![]() |
CSKA Sofya Biletleri Satışa Çıktı Futbol Takımımız'ın 14 Eylül'de CSKA Sofya ile BJK İnönü Stadı'nda oynayacağı UEFA Kupası 1. Tur ilk maçının biletleri bugün saat 12.00'den itibaren satışa sunuldu. UEFA Kupası'nda CSKA Sofya'yı eleyerek gruplara kalmayı hedefleyen Ekibimiz, zorlu eşleşmenin ilk ayağında rakibini 14 Eylül Perşembe günü saat 19.45'te BJK İnönü Stadı'nda konuk edecek. Bu zorlu karşılaşmanın biletleri bugün saat 12.00’den itibaren; tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve www.biletix.com internet adresinden satışa çıkartıldı. Ayrıca maç günü bilet kalması durumunda stat gişesinden de satış yapılacak. (Gişede satılmak için özel bilet ayrılmayacaktır. Normal satıştan kalan biletler gişeden satılacaktır.) Karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle: VIP B&E ÜST 250,00 YTL VIP A&F ÜST 175,00 YTL VIP A&F ALT 150,00 YTL VIP B&E ALT 165,00 YTL VIP C&D ALT 175,00 YTL NUMARALI ORTA 150,00 YTL NUMARALI KENAR 125,00 YTL KAPALI ÜST 100,00 YTL KAPALI ALT 75,00 YTL YENİ AÇIK 30,00 YTL ESKİ AÇIK 30,00 YTL RAKİP TAKIM TARAFTARI (ESKİ AÇIK) 30,00 YTL tum besiktaslı kardeslerimizi takımızı en iyi sekilde desteklemek icin bekliyoruz hadı KARAKARTALIM goster kendıni |
walla gittim kuzene aldım bilet 30 lira verdim de sizlerde alın |
Alıntı:
|
eğer arkadaşımızın gösterdiği kadroyla çıkılacaksa sahaya,gol yemeden maçı kazanma lüksümüz yok.... evet runje anlamsız goller yememize neden oluyor ama murat şahinin de antalya maçında göstermiş olduğu performans ortada..... dolayısıyla gol yememek mucize olur.... ama akıllıca bir kadroyla cska yı kendi evimizde mağlup edebilecek kapasiteye sahibiz....yeterki trabzon maçındaki gibi takım bile demeye bin şahit gerektiren beşiktaş karşımızda olmasın.... ve kesinlikle sol kanat baki ye değil,üzülmeze teslim edilsin..... |
runje ali t.-----g.zan-----baki-----ibo üzülmez koray-----delgado burak-----ricardinho-----ibo akın nobre not: toraman sakatlandığı için ve oynamayacağını varsayarak baki yi stopere yazdım |
---------------------Runje------------------ I.Toraman---Gokhan-----Koray----------Baki ------------------Kleberson----------------- Burak--------Delgado----Ricardinho----I.Uzulmez ---------------------Nobre-------------------- |
Alıntı:
|
------------------------runje------------------------- ---------------gökhan z.------ibrahim t.--------------- ali t.-----------------------------------------ibrahim ü. ------------------koray-----delgado------------------ burak-----------------ricardinho--------------ibrahim a. ------------------------nobre-------------------------- burak ibrahim ve nobre rico ve delgadonun paslarıyla gol manyağı ederler |
herkes nobreyi tek santrafora yazmış.. evlere şenlik kadrolar.. |
Alıntı:
|
walla bu maçı kaybetmemiz için hiç bi neden yok,doğru 11le çıkarsak tabi..:D |
bitsin artık bu çile...cska maçında hatalar telafi edilecek yürekten inanıyorum...diliyorum ki bu yenilgi ii bi ders olmustur |
Alıntı:
|
tigana yine zırvalamazsa rahat alırız bu maçı. |
beyler bence trabzon maçından sonra bu maçında çok zor gececeği kanısındayım bence bu maçı zor olsa da kazanırız ....:) |
bu maçı rahat alırız |
Her karanlığın ardında bir aydınlık vardır.Umarım bu maçla aydınlığa çıkarız.Bu arada eski açıktayım,beraber maçı izlemek isteyen dostlarla mesajlaşıp gidebiliriz... |
runje m.dogan toraman g.zan koray burak kleberson rıcardınho delgado aydın karabulut nobre |
aydın karabulutun olmadıgı kadroyu ..tanımam..yetenekli hızlı ve zeki...tras yapmasın tigana |
---------------------------runje--------------------------- --ibot-------g.zan------------------baki----------deli------ ---------------kleberson---------koray--------------------- -----------burak-------------------------rico-------------- ------------------------delgado---------------------------- -------------------------nobre----------------------------- bnce en iisi bu |
ALLAH yardımcımız olsun |
3-5-2 oynatmasi lazim kalede ramazan defansta i.uzulmez, gokhan, toroman ortada soldan aydin karabulut, serdar ozkan, kleberson, delgado, ricardinho forvette nobre, i.akin al sana bomba takim... |
inönü yine merdivenlerine kadar dolacaktır |
valla kadroyu görmeden yorum yapmak zor,doğru kadroyla alamayacağımız maç yok |
Benim 11im 3-4-1-2 -------------------Runje------------------- ------İ.Toraman----Koray-----Gökhan------ Ali Tan.---Kleberson----Delgado----İ.Üzülmez --------------------Rico------------------- -------------Nobre-------İbrahim Akın------ Ama maalesef Tigana üçlü savunma oynatmıyor bu yüzden Tigananın sistemine göre en mantıklısı 4-2-3-1 --------------------Runje----------------- İ.Toraman----Gökhan------Koray-------Baki --------------Fahri------Kleberson--------- -------Burak--------Rico-------Delgado---- --------------------Nobre----------------- |
tiganaya ragmen kazanacagız inşaallah. haydi kartalım uçur bizi delirt bizi sevice bog bizi. |
baki oynarsa zor gene ...Ama forvette bobo nobre sagda burak solda akın gerisinde ibrahim orta alanda delgado rico kle oynamalı gol yersek sonumuz hazin....orta alanıda kalabalık tutmak lazım.. |
Gol yemeden kazanmak zorundayız.Trabzon maçında ki gibi oynarsak gol yemememiz zor.Tigana inşallah bu sefer böyle hatalar yapmaz |
---------------------Runje------------------------ Ali T----------Gokhan Z-1 veya 2------Ibrahim U- ---------Koray A--------------Fahri T------------- -------------------Kleberson--------------------- -----------Delgado----------Ricardinho----------- -------------------Nobre------------------------- Ben bu 11le baslarim. Kalede Runje: Adama hala guveniyorum Ali T: Ali haftalardir iyi forumda, bence oynarsa cok iyi Gokhan Z: Konusmaya gerek yok Ibrahim U: Adam hep kosuyor, kesin oynamali 1 veya 2= 1=Mustafa D: Mustafa gordugum en profesional adam. Adam 4 4luk. Girdiimi en iyisini yapmaya calisiyor. Helal Olsun. 2= Toraman:Sakatmi degilmi bilmiyorum. oynarsa iyi olur. Koray ve Fahri: ikisi birbirini taniyor ve on libero olarak cok iyi olacaklarini inaniyorum. Kleberson: On libero degilim dedin, hadi bakalim simdi matias ve ricoya yardim et, hemde koray ve fahriye, orta sahanin kilit adami Jose. Delgado ve Ricardinho: Forvet arkasinda 2 serbest adam, Takimi goturcek ve 3 puan aldircak ikili. Nobre: Tek forvet ama arkasinda Matias ve Ricardinho + Kleberson var. Bu kadro CSKAyi devirir arkadaslar. |
hadi istanbul lu beşiktaşlı kardeşler doldurun stadı |
Güveneroğlu'dan CSKA Sofya raporu Beşiktaş antrenörü Ulvi Güveneroğlu, teknik direktör Tigana'ya CSKA Sofya ile bilgi verdi. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 CSKA Sofya'nın son lig maçını izleyen Beşiktaş Antrenörü Ulvi Güveneroğlu, rakibin fizik gücü yüksek ve çok iyi hücuma çıkan bir takım olduğu belirtildi. Güveneroğlu'nun Tigana'ya verdiği raporda, Bulgar ekibinde oynayan Rumen futbolcular Trica ve Petre'nin tehlikeli isimler olduğu kaydedildi. CSKA Sofya'nın en zayıf yanının ise defans zaaflarının çok olduğu vurgulandı. Güveneroğlu'nun düşüncesinin, İstanbul'daki maçın zor, deplasmanın ise daha kolay geçeceği şeklinde olduğu öğrenildi. |
ne olursa olsn bizde de nobre bobo iboa. ve gokhang. var.. :) |
Bakın yazın bu kadroyla çıksın ve biz maçı 3-1 den az bir skaorla kazanalım ben bişey bilmiyorum... ....................Runje.................... A.Tandoğan......G.ZAN....İ.Toraman.........Delinho ...................Kleberson........Koray......... .. Burak..........Delgado............Rico............ ................... ....................Nobre(G.Güleç) |
Kim oynarsa oynasin bi tek BAKI oynamasin ! ama benim düsüncem böyle ! ----------------------Runje---------------------- --Toraman ----Zan -------Koray ---------Ibo Ü -------------------KLEBERSON----------------- --Burak -------------Delgado -------------Ricardinho ---------------Nobre -----BOBO----- |
Alıntı:
----------------------Runje---------------------- --ali tandoğan ----Zan -------Toraman ---------Ibo Ü -----------------koray ---- fahri ------------- --Burak -------------Delgado -------------Ricardinho ---------------------Nobre---------------------- benim istediğim kadro yapısı bu kleb düzelirse fahrinin yerine oynatabilirsin bide ali tandoğan ddefans zaafiyeti var onun yerinede genç serdar olabilir |
bu maçtan mutlak galibiyet almamız lazım. ricardinho ortada delgado solda oynamalı. defansın solunda baki ısrarından vazgeçilmeli yerine ibrahim üzülmez oynamalı. ileride nobre ve bobo yer almalı. |
Alıntı:
|
bence kadro bu şekilde olmalı **************runje************* serdar.k.*****g.zan****koray****deli *********fahri*****kleberson******* burak********delgado********rico ***********nobre************* bence fahri ön liberoda kleb'i baya rahatlatır oda bu şekilde istediği oyunu oynayabilir.... |
Alıntı:
harbiden bırak ne bobosu ya tek forvet oynasın nobre |
Bence 2 forvet oynamamiz lazim, ama bobo degil, bir de Gökhan'a sans verilmesi lagzim. Bobo son maclarda cok basit pozisyonlar kacirdi, sizce de öyle degil mi?? |
| Türkiye`de Saat: 08:49 . |