oyle takimda oynamaz!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
güzel bir maçtı 2. yarı muhteşem oynadık sadece 1 pozisyon verdik ama runje süper çıktı aldı toğu klebersonun gol atmasına ayrıca çok sevindim kendine güveni geldi daha bir iyi oynar artık |
ilk yarı istediğimiz gibi olmadı ama 2 ci yarı rocio paşa takımı toparladı bu sefer kelb de hareketlendii doru oyuncu değişklikler yaptı kürdancı taraftar zaten harikaydı karnavalı çevirmişler susmak bilmedi helal olsun onlara (ardında biraz eziklerin maçına baktım tribünler felan ve onlarla farkımzı dahada ii anladım) |
galibiyetimiz herkeze hayırlı uğurlu olması dileğile |
Herkez yerinde oynayınca seyretmek gerçekten zevkli oluyo.. Ama 82 ye kadar tribünde ecel terleri döktüm buda bi gerçek.. |
Oyuncular hakkında tek tek yorum yapmaya gerek yok takım olarak sahada vardık tigana sonuna kadar maçı takip etti ilk defa ayağa kalktığını gördüm taraftar süperdi.. ve tabi sinan enginide unutmamak lazım o her gol kaçırışımızda ufff çekmesi öldürdü beni.. :D:D |
gol bağıra bağıra geliyorum dedi,ben hiç umutsuzluğa kapılmadım,gözüm hep skorboard daydı,dk.50 oldu,60 oldu,70 oldu,biliyordum gol atacağımızı,geç oldu biraz ama güzel oldu,2-0 büyük avantaj,tur garanti ama beşiktaş 2. maçta da gol atacaktır |
kleberson kendini toplasa iyi olur tamam şahane oynanmaz da ya insan bari pas hatasını azaltır ya. burak sağ kanatta topları istoplamak- yakalamak için adam bir tarafını sakatlıcaktı ya |
Bakinin esas yeri olan stoperde başarılı olması, Burak ın sağ kanatta istenilen düzeyde olamaması, Kleberson un suya sabuna dokunmadan ve çok top kayıplı ön liberoluğu, Delgado nun silik oyunu, Ricardinho nun merhaba deyişi, Bobo nun istekli başalyıp penaltıyı kaçırdıktan sonra moralmen çökmesi, Gökhan güleç in aradığı gole kavuşması ve son 10 dakikada gelen iki gol ve tur için avantaj. İkinci maçta çantada keklik değil ama umutlu ve avantajlı olarak gidiyoruz Sofyaya |
runje toraman-koray-baki-deli delgado-keleberson-mehmet sedef rico burak-nobre |
| Türkiye`de Saat: 21:18 . |